Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 6. ledna 2009 v 19:01® LuboO
LuboO

gomz, mna provokovat nemusis, ja kazdy den tie svoje standardne 2–3 kusky urobim

Úterý 6. ledna 2009 v 18:44® gomz
gomz

Salmo:jsem rad, ze na tu moji provokaci nekdo prisel.ja jen chtel at tu mezi sebou mame nejakou inspiraci a trosku se posnazime.at ti litaji trisky!jo a BigMike se ptal po letoxitu tak uz mozna bude delat s nim.

Úterý 6. ledna 2009 v 18:33® Salmo
Salmo

sidonius> Já používám autolak ve spreji,ale teď mi došel a nový mi rozpouští barvy.Musím najít ten samý,co jsem měl předtím.

Michal> Lodní lak používá tuším BikMike,ale já nee :-)

Úterý 6. ledna 2009 v 18:31® Salmo
Salmo

gomz> Už jen ty nalakovaná tělíčka bez barvy vypadají parádně :-)) Jinak už se na to nemůžu dívat.Jdu taky něco vybrousit…

Úterý 6. ledna 2009 v 18:29® Salmo
Salmo

inspo> Za 1) Úplně jsi mi sebral to s gomzovou nezaměstnaností… A za 2) gomz to s těma předníma očkama vystihl úplně přesně,když jsem začínal,tak jsem měl tendenci dávat očka nahoru.Moc wobů mi nechdodilo,tak jsem začal očka ohýbat dolů a jedou jak Rapalky :-))

Úterý 6. ledna 2009 v 18:25® gomz
gomz

LuboO:proc jsi to nehodil k tomu ostruvku?

hezke.

Úterý 6. ledna 2009 v 18:17® LuboO
LuboO

Trosicka z ineho sudku, dnes som si uzival taketo hory… Ked uz nejde lapat rybky u nas…:))

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28211.jpg
Úterý 6. ledna 2009 ve 14:58® gomz
gomz

Inspo: tady mas jednu, ale ze soukromaku.ohledne ocek: predstav si kde je silon nebo karabinka pri potazeni wobka.dle meho mineni, cim niz bude karabina bude chod wobka agresivnejsi.jiste v zavislosti na vyvazeni, tvaru atd.jsem s akci mych vytvoru spokojeny a jeste mi takova kostra jde celkem od ruky.navic zarez pro kostru je rovny a kostra taky takze by lepidlo melo byt skoro dokonale kolem dratu. …jeste chvilku a budu spisovatel(bez diakritiky)…

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28210.jpg
Úterý 6. ledna 2009 ve 14:40® inspo

gomz> Jo a nemáš pro zpestření nějeké foto úlovku na tvé domácí wobky. A ještě dotaz: má nějaký speciální význam to, že přední a zadní očko ohýbaš tak výrazně směrem dolů?

Úterý 6. ledna 2009 ve 14:39® inspo

gomz> Tak to už není tak hrozné no. Ale kdyby ti přeci jen nějaké wobky nadbývaly, tak se ozvi, napíšu ti adresu a můžeš mi je poslat :-D .

Úterý 6. ledna 2009 ve 13:04® gomz
gomz

inspo:par kousku jsem uz nechal ve vode z tech co jsem si udelal.hromadu jsem jich taky rozdal a neco delam jako zakazku.neco bych chtel udelat jako seriovku cca 100ks-to zase at vim jestli mi z toho nezacne hrabat.odpocitej z tech 300 cca 200ks co pujde pryc a zbytek pro zname a sebe.to uz nevypada tak hrozne, ne?feeder mam moc rad, protoze sedet u vody tyden jako kaprari(treba bez zaberu) tak tam nevydrzim.radeji se budu bavit s tema prckama.ale kazdy to muze videt jinak, je to muj nazor.

Úterý 6. ledna 2009 ve 12:56® inspo

gomz> To chápu, přes léto je přeci jen lepší být u vody než sedět doma s kusem dřeva v ruce. Ale to množství wobů co uděláš snad nejde utrhat za jednu sezonu nebo chodíš chytat do zatopeného lesa :-D . A ještě když máš ve své kartě uvedenou jako oblíbenou metodu lovu feeder :-D .

Úterý 6. ledna 2009 ve 12:34® gomz
gomz

inspo:ano uznavam, ze mam trochu vic casu jak normalni a zamestnany clovek.na druhou stranu wobkum davam skoro vsechen cas, ktery mam.jde to jen pres zimu.

Úterý 6. ledna 2009 ve 12:24® inspo

gomz> Ty jsi na marodce nebo dlouhodobě nezaměstaný, že máš tolik volného času? :-D

Úterý 6. ledna 2009 ve 12:09® gomz
gomz

Michal:vcera jsem ti neodpovedel.pokud mas na mysli neco takoveho tak to je od ruky delane pistolkou bez sablony.zatim nejmensi sirka rozstriku, ale snad zvladnu i min.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28209.jpg
Úterý 6. ledna 2009 v 11:58® gomz
gomz

mizerna fotka,ale toto jsou cekatele do laku a na kostru.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28208.jpg
Úterý 6. ledna 2009 v 11:57® gomz
gomz

mam tam tri velikosti.dva vetsi kousky musim rozplavat, snad to vyjde…

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28207.jpg
Úterý 6. ledna 2009 v 11:56® gomz
gomz

tak kde to vazne?ty vcerejsi mam obrousene a jdu do laku.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28206.jpg
Pondělí 5. ledna 2009 ve 22:31® gomz
gomz

LuboO:tvoje posledni veta ma pravdu.resil jsem ten samy problem nez jsem nasel lepidlo, ktere mi vyhovuje.

Pondělí 5. ledna 2009 ve 22:29® LuboO
LuboO

no je to parada, tie ocka, len ked si predstavim to postovne na SK, tak to asi vzdam. Skusim kuknut na sk strankach.

Mam taku otazku tech. charakteru, ked vyplnate zarez pre kostru lepidlom/tmelom/e­poxidom, ako riesite dutinky pod oblucikmi na haciky? Poradte nejaky postup, lebo mi tam furt ostane nejaka dierka a mam problem to vyplnit. Uz som si na to upravil aj striekacku, ale neni to ono. Inak ja pouzivam vodostale lepidlo na drevo, neviem, ci je to ok riesenie. Ono zaschnutim zmensi objem a musim to vyplnat este raz. Asi predem aj ja na ten epoxid.

Pondělí 5. ledna 2009 ve 22:19® gomz
gomz

Michal:to je prave ono taky mi vadilo, ze za oci dam 100k a postovne dela 90k.proto jsem jich vzal vic.

LuboO:jasne, ze jo.ja chci jen prubnout kolik toho jsem schopen vydrzet a pak zase zchladnu.jinak se podivej na stranky www.hendsproducts.cz, maji tam toho dost pro muskareni a je z ceho vybirat.

Pondělí 5. ledna 2009 ve 22:10® LuboO
LuboO

gomz, dufam, ze to neberies vazne, ale ako recesiu, aj keby som velmi chcel, nemam na taku velkovyrobu, ako mas ty, cas. Dost mi ho zaberu decka a praca. Btw, tie oci, kolko vyjde taky harok?

Pondělí 5. ledna 2009 ve 22:08® Michal/
Michal/

gomz: To je fakt síla :-D Já přemýšlím, jak na ty oči, nemůžu pořád kupovat do nekonečna.

Pondělí 5. ledna 2009 ve 22:07® gomz
gomz

Michal:nakup asi za 500k vcetne dobirky atd.na 300ks wobku je 300paru…no nekup to!

Pondělí 5. ledna 2009 ve 22:04® Michal/
Michal/

gomz< to je očí jak nas*áno :-D Ty to bereš všechno ve velkém co? :-D

Pondělí 5. ledna 2009 ve 22:03® Michal/
Michal/

jo už vim. Já chcu zkusit domácí očíčka, z barevných elektrických pásek podle Prichiho

Pondělí 5. ledna 2009 ve 22:01® gomz
gomz

Michal:tato fotecka to byla…

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28205.jpg
Pondělí 5. ledna 2009 ve 22:00® gomz
gomz

…a tady ty oci…

Doudleban:diky.ty tvoje kousky se mi libi, byt natirane stetcem-mas to v maliku.jen tak dal.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28204.jpg
Pondělí 5. ledna 2009 ve 21:59® Michal/
Michal/

gomz: ani nwm, tvoji diskusi s nim sem nějak nevnímal.

Pondělí 5. ledna 2009 ve 21:57® gomz
gomz

neco pro oko…

Michal:humbrolky nejsou vodou reditelne.ale redidlo stoji cca45k a je o obsahu 28ml.jinak pouzivam na cisteni pistole airbrush clean 100ml za cca 120k.lepidlo je na svary za studena s obsahem oceloveho plnice.uz jsem daval foto, kdyz se to resilo s BigMikem.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28203.jpg