Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 22:49® gomz
-
Michal:pokud nechces strikat auto tak to staci bohate.dobrou noc.
LuboO:no, paradne to mas vymyslene.tak se snaz.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 22:46® Michal/
-
gomz: dobrá zpráva, mizím, jdu spát, tak dobrou noc a žádná výroba až do rána jasný!
- Neděle 4. ledna 2009 ve 22:46® LuboO
-
gomz, ja mam s Michalom dohodu, on ta zakecava a ja zatial struham, aby som ta predbehol…
- Neděle 4. ledna 2009 ve 22:45® Michal/
-
mě taky, akorát mi přijde u barev, jen 10 ml dost málo, i když jsou vodou ředitelné.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 22:43® gomz
-
Michal:jeste ne(skopek).pokud ti nebudu umet poradit nebo nebudu chtit tak se ztratim a je to, ale na to nemam povahu.toto posledni se mi zamlouva zatim nejvic.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 22:32® Michal/
-
niv gomz: nebudu tě otravovat. Našel sem něco dalšího, poměrně lepší www.airbrush-model.cz Tak si to nechám projít hlavou a zítra se ozvu. Jak se tak dívám, tak ty ze mě musíš mít hlavu jak škopek
- Neděle 4. ledna 2009 ve 22:31® gomz
-
Michal:pokud to jde trochu regulovat tak bude snad dobra.
LuboO:presne!jinak pozor na teploty, ktere udava vyrobce.je dobre je dodrzovat.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 22:28® gomz
-
LuboO:uz jsem to nekde psal.PR 102M a EM 420.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 22:28® Michal/
-
gomz: A sakra, já už teď v prádelce topim, protože v noci je tam i -5
Tak musím brát woby na sušáku domů, ať vůbec uschnou.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 22:27® LuboO
-
Letoxit PR102+EM420 Tento?
- Neděle 4. ledna 2009 ve 22:27® Michal/
-
gomz: tak jsem se rozhodnul koupit tuhle pistoli autodrahy.e-obchod.com Akorát nevím, jaký to má rozptyl, podle některých hodnocení je tam regulace, tak jsem zvědav. Barvy si koupim v modelařskem obchodě
Už jsem ho našel ve městě.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 22:26® gomz
-
Michal:chce to jeste neco jako nalevku do sklenice at to bere ze „siroka“.taky ventilator meni vzduch za hodinu cca 100m3(teda aspon ten muj)tak pozor at nezmrznes.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 22:25® LuboO
-
Prosim ta, ak ktory letoxit pouzivas?
- Neděle 4. ledna 2009 ve 22:22® gomz
-
Salmo:mozna by to slo, ale jde o zvyk z telefonu.takze omluva.
LuboO:to uz jsem taky zkousel, ale slo mi o tvrdsi prvni vrstvu (pro prebrouseni woba).celkem to uslo, ale co mam letoxit tak to neresim a spokojenost.jinak pokud to otestujes na nejakem kousku dreva tak uvidis sam.ja s tim problem nemel.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 22:18® Michal/
-
Já to pochopil v pořádku
S tím větráním budu muset něco vymyslet, asi seženu ventilátor a dám ho do trubky a do roury ve zdi, která vede ven.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 22:15® LuboO
-
gomz, a co keby sa ako prvy zakladny nater, resp. vrstva urobila z latexu? Ako bude na to chytat farba vrchna? Btw, to prasenie (prášenie) farby som pochopil aj ja.:)))
- Neděle 4. ledna 2009 ve 22:12® Salmo
-
gomz> Já to pochopil v pohodě,ale lepší by bylo,kdyby jsi psal s diakritikou trvale
- Neděle 4. ledna 2009 ve 22:09® gomz
-
to slovo mi proste dela problem:prášení barvy.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 22:08® gomz
-
LuboO:ja strikam jako prvni jen bilou, protoze pri naredeni barvy na „vodu“ztraci svoji kryvost a bylo by treba strikat nekolikrat.jinak ohledne prašení barvy:vznasi se v mistnosti(proto je tam nutny dobry odtah)pokud ji nedostanes ven tak seda-vsude.jde o kapky velikosti prachu-kazdy to zname, kdyz se otevre bedna od PC.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 21:52® Michal/
-
LuboO: já to tak dělám.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 21:46® Salmo
-
LuboO> Za pokus by to stálo…
- Neděle 4. ledna 2009 ve 21:44® LuboO
-
Alebo este inak, dat telicku zakladnu bielu farbu, na to povrchovku vo vzore, ako chcem a na to lak.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 21:42® LuboO
-
A co myslite, dalo by sa to striekat zdravotne nezavadnymi akrylatovymi farbami na ciste telo a po zaschnuti to lakovat? Aby sa predoslo nejakemu ataku vyparmi. Na akrylate lak drzi, ma to odskusane manzelka, ma to odskusane pri paper peddingu.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 21:31® Salmo
-
LuboO> No to by možná šlo.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 21:28® gomz
-
LuboO.ta stika vypada dobre(zatim).lip bude vypadat v kabate-preji at se dari.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 21:27® gomz
-
Salmo:mas pravdu, ale ja proste v ruce ten stetec nemam…
- Neděle 4. ledna 2009 ve 21:26® gomz
-
Michal:ono to cisteni pistolky neni taky sranda.to co ti ukazal kamarad muze byt, ale je treba jednou za cas udelat poradne cistky a to pak stoji za to.ta nafoukla duse by ti mohla stacit(cim vetsi, tim lepsi)
- Neděle 4. ledna 2009 ve 21:23® gomz
-
LuboO:ja chtel puvodne taky tu 0,2mm, ale nakonec jsem byl rad i za to co mam doma.jinak za jedno odpoledne jsem strikal cca 15 wobku a bylo toho az nad hlavu.ano, trosku jsem se u toho vyradil, ale chtel jsem at to vypada.pokud chces strikat v mistnosti tak bud hodne dobre odsavani nebo dobrou masku(cena cca 1500)pokud je levna.(uz ji mam doma).jinak mam pocit, ze 3stan zacinal s pumpou na postrikovac misto kompresoru.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 21:23® LuboO
-
aha, tak len ticho zavidim
- Neděle 4. ledna 2009 ve 21:21® Michal/
-
LuboO: kompresor mám