Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 4. ledna 2009 ve 22:49® gomz
gomz

Michal:pokud nechces strikat auto tak to staci bohate.dobrou noc.

LuboO:no, paradne to mas vymyslene.tak se snaz.

Neděle 4. ledna 2009 ve 22:46® Michal/
Michal/

gomz: dobrá zpráva, mizím, jdu spát, tak dobrou noc a žádná výroba až do rána jasný! :-D

Neděle 4. ledna 2009 ve 22:46® LuboO
LuboO

gomz, ja mam s Michalom dohodu, on ta zakecava a ja zatial struham, aby som ta predbehol…

Neděle 4. ledna 2009 ve 22:45® Michal/
Michal/

mě taky, akorát mi přijde u barev, jen 10 ml dost málo, i když jsou vodou ředitelné.

Neděle 4. ledna 2009 ve 22:43® gomz
gomz

Michal:jeste ne(skopek).pokud ti nebudu umet poradit nebo nebudu chtit tak se ztratim a je to, ale na to nemam povahu.toto posledni se mi zamlouva zatim nejvic.

Neděle 4. ledna 2009 ve 22:32® Michal/
Michal/

niv gomz: nebudu tě otravovat. Našel sem něco dalšího, poměrně lepší www.airbrush-model.cz Tak si to nechám projít hlavou a zítra se ozvu. Jak se tak dívám, tak ty ze mě musíš mít hlavu jak škopek :-D

Neděle 4. ledna 2009 ve 22:31® gomz
gomz

Michal:pokud to jde trochu regulovat tak bude snad dobra.

LuboO:presne!jinak pozor na teploty, ktere udava vyrobce.je dobre je dodrzovat.

Neděle 4. ledna 2009 ve 22:28® gomz
gomz

LuboO:uz jsem to nekde psal.PR 102M a EM 420.

Neděle 4. ledna 2009 ve 22:28® Michal/
Michal/

gomz: A sakra, já už teď v prádelce topim, protože v noci je tam i -5 :-) Tak musím brát woby na sušáku domů, ať vůbec uschnou.

Neděle 4. ledna 2009 ve 22:27® LuboO
LuboO

Letoxit PR102+EM420 Tento?

Neděle 4. ledna 2009 ve 22:27® Michal/
Michal/

gomz: tak jsem se rozhodnul koupit tuhle pistoli autodrahy.e-obchod.com Akorát nevím, jaký to má rozptyl, podle některých hodnocení je tam regulace, tak jsem zvědav. Barvy si koupim v modelařskem obchodě :-) Už jsem ho našel ve městě.

Neděle 4. ledna 2009 ve 22:26® gomz
gomz

Michal:chce to jeste neco jako nalevku do sklenice at to bere ze „siroka“.taky ventilator meni vzduch za hodinu cca 100m3(teda aspon ten muj)tak pozor at nezmrznes.

Neděle 4. ledna 2009 ve 22:25® LuboO
LuboO

Prosim ta, ak ktory letoxit pouzivas?

Neděle 4. ledna 2009 ve 22:22® gomz
gomz

Salmo:mozna by to slo, ale jde o zvyk z telefonu.takze omluva.

LuboO:to uz jsem taky zkousel, ale slo mi o tvrdsi prvni vrstvu (pro prebrouseni woba).celkem to uslo, ale co mam letoxit tak to neresim a spokojenost.jinak pokud to otestujes na nejakem kousku dreva tak uvidis sam.ja s tim problem nemel.

Neděle 4. ledna 2009 ve 22:18® Michal/
Michal/

Já to pochopil v pořádku :-) S tím větráním budu muset něco vymyslet, asi seženu ventilátor a dám ho do trubky a do roury ve zdi, která vede ven.

Neděle 4. ledna 2009 ve 22:15® LuboO
LuboO

gomz, a co keby sa ako prvy zakladny nater, resp. vrstva urobila z latexu? Ako bude na to chytat farba vrchna? Btw, to prasenie (prášenie) farby som pochopil aj ja.:)))

Neděle 4. ledna 2009 ve 22:12® Salmo
Salmo

gomz> Já to pochopil v pohodě,ale lepší by bylo,kdyby jsi psal s diakritikou trvale :-)

Neděle 4. ledna 2009 ve 22:09® gomz
gomz

to slovo mi proste dela problem:prášení barvy.

Neděle 4. ledna 2009 ve 22:08® gomz
gomz

LuboO:ja strikam jako prvni jen bilou, protoze pri naredeni barvy na „vodu“ztraci svoji kryvost a bylo by treba strikat nekolikrat.jinak ohledne prašení barvy:vznasi se v mistnosti(proto je tam nutny dobry odtah)pokud ji nedostanes ven tak seda-vsude.jde o kapky velikosti prachu-kazdy to zname, kdyz se otevre bedna od PC.

Neděle 4. ledna 2009 ve 21:52® Michal/
Michal/

LuboO: já to tak dělám.

Neděle 4. ledna 2009 ve 21:46® Salmo
Salmo

LuboO> Za pokus by to stálo…

Neděle 4. ledna 2009 ve 21:44® LuboO
LuboO

Alebo este inak, dat telicku zakladnu bielu farbu, na to povrchovku vo vzore, ako chcem a na to lak.

Neděle 4. ledna 2009 ve 21:42® LuboO
LuboO

A co myslite, dalo by sa to striekat zdravotne nezavadnymi akrylatovymi farbami na ciste telo a po zaschnuti to lakovat? Aby sa predoslo nejakemu ataku vyparmi. Na akrylate lak drzi, ma to odskusane manzelka, ma to odskusane pri paper peddingu.

Neděle 4. ledna 2009 ve 21:31® Salmo
Salmo

LuboO> No to by možná šlo.

Neděle 4. ledna 2009 ve 21:28® gomz
gomz

LuboO.ta stika vypada dobre(zatim).lip bude vypadat v kabate-preji at se dari.

Neděle 4. ledna 2009 ve 21:27® gomz
gomz

Salmo:mas pravdu, ale ja proste v ruce ten stetec nemam…

Neděle 4. ledna 2009 ve 21:26® gomz
gomz

Michal:ono to cisteni pistolky neni taky sranda.to co ti ukazal kamarad muze byt, ale je treba jednou za cas udelat poradne cistky a to pak stoji za to.ta nafoukla duse by ti mohla stacit(cim vetsi, tim lepsi)

Neděle 4. ledna 2009 ve 21:23® gomz
gomz

LuboO:ja chtel puvodne taky tu 0,2mm, ale nakonec jsem byl rad i za to co mam doma.jinak za jedno odpoledne jsem strikal cca 15 wobku a bylo toho az nad hlavu.ano, trosku jsem se u toho vyradil, ale chtel jsem at to vypada.pokud chces strikat v mistnosti tak bud hodne dobre odsavani nebo dobrou masku(cena cca 1500)pokud je levna.(uz ji mam doma).jinak mam pocit, ze 3stan zacinal s pumpou na postrikovac misto kompresoru.

Neděle 4. ledna 2009 ve 21:23® LuboO
LuboO

aha, tak len ticho zavidim

Neděle 4. ledna 2009 ve 21:21® Michal/
Michal/

LuboO: kompresor mám :-)