Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 21:21® LuboO
-
gomz, co povies na tu stucku? Nepovedal si svoj nazor
- Neděle 4. ledna 2009 ve 21:13® LuboO
-
Michal, este ti k tomu chyba kompresor za par tisic, toto je len pistol.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 21:13® Michal/
-
Salmo: Tak ten sprej otevřeš pomocí ventilu, a redukuješ si tak i tlak.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 21:12® LuboO
-
Salmo, jasne, ze je s tym sranie, ale ja by som to robil osobne systemom napr. 50 telicok, a tie potom naraz striekat, mat presne naplanovane, ktore akou farbou striekat, robit to proste systematicky. Neda sa to robit systemom vystruhat a osadit telo a striekat, potom druhe, atd… Cize jeden den striekat, to potom uz stoji za to. A ten efekt je daleko vyssi…
- Neděle 4. ledna 2009 ve 21:11® Salmo
-
Michal> Jestli jsem to správně pochopil,tak při stříkání musíš stlačovat tu nádobku a tím vytvoříš tlak.Nebo je to jinak ??
- Neděle 4. ledna 2009 ve 21:08® Michal/
-
Salmo> Jak jsem se mohl přesvědčit u známého, tak ani tak moc ne. Nastříkal barvu, pak tím nechal projet čistidlo a konec
Ale našel jsem něco „solidnějšího“ autodrahy.e-obchod.com
- Neděle 4. ledna 2009 ve 21:02® Salmo
-
Michal> Nic rozpracovanýho nemám.
LubO,Michal> Pistolka je sice pěkná věc,ale já jsem si nechal zajít chuť.Je s tím totiž strašný sraní(nákupem začínaje,čištěním konče)…
- Neděle 4. ledna 2009 ve 20:58® Michal/
-
gomz: Já absolotně nevím
( Jsem zmatený v tom, jestli to pujde napojit na kompresor, nebo nepude. Původně sem chtěl vzít tuhle, ale u tamté byly i ty barvy.www.na12hodine.cz Asi to budu pořád olizovat štětcem.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 20:47® Michal/
-
Táta mi řekl, ať napumpuju starou pneumatiku, a připojím k ní tu pistoli a potom ať stříkám
Prý jakmile dojde vzduch tak vem pumpu a pumpuj
- Neděle 4. ledna 2009 ve 20:46® LuboO
-
No, kukam, ze s tymi sprejmi by som nic nevyhral, polovicna kapacita a nic pod 10 €.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 20:41® LuboO
-
gomz, s tvojimi argumentami plne suhlasim, ale bohuzial, nemam nejake 3–4 tisicky na kompresor a nie som dostatocne vybaveny a technicky zrucny, aby som si nejaky vyrobil sam. Preto som rozmyslal nad tou start sadou. Mozno by to slo pripojit na ten airspray na cistenie klavesnic. Ale nemam potuchy, kolko to stoji. Inak, ako som to sledoval, od zaciatku som bol tak nejak za trysku 0,2 mm.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 20:41® gomz
-
Michal:tak to pak jo, ale stejne budes(az otestujes)chtit neco o cem budes presvedceny, ze je to lepsi.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 20:36® Michal/
-
Jo aha, ty zřejmě myslíš stlačený vzduch. Tak to mám v merku jinou, která se dá na 100 pro připojit ke kompresoru.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 20:35® Michal/
-
gomz: jak myslíš tu náhradní náplň? Jestli to chápu správně, což asi ne, tak náhradní barvy stojí 49 Kč.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 20:33® gomz
-
Michal, LuboO:tiskarny (k PC) sveho casu sli s cenou hodne dolu a lidi to kupovali.ze nahradni napln bude stat balik jim nikdo nerekl…ta cena za set cca 600k je dobra, ale nahradni napln stoji 255k.zvazte jestli se to oplati-muj nazor:NE.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 20:26® Michal/
-
LuboO< Hej člověče právě sem se chtěl gomze zeptat na to stejné, akorát za jinou cenu www.na12hodine.cz
Nějak se mi nezdá, že to pujde napojit na kompresor.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 20:21® gomz
-
LuboO:pokud to chces jen vyzkouset tak ano, ale pokud te to chytne tak budes chtit neco o par urovni vys-muj nazor.mam trysku 0,3mm a uz uz pokukuju po trysce 0,2mm.clovek je vecne nespokojeny tvor…
- Neděle 4. ledna 2009 ve 20:10® LuboO
-
Uz som sa raz pytal, ale co si myslite o tomto? internetovy-obchod.msbox.cz
- Neděle 4. ledna 2009 v 19:52® Michal/
-
fajn 0 killed
- Neděle 4. ledna 2009 v 15:49® gomz
-
Michal:pokud je ten talkomer se spinacem pak by to melo byt O.K.
- Neděle 4. ledna 2009 v 15:39® Michal/
-
gomz: Tak tlakoměr tam je
Jde jen o to, že vzduch jde rovnou z motoru do hadice. Myslím, že to nějak půjde. Jo a hele nestraš mě, že mi to střelí, nebo mi to fakt střelí!
- Neděle 4. ledna 2009 v 15:24® gomz
-
Michal:1)mozna 2)pokud se u te pistolky da seridit aspon mnozstvi barvy ktera pujde ven tak by to snad slo.pokud mas kompresor, ktery ma nejaky tlakovy spinac tak si nelam hlavu.ja musel jednu sroubovaci koncovku z hadice uriznout a stahnout dratem.taky nemam tlakovou nadobu(uvazuju ji dodelat).jinak pokud nemas moznost kontrolovat a nastavit maximalni pracovni tlak muze ti to strelit!
- Neděle 4. ledna 2009 v 15:15® Michal/
-
gomz: 1) Jsi šílenec.
2) Uvažuju o tom, že si fixírku pořídím, našel jsem už i za 475 kč vyz,tady: www.ostrovpokladu.cz
A pak je ještě jedna ta je tam taky. Akorát mám strach abych si to nepořídil a ono to nesedlo na kompresor. Další problém je, že u kompresoru nemám láhev, takže vzduch jde rovnou do hadice a tam se hromadí. Cosik tam je, ale není toho moc. Ale když jsem se díval, tak někteří používají kompresor z ledničky a tam taky není ta nádoba nebo je? - Neděle 4. ledna 2009 v 15:11® gomz
-
tak sup, sup panove!siesta uz je pryc tak hura do prace!sezona je tu za chvilku.foto 100ks lopatek v hrubem stavu.
- Neděle 4. ledna 2009 v 15:09® gomz
-
Michal:pokud jsi se dival na profi barvy tak se nediv cene.jinak zatim pouzivam barvy humbrol-modelarska prodejna.jen je musim pro pistolku hodne redit.pokud si koupis matne tak uvidis maly zazrak po laku(to je vec na kterou se vzdy tesim).baleni je 14ml za cca 45k.
- Neděle 4. ledna 2009 v 15:03® Michal/
-
gomz< Mám dotaz, Jaký barvy jsi používal, kdyyž jsi měl fixírku? Díval jsem se na netu, tam doporučovali vodou ředitelné acrylátové barvy, ale 30 mililitrů stojí 175 Kč! To je moc. Poradíš mi kde je zohnat?
- Neděle 4. ledna 2009 ve 14:15® Michal/
-
Doudleban: Však já rvu to olovo jen k lopatce. gomz< No uvidím. Ješě něco vyzkouším a pak napíšů.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 13:12® gomz
-
Michal:na fotce s alobalem ten horni v pravo.pokud mu das „ostrejsi“ lopatku tak by mel chodit i hloubeji nez par cm pod hladinu.aspon tak si myslim to chtel rict BigMike.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 13:08® Ftmči
-
Michal: Musíš zkusit dát to olovo co nejvíc k lopatce, aby jsi sklon lopatky ve vztahu k vodě upravil právě tou zátěží. Snad je to k pochopení, hrozně blbě se to vysvětluje.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 13:00® Michal/
-
Hoši je to špatny. Tohle forum je až na třetím místě v počtu odpovědí
Musíme zabrat. Před náma je sraz chytej, tak musíme zabrat, předběhnem je a pak zaútočíme na Ústí nad Labem