Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:46® LuboO
-
woblery abstraktnych tvarov, nech v tom vidi kazdy ten svoj druh ryby, parada, to by bolo…:))) hlavne dravce nech v tom vidia to najchutnejsie z denneho menu
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:46® Michal/
-
no gomz to vystihnul.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:45® Michal/
-
LuboO< Ale salmo se taky píše s velkým S :D Salmo, já nerad datluju, tak sem psal v rychlovce
Doufám, že se tě to nějak nedotklo
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:44® gomz
-
LuboO:kdyz nikdo nebude vedet co to ma byt tak to nikdo nemuze ani pohanet…
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:43® LuboO
-
To urcite nie, ale ked to vyrobim a zmrsim, tak vy vsetci sa na to budete pozerat a buzerovat…:)
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:43® Salmo
-
Michal> To co jsem napsal níž se dá v pohodě napsat jednou rukou.Ty to nezvládneš ??
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:42® LuboO
-
Alebo Salmo s velkym a salmo s malym...............s
A uz by si si nieco vybral, nie?:))
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:42® Salmo
-
LuboO,Michal> Myslím,že tvar hlavy není to nejdůležitější.Dravec si to při útoku nebude měřit šuplerou
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:41® Michal/
-
Salmo> Já psal jednou rukou, sem zrovna jedl domácí perník
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:40® Salmo
-
Michal> Tak jsi mohl napsat Salmo jako firma nebo Salmo jako člen chytej.cz.Všechno jde,když se chce
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:40® Michal/
-
aha hlava není do tvaru kužele, jak je to u většiny, ale je sploštěná. Hlava je celkově taková hranatější.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:39® Michal/
-
aha teď vim jak to vypadá, myslím, že to nebude tak těžký.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:38® LuboO
-
pike je v english stuka, esox, stika:))
aj toto je dobre na odkukanie tvaru hlavy zpredu
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:37® LuboO
-
Nevadi, v pohode, nasiel som toto, ide mi hlavne o tvar tela a hlavy, a kde hodit lopatku.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:37® Michal/
-
pike? to neznám, ani nwm jak to vypadá.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:34® gomz
-
LuboO:tak to nemam.3stan si vyrezal sablonu na svetle a tmave fleky ziletkou, ale se mi to zda na dlouho prace.musim otestovat kolik toho budu schopen „vydupat“ z pistole, treba se neco povede a pak hodim foto.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:32® Michal/
-
gomz: dík
Salmo: já to musel nějak odlišit
Akorate je u te folie jeden problem, Nejde na to nanášet pořádně barva, když je moc řídká, tak steče, a když moc hustá, tak folie nejde vidět. Ale to ještě vychytám.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:25® gomz
-
LuboO, Doudleban:asi mate pravdu, ale jak jsem psal vymenit se daji vzdy a ja hacek nezlomil(snad se toho ani nedockam)
Michal:vypada to dost dobre.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:19® LuboO
-
gomz, nemas nahodou vyrobeneho woba imitacka pike? A nemas nahodou foto? Chcel by som to skusit, a rad by som mal vzor.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:17® LuboO
-
Inak, najradsej chytam na chinu with eyes a cut chinu, lepia sa na prsty lepsie jak pattex.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:17® Salmo
-
Doudleban> Pěkný woby
Michal> Ta fólie vypadá velmi dobře,dokonce bych ti jí i pochválil,ale když jsem Salmonela,tak na pochvalu zapomeň
gomz> Díky,pochvala od takový kapacity,jako jsi ty potěší..
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:15® LuboO
-
gomz, viem, ze Owner je palka, u nas v prepocte okolo 18,– Sk (0,57 €) za kus, ale aj tak je to podstatne lacnejsie, ako novy wob aj lacnejsej znacky. A haciky na wobe som uz vyrovnal, dokonca uplne lahko o par vlakien oblecenia. A mal som aj take jigove hlavicky, na ktore by som nevytiahol ani sardinku z konzervy, bo by som ich narovnal, bol som z toho uplne mimo, ale boli to asi len 2 ks z 15-tich, co som kupoval v baliku.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:07® Michal/
-
i s šablonou, fotky jsou na prd kvůli světlu, ale něco vidět jde.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:07® Michal/
-
A kopie Rapala Countdown, 7cm cca 5 gramů. Lopatku dodělám zítra, teď mi schne lepidlo.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 22:06® Michal/
-
Tak tady jsou nějaké hrátky s al, folií
- Sobota 3. ledna 2009 ve 21:59® Ftmči
-
LuboO: Plně souhlasím s tvým názorem na Ownery, buhužel z finančních důvodů je mám pouze na nástrahách, které chytám nejčastěji.
gomz: Nevím jak LuboO, ale já jsem nějaké trojháčky už ohnul a to na 0,14 Stroft. Jednou jsem dokonce narazil na várku trojháčků, kde jsem každý druhý ohnul v ruce, jako by to byl obyčejný pozinkovaný drát.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 21:39® gomz
-
LuboO:davam obycejne.uz jsi narovnal nebo zlomil trojhacek na wobku?predelat se to da vzdy, ale za ownery je to balik.taky mi vzdy povoli neco driv jak hacek tak to zatim neresim.loni za trojhacky utraceno cca 1200–1400k(obycejne)
- Sobota 3. ledna 2009 ve 21:27® LuboO
-
Este hodim otazku do plena, ake davate haciky na wobikov? Ja davam a budem davat Ownery, mam s nimi najlepsie skusenosti, aj jedno-, aj trojhaky.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 21:05® LuboO
-
Hej, a hodim tam aj toho mladsieho syna, nech to ma efekt, on ma rad cacky, takze urcite zalovi, a mat 16 kg kus na palici, to by bol zazitok…
- Sobota 3. ledna 2009 ve 20:51® Mar10
-
LuboO proč až v půlce června do vody ho můžeš přece hodit kdykoliv, stačí si napustit vanu