Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 3. ledna 2009 v 15:02® Ftmči
-
Michal: Ta světlounce hnědá je spíš taková zlatavá s trochou hnědý, ten foťák ty barvy hrozně prasí. U těch SSH dělám sklon těch lopatek tak něják od oka, ale tam ještě hodně zkouším, protože mají oproti originálům od Rapaly agresivnější chod, což je částečně i můj záměr. Na potočáky (a tlouště) mám osvědčený hlavně barvy T (potočák) a BT (černá se zlatými proužky), je to podle Salma.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 14:50® Michal/
-
Jo a taky sem chtěl ten typ lopatek co děláš. Sem zvědavej na ten pohyb. Je jedno pod jakým úhlem je ohnu, nebo to děláš od oka?
- Sobota 3. ledna 2009 ve 14:49® Michal/
-
Doudleban< Já se chystám na dvoudílný shad rap. Líbí se mi ty barvy. Jak si parádně překryl tu černou a tu světlounce hnědou. Nejvíc se mi líbí ti SSH.
Nevíte někdo jaký barvy na pstruhy? Hlavně potočáky.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 14:31® Ftmči
-
Poslední dva, které jsem vyráběl pouze po jednom kuse.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 14:30® Ftmči
-
Něco málo SSH.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 14:30® Ftmči
-
Vzadu jsou ty dva 7cm.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 14:29® Ftmči
-
Michal: Ten růžovej je fakt zajímavej, duháci by na něj mohli jít dobře, mají prý takovou barvu rádi.
Dneska dozaschnul epoxid na polovině woblerů, takže po dvou měsících přidám taky něco v barvách. Všechny woblery kromě dvou 7cm popů měří ±5cm.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 14:21® Michal/
-
Ještě musím začistit lopatky a trochu i očka.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 14:17® Michal/
-
No a to stačí, později dodám i ty mini wobky, na kterých pracuju a nějaký další.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 14:16® Michal/
-
Jinak s normálním šťetcem mi to moc nejde
- Sobota 3. ledna 2009 ve 14:15® Michal/
-
Tenhle je první, kde sem si hrál s alobalem
- Sobota 3. ledna 2009 ve 14:15® Michal/
-
gomz< Pořád funguje. Jinak tady slibovaní jedinci.
- Sobota 3. ledna 2009 ve 14:09® LuboO
-
gomz, nenaviezli sme sa, to len ticho zavidime, teda aspon ja. ja by som mal tiez uz aspon 586 telicok, ale nemam tolko nerez drotu na kostricky.
) A Ownery trojhaky su tiez dost drahe, to by isla vyplata na ne…
- Sobota 3. ledna 2009 ve 13:28® gomz
-
Samo: pekny kousek LuboO, Michal:moc hezky jste se navezli…jak budu mit jednu serii dam foto. Michal:je uplne jedno na jake bazi pouzijes barvu, dulezite je aby vydrzela lak.ohledne toho laku:pokud dovazis telo a pak das povrch(jak pises nabere na vaze)funguje wob jak ma?asi tam bude rozdil, ne?
- Sobota 3. ledna 2009 ve 12:54® Michal/
-
No 700 mililitrů mě stálo 175 Kč, a po 6 vrstvách je to dooost tvrdý, navíc nabere ten wob i na váze
Šak dneska už dám fotky.
- Sobota 3. ledna 2009 v 10:40® Futureriver
-
Michal- měl bych dotaz kolik tě stojí ta pryskyřice, co s ní lakuješ – a je fakt tvrdá po těch šesti vrstvách ,jak u rapalky? Já používal epoxit ale nějak extra tvrdý ten povrch nebyl.
- Pátek 2. ledna 2009 ve 23:47® Michal/
-
LuboO> gomze si nevšímej
On zřejmě není člověk, ale stroj
Já si většinou udělám tak 5 tělíček, osadím je a pak barvím a lakuju. Jinak napadlo mě tak, proč kupovat barvy co sou voděodolne, když to stejnak ještě lakuju? A to minimálně 6 vrstvama pryskyřice. Zkusil jsem obyčejne temperky, tak uvidime
Vypadá to hrozně
- Pátek 2. ledna 2009 ve 22:37® LuboO
-
Salmo, pekne, ste tu borci, ze uz malujete, ja som si povedal, ze si urobim najprv zasobu telicok. potom to osadim kostrami, dovazim a omalujem. Som bol vyteseny, ze uz mam 23 telicok, ze jak fasacky vela, ale gomz ma tak nejak priviedol do reality, takze len ticho sedim, dviham sanku zo zeme a rolujem jazyk spät do huby.
- Pátek 2. ledna 2009 ve 22:20® Mar10
-
Zdravím salmo pěkně se poved ja taky zkusím zítra dodělat aspon jeden kousek a pokusím se hodit foto.
- Pátek 2. ledna 2009 v 19:42® Michal/
-
Salmo> je pěknej. Já už nabíjím baterky, tak zítra budou fota
. Jinak právě mám rozdělaný 2 prototypy woblerku, který maj cca 2,5cm
- Pátek 2. ledna 2009 v 16:12® Salmo
-
inspo>
- Pátek 2. ledna 2009 v 16:11® inspo
-
Salmo> Určitě bude a pokud ne, tak se mužeš držet hesla: darovanému koni na zuby nehleď.
- Pátek 2. ledna 2009 v 16:08® Salmo
-
Futureriver> No já ho ale daruju,tak doufám,že bude chytat i v cizích rukou.
- Pátek 2. ledna 2009 v 16:05® Futureriver
-
Salmo- pěknej, ale záleží spíš, jak se bude líbit rybám a né nám
- Pátek 2. ledna 2009 v 15:48® Salmo
-
Tak teda přidávám fotku Shad Rapa.Sice se mi při lakování trochu roztekla barva,ale myslím že to není zas tak strašný,nebo jo ??
- Pátek 2. ledna 2009 v 15:45® Salmo
-
Futureriver> Tak to ti nezávidím.Popravdě řečeno,já ani nevím o čem je řeč…
- Pátek 2. ledna 2009 ve 12:58® Michal/
-
Regulus< Aha já sem psal že buď sem tak slepej, nebo tak blbej
- Pátek 2. ledna 2009 ve 12:35® Futureriver
-
Ahoj, tady jsou to samí šikovní kutilové
, tak jsem se chtěl zeptat jestli náhodou mezi vámi neni nějakej strojař..,kterej by mi byl schopnej říct, jakou pevnost v tahu ( Rm ) má ocel 19 423.1 Musim totiž nakreslit střihadlo + výpočty pro výstřižek z téhle oceli.. (je to úkol ze školy -Technologické cvičení) a skoro nevim jak to mám nakreslit..
Tak kdyby jste náhodou někdo věděl jak, nebo alespoň to (Rm) tý oceli tak budu rád, předem díky a ahoj
- Pátek 2. ledna 2009 ve 2:44® regulus
-
Michal, že se vám pletu do diskuze, ten tvůj odkaz je jen nástroj, nikoliv mašinka.
- Pátek 2. ledna 2009 v 0:56® Prichy
-
inspo: touhle lestim formy, neni uplne vyvazena, takze malinko vybruje v ruce ale 800 je daleko mene nez neco od NSK. Kazdopadne me jeste neodesla po cca 2–3 letech. (jak mile doujdou uhliky, je jasne, ze shori)