Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 16. prosince 2008 v 17:09® gomz
-
BigMike:da, jmenuje se to Letoxit PR 102M,Letoxit EM420.dvouslozkovy, cena v Brne co jsem bral 290k.
- Úterý 16. prosince 2008 v 16:37® BigMike
-
3stan: díky, nechá se to koupit v modeláři nebo kde?
- Úterý 16. prosince 2008 v 9:19® novas32
-
zdarek, tohle je muj prvni krok :o) zatim jenom nova lopatka. pokusy o cele wobiky budou brzy nasledovat, zimni vecery jsou dlouhe :o)))
- Úterý 16. prosince 2008 v 8:07® 3stan
-
BigMike-u mna zatial naj je Letoxit. Presne oznacenie ti z hlavy nepoviem,ale z toho,co som vyskusal je najlepsi. Co sa tyka vlastnosti,tak je vhodny na vytvrdzovanie,lakovanie,lepenie…proste u mna taky univerzal pri vyrobe. Je pomerne riedky,takze vhodny aj na miniwoblery a po zhustnuti sa da nanasat aj pomerne odolna vrstva na vacsie kusky
- Pondělí 15. prosince 2008 v 15:20® BigMike
-
Dnes otestoval tu divně vybarvenou Husky 13 cm. Chodí supr, ale rybky dnes nejeví zájem o nic:)
A teď jedna otřepaná otázka(nemám náladu listovat minulými příspěvky a že jich je:):Jaký je nej. bezbarvý lak na povrchovou úpravu a kde ho sehnat?
- Pondělí 15. prosince 2008 ve 14:36® novas32
-
tak vymena lopatky probehla, wobler byl plastovy, stacilo vyriznout drazku. lepidlo, barvy, lak i ostatni nacini mam na kity letadel :o) lepidlo chloroform + cire vylisky, lopatku jsem udelal z kousku cire rukojeti odlamovaciho noze. barveno a lakovano synt. barvami a lakem Revell. jeste ho musim vyzkouset. na to, ze ho nekdo pohodil u vody, jsem s tim spokojeny, zitra dam foto a zacnu premyslet o vlastni vyrobe :o)
- Pondělí 15. prosince 2008 v 11:53® gomz
-
LuboO: hledej datum 5.9.tam mas ty oci.
BigMike:hezky kousek…
- Neděle 14. prosince 2008 ve 23:26® BigMike
-
Přidávám napodobeninu štičky, už má něco za sebou a pár sestřiček vytáhla! Nic jiného na ní ještě nevletělo.
A oči dělám tak, že vezmu nastřelovací hřebík, jeho hlavičku použiji jako razítko na žlutý kruh a když to zaschne, tak spejlí jako razítkem udělám tu tečku uvnitř. - Neděle 14. prosince 2008 ve 22:27® LuboO
-
Este mam dotaz, skusal niekto vyrobit woba typu pike? Napr. ako ma salmo? Hodte foto. Alebo ake mate skusenosti s tymto typom aj fabrickej vyroby?
- Neděle 14. prosince 2008 ve 22:19® LuboO
-
prechadzal, ale kto by si to vsetko pamatal, kedy to asi bolo?
- Neděle 14. prosince 2008 ve 21:58® gomz
-
LuboO:nevim jestli jsi prochazel toto forum, ale nekde zpet jsem daval fotky k vyrobe kreslenych oci(kancelarska derovacka, lepici paska…)
- Neděle 14. prosince 2008 ve 21:56® gomz
-
LuboO:www.hendsproducts.cz. tam najdes co potrebujes.zalezi na tom kolik tech oci chces.
- Neděle 14. prosince 2008 ve 21:48® LuboO
-
No, to prave neviem, kde u nas v okoli taky obchod je a cez net je to podla mna dost drahe… postovne
- Neděle 14. prosince 2008 ve 21:01® Hony
-
Hotové oči se dají koupit tam, kde mají materiál pro vázání mušek.
- Neděle 14. prosince 2008 ve 20:54® Salmo
-
LuboO> Já to taky občs takhle dělám.Normálně na woblera kápneš žlutou/bílou barvu,necháš zaschnout,a když je to suchý tak tam uděláš štětcen černou tečku.
- Neděle 14. prosince 2008 ve 20:52® LuboO
-
Aj ja si myslim, dokonca mam pocit, ze to niekde pisal, ale nechce sa mi to hladat, ale chcel by som vediet ako to robi.
- Neděle 14. prosince 2008 ve 20:48® Salmo
-
LuboO> Já bych řekl že farba,ale je to jen moje doměnka
- Neděle 14. prosince 2008 ve 20:40® LuboO
-
BigMike, ako robis tie oci? Je to farba, alebo vlepene hotovky?
- Neděle 14. prosince 2008 v 19:29® Salmo
-
BigMike> Candoš pěknej,woby taky
- Neděle 14. prosince 2008 v 11:35® farnas
-
peknej candat ja jsem pred chvili prisel a nic.
- Neděle 14. prosince 2008 v 11:34® farnas
-
Nadhernej candata ni pred chvili jsem prisel.,
- Neděle 14. prosince 2008 v 11:08® BigMike
-
Totální fiasko i když rybám to asi bude fuk, mám ještě celou zimu před sebou abych doladil lak:) Jak se ukázalo, s lodním lakem to nepůjde – háže to do zlatova a to nejde!
- Sobota 13. prosince 2008 ve 22:01® BigMike
-
Dnes do půl 3. v práci, letěl pak k vodě, jenže už se to hodně profláklo, lidí mraky, do toho zkurv…foukala, takže za hodku a půl nic.Zítra dopoledne jdu jinam:) Jinak stihl vypiplat toho CD Huskyho, jen ho lakuji,zítra dodám foto s origošem, zatím vypadá skoro dobře:) Druhého „H“ jsem totál pohnojil, tak ho přetřel na tmavo – také dobrá barva:)))
V pondělí koupím to Tempo a uvidím kolik je ho a za kolik. Každopádně tvrdne pod špejlí:)) - Sobota 13. prosince 2008 v 17:17® gomz
-
BigMike:to zalezi na tom kolik je toho tveho lepidla obsahove, treba to nebude takovy rozdil, ale diky.gratulace k ulovku.
- Sobota 13. prosince 2008 v 10:43® Ftmči
-
BigMike: Já používám na výplň dutiny v břiše proužky balzy, který pak zaříznu a zalepím vteřiňákem Supper attak. Nestojí zrovna málo, ale je 100% lepící a né jako ty ,,lepidla" za 10Kč, kde jsou stejně 3 kapky a zbytek je vzduch. V mezírkách kolem oček používám rychlotvrdnoucí epoxid.
- Pátek 12. prosince 2008 ve 23:51® Salmo
-
BigMike> Gratuluju k candošovi !! Foto by nebylo ??
- Pátek 12. prosince 2008 ve 23:05® BigMike
-
Tuhle jsem to dodělal, jak koupím, tak pošlu foto, ale asi budu mít Lepox Tempo dražší než toto! Dnes jsem „Husky“ poladil jen na bílo a perleťovo.
A vytáhl na gumu candoše 69 cm!:) - Pátek 12. prosince 2008 v 16:42® gomz
-
obsah56g, cena cca 65k.
- Pátek 12. prosince 2008 v 16:16® gomz
-
BigMike:muzes dat foto toho tveho lepidla?taky obsah a cenu?jak to najdu pridam to moje.diky.
- Pátek 12. prosince 2008 v 15:34® Salmo
-
BigMike> Pěkný,já teď dělám Shad Rapa 7 cm v barvě potočáka.Chce ho po mně kámoš jako dárek k vánocům
Až bude hotovej,tak přihodím fotku.