Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 12. prosince 2008 v 0:09® jájá
-
BigMike: Dá se říct, že používám stejný postup. Jen kostřičky dělám v jednom kuse první-poslední i středové očko a to z drátu do svářečky CO- antikoro. Pro první fixaci používám také sekundové lepidlo a pro zalití bříška epoxid. Co se týče lopatek, tak mám kousky ohebného plastu asi 0,5 mm pro výrobu pracovních šablon na tvar těla i lopatky viz obr. z 8.12.2008. Pro dovážení používám olověné broky kde je označena gramáž na krabičce. Jo a lopatky vyřezávám ze starých obalů na audio kazety. Ale kanistrová verze je asi o dost jednoduší na vysochání.
- Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 23:45® BigMike
-
No, do barvy to dám asi zítra! Jednu dám čistě bílou a druhou asi nějakou do bílé ryby! Na nějaké polepování nemám chuť ani prostředky:)) Jinak vložím kostřičku přední – zadní očko, přidám očka spodní, lehce poolovuji, zaleji vteřiňákem a pak dvousložkovým lepidlem Lepox Tempo.A lopatky jsou z kanystříku od kapaliny do ostřikovačů:)) Na ty z polykarbonátu nemám nervy:))) Máte někdo typ na levnější a stejně pevné vyplnění bříšní dutiny? díky za typy!
- Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 22:23® jájá
-
BigMike: pěkná práce, jsem zvědav na hotové dílo. Budeš to dávat do barvy , nebo to polepíš paír – foto rybky? Jo jak zaděláváš spodek rybky: epox nebo tmel ?
- Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 21:46® BigMike
-
Už jsem to dával do rapalek, ale tady je to aktuálnější:)) Pokus o R.Husky 13cm. Barvení bude horší, to nějak nemusím:)) Možná jednu udělat jen v bílé barvě?
- Pondělí 8. prosince 2008 ve 23:15® BigMike
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pondělí 8. prosince 2008 ve 23:12® BigMike
-
Dám to detailně, na té hromadné to nebyl moc vidět a je pravda, je tam něco z SSH. Tady je vidět, že to nedělají dle úspěšnosti, ale pro oko rybářea hlavně peněženku:)))
- Pondělí 8. prosince 2008 ve 22:31® jájá
-
Ještě jsem stihl bratříčka. Ryby neberou, tak alespoň řežu do dřeva. (vždy si u toho odpočinu- skoro jak u rybačky)
- Pondělí 8. prosince 2008 ve 22:28® jájá
-
Tak dneska při koukání na tv, abych měl zas na co chytat. Snad bude plavat:)
- Pondělí 8. prosince 2008 ve 21:49® inspo
-
no tak až na takový extrém jsem nenarazil, ale je pravda, že v rámci jedné balsové desky jsem narazil na opravdu lehce opracovatelné části a stejně tak na části, kdy jsem si pěkně doničil ruce
- Pondělí 8. prosince 2008 ve 21:34® gomz
-
VSEM:uz se vam stalo, ze v jedne desce balsy byl pasek tak tvrdy, ze bych to materialove prirovnal k tvrdsi lipe?pasek na sirku ma cca 2–3cm a oriznout nozikem hranu je o ruce.a to mam nozik, kterym se da holit.
- Pondělí 8. prosince 2008 ve 13:19® gomz
-
3stan:tak jo.pokusim se neco vytvorit a diky.
- Pondělí 8. prosince 2008 ve 13:14® 3stan
-
gomz-tie vacsie uz nemam,ale na fotke by to asi ani nebolo vidiet. od velkosti 2,3 chodili vsetky. horsie je to s tymi najmensimi 000 a menej. tam mi chodi tak polovica,ale aj to je uspech.
- Pondělí 8. prosince 2008 ve 12:56® gomz
-
oprava:muzes dat foto?
- Pondělí 8. prosince 2008 ve 12:55® gomz
-
3stan:takze „vybouleni“ neni potreba?na nejakem mensim kousku jsem videl jen kraj posunuty o silu materialu k jedne strane a chodi.muze dat foto?tvar+v rezu?
- Pondělí 8. prosince 2008 ve 12:50® 3stan
-
gomz-ked som robil vacsie,tak som list ohybal len v kliestach. v jednych kliestach som drzal list a druhym som zahol okraje. fungovalo to
- Pondělí 8. prosince 2008 ve 12:11® gomz
-
3stan:diky.ja si delal vetsi a v zeleze jsem mel udelany otvor dle pozadovaneho tvaru.jen jsem to prehnal a plech byl moc „vybouleny“.mozna se do toho zase pustim.
- Pondělí 8. prosince 2008 ve 12:06® 3stan
-
gomz-robim si len male rotacky 1 a mensie. polozim na drevo a trebars skrutkou so sosovkovou hlavou to vyklepem. je to celkom rychle. potom len kliestami doohybam.
- Pondělí 8. prosince 2008 ve 12:00® gomz
-
3stan:kdyz pises o rotackach…na prohnuti plechu mas nejaky lis nebo naklepavas?
- Pondělí 8. prosince 2008 v 11:36® 3stan
-
gomz-ahoj,vidim,ze pracujes. ja teraz nejak nerobim. akurat mam rozrobene rotacky a ked tie dokoncim,tak si skusim nejake wobleriky vyrobit. novas32-opravil som uz niekolko lopatiek na balzovych wobleroch. niektore uz vyzerali naozaj na vyhodenie. nie je sa coho bat
- Pondělí 8. prosince 2008 v 11:22® gomz
-
novas32:nez pacit, radeji rezat.
- Pondělí 8. prosince 2008 v 11:20® novas32
-
ok, diky za radu. konec vlaceci sezony se stejne blizi, budu na to mit cas. nevedel jsem, zestli drat lopatkou neprochazi, radsi jsem se zeptal, nez bych to pacil a treba znicil :o)))
- Pondělí 8. prosince 2008 v 11:20® gomz
-
3stan:jsi rychlejsi…ahoj
- Pondělí 8. prosince 2008 v 11:19® gomz
-
novas32:pokud budes narezavat drazku pro lopatku a bude tam drat tak to ucitis.nebal bych se toho.v pripade, ze se to nepovede-poslat wobka na vecny odpocinek muzes vzdy.
- Pondělí 8. prosince 2008 v 11:19® 3stan
-
novas32-lopatka ma drazku,staci ak to prejdes ziletkou popri starej a novu len dolepis. skus sa s tym pohrat,ak ho znicis stejne uz nic nestratis:)
- Pondělí 8. prosince 2008 v 10:48® novas32
-
je ulomena zaroven s telem woblera, telo porusene neni. ale nevim, jestli v tele tim zbytkem neprochazi drat a tim padem jestli pujde orezat a vyjmout.
- Pondělí 8. prosince 2008 v 10:15® 3stan
-
novas32-takmer kazdu zlomenu lopatku mozes opravit,dokonca,aj ked ti ju odtrhne aj s kusom balzy. pokial ti tam ostal kus starej,tak je najlepsie,ked to po okraji toho plastu narezes ziletkou alebo orezavacom a len nahradis staru novou. Ak ti odtrhne celu lopatku aj s balzou,tak to chybajuce musis dolepit,nalakovat…
- Pondělí 8. prosince 2008 v 9:34® novas32
-
ahoj, mam otazku tykajici se ne primo vyroby, ale trochu spolecneho to s tim snad ma. jedna se mi o ulomenou lopatku, myslite, ze se s tim da neco delat? vyriznout drazku a vlepit novou? je mi lito ho vyhodit
diky za pripadnou radu
- Neděle 7. prosince 2008 ve 23:27® LuboO
-
Toto som nasiel doma v krabici, ma asi 23 rokov a je z tvrdeneho polystyrenu, a naozaj neviem, ci bol niekedy vo vode…
- Neděle 7. prosince 2008 ve 22:07® LuboO
-
Mike, tak ako, bolo nieco?
- Neděle 7. prosince 2008 ve 21:46® skwor
-
Jestli se nepletu, tak tam vidím nekolik pokladů v podobě původní barvy SSH.