Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 7. prosince 2008 ve 21:41® Mar10
-
pěkná sbírka co já bych za to dal…
- Neděle 7. prosince 2008 ve 21:38® BigMike
-
Sice to sem nepatří, ale dělal jsem dnes inventuru rapal:)) A to mi ještě někde nějaká leží. Ten vlevo nahoře RH má 18 cm – pro srovnání.
- Neděle 7. prosince 2008 ve 21:10® Salmo
-
gomz> Minulý týden to ještě šlo.To jsem vyžehlil aspoň 2 candošky okolo 45 cm.Teď je to podstatně horší…
- Neděle 7. prosince 2008 ve 21:03® gomz
-
Salmo:dik.byl jsem dnes taky u vody-jinak to nejde napsat, krabka lehci o jeden plech.posledne cca tyden z5 sticka cca35cm za chrbat a cejn za chrbat.krabka lehci o 1× wob,4× plech a 1× chlupaty hacek.tak to musim nejak doplnit…
- Neděle 7. prosince 2008 ve 20:56® Salmo
-
gomz> Člověče ty teda jedeš.Já byl dneska testovat staronové výtvory(všechno chodí tak jak má,takže test dopadl pozitivně) a plánoval jsem vyžehlit nějakou fišku.Bohužel jsem smolně urval 14 dní starý/nový Salmo a nechytil jsem vůbec nic,bída…
- Neděle 7. prosince 2008 ve 20:53® Salmo
-
Michal> Zaplať pánbůh.Já myslel že jsi někde upadl na hlavu
- Neděle 7. prosince 2008 v 18:47® gomz
-
par kousku z vyroby.
- Neděle 7. prosince 2008 v 16:35® Michal/
-
Salmo: Ani mě nehne. Jen sem se nudil. mckvak8> proč myslíš?
- Neděle 7. prosince 2008 v 10:57® LuboO
-
BigMike, mam tie klieste, robil som to aj nimi, aj klincom vo zveraku, ja sa nejak posnazim a poslem foto.
Kurna, jak ti zavidim, ja sa musim smazit doma, zajtra inventura, musim pripravovat, a do vianoc vsetky vikendy pracovne a studijne vytazene. Tento rok uz asi nic vo vode neomocim, preto uz vykonavam dielenske prace doma:))
- Neděle 7. prosince 2008 v 10:19® BigMike
-
LuboO: s těma kleštěma to jde lépe, nemám s tím problém! Stojí pár korun, tak to prubni! Valím k vodě, ale s gumama:)
- Neděle 7. prosince 2008 v 8:41® ART
-
Michal: není náhodou ten žralok trochu 2D neř 3D?
- Neděle 7. prosince 2008 v 0:02® gomz
-
LuboO:jeste jsem ti chtel pochvalit ty telicka.
- Sobota 6. prosince 2008 ve 23:58® gomz
-
LuboO:ten startovaci set bude urcite lepsi jak stetec, ale nevim jak dlouho ti vydrzi ten stlaceny vzduch a kolik te bude stat nahradni napln.pokud mas moznost tak se da pry pouzit i kompresor z lednicky jen mu pridat nadrz na vzduch, aby bylo dost vzduchu pri praci(modelforum.upce.cz )vyroba kompresoru.ohledne olova-myslim, ze neni potreba slozite shanet platky.pokud vrtas diry na broky tak navrtej tech dir vic vedle sebe a projed vrtakem mezi nima az je spojis v ovalnou diru.viz me foto pred kompresorem.
- Sobota 6. prosince 2008 ve 23:28® LuboO
-
All: vdaka za tipy a odpovede Gomz: zial, ta pistolka s kompresorom je pre mna dost financne narocna, ale nasiel som od Revellu nieco take ako Airbrush Start set za cca 900 Sk, mozno by mi to pomohlo internetovy-obchod.msbox.cz co sa tyka toho olova, tak ja som to riesil tak, ze po osadeni kostry som vrtakom navrtal odspodu do woba dierky a napchal som tam broky, ake vosli, od 0,75 po 1,25 g. Ale niektore by som potreboval tazsie, len tam viac nevoslo. Budem nad tym spekulovat a zhanat platkove olovo. BigMike, vdaka za perfektny fotoworkshop. Mimochodom, aj ja som lavak. Tie ocka z pozinkovaneho drotu mi vychadzali tiez take pekne, ale nerezovy je ovela tvrdsi, nejde tak vytvarovat. Ja som ale tie konce nezatocil, len pritlacil k sebe a zalial lepidlom do tela. S nerezom je to vsak ovela horsie. 3stan, prosim ta, kde sa da zohnat ten lexan a kolko stoji taka platna? Vdaka.
Prikladam nejake kusky, ktore mam prichystane uz na buducu sezonu, zatial robim tela, ked budem mat dostatocnu zasobu, budem pilit, osadzat, lepit, malovat, lakovat… Zima je dlha…
- Sobota 6. prosince 2008 ve 22:07® BigMike
-
Doudle: nemám nic proti myším, jen je nemám rád, kor potkany:)))Jednou někde někdo psal, že viděl, jak štika snědla myš a když jí pak chytil (štiku:),tak jí pustil, že by jí nejedl! To by mně tedy nevadilo:)))
- Sobota 6. prosince 2008 ve 20:48® Salmo
-
jájá> Pěkný
Michal>
Doufám že na to nebudeš chytat
- Sobota 6. prosince 2008 v 19:06® Michal/
-
aspius:
A to sem myslel, že na to nepřindete. Že to nejde tozpoznat.
- Sobota 6. prosince 2008 v 19:05® aspius
-
Michal: Shark.
- Sobota 6. prosince 2008 v 19:04® Michal/
-
Tak já taky něco přidám. Sem si řekl, že zkusím udělat z balzy i něco jinýho. A tak jsem místo woba udělal jinou rybu
Akorát potřebuje trochu laku a barev. Schválně poznáte co je to za rybu?
- Sobota 6. prosince 2008 v 18:26® doktor.fiSh
-
no dúfam že to už pôjde, toto je môj wobik
Chodí tak ako som chcel…
- Sobota 6. prosince 2008 v 15:20® jájá
-
A tady je krasavec přímo z mého aqa, není nad to mít předlohu hned před sebou
- Sobota 6. prosince 2008 v 15:18® jájá
-
Trochu to tu stojí, tak první wobler, který je rozdělaný na sezónu 2009.
- Sobota 6. prosince 2008 v 15:08® Ftmči
-
BigMike: Takže všeobecná nevraživost vůči myším. Momentálně máme v garáži asi 7 bedýnek myší jako krmiva, tam by se ti asi dobře dělali woblery
.
- Sobota 6. prosince 2008 ve 13:11® Michal/
-
No tak já už sem přestěhovanej a už sem udělali prvního voba. Opět je to hybrid
gomz: ten sušák bych klidně bral místo stromečku!! BigMike> já myslím, že si to vysvětlil srozumitelně
- Pátek 5. prosince 2008 ve 23:51® regulus
-
Zmenši fotky na 540× něco
- Pátek 5. prosince 2008 ve 23:05® doktor.fiSh
-
a toto sa stalo čo ?
- Pátek 5. prosince 2008 ve 21:59® BigMike
-
Je to asi blbost, ale jsem levák, tak by tě to mohlo mást, musíš si to „přetočit“ na druhou ruku:))
- Pátek 5. prosince 2008 ve 21:56® BigMike
-
Jeden konec odštípnu a mám očko jako víno! Druhý konec naměřím dle délky woba(už vím kolik zakroucení „spolkne“ drátu na délku)a udělám na něm také očko. U břišního očka ty konce nechám oba dva a ohnu je do téčka, to pak vložím do břicha, zakápnu vteřiňákem, překreji olov.drátkem, zakápnu a pak celé zaleji pryskyřicí. Toť vše!!!
- Pátek 5. prosince 2008 ve 21:52® BigMike
-
Pak to očko přidržíš těmi samými kleštičkami na těch čelistích, ale já ho chytím do plochých čelistí kombinaček a prostě tomu zakroutím krkem:)
- Pátek 5. prosince 2008 ve 21:50® BigMike
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.