Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 7. prosince 2007 ve 23:11® cormaxx
-
Světlounce zelená metal.(spíš stříbrná)-Toyota,hot chilli červená-Škoda
- Pátek 7. prosince 2007 ve 23:10® cormaxx
-
Světlounce zelená metal.(spíš stříbrná)-Toyota,Tmavě modrá-Ford
- Pátek 7. prosince 2007 ve 23:09® cormaxx
-
zlatá Rewell,Zelená metal.-Škoda,tmavě modrá-Ford
- Pátek 7. prosince 2007 v 19:54® Jirka.:)
-
Tak nám to morálka něják upadá tak posílám foto woba docela dobrej eště barvu a je to!
- Pátek 7. prosince 2007 v 8:39® Salmo
-
Tomik> to není žádné jeřábní lano ale wolfram možná ta fotka klame ale vážně
- Pátek 7. prosince 2007 v 0:00® rgb23
-
Jirka:) natřel jsem ho, nalakoval, odzkoušel u vody (chodí trošku do leva, ale jinak pěkně) a jdu ho barvit znovu, s odstupem dalšího dne mám trošku jinou představu barev
- Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 21:17® Tomik
-
Salmo> chytáš na jeřábní lano?
- Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 20:22® Salmo
-
Jirky.:)> mám chytil jsem pár štiček tady je jedna z nich a chytal jsem hlavně na gumy protože ztrhat woby hned na první vycházce se mi příčí ale chodí dobře
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 19:20® cormaxx
-
já nemám moc času,ale už jsou 2 skoro hotový.Večer je sem zkusim hodit před lakováním:))
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 19:16® Jirka.:)
-
Salmo: jj já to řikal a máš fotky z toho chytání na woby??
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 18:42® Salmo
-
tak už jsem změnil názor asi všichni vymřeli :(
- Středa 5. prosince 2007 ve 21:33® Salmo
-
Jirka.:)> nevymřeli jenom se tu nějak nemůžeme vzájemně zastihnout
- Středa 5. prosince 2007 ve 20:58® Jirka.:)
-
no tak jako by ste všichni vymřely!!!:-o
- Středa 5. prosince 2007 v 16:22® zemstrong
-
Herr Gott ten kluk je sikovnej … jestil to chodi tak, jak to vypada, plakal bych pri kazde vazce
- Středa 5. prosince 2007 v 16:16® Jirka.:)
-
a jak choděj ty dole??
- Středa 5. prosince 2007 v 16:15® Jirka.:)
-
ten bílo červenej je jak od rapaly!!:o
- Středa 5. prosince 2007 v 16:01® pablo
-
a ešte jedna
- Středa 5. prosince 2007 v 16:00® pablo
-
malý príspevok z mojej výroby-pred časom som robil z lipového dreva, teraz som začiatočník z balzy
- Středa 5. prosince 2007 v 15:29® Jirka.:)
-
Salmo:máš ze včera fotky?? rgb23:tak jak dopadl ten wob co jsi dělal včera v noci?
- Středa 5. prosince 2007 v 7:05® MadMack
-
Uno – v pohodě, já se jen tak zaskočit nenechám
Ale chtěl jsem Tě požádat, jestli by byla možnost (pokud to tedy není vaše závodnický tajemství), že by jsi sem hodil fotku toho přípravku na kostřičky a prozradil konkrétní typy barev. Já požívám jako základ k napuštění tělíčka rozředěný silino-akrylátový lak Laksil ve 3 vrstvách, pak jsem zkoušel na to akrylátové barvy ve spreji a na vrch další 2 vrstvy neředěnýho Laksilu. Ale ta horní vrstva laku nikdy neztvrdla tak jak měla.
- Středa 5. prosince 2007 v 1:43® rgb23
-
tento kousek vzniká dneska v noci, snad ho dodělám přes den
- Úterý 4. prosince 2007 ve 22:52® Uno
-
MadMack-asi jsem tě zaskoči s těma závodama , trochu jsem poplet nick (BigMike) a nořítka dělam z něco jako plexi ale je to o něco pevnější ale při náhodném ulomení není problém výměny.Ono ulomíš v pohohě i originální to už jsem také měnil několika kolegum.
- Úterý 4. prosince 2007 ve 22:45® cormaxx
-
Já jsem jsem si vypůjčil plexisko z nějaký reklamy na ulici
je to průhledný a na brusce se to krásně opracovává…
- Úterý 4. prosince 2007 ve 21:01® MadMack
-
Kuba V. – myslím, že u agresivně chodících woblerů používaných v létě by barva nemusela hrát roli, protože wobler rychle kmitá jako celek. Na klidněji chodící woblery bych dal průhlednou. Rapala vydala řadu kde jsou háčky a lopatky jasně červené.
- Úterý 4. prosince 2007 ve 20:48® Jirka.:)
-
Kuba V:Já myslím že na tom ani tak nesejde ale asi už tam bude rozdíl mezi nějakou svítivou barvou lopatky a tou průhlednou (ne čirou)
- Úterý 4. prosince 2007 ve 20:22® Kuba V.
-
MadMack:hehe no asi bohužel nejsem škoda:) ani nevím proč jsem napsal tvůj nick měl jsem na mysli z čeho je dělá Uno. Nicméně díky aspoň mám větší rozhled zdá se mi většina z vás dělá nořítka, která nejsou čirá myslíte že je jedno jaká je barva nořítek nebo že jsou lepší průhledná? Uno: tak tedy z čeho je prosím děláš?:)
- Úterý 4. prosince 2007 v 19:14® Salmo
-
Kuba V.> tady máš fotku mého matroše a omluv mě za tu příšernou kvalitu (nevím jak to vyfotit aby jsi něco viděl)
Jirka.:)> díky že jsi odpověděl za mě a na rybách jen pár štiček okolo 30 cm a woby pracujou skvěle ale zatím jsem s nima soustavně nechytal protože jich mám zatím jenom pár a ztrhat je hned na první vycházce se mi příčí
- Úterý 4. prosince 2007 v 19:08® MadMack
-
Kuba V - Ty jsi jasnovidec, sice jsem sem nedal žádné fotky ale nořítka dělám skutečně průhledná
Já je dělám z boxů od velkých balení CDček. Jsou už lehce prohnutá a je to něco jako z článku od BigMika
- Úterý 4. prosince 2007 v 18:29® Kuba V.
-
díky za reakci ty články už jsem viděl. Ptal jsem se proto, že MadMack má nořítka průhledná ty se mi líbí víc a myslím,že i ryba k tomu má větší důvěru když to tolik nevidí… Tak jsem chtěl vědět co je to konkrétně za materiál.
- Úterý 4. prosince 2007 v 16:59® Jirka.:)
-
Kuba V:www.chytej.cz
www.chytej.cz
www.chytej.cz Tady jsou 3 odkazy na články výroba woblerů,
a lopatky například Salmo je dělá z obalů od pendreků a já z víček od vaničkových zmrzlin třeba Ca´re the door teď nevím jak se to píše snad víš jakou mám na mysli?!