Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 9. listopadu 2008 ve 22:38® BigMike
-
Ještě nutno dodat, že nelapají jak bych si asi přál! Ostatně jako asi letos každý můj w.:)
Okoval js.dnes tu mojí 18 cm obludku, tak zítra někde v okolí ČB (jedu na pozvání prubnout tamní revíry)bude mít svojí premiéru:) Snad nezůstane hned někde na dně jako výuková pomůcka štičího potěru:)
- Neděle 9. listopadu 2008 ve 22:33® BigMike
-
Žádné výrobní tajemství, prostě mají v sobě více olova v břiše podél kostřičky aby šli ke dnu a tahám je přískokama, přicukávám špičkou a ve vodě tak poskakují:) Jako plandavky, max.na zadní trojháček dám ještě twistra.
A ty šupiny? Nanesu na balzu Herkula, přiložím slaboučký alobal (třeba od čokolády) a přimáčku na to tu umělohmotnou síťku, co se dává do oken kvůli komárům a jiné verbeži!Pak pootočím a máčknu ještě jednou, nebo tak nějak všelijak. Nejlépe rovnou obě strany najednou. Panimájetě?:))
- Neděle 9. listopadu 2008 ve 21:33® Ftmči
-
hmm… něják mi to blbne.
- Neděle 9. listopadu 2008 ve 21:32® Ftmči
-
BigMike: Opravdu pěkní. Jak chodí ty bezlopatkový? Jakým způsobem jsou vyvážení? Jestli je to nějaké výrobní tajemství, tak odpověď samozřejmě nečekám.
- Neděle 9. listopadu 2008 ve 21:31® Ftmči
-
BigMike: Opravdu pěkní. Jak chodí ty bezlopatkový? Jakým způsobem jsou vyvážení? Jestli je to nějaké výrobní tajemství, tak odpověď samozřejmě nečekám.
- Neděle 9. listopadu 2008 v 18:37® Michal/
-
BigMike: hezké. Jak jsi udělal ty šupinky?
- Neděle 9. listopadu 2008 ve 13:06® Salmo
-
BigMike> pěkné
- Neděle 9. listopadu 2008 ve 13:06® gomz
-
BigMike:hezke.ten horni ceni zuby?(za lopatkou)
- Neděle 9. listopadu 2008 ve 13:02® BigMike
-
Každopádně je tedy dělat nebudeme,což?:))
- Neděle 9. listopadu 2008 v 10:54® Ftmči
-
inspo,proutnik: U ,,normálních" plastů (různé kyblíky, obaly a pod.), je třeba lopatku mírně nahřát nad plamenem a pak v kleštích ohnout. U polykarbonátových taublek není třeba ani nahřívat, protože vůbec nepraskají, proto se můžou ohýbat rovnou.
PS: Ty CD woblery vypadají zajímavě, ale myslím, že první náraz na kámen a je po wobleru.
- Sobota 8. listopadu 2008 v 16:38® Michal/
-
Jo němci jsou Němci. Některý nápady jsou dobrý, akorát si s tím moc hrajou
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 13:24® BigMike
-
Vajíčko? Kdysi mi někdo říkal, že nejde rozmáčnout na stojáka mezi palcem a ukazováčkem:))Možná pokladek, ale vajíčko jde:))
Z toho CD je to pěkné, ale pracné a ty výsledné w. se mi nelíbí! Není nad balzu a hrát si s tím! A tu metalovou barvu pak nastříkat navrch!:) - Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:42® gomz
-
Marfi69:to vajicko-zalezi jak ho drzis.spice v dlanich-nepukne, ale zkousel jsem i obracene a mel jsi videt jak jsem vypadal.s CDckem mas pravdu, ale pokud uz ho rozbijes tak to hezky lita.
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:41® Salmo
-
Nápad je to dobrý ale myslím si že by výroba CD woba trvala déle než klasika.
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:39® Marfi69
-
jasně – ale jako nápad je to dobrý!
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:39® gomz
-
Salmo:na druhou stranu by kazde telo bylo stejne.
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:38® Marfi69
-
no myslim tze by to na malinkatým wobu mělo trochu vydržet – zkoušel si zlomit CD? Třeba to bude jako kdyby si chtěl ve dlaních kterejma tlačíš proti sobě rozbýt vajíčko – taky je křehký, ale nepiodaří se ti to! To samé bude vobík v hubě ryby
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:36® Salmo
-
gomz> To já jen tak ze zajímavosti.Raději zůstanu u balzy…
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:36® gomz
-
Marfi69:ta obřízka ta sedla …
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:35® gomz
-
Salmo:pokud budes mit hotovou uz formu tak asi bude treba testovat kolik nacpat olova, kdyz je telo plne vzduchu.jinak by to melo chodit uplne normalne a podle zateze bud plavat nebo jit ke dnu.jen uvazuju kolik toho vydrzi to telo.jestli treba neodejde po utoku candata.ale asi by se stim ten clovek nevyrabel.
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:34® Marfi69
-
Gomz → přesně tak.. Pak uděláš frézkou „obřízku“ a zbrousíš aby to lícovalo, naouhýbáš drát, přidáš zátěř, vyřízneš otvor pro lopatku a nalakuješ…
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:29® Salmo
-
gomz> Jo to je mi jasný,ale zajímalo by mě jak se to v praxi chová ve vodě a tak…
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:27® gomz
-
Salmo:formu jsi videl.nahreje kus cd a jen vytlaci jednu polovinu tela.prida kostru a lepi-teda tak jsem to vnimal ja.
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:25® gomz
-
Taky uz jsem to propasl.1970, jinak dnes opet prace na wobmistnosti a pri prvni rezu jsem nechal prst blizko primocare pilky…byla rychla jak elektrika.prstik boli, ale je v celku.pokud bude jeste barevnejsi poslu foto.
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:24® Salmo
-
Marfi69> Ti němci nají pěkný stránky s wobama ale pořád mi není úplně jasný jak dělají toho woba z CD…
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:21® Marfi69
-
Tak to mě by těch odpovědí stačilo jen 1969..:
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:06® Salmo
-
mckvak8> 1994 odpovědí,to jsem se narodil zase já
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:05® Marfi69
-
Dalších pár nápadů na výrobu wobů: barsch-alarm.de
barsch-alarm.de
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:04® Marfi69
-
Výroba woblerů z CD – 2. část: barsch-alarm.de
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:03® Marfi69
-
Ahoj kluci – při brouzdání po netu jsem našel pár zajímavých odkazů – tak je přidávám. Jsou sice v němčině, ale zlaté české ručičky si dokážou poradit i podle obrázků, stejně tak jako to dokážou české hlavy zkritizovat…
Zajímavá je myělenka výroby mini-woblerů z cédéček…
Výroba woblerů z CD – 1. část barsch-alarm.de