Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 9. listopadu 2008 ve 22:38® BigMike

Ještě nutno dodat, že nelapají jak bych si asi přál! Ostatně jako asi letos každý můj w.:)

Okoval js.dnes tu mojí 18 cm obludku, tak zítra někde v okolí ČB (jedu na pozvání prubnout tamní revíry)bude mít svojí premiéru:) Snad nezůstane hned někde na dně jako výuková pomůcka štičího potěru:)

Neděle 9. listopadu 2008 ve 22:33® BigMike

Žádné výrobní tajemství, prostě mají v sobě více olova v břiše podél kostřičky aby šli ke dnu a tahám je přískokama, přicukávám špičkou a ve vodě tak poskakují:) Jako plandavky, max.na zadní trojháček dám ještě twistra.

A ty šupiny? Nanesu na balzu Herkula, přiložím slaboučký alobal (třeba od čokolády) a přimáčku na to tu umělohmotnou síťku, co se dává do oken kvůli komárům a jiné verbeži!Pak pootočím a máčknu ještě jednou, nebo tak nějak všelijak. Nejlépe rovnou obě strany najednou. Panimájetě?:))

Neděle 9. listopadu 2008 ve 21:33® Ftmči
Ftmči

hmm… něják mi to blbne.

Neděle 9. listopadu 2008 ve 21:32® Ftmči
Ftmči

BigMike: Opravdu pěkní. Jak chodí ty bezlopatkový? Jakým způsobem jsou vyvážení? Jestli je to nějaké výrobní tajemství, tak odpověď samozřejmě nečekám.

Neděle 9. listopadu 2008 ve 21:31® Ftmči
Ftmči

BigMike: Opravdu pěkní. Jak chodí ty bezlopatkový? Jakým způsobem jsou vyvážení? Jestli je to nějaké výrobní tajemství, tak odpověď samozřejmě nečekám.

Neděle 9. listopadu 2008 v 18:37® Michal/
Michal/

BigMike: hezké. Jak jsi udělal ty šupinky?

Neděle 9. listopadu 2008 ve 13:06® Salmo
Salmo

BigMike> pěkné :-))

Neděle 9. listopadu 2008 ve 13:06® gomz
gomz

BigMike:hezke.ten horni ceni zuby?(za lopatkou)

Neděle 9. listopadu 2008 ve 13:02® BigMike

Každopádně je tedy dělat nebudeme,což?:))

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2008/th-img28088.jpg
Neděle 9. listopadu 2008 v 10:54® Ftmči
Ftmči

inspo,proutnik: U ,,normálních" plastů (různé kyblíky, obaly a pod.), je třeba lopatku mírně nahřát nad plamenem a pak v kleštích ohnout. U polykarbonátových taublek není třeba ani nahřívat, protože vůbec nepraskají, proto se můžou ohýbat rovnou.

PS: Ty CD woblery vypadají zajímavě, ale myslím, že první náraz na kámen a je po wobleru.

Sobota 8. listopadu 2008 v 16:38® Michal/
Michal/

Jo němci jsou Němci. Některý nápady jsou dobrý, akorát si s tím moc hrajou :-D

Sobota 8. listopadu 2008 ve 13:24® BigMike

Vajíčko? Kdysi mi někdo říkal, že nejde rozmáčnout na stojáka mezi palcem a ukazováčkem:))Mož­ná pokladek, ale vajíčko jde:))
Z toho CD je to pěkné, ale pracné a ty výsledné w. se mi nelíbí! Není nad balzu a hrát si s tím! A tu metalovou barvu pak nastříkat navrch!:)

Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:42® gomz
gomz

Marfi69:to vajicko-zalezi jak ho drzis.spice v dlanich-nepukne, ale zkousel jsem i obracene a mel jsi videt jak jsem vypadal.s CDckem mas pravdu, ale pokud uz ho rozbijes tak to hezky lita.

Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:41® Salmo
Salmo

Nápad je to dobrý ale myslím si že by výroba CD woba trvala déle než klasika.

Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:39® Marfi69
Marfi69

jasně – ale jako nápad je to dobrý! :-)

Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:39® gomz
gomz

Salmo:na druhou stranu by kazde telo bylo stejne.

Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:38® Marfi69
Marfi69

no myslim tze by to na malinkatým wobu mělo trochu vydržet – zkoušel si zlomit CD? Třeba to bude jako kdyby si chtěl ve dlaních kterejma tlačíš proti sobě rozbýt vajíčko – taky je křehký, ale nepiodaří se ti to! To samé bude vobík v hubě ryby

Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:36® Salmo
Salmo

gomz> To já jen tak ze zajímavosti.Raději zůstanu u balzy…

Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:36® gomz
gomz

Marfi69:ta obřízka ta sedla …

Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:35® gomz
gomz

Salmo:pokud budes mit hotovou uz formu tak asi bude treba testovat kolik nacpat olova, kdyz je telo plne vzduchu.jinak by to melo chodit uplne normalne a podle zateze bud plavat nebo jit ke dnu.jen uvazuju kolik toho vydrzi to telo.jestli treba neodejde po utoku candata.ale asi by se stim ten clovek nevyrabel.

Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:34® Marfi69
Marfi69

Gomz → přesně tak.. Pak uděláš frézkou „obřízku“ a zbrousíš aby to lícovalo, naouhýbáš drát, přidáš zátěř, vyřízneš otvor pro lopatku a nalakuješ…:-)

Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:29® Salmo
Salmo

gomz> Jo to je mi jasný,ale zajímalo by mě jak se to v praxi chová ve vodě a tak…

Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:27® gomz
gomz

Salmo:formu jsi videl.nahreje kus cd a jen vytlaci jednu polovinu tela.prida kostru a lepi-teda tak jsem to vnimal ja.

Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:25® gomz
gomz

Taky uz jsem to propasl.1970, jinak dnes opet prace na wobmistnosti a pri prvni rezu jsem nechal prst blizko primocare pilky…byla rychla jak elektrika.prstik boli, ale je v celku.pokud bude jeste barevnejsi poslu foto.

Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:24® Salmo
Salmo

Marfi69> Ti němci nají pěkný stránky s wobama ale pořád mi není úplně jasný jak dělají toho woba z CD…

Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:21® Marfi69
Marfi69

Tak to mě by těch odpovědí stačilo jen 1969..::-((

Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:06® Salmo
Salmo

mckvak8> 1994 odpovědí,to jsem se narodil zase já :-D

Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:05® Marfi69
Marfi69

Dalších pár nápadů na výrobu wobů: barsch-alarm.de

barsch-alarm.de

Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:04® Marfi69
Marfi69

Výroba woblerů z CD – 2. část: barsch-alarm.de

Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:03® Marfi69
Marfi69

Ahoj kluci – při brouzdání po netu jsem našel pár zajímavých odkazů – tak je přidávám. Jsou sice v němčině, ale zlaté české ručičky si dokážou poradit i podle obrázků, stejně tak jako to dokážou české hlavy zkritizovat…:-) Zajímavá je myělenka výroby mini-woblerů z cédéček…:-) Výroba woblerů z CD – 1. část barsch-alarm.de