Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 22:04® ART
-
1990 odpovědí to je nádhera v tomhle roce jsem se narodil
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 22:03® inspo
-
to jak tvarujete lopatky na shallow shad rap by mě taky zájímalo
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:21® proutnik
-
jak tvarujes ty lopatky a z ceho je delas??
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:08® Salmo
-
sidonius> Tak tomu říkám ultra těžká přívlač
All> Dneska možná něco stvořím ale nic neslibuju…
- Pátek 7. listopadu 2008 v 18:29® sidonius
-
Doudleban>Jo na těch malých shad rapech je to nalepené(natisknutý obr.).Foto mám,ale ne těch wobů,ale těch obrázků,co tam jsou nalepené,tak jestli je chceš tak odepiš.
Jo a ten prut používám k lovu sumců na přívlač(je to gramáž do 100nebo150gramů a ten wob má asi tak 50gr.a odpor je docela velkej ale prut to zvládá v pohodě)
- Pátek 7. listopadu 2008 v 18:01® gomz
-
Michal:s tim ucitelem teda vazne nevim…ale na fotecky se tesim.
- Pátek 7. listopadu 2008 v 17:57® Michal/
-
Si připadám jako ve škole:D A gomz je pan učitel
Teď du něco dělat, ale večer možná budou fotky, podle toho jestli budu dávat pryskyřici nebo ne.
- Pátek 7. listopadu 2008 v 17:42® gomz
-
hezke,hezke…
- Pátek 7. listopadu 2008 v 17:41® Ftmči
-
sidonius: Dobrý, obzvlášť ta barva na těch třech menších Shad Rapech. To je natisknutý? Neměl by jsi detailnější foto? PS: Na jakým prutu se vodí 14cm Shad Rap? To musí být strašný odpor.
- Pátek 7. listopadu 2008 v 17:37® sidonius
-
A tady je ten SALMO thrill a napodobenina ShadRapu v barvě RH velikost 14cm.Myslim si že se mi celkem povedli.
- Pátek 7. listopadu 2008 v 17:35® sidonius
-
Tak sem dávám fotky včera dodělaných wobů.Jsou stejné jako ty které jsem se už dával,protože jsem měl vytištěný obrázky a nechtělo se mi je malovat,některé jsou ale namalované.
- Pátek 7. listopadu 2008 v 17:19® Ftmči
-
Všem dík za chválu, člověka to potěší, když se woblery líbí, ale hlavní je, co na to budou říkat ryby.
gomz: Trojháčky se nemotájí. Používám trojháčky č.8 a kroužky 5mm (menší jsem nesehnal).
cormaxx: Na psruhovku dám samozřejmě místo ,,břišního" trojháčku broček, když pak půjdu na MP, tak ho prostě vyměním za trojháček a nemusím děla 2 sady woblerů, které se od sebe budou lišit pouze vyvážením a počtem oček.
Kubajs: Foto po nabarvení taky bude, ale asi až za dýl, protože chci koupit nové barvy a momentálně je to s penězi slabší. Do nějakých prodejů se rozhodně poštět nehodlám, protože 1) prodávat jasný kopie woblerů, je už docela drzost a mohly by z toho být problémy. 2) Počkej až uvidíš ty barvy, protože ty vypadaj, jako by je malovali třeťáci. Na malování já nikdy nebyl
.
- Pátek 7. listopadu 2008 v 1:09® gomz
-
Kubajs: no jak myslis........
Salmo:mi dratu chybi, ale musim koupit jinak mam prd.letos kolem 2 mesice jsem mel doma cca 30–40metru a uz nemam nic(prowoblerovano), mozna bych nekde cca 1m vystrachal.a jinak mi nezbude jak koupit.nechci byt hajzlik a tak radeji nabidnu pro vsechny.stejne zaplatim, nic jineho mi nezbude…
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 22:56® Salmo
-
Doudleban> Pěkné,velmi pěké
gomz> Co drátu mám plný šufle ale prodávat ho nehodlám…
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 22:33® Kubajs
-
gomz:bejt jako on tak udělám podobný stránky jako kácel a rozjedu napodobeniny rapaly a nils masteru a salma a prodávám za 100kč a řikám ti že by zbohatnul jak sHAKE NA ROPĚ
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 21:47® gomz
-
Kubajs: a musim zavidet i ja?… Lec Doudleban TO proste umií…a taky MU to moooooc preju…(at RAPALA treba pukne)
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 21:14® Kubajs
-
Doudleban:moc pěkné woby myslím že ti je každý musí závidět doufám že nám sem hodíš foto i po nabarvení?
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 21:07® gomz
-
vsem: UPOZORNUJI na mozny odkup dratu v nerez provedeni na vyrobu wobku......GOMZ@seznam.cz....PRO vas fse.
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 21:00® gomz
-
vsem: jen piste, ma to blahodarny vliv na AKTUALNI TEMA.A to se mi mooooc zamlouva. Cormaxx: DEKUJI a to tak, ze mooooc.
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 20:55® gomz
-
cormaxx:ja taky neeeee.
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 20:46® cormaxx
-
gomz:já to nemyslel nějak špatně…
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 20:40® gomz
-
cormaxx:uznej, ze vypadaji mooooc dobre.a 2hacky je hezke, ale 2 3hacky je dost…na pstruhovku.jenze tam na fotce neprezentuje jen x 3hacku na jednom wobku…
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 20:35® cormaxx
-
Doubleban:Na pstruhovku 2 háčky? Ale vypadaj pěkně…
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 20:34® gomz
-
Doudleban:ty telicka mas dost dobre(dle me), ale nemotaji se ti krouzky od 3hacku???jako pretocenky nebo tak?jinak za dva dny bych tolik kousku asi nebyl schopen udelat: GRATULACE.
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 20:29® Ftmči
-
Byl jsem teď 2 dny doma (nemoc), tak jsem měl čas na pár woblerů. Na přípravu na pstruhovku není nikdy brzo.
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 17:34® gomz
-
vsem:bo mi uz dosel drat na kostru wobku jsem se rozhodl poridit nerez do svarecky CO2 o prumeru 0,8mm.jen mi vadi, ze zadny prodejce mi nechtel strihnout neco za mensi peniz.takze nabizim za cenu kterou dam(jeste neni doma)+ neco co bude chtit posta.jak to budu mit doma odvazim 10m a hodim nejakou cenu.ti hajzlici mi proste nedaji min jak 5kg.ovsem 15kg baleni vyjde lip.....
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 17:26® gomz
-
Michal:snad ne tu praci?.....(moje zena ma taky radost)
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 17:02® Michal/
-
Tiše závidím.
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 15:24® gomz
-
druha strana vcetne neporadku(bude ho tam jeste vic)
- Středa 5. listopadu 2008 ve 21:46® Michal/
-
gomz: Bude to paráda. Ty seš prostě takovej přerostlej Ferda Mravenec
sidonius: pryskyřici