Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 3. října 2008 ve 20:39® gomz
-
Salmo:jsi rychlejsi…
- Pátek 3. října 2008 ve 20:38® gomz
-
Salmo: nehledej,dle popisu vim o co jde…videl jsem.prohne se ti drevo pokud zaberes nehtem?zustane stopa v laku?
- Pátek 3. října 2008 ve 20:37® Salmo
-
gomz> www.chytej.cz tady to máš,ta fotka je asi v půlce stranky
- Pátek 3. října 2008 ve 20:34® gomz
-
Michal:uz se ti prestava trepat ruka s fotoaparatem,gratulace.
- Pátek 3. října 2008 ve 20:33® Salmo
-
gomz> Na té láhvi je napsáno MOTIP LACKSPRAY.Pár stran z5 jsem sem dával foto,když chvíli vydržíš tak to najdu.
- Pátek 3. října 2008 ve 20:29® gomz
-
Salmo:promin.ale co to je za autolak?ja jich uz par prubnul,ale takovy asi nebyl skladem nebo co…
- Pátek 3. října 2008 ve 20:27® Salmo
-
gomz> Po 3 vrstvách je to jako sklo – pevný,tvrdý a krásně lesklý.
- Pátek 3. října 2008 v 19:56® gomz
-
Salmo:a jak mas tvrdy povrch wobka?proslapnes ho nehtem?
- Pátek 3. října 2008 v 19:55® gomz
-
Michal:uz jsem psal,koupil jsem materialu trochu vic pri jednom 2× 10mm,2×15mm a 2× 20mm vse v deskach.za ty prachy se mi s tim moc topit nechce.navic delam co mi sirka dovoli, takze skoro bez prorezu.jinak woba mam za cigaro(delkove)cca 5min.
Futurerive:na charitu nemam.....taky bych neco uvital.
Doudleban:netvrdim,ze mi z toho asi nemr......ale trosku se na to „kabatovani“tesim,uz diky novym nastrojum… na rybech jsem nebyl uz 2 mesice,ale si to snad pujdu dohnat.
Michal:mam na povrchovku taky nejakou potvoru a ta mi dela problemy, kdyz je vysoka vzdusna vlhkost.bud je povrch mlecny nebo trochu min,ale neni pruhledny…
- Pátek 3. října 2008 v 19:47® Salmo
-
Michal> (auto)lak ve spreji můžu jenom dpporučit, mám ho a 100% spokojenost
- Pátek 3. října 2008 v 19:03® Michal/
-
semo tamo jde ještě vidět vzorek dřeva, ale to musím ještě doladit lak. Potřebuju koupit lak na konečnou úpravu. Ten co mám mi zbělá. Asi zkusím lak ve spreji.
- Pátek 3. října 2008 v 19:01® Michal/
-
Doudleban: To já mám zase barvení nejradši
Pořádně se u toho vyblbnu.
Tady je poslední serie malých. Musím počkat na materiál.
- Pátek 3. října 2008 v 18:31® Ftmči
-
gomz: Fakt pěkná práce, ale při představě barvení a lakování 100 woblerů by mě asi kleplo, protože tuhle činost mám na výrobě nejméně rád
. PS: Stíháš vůbec chytat?
- Pátek 3. října 2008 v 17:11® Futureriver
-
Ahoj kokám že to tady žije
nechcete mi poslat nějaký na charitu..:)
- Pátek 3. října 2008 v 15:41® Michal/
-
gomz: Ty jedeš jak drak
CCA 100 kusů?
Prosímtě kolik ty si objednáváš té balzy
Jo a pak to máš snad jednoho woba za 10 minut ne?
D
PS: Děláš to z desek nebo z trámků?
- Pátek 3. října 2008 ve 14:35® gomz
-
Kuba:nooooo dva pomocniky mam.(pravou a levou ruku)
- Pátek 3. října 2008 ve 14:22® Kuba
-
Gomz> na to mas lidi ne ??? pekny
- Pátek 3. října 2008 ve 13:04® gomz
-
Michal:stejne mam pocit,ze bych tu vyrobu mohl jeste nejak urychlit bo zima asi bude dlouha…
- Pátek 3. října 2008 ve 13:02® gomz
-
prvni foto=5cm,dalsi foto=7cm a uprostred 9,5cm
- Pátek 3. října 2008 ve 13:01® gomz
-
Michal:si trosku prihreju polivcicku…drz se stolu!nejakou takovou reakci jsem cekal…tak tady mas dalsi+ty co mam v laku jsem napocital neco kolem 100ks.hral jsem si asi 3–4 dny.
- Pátek 3. října 2008 v 7:58® Michal/
-
gomz:40 wobů !!! Jak dlouho jsi to dělal! Málem sem spadnul ze židle
- Čtvrtek 2. října 2008 v 19:47® gomz
-
BigMike:tak na to uz se mooooc tesim.nejaky clanek bych taky uvital…nechci te do toho nutit,ale kdy asi tak bude?
Michal:jsi psal nekde neco o bezicim pasu?
- Čtvrtek 2. října 2008 v 17:44® Michal/
-
no a já už se těším až mi přinde materiál
Ještě musím koupit plátky do pilky
- Čtvrtek 2. října 2008 v 17:31® BigMike
-
Zdar! Jen tak letem, už se s laky nepachtím, 2–3 vrstvy z lodního laku stačí, kor když se to pak hned trhá:))) Jinak v nejbližší době jdu k známému, prý má také asi 500 ks doma dělaných w., tak jsem zvědav|! Dělá i devony, plandavky… Kdyby to stálo za to, napíši článek + fotky!Fotky vlastně určitě:))
- Čtvrtek 2. října 2008 v 17:24® Michal/
-
Tak a tady je druhá část- Barvení. Akorát by mě zajímalo, jestli to v čem ty woby pak máčí je lak
- Čtvrtek 2. října 2008 ve 12:18® gomz
-
novas32:nekdo tu psal,ze pouziva dvouslozkovy epoxid.s tim nemam zkusenosti(zda je pruhledny).ja pouzivam dle rad jinych letoxit, ale nevim jestli se ti oplati jej koupit na jednoho wobka.
- Čtvrtek 2. října 2008 ve 12:11® novas32
-
gomz: aha, muzes mi tedy doporucit nejaky jiny lak, ktery mam pouzit? dekuju
- Čtvrtek 2. října 2008 v 11:31® gomz
-
3stan:diky za rady.je super,kdyz nemusim zkouset vse jen na sobe a muzu se poucit ze zkusenosti jinych.
novas32:muj nazor je,ze muzes a nic se nestane,ale budes mit ten povrch mekky.
- Čtvrtek 2. října 2008 v 9:11® novas32
-
ahoj, mam dotaz k oprave woblera – muzu na jeho pretreni pouzit lak, co se pouziva na plastove modely? mym na mysli synteticky lak, např. Revell, Humbroll
- Čtvrtek 2. října 2008 v 7:52® 3stan
-
gomz-gratulujem k pistolke. Ako som ti pisal,mozes pouzit aj syntetiku. Ocenis to hlavne pri podkladoch,pretoze ma ovela lepsiu kryciu schopnost ako liehovky alebo vodou rieditelne. Bratranec robi profi airbrush a pouziva len syntetiku. Samozrejme klasicke revellky,ktore ja pouzivam su pouzitelne,ale existuju origo farby. Moje postrehy su zatial take,ze s liehovkami(humbrol) sa strieka lepsie,ale ich krycia schopnost je mensia,az slaba,ale to nie je na skodu. Pekne tym vynikne podklad a farbou len doladis odtien. Vyskusaj aj laky na nechty,hlavne perletovy,ktory rozriedis odlakovacom-perletovu farbu totiz standardne v obchodoch nezozenies