Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 25. září 2008 v 17:39® Michal/
-
gomz: tady je ta lopatka.
- Čtvrtek 25. září 2008 v 17:29® Michal/
-
gomz: tak já to dělám pro radost
Doudleban: Já ten drát ohnu přez hřebík, ale potom ho stejně lehce zmáčknu kombinačkama. Hlavně očko na které přijde vlasec. Líp se potom s wobem pracuje. Jo a ten šmirglpapír mám dost jemnej. Balzu krásně vyhladím, ale pak se začnou objevovat jednotlivé vrstvy balzy, nerovnosti atd. Zkusím dál dvě vrstvy laku a pak barvu.
- Středa 24. září 2008 ve 20:36® Ftmči
-
Dalších pár kousků do výbavy. Michal: Woby máš celkem pěkný, ale zkus si koupit jemější šmirglpapír a očka ohýbat přes nějakou železnou kulatinku (třeba hřebík). Budou pak vypadat ještě mnohem líp.
- Středa 24. září 2008 v 19:41® gomz
-
Michal:pokud je cistis tak to potom ano.ty dva modrohrbete kousky byly na objednavku.jinak jsem uz dost investoval a rad bych taky neco videl z5.sice to nebude zadna slava,ale potesi.
- Středa 24. září 2008 v 15:52® Michal/
-
gomz: já je potom stejně třu odlakovačem
Mno takže ty to vyrábíš pro někoho na prodej?
- Úterý 23. září 2008 ve 21:55® gomz
-
Michal:ten dotaz byl asi na moji osobu.....snad.jak pises,proste si neco vymyslim(telo)a tak uvazuji nad lopatkou(velikost),potom uvazuji nad nejakym sklonem a zatezi do „bricha“.ty wobky s modrym chrbatem jsem udelal dva kousky jen tak na porovnani a odzkouseni-bingo.oba se objednavateli zamlouvali tak,ze nemam ani pro sebe…proste to nekdy vyjde.(lepsi strana mince).preji ti at ti to fishky rozstipou!!!! snad jen doporuceni:zakryvej ty lopatky nez na telo pujdes s flaskou spreye(spreje)proste povrchovka.
- Úterý 23. září 2008 ve 20:15® Michal/
-
;).. s pravítkem.
- Úterý 23. září 2008 ve 20:13® Michal/
-
Tak jsem udělal další. Líbí se mi to RH. Sice je trochu víc červený ale…
- Úterý 23. září 2008 v 16:00® Michal/
-
to si jen tak vymyslíš woba? Jak uděláš lopatku! :?
- Úterý 23. září 2008 v 11:11® gomz
-
Michal:jsem zvedav jak se tve vytvory budou zamlouvat rybkam.pak dej urcite vedet.a s tou sablonou te zklamu.ja zrovna moc nekopiruju a delam si tvar dle toho co se mi zamlouva a naco mam naladu.trosku se snazim verit,ze to neokoukane bude lepsi.
- Pondělí 22. září 2008 ve 22:56® Michal/
-
Jo a ty woby maj tak 4–5 cm. Ty velký pak 10–13cm.
- Pondělí 22. září 2008 ve 22:42® Michal/
-
Salmo: OK gomz: Mě se nejvíc líbí ten černobílý. Zkouším to jak to jen jde. Chcu se tě zeptat nemáš náhodou šablonu na tělo i na lopatku od shad rapu?
- Pondělí 22. září 2008 ve 21:06® gomz
-
Michal:at ti wobky plavou dle tvych predstav!ty barvy nas urcite zajimave.gratulace.
- Pondělí 22. září 2008 ve 20:10® Salmo
-
Michal> celkem pěkný
napíšu adminovi ať smaže ty nepovedený fotky…
- Pondělí 22. září 2008 v 18:26® Michal/
-
musel sem to uplně oříznout
- Pondělí 22. září 2008 v 18:25® Michal/
-
Tak a je to tady. Finální výtvor. Díky všem co se mnou měli tu trpělivost a poradili mi. Zvlášť díky tobě gomz! Už sem okoval
a o víkendu je chcu vyzkoušet na Hartě. Hlavně ty malý na okouny.
- Neděle 21. září 2008 ve 21:39® albin
-
díky za odpovědi.až ho oživím a vyzkouším tak se ozvu
- Neděle 21. září 2008 ve 20:10® Michal/
-
Tak sem musel znova nabarvit ty malé woby. Ta druhá vrstva laku mi je úpa vybělila.
- Neděle 21. září 2008 v 16:42® BigMike
-
Když to plave a někdy ani ne a má to správně lopatku, chodí to všechno!!!:))
- Neděle 21. září 2008 ve 13:57® gomz
-
albin:chodit to bude pokud trefis zatez a to ostatni,ale pokud se budes chtit vyrobe wobku venovat asi jako vetsina lidi prejdes na balzu a tam byl muj problem.to co chodi z jednoho dreva nechodi pak z jineho.muj nazor,snad se nekdo shodne.jinak preju uspech.
- Neděle 21. září 2008 v 0:10® Michal/
-
albin: Já myslím, že by to mělo jít.
- Sobota 20. září 2008 ve 23:05® albin
-
ahoj mistři. myslíte že bude fungovat Wobler vyrobený z měkkého dřeva(borovice,smrk).včera sem si jednoho vybrousil malou flexou s takovym špéci smirkovim kotoučem.šlo to super jen to chce ještě doladit v ruce.
- Sobota 20. září 2008 v 19:51® Michal/
-
Díky za gratulaci. Už mi chodí všecky. BigMike: Ani to nebrousím
Ti malí na fotce potřebujou ještě jednu vrstvu laku a pak se dou koupat
- Sobota 20. září 2008 v 19:12® gomz
-
BigMike:na to bych potreboval nejake skoleni,ale uz jsem to videl delat. Prutos:jo uz jsem je koupal a chodi.taky slusne plavou, v tom dratu bych asi problem nevidel. Michal:gratulace.
- Sobota 20. září 2008 v 15:50® BigMike
-
Gomz: a co takhle obličej dle předlohy? To když zvládneš,máš kšeftů…:)))
- Sobota 20. září 2008 v 15:49® BigMike
-
Salmo: no, sem tam něco hupsne, ale nějak to letos neprožívám i když oproti jiným rokům celkem woblery koupu!Na RHáčka 5 cm mám dost candátků do 40 cm, mírového jsem ještě nepotkal, na okouna nějaké štičky,nej měla 62, na propa s vrtulkou pod jezy něco bolenů, nej měl 69, přes 70 se ne a ne dostat:(
Michal: jde to v klidu nůžkama, zabrousíš a máš jí hotovou, což?:))
- Sobota 20. září 2008 ve 14:09® Michal/
-
Ještě musím trochu začistit lopatky a dodělat toho posledního. Pak oči a háčky a jde se zkoušet!! Kdyžtak udělám lepší fotky. gomz: Ty trpíš nespavostí?
- Sobota 20. září 2008 ve 14:07® Michal/
-
Oni chodí!!!!!!!!!!!!!!!!
A žijou!!! :D BigMike: zkusil jsem udělat ty lopatky podle těch krabiček od filmů a je to paráda - Sobota 20. září 2008 ve 13:30® Prutos
-
No pokud to bude chodit
Až budu mít trošku čas taky nějaký drobky ukutím. Pak porovnáme. Jen je na nich zbytečně silnej drát…pohledam 0,4 nebo v nejhorším 0,5mm. Kus ti dám budeš-li chtít.
- Sobota 20. září 2008 ve 4:08® gomz
-
Michal:stejnym zpusobem ohybam drat o prumeru 1 mm(CO2-nerez).a si zadnou srandu nedelam.porid si nejake, trosku schopne kleste s kulatymi celistmi.pak ti to pujde…