Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 13. července 2008 ve 22:35® Salmo
-
inspo> nezklamala jen jsem jí nenasadil,protože jsem jí zapomněl doma
(
- Neděle 13. července 2008 ve 22:22® inspo
-
Salmo> takže domácí výroba zklamala
- Neděle 13. července 2008 ve 22:19® Salmo
-
Rapala Skitter Pop 7 cm barva SB
- Neděle 13. července 2008 ve 22:18® inspo
-
Salmo> tak to je pěkné…a ten popík byl kupovaný nebo domácí výroba?
- Neděle 13. července 2008 ve 22:13® Salmo
-
inspo> Výborně,na popíka jsem tam nachytal snad 30 bolenů okolo 50 cm(nej měl 61) a na gumky jednoho menšího candoše(asi 40 čísel) a jednu kudličku těsně pod mírou+pár okišů.Na rybičku ze dna se pověsil candoš šedesátník a to byla jediná ponechaná ryba výpravy.Shrnul bych to jedním slovem – PARÁDA
- Neděle 13. července 2008 ve 22:12® inspo
-
Salmo> a jak jsi dopadl na tom Vranově?
- Neděle 13. července 2008 ve 21:00® Salmo
-
klammer,> Já jsem střapce dělal z marabu peří,obmotal jsem to červenou nití a potřel bezbarvým lakem.Nic víc nic míň.
- Neděle 13. července 2008 ve 20:57® Salmo
-
hecht> Sice reaguji opožděně ale neměl jsem přístup k netu.No jednoduše to vypadá ale zas tak jednoduché to není…Ale to se časem vychytá,ne nadarmo se říká „učený z nebe nespadl“
- Sobota 12. července 2008 ve 12:55® inspo
-
zkus použít třeba jen obyčejou leukoplast jak ukazuje Tomáš Rozsypal na DVD Chytáme přívlačí.
- Sobota 12. července 2008 v 5:22® Axamith
-
Nejsem vláčkař, ale vyjádřím se k danému tématu. Muškaři na podobné části streamerů používají nejčastěji peří marabu. Je to část pera krocana z břicha nebo okolí pařátů. V muškařských prodejnách běžně k dostání ve velkém barevném spektru. A jsou i další vhodné materiály, jak přírodní, tak syntetické. Zajdi si do muškařské speciálky a nebudeš zklamaný.
- Pátek 11. července 2008 ve 21:31® Czudko
-
Kroska → chemlon nedoporucuji, po nasaknuti vodou znacne brzdi drazdivou akci woblera. Pokud mozno lehke a ne priliz nasakave materialy. Pericka, bavlnku nebo na dvou mam pevnejsi verzi vanocnich stribrnych strapcu z vanocniho sromecku a to taky neklade odpor, ale nesmi se to prehanet…
- Pátek 11. července 2008 v 16:22® klammer
-
Kroska:tak to bude asi z chemlonu.Hm,medvěda nemám.
- Pátek 11. července 2008 v 16:14® Kroska
-
ja to delal na popra…ustrihl sem to z sestrinyho plysaka…obmotal k trojhaku bavlnkou a zatuzil sekundakem…a drziii:)
- Pátek 11. července 2008 v 16:08® klammer
-
ahoj,nevyrábíte někdo woblery se zadním střapcem?Myslím tím viz.foto.Jedná se mi z čeho to vyrobit a čím přilepit.
- Pátek 11. července 2008 v 15:34® Futureriver
-
v ČR-ČECHY
- Pátek 11. července 2008 ve 13:33® inspo
-
Futureriver> a chceš tipy na kempy v ČR nebo i v zahraničí?
- Pátek 11. července 2008 ve 13:22® Futureriver
-
oprava:( vyrazil,domácí) už abych měl nový počítač né tenhle zpomalenej
- Pátek 11. července 2008 ve 13:21® Futureriver
-
ahoj lidi,snad se nebudete zlobit. Založil jsem nové téma: Rybářský kemp-rád bych někam vyrzil tak pokud znáte nějaký pěkný s rybama( samozřejmě i s dravcema)tak tam napište odkaz jestli má stránky předem díky..:)
Jinak na dopmácí woby jenom 3 okouni nic moc.. ale alespoň něco:) zdar - Pondělí 7. července 2008 ve 23:14® Ftmči
-
Kroska : Něco podobného v plovouucí verzi jsem v zimě vyráběl. Nebylo to nic těžkého, hodně štíhlý trup, malá lopatka kolmo postavená k ose, zátěž spíš do přední části a bylo hotovo. Používal jsem ho zatím je na pstruhovce v nejsilnějších proudech kvůli minimálnímu odporu a jemné akci. Dostal jsem pár ataků od tlooušťů, ale ryby se mi ihned vypnuly. Foto je někde tady ve fóru, má takové stříbrné pásky na bocích.
- Pondělí 7. července 2008 v 19:08® Kroska
-
nezkousel jste nekdo vyrobyt neco podobneho jako je salmo thrill???chci ho zkusit ale nevim jak…?
- Pondělí 7. července 2008 ve 12:38® inspo
-
já už se snad i těším na zimu, až nebude možno chodit na ryby a zkusím si vyrobit vlastního woba
- Neděle 6. července 2008 ve 20:17® hecht
-
Salmo zařekl jsem se že se do vlastní výroby nepustím, ale tvůj miniseriál mě teda dost nahlodal.Vypadá to zde relativně jednoduše.Ono to zas ale asi ze začátku taková sranda nebude, to je mi jasné.No ale uvidíme co se mnou vykoná letošní zimní půst.Díky za inspiraci.
- Sobota 5. července 2008 ve 23:42® Salmo
-
spajda77> Vranov na Dyjí
inspo> to bych byl taky rád
- Sobota 5. července 2008 v 18:26® spajda77
-
na který vranov? já znám dva
- Sobota 5. července 2008 v 18:23® inspo
-
Salmo> tak ať ti přinesou úspěch a pěkné úlovky.
- Sobota 5. července 2008 ve 13:41® Salmo
-
Tak tady přidávám fotku právě dokončené série.Zítra jedu na Vranov tak všechny domácí woby pěkně provětrám
- Sobota 5. července 2008 ve 13:14® inspo
-
gomz: a mohl bys sem ty obrázky dát? Nebo to jde najít na netu?
- Pátek 4. července 2008 ve 21:08® gomz
-
inspo:neni to tajemstvi…ty co vypadaji jako opravdu rybky jsou polepeni obrazkem z tiskarny a ti druzi maji proste nejakou barvu.telo delam z jednoho kusu kde spodni cast nariznu.tudy vkladam kostru a olovo.zalepim,prekytuju,napustim lakem 3× a jdu na „kabat“.lopatky mam z lexanu.
- Pátek 4. července 2008 ve 20:57® inspo
-
gomz: nějak se mi nechce prohlížet všechny odpovědi v tomto foru, tak se chci zeptat, zda jsi tu někdě psal postup výroby tvých woblerů…podle fotit vypadají totiž parádně, tak bych rád věděl jak to děláš…pokud to není výrobní tajemství
- Pátek 4. července 2008 v 19:56® gomz
-
mckvak8:mrkni na me foto ze dne 25.6.a 4.6.ten vetsi kousek opravdu preorava dno a ta serie pokud hned po dopadu na hladinu prudce tahnu cca 5m tak taky.jsem nekde odhadem v hloubce kolem 4m.pritom plavou pokud je nechas jen tak volne.pokud das ocko do lopaty pak uz je jen treba umistit je akorat od tela a zacatku lopaty.cim vic ocko v predu tim vic do hloubky.