Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 25. března 2016 ve 22:32® BigMike
-
Kuba27> hlavně se drž při zdi, jak začneš moc přemýšlet, dopadneš jako já včera:)) Jak je w. moc a mám volné pole fantazie před sebou, veme mě psinka, začnu matlat barvy a když skončím tak vím, že to do vody nepůjde.) Takže to zítra přemaluju: plotička, okoun, zlatá, zelená, bílá, RH a fluo oranž, citrón jako ty dole. Ještě max. světle modrá, žlutá a pokus o barvu SD Rapala:)) Ty máš w. pár, budeš pracovat v klidu se základníma barvama:))
- Pátek 25. března 2016 ve 22:25® Venca Zelenka
-
Kuba27> Já si jednobarevné dělám taky a chytaj
Ony aj gumy jsou jednobarevné a chytaj
- Pátek 25. března 2016 ve 22:23® Venca Zelenka
-
Hony> Ty jo, tak ty jsou řádně prohlé
) 2obr. 2 zleva na tu bych vsadil, ale ta poslední vypadá zajimavě, no a na tu sumcovku bych dal lepší hák
- Pátek 25. března 2016 v 17:30® Hony
-
Venca Zelenka>
- Pátek 25. března 2016 v 10:29® Kuba27
-
Venca Zelenka> Ještě uvidím, ale je pravda, že taky vypadají moc hezky
.
- Pátek 25. března 2016 ve 4:07® Venca Zelenka
-
Kuba27> Když nevíš co stím, udělěj to jak BigMike
- Pátek 25. března 2016 ve 3:50® Venca Zelenka
-
Klobasa> Je to z pevného plastu, nebo nějaké gumy? Kdysi dávno jsem zkoušel tyhle plastové hračky taky tahat, ale převelice to ovoce neneslo, oživit to prutem bude sakra oříšek.
- Čtvrtek 24. března 2016 ve 22:27® Kuba27
-
Tak sem ještě zkusil udělat pár kousků
. Jen mě nenapadá žádná barevná kombinace.
- Čtvrtek 24. března 2016 v 18:17® Klobasa
-
Venca Zelenka> Nedělal, sebral jsem to dětem
Akorát jsem ufiknul hlavu a zatavil, abych se k tomu dostal z drátem a trojháky. Nebude to asi čínská hračka a je to spíš variace krysy nebo potkana, má to trochu delší ocas. Uvažoval jsem, že tomu strčím lopatku do huby , ale asi by to chodilo dost pokrouceně, tak s tím budu zkoušet jen škubat u rákosí. Ze spodku to ale není nic moc, jen plocha, už nevím čím bych u nás ty vychytralé a mlsné potvory překvapil, všechno už jsem jim ukázal a nejen já.
- Čtvrtek 24. března 2016 ve 13:52® Venca Zelenka
-
Klobasa> woba z toho asi neuděláš, ale myšák jak živý, dělal jsi sám?
- Čtvrtek 24. března 2016 ve 12:57® Klobasa
-
Máte to moc pěkný chlapci, taky něco přidám i když wob to zrovna není, ale možná by i mohl být, co myslíte?
Tento příspěvek byl editován 24.3.2016 12:04:47 uživatelem Klobasa. - Středa 23. března 2016 ve 12:31® mart1k
-
Venca Zelenka> a o tom je ta domaca vyroba, spravit si to namieru a nie „prisposobovat“ sa kupovanemu wobu
- Úterý 22. března 2016 ve 23:08® Venca Zelenka
-
Hony> Jestli si plechy děláš sám, tak přihoď.
- Úterý 22. března 2016 ve 23:07® Venca Zelenka
-
BigMike> No vida, jsem zvědav jak ti to na ně půjde, já bych jim i věřil
- Úterý 22. března 2016 v 19:13® Hony
-
BigMike> Když ty moje výtvory ze dřeva nesplňují mé představy, to radši plech
- Úterý 22. března 2016 v 18:17® BigMike
-
Tak tady to je.
- Úterý 22. března 2016 v 1:20® Venca Zelenka
-
mart1k> No bude to fajn, když se někdo přidá
Štička je udělaná tak, abych k vodě nemusel tahat 2 pruty, takže ji bez problému nahodíš prutem do 40g, má jen 25g bez háčků ikdyž má 20cm, jiné nástrahy v téhle velikosti mají 50–80g což je další výhoda, dyž si něco děláš sám, prostě sám sobě na míru a na vercajk, který mám
- Úterý 22. března 2016 v 1:09® Venca Zelenka
-
BigMike> Tak jistě z toho co jde vyrobit doma svépomocí bez extra technologického vybavení, bylo napsáno a řečeno vše, záplava číňanů asi taky mnohé odradí. Já ty ryby chytám už docela dlouho a hodnoty se mění, ryba na svoje má prostě větší duševní cenu, nehledě, že už jsem natolik pokročil, že si dělám wobky na konkrétní cílovou rybu a můžu si upravovat chod přesně podle představ v obchodě prostě uvalíš prachy a až pak zjistíš jak to pracuje a už stím nic neuděláš. Cena slušných wobů není taky nejnižší a těšení na sezonu jak je osloví jednotlivé serie … k nezaplacení
DD
- Pondělí 21. března 2016 ve 23:34® mart1k
-
Venca Zelenka> tie stucky su uzasne, ako budem mat trosku viac volna, planujem sa pridat k vam ako povedal BigMike „samodomowoblerárom“ kedze ma strasne fascinuje ako vam to tu ide, este jedno priznanie a to ze klobuk dole pred vami,dufam ze raz sa dostanem na vasu uroven
Tento příspěvek byl editován 21.3.2016 22:34:53 uživatelem mart1k. - Pondělí 21. března 2016 ve 21:25® BigMike
-
Hony> a až se zeptá léto tebe, cos pro úspěšnou sezónu udělal přes zimu ty, co pak mu odpovíš?:)) Já vím, planda je planda, letos jim dám také větší šanci! Když bude voda!
- Pondělí 21. března 2016 ve 21:24® BigMike
-
Venca Zelenka> moc tomu ale nevěřím. Doba jde dál, skoro vše bylo řečeno, málokdo se pochlubí, pak jsou tu stránky jiných servrů na webu… Ale až přijdou další, noví samodomowobleráři, třeba to tu ožije:) Moře výrobků za halíř z Číny a už se třeba ani nebude chtít někomu něco dělat! Já to dělám jen proto, že mě to baví, na chytání toho mám stovky, to do konce života neutrhám, ale co také přes zimu dělat smysluplného!? Byť by mi možná někdo oponoval:) Někdo holky, jiný vdolky, někdo obojí:)
- Pondělí 21. března 2016 ve 21:00® Venca Zelenka
-
Hony> Je to ale hrozná nuda, kdysi to tu celkem žilo a bylo se na co dívat, každý měl trošku jiný přístup a bylo zábavné sledovat jak se někteří zdokonalují, mnohdy nekomerční vzhledy, jak barev tak tvarů poskytovaly inspiraci. Teď je to tu jak jít do hospody na
se zrcadlem, ale snad se to zlepší
- Pondělí 21. března 2016 v 18:35® Hony
-
Venca Zelenka> Nemusím vyrábět, stačí mi jen se kochat vašimi výtvory
Tento příspěvek byl editován 21.3.2016 17:35:50 uživatelem Hony. - Neděle 20. března 2016 ve 21:57® Venca Zelenka
-
BigMike> Tak to vypadá, že tu zbrojíme sami, přívlač převálcovalo koulís
DD
- Pátek 18. března 2016 ve 12:43® Venca Zelenka
-
BigMike> Na ostatní se vyprdni, hlavně, že si zachytáš
Doufám, že stohohle budou zubajdy šílet
- Pátek 18. března 2016 v 10:48® BigMike
-
Venca Zelenka> já bych do toho nešel – vytáhnout pak šilhající štiku… Nešla by ani vyfotit, všichni by se mi smáli co to chytám:)
- Pátek 18. března 2016 v 1:45® Venca Zelenka
-
BigMike> Už kolikrát jsem si říkal, že na wobek fouknu 2 oči, jedno tam kde má být a druhé na střed, ale ještě jsem to nikdy neudělal, snad letos
- Čtvrtek 17. března 2016 ve 22:18® BigMike
-
Venca Zelenka> jednobarevní budou, budou – už mám zakryté lopatky a zítra snad barvím. Oči dávat budu, to zas jo, po konzultaci s odborníky je to na 100%! Mám i nějaké snad 3D nebo jak se to dnes píše. 102 odborníků ze 123 jsou za, že oko také dělá svoje!
Dnes jsem také vyzvedl nějaké holografické fólie od kamaráda. Sice dost silné, ale prý s fénem je i vytvaruju! A na bok dát očko v průměru 1cm z holofólie už vůbec nebude problém! Spíš jak dlouho tohoto w. pak máčet ve vodě, na jakém místě, s jakou obsádkou?!:)
Tento příspěvek byl editován 17.3.2016 21:19:01 uživatelem BigMike. - Čtvrtek 17. března 2016 v 0:52® Venca Zelenka
-
BigMike> Budeš dělat jen jednobarevňáky a dáš aj nějaké oko, nebo je necháš slepé? To máš asi pravdu, že budou atakovat jen stím kontrastní k vodě. Když už budeš dělat ty pokusy, tak udělej jeden s holografickým očkem na středu woba, ať mi ušetříš prácu s pokusama
- Středa 16. března 2016 ve 21:27® BigMike
-
Venca Zelenka> moc si od toho na inspiraci neslibuj – bude w. zelenej, červenej, stříbrnej – žádné kombinace, kompromisy, náznaky přírodních barev.) Otestuji a uvidím. Dle mého ryby reagují hlavně na pohyb, pak občas na barvu, ale že by se vrhaly jen na přírodní, vymatlené barvy, to ne… Uvidíme!:)))