Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 13. listopadu 2014 ve 23:07® Venca Zelenka
-
BigMike> Tak tady ještě větší
Včera jsem udělal jediný záběr a ten jsem ještě zpackal, ale přestali žrát modrobílé a začali ozobávat okouny, dokonce jsem o víkendu udělal aj záběr na můj oblíbený černobílý. Právě dělám zásobu lanek
- Čtvrtek 13. listopadu 2014 ve 22:49® BigMike
-
Venca Zelenka> hlavně neříkej kterej to je nebo to někdo hned okopčí.)) Jak u vás candáti? Tady bída, bída, přes 60cm jsem se letos nedostal:((
- Čtvrtek 13. listopadu 2014 ve 22:39® Venca Zelenka
-
BigMike> Právě jsem dolaďoval v akvárku chod trojhákama
Ten jeden jerk se při propadu naprosto špičkově vrtí, na ten vsázím a krásně si sedá na trojháky
ani jsem nečekal, že to tak napoprvé trefím
- Čtvrtek 13. listopadu 2014 ve 21:53® BigMike
-
Mám známého, ten to protáhne nástrahou bez trojháků, „okoukne“ i dno a když má kontakt s rybou, nasadí „ostrou“ s trojhákama.)
Tak dej reference.
Já dnes testnul ty šílenosti v bazéně, žádná sláva, ale bude to prostě o tom to drncat u dna, staví se na hlavu, hák nahoru, bude to dobré:)
A na zítra zprovozním tyto.
Tento příspěvek byl editován 13.11.2014 20:54:58 uživatelem BigMike. - Čtvrtek 13. listopadu 2014 ve 21:15® Venca Zelenka
-
BigMike> Obávám se, že ztráty budou veliké
Právě dělám přídavné zátěže na vymetání jam, akorát by bylo dobré je neurvat dřív než zjistím jak pracují, když jsou to ty prototipy
Dám měkčí háčky a 16kg pletenku tak snad občas něco zachráním, ale dřevo nerado pouští, se šutrů to většinou vybrnkám, ale dřevo je jiný kalibr
- Čtvrtek 13. listopadu 2014 ve 20:49® BigMike
-
:)), hodně tvarově odfláknuté – ale je mi to jasné – pařezy = ti budou mít životnost jako ruský vojín při protiútoku létě 1941:))
A myslím, že BM je ještě podkladově nestříká:))Ale chápu, aby nebyl porušen patent…:))
Tento příspěvek byl editován 13.11.2014 19:50:26 uživatelem BigMike. - Čtvrtek 13. listopadu 2014 ve 20:02® Venca Zelenka
-
Pařezovky ala BigMik hotové a můžou do akce, už zítra
- Středa 12. listopadu 2014 v 5:21® jepice-zruseno
-
Kazan> Já jak nemám rád chrastítka, tak letos na stojákách mám snad nejvíc ryb právě na uplně nejlevnější woblery-chrastítka. Jsem si uplně řikal, že se stim nemá cenu pižlat, když žraly i ty modely za 55 Kč. Na řekách ale naopak jenom nechrastící. A věřím, že příští rok to bude zase všechno jinak.
- Úterý 11. listopadu 2014 ve 22:37® BigMike
-
Kazan> uvažuji, že bych tak 1–2 ks zakoupil, okoukl, okopčil, navrtal, nalil lepidlo a hotovo:))) Asi to ale změní chod. Já to udělal lehčí, spíš aby se to jen tak lehce mrmlalo u dna, popotáhnout, zakalit a hlavně – moc neváznout!!!
- Úterý 11. listopadu 2014 ve 22:05® Kazan
-
BigMike> k tý napodobenině, u tý nový rapaly mi štve, že z toho zas udělali chrastítko. Jinak by to mohla bejt docela zajímavá záležitost.
- Úterý 11. listopadu 2014 ve 22:00® BigMike
-
:))) – jó, kdo nevláčí, nebrodí, neví co je to rybařina.)))Loni jsem pro změnu z lodi vypadl myslím někdy začátkem prosince a pak jsem ještě 1,5km vesloval k autu.)) Jinak krve jak z vola, ale je to tím, že se to ve vlhku nezavírá a hlavně – myslím, že mají štiky na zubech něco, co zabraňuje srážení krve nebo tak něco. Jak mě zuby štrejchne, je to vždy na dýl!Lepší něž pouštění žilou nebo pijavice:)
VZ: jo, jo, udělal jsem něco těžšího, s chráničem háčku. Jedno je neumělý pokus napodobit novou Rapalu 2015 a to druhé je prostě tw. hlavička s háčkem, za hlavičkou balza a na háček dám tw. ocásek. A bimcat to u dna na ca. Tedy, snad…:)
- Úterý 11. listopadu 2014 ve 14:01® HaD
-
BigMike> Jsi správnej tvrďák
- Úterý 11. listopadu 2014 v 10:47® jepice-zruseno
-
BigMike> Hm, taky paráda. Byl jsem před měsícem pod Slapama, ale abych to neměl tak jednoduchý, tak jsem se v broďákách dokutálel z druhýho břehu pod hráz a usmyslel jsem si, že když je míň vody, tak to prolezu kolem tý myší díry a potom půjdu dolu po proudu. Když jsem byl zalezlej veprostřed mezi těma betonama, tak pustili z hráze vodu. Sotva jsem se vyhrabal ven, doteď mám v dražadle na prutu otisky zubů.
- Pondělí 10. listopadu 2014 v 15:25® Venca Zelenka
-
BigMike> Tak tomu říkám srdcař
Dívám se , že tam máš nějaké nové hitovky. Tak to já počítám, že tam letos ještě 2× –3× žblušnu minimálně po kolena, hlavně aby nebylo –10 jak se mi už kdysik podařilo
- Pondělí 10. listopadu 2014 ve 14:33® BigMike
-
Venca Zelenka> tak tak, hranatá je stejně účinná jak zaoblená, ale ta zaoblená vypadá na 1. pohled lépe!
Dnes jsem se snad naposledy koupal – špatně jsem šlápl ze šlajsny na jez, řasy klouzly a už jsem byl v nadjezí až nad čepici.))Ale mám výdrž, ještě jsem tomu 1/2 hodky dal. Pak mě ještě pokousala malá kudlička a radši jsem to vzdal.
Jdu lakovat, také jsem poslední dny nelítal jen okolo vody:)
- Neděle 9. listopadu 2014 ve 21:46® Venca Zelenka
-
jepice> Dělám z balzy aj dřeva a hranatá ti bude fungovat aj na větších, taky jsem je začal používat, míň práce, chodí to slušně akorát to na oko nevypadá nic moc.
- Neděle 9. listopadu 2014 ve 21:15® jepice-zruseno
-
Venca Zelenka> Určitě si to sem už psal, ale nechce se mě hledat. Děláš je dřevěný, nebo balzový? Já se musím přiznat, že se poslední dva roky s lopatkama moc nepářu. Ideální je kulatá vyražená vytínačem a nebo hranatá. V poslední době mě hranatá moc mile překvapila. Ale mám to jenom na úplně malejch woblerech, tak nevím jak by to spolupracovalo s těma většína.
- Neděle 9. listopadu 2014 ve 21:09® Venca Zelenka
-
Doudleban> Možná je ta lomená kolikrát lehčí jak trochu tvarovaná kulatá
Dneska jsem domastil pár prototipů, tož jsem zvědav co zteho vyleze
- Neděle 9. listopadu 2014 v 19:42® Ftmči
-
jepice> Se vám do toho vmísím. Já lomenou lopatku taky rád a to potápky nedělám vůbec. Obzvlášť u dvojdílů (a taková SSR je taky pěkně chytlavá)to umí věci, kterých by se při takovém vyvážení s normální lopatkou snad ani dosáhnout nedalo. A složité to není vůbec. Chytnu rovně do kleští a na dvakrát ohnu jak potřebuju.
Tento příspěvek byl editován 9.11.2014 18:42:54 uživatelem Ftmči. - Pátek 7. listopadu 2014 v 19:02® Venca Zelenka
-
jepice> Já je mám rád, hlavně u potápivých modelů, tam mají pro mě velký potenciál, když to dobře nastavím dá se stím velice zajimavě pracovat.
- Pátek 7. listopadu 2014 v 18:48® jepice-zruseno
-
Venca Zelenka> Jak jseš spokojenej s tima lomenejma lopatkama? Já jsem měl takovou lopatku u Rapaly a také na nějakých starých dřevěných LuckyJohnech a nějak jsem nepozoroval žádnou velkou výhodu oproti klasické lopatce, takže nějak necítím touhu to složitě napodobovat v domácích podmínkách.
- Pátek 7. listopadu 2014 v 18:17® Venca Zelenka
-
jepice> Tak nechodí zle
Jeden z mnoha prototipů, sranda je, že tenhle je jinak vybroušený, zavážený, má jinou lopatku a chod má skoro identicky s předchozím
Věřím tomu, že kdybych si pohrál s vodícím očkem, docílím identický s předchozím.
- Pátek 7. listopadu 2014 v 0:26® jepice-zruseno
-
Venca Zelenka> To očko „pod nosem“ je suprová záležitost, viď? Sice to neleze tak do hloubky, ale maká to skvěle.
- Čtvrtek 6. listopadu 2014 ve 22:35® Venca Zelenka
-
BigMike> Tomu říkáš tmavé
Takhle vypadá dmavá
- Čtvrtek 6. listopadu 2014 ve 21:54® BigMike
-
Čistí se voda, občas i sluníčko a tuhle jsem zjistil, že nemám nic moc tmavého. Tedy ne že by nebylo, ale pořád to není ono:) Tak že by tihle?
- Pondělí 29. září 2014 ve 22:31® JKemr
-
Dnešní práce s airbrush…
- Pondělí 29. září 2014 ve 20:51® Ftmči
-
JKemr> Máš to pěkný, ale zrovna tyhle by, podle mě, byly bez té síťky lepší.
Tento příspěvek byl editován 29.9.2014 20:52:10 uživatelem Ftmči. - Neděle 28. září 2014 v 18:19® JKemr
-
Včerejší výtvory
- Středa 24. září 2014 ve 13:24® BigMike
- Středa 24. září 2014 ve 12:27® jepice-zruseno
-
majrou> Já bych tu zátěž utopil trošku víc do tělíčka, vejš. Buď v těch stejnejch místech, nebo jednu a větší. Nebo můžeš nechat tam, kde je a přidet třetí někam nad kostřičku. Když s tim pořádně zacloumáš, tak to stejnak nechodí nějak zajímavě?