Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 21. prosince 2013 v 17:20® Venca Zelenka
-
TOMMY CATFISH> No to jsem zvědav co z toho vykouzlíš, dej pak foto. Já to ještě furt mastím autolakama
- Sobota 21. prosince 2013 ve 12:33® TOMMY CATFISH
-
kupil som si pod krak
niečo rozpracovane
- Sobota 21. prosince 2013 v 0:22® lunimus
-
Zby…> Revelky sú z kategórie profi farieb … veľmi intenzívne sa používajú pri plastikovom modelárstve – vynikajúce krycie vlastnosti, vynikajúca farebná stálosť atď … To že patria medzi profi radu farieb ich priam predurčuje na použitie v airbrush nanášaní. Osobne ich tiež používam
Jediný problém, že ich musíš relatívne dosť nariediť
- Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 23:17® Zby...
-
JKemr> Jak píše Doudl…Napříč kuličky spíše klepou.Já dávám trubičku podél a to je jen takové šustění.Do 1/3 tělíčka v předu.
- Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 23:11® Zby...
-
Zdravím pánové!Já už mám vánoce-dnes přišel kompresor a air brush stříkačka.Dotaz.Jelikož mám asi cca 30 plechovek barviček Revell,tak se chci poptat na zkušenosti s nima.Hodí se nebo nehodí.Budu vděčný za každou radu,nebo postřeh.Pište do osobky předem dík Zby.
- Neděle 15. prosince 2013 ve 14:18® Ftmči
-
JKemr> Je chrastit a chrastit
. Je třeba si uvědomit, že zvuky (vibrace by byly asi leší termín) se ve vodním prostředí šíří daleko lépe než na vzduchu. Ryby pak také mají (samozřejmě v závislosti na druhu) daleko lepší příjimače takových signálů než my. Takže i zdánlivě nevýrazné chřestění mohou ryby vnímat na překvapivě velkou vzdálenost. Tady už jsem ale na dost tenkém ledě, sám ozvučené woblery skoro nechytám.
Když bych chtěl ozvučit Shad Rapa, zkusil bych nejspíš kratší trubičku s větším průměrem a co nejtenší stěnou (možná grafitovou?) se 2–4 maličkými kuličkami vsazenou těsně za těžiště. Vzhledem k pohybu SR, bych pak čekal intenzivní jemné chřestění.
- Neděle 15. prosince 2013 ve 13:33® JKemr
-
A tady s očima
- Neděle 15. prosince 2013 ve 13:15® JKemr
-
Dnešní práce
- Neděle 15. prosince 2013 ve 13:14® JKemr
-
Doudleban> Ahoj, to je právě problém, jakmile se dá trubička k těžišti, přestává chrastit. Ideálně dát ji k ocásku, ale jak píášeš, tam pro ni není prostor
- Neděle 15. prosince 2013 v 10:41® Ftmči
-
JKemr> Dělal jsem to jen jednou a taky jsem to řešil kovovou trubičkou s ložiskem uloženou kolmo na osu woblera. Konce jsem ještě zalepil měděným plíškem. Shad Rap je ale dost útlý wobler, tak si nejsem jistý, jestli bude tohle řešení vhodné i pro něj. Trubičku bych se snažil umístit co nejblíže k zamýšlenému těžišti, aby neutrpěla akce wobleru.
- Sobota 14. prosince 2013 ve 20:30® muf4
-
JKemr> Já dávám chrastítka napříč tělem,do horní zadní části těla,dělám je z hliníkové trubičky a ocelového ložiska.
- Sobota 14. prosince 2013 ve 20:24® JKemr
-
Chlapi, jak rozmístit chrastítka do wobleru? Podélně s kostřičkou, nebo napříč tělíčkem? Chci si ozvučit kopii Shadrapky a nevím, jak nejlépe rozmístit chrastítka.
- Sobota 14. prosince 2013 v 18:23® muf4
-
Přidávám pár kousků domácí výroby
- Sobota 14. prosince 2013 v 11:58® TOMMY CATFISH
-
JKemr> jaj diki za info
- Sobota 14. prosince 2013 v 10:23® JKemr
-
TOMMY CATFISH> Ahoj, do airbrush pistole používám barvy Createx a jsem s nimi nadmíru spokojen. Jsou v malých lahvičkách, takže to vypadá, že se hned vypotřebují, ale opak je pravdou. Používal jsem nitrobarvy ve spreji, ale měly jednu obrovskou nevýhodu-hrozně smrděly a v bytě to vážně nešlo.
- Pátek 13. prosince 2013 v 17:24® TOMMY CATFISH
-
chalani aké používate farby pri striekaní s paint brush pištoľou ?
- Úterý 10. prosince 2013 ve 23:05® BigMike
-
Myslím, že nebude odmítána – žlutá s černou je sakra dobrá barva!!!
- Pondělí 9. prosince 2013 v 18:15® JKemr
-
Jedna nová barvička. Snad bude přes léto účinná…
- Pondělí 2. prosince 2013 v 19:21® arim
-
JKemr> Tak sem tam zavolal, chlap se divil že to není možný tak dlouho od 3. listopadu objednávka že to posílají hned druhý den, chvilku se hrabal v PC a našel to tak se omlouval a hned dneska to odeslal tak zítra by to mělo přijít. Konečně budu zase něco dělat.
- Pondělí 2. prosince 2013 ve 14:43® JKemr
-
arim> Tak jak jdi dopadnul?
- Sobota 30. listopadu 2013 v 17:09® arim
-
JKemr> No to je divný v pondělí tam zavolám a uvidím
- Sobota 30. listopadu 2013 v 16:09® JKemr
-
arim> Ahoj, to je divný, já to měl do týdne doma. Zkoušel jsi tam volat, co se děje?
- Čtvrtek 28. listopadu 2013 v 17:47® arim
-
JKemr> Ahoj chtěl bych se tě zeptat jak dlouho si čekal na zásilku Feather Lite, já už to mám čtyřky týdny objednaný a nic, už sem tam psal a nic se neděje žádná odpověď mám objednanou kilovku.
- Úterý 19. listopadu 2013 v 15:08® Venca Zelenka
-
Bigpista> To žužlají jak cumlík, tam radši ani nedávám háčky
Tento příspěvek byl editován 19.11.2013 14:11:52 uživatelem Venca Zelenka. - Úterý 19. listopadu 2013 v 9:21® Bigpista
-
Venca Zelenka> Nezdrhaj před tím candáti až na břeh?
- Úterý 19. listopadu 2013 v 0:06® Venca Zelenka
-
Bigpista> co máš proti růžákum? vždyť jsou príma
- Pondělí 18. listopadu 2013 ve 21:44® JKemr
-
Bigpista> zkusit by se to melo, ale ja do toho nejdu.
- Pondělí 18. listopadu 2013 v 19:59® Bigpista
-
JKemr> A co růžovej s nápisem Britney Spears? Ten by byl vhodnej na vyhánění netečných ryb z úkrytů
- Pondělí 18. listopadu 2013 v 19:49® JKemr
-
Něco na přání pro kamaráda
- Sobota 16. listopadu 2013 v 15:14® upbraider
-
JKemr> Tak to potom OK. Z fotek se mi to nezdálo, ale to bude tím, že nejspíš trochu zkreslujou. Zapomněl jsem , že odlejváš..
Každopádně velice zdrařilé kousky a líbivá barva!