Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 15. ledna 2013 v 18:24® gomz
-
BigMike> Slibovane foto.
8cm, cca 12g, tvar SR s jinou lopatkou, plovouci
- Pondělí 14. ledna 2013 ve 22:50® Old Wolf
-
Venca Zelenka> Jo kafe tam ještě zbylo
akorát si vem sněhové řetězy.Klidně i do OS,pokud je to ,,tajné,,.
- Pondělí 14. ledna 2013 ve 20:48® Venca Zelenka
-
Old Wolf> No včera mě asi polubila můza, mě asi něco docvaklo v tvaru tělíček, jak dojedu tož to stebu odborně prokonzultuju, jestli to má hlavu a patu, nebo zas zmýšlám kokotiny
- Neděle 13. ledna 2013 ve 23:52® Old Wolf
-
Venca Zelenka> No já si toho ani nevšiml.Však v tom binci není divu
- Neděle 13. ledna 2013 ve 23:39® Venca Zelenka
-
Old Wolf> Až je budeš mít, tak mi jeden schovej, ten model chcu mě úplně nadchnul. Jo a dej mi někde bokem tu nabíječku, si pro ní o víkendu budu muset asi dojed. Hlava ďurava= zdravé nohy
- Neděle 13. ledna 2013 ve 23:01® Old Wolf
-
Tak teprve zkušební příprava.
- Neděle 13. ledna 2013 ve 23:01® Old Wolf
-
Tak teprve zkušební příprava.
- Sobota 12. ledna 2013 ve 12:14® vlcak38
-
Venca Zelenka> Díky za radu.
- Sobota 12. ledna 2013 v 9:47® Venca Zelenka
-
vlcak38> Já používám karosářský epoxitnel, je to hustá pasta umícháš si ji kolik potřebuješ a dobře se dá obrousit.
- Pátek 11. ledna 2013 ve 22:20® olda
-
vlcak38> http://www.chytej.cz/vyhledavani/?… tady toho najdeš jen chtít.
- Pátek 11. ledna 2013 ve 21:59® vlcak38
-
regulus> Zkusím to,díky za radu.
- Pátek 11. ledna 2013 ve 21:57® regulus
-
vlcak38> já ti nevím, většina tmelů ve větší vrstvě blbě schne a více méně se nevytvrdí, mě ten epoxyd připadne jako nejlepší, ale pouze teoreticky, bez vlastních zkušeností při výrobě woblerů. Zkus na ty šlice nějakej ten rychlejší epoxyd co je do 20 minut suchej, třeba zalepit navíckrát, nejdřív částečně, pak druhou vrstvu jako finiš. Ještě mne napadá Dentakryl, ale to asi nebude to pravý ořechový.
Tento příspěvek byl editován 11.1.2013 21:14:22 uživatelem regulus. - Pátek 11. ledna 2013 ve 21:50® vlcak38
-
regulus> To je pravda. A co zkusit přímo nějaký tmel na dřevo?
- Pátek 11. ledna 2013 ve 21:36® regulus
-
vlcak38> akrylovej tmel pokud se nepletu zůstane pružnej, nevím jestli to bude nejlepší řešení …
- Pátek 11. ledna 2013 ve 21:13® vlcak38
-
Chtěl bych se zeptat,jestli existuje nějaká jiná možnost čím zatmelit drážku po zalepení kostry wobleru. Zkoušel jsem epoxid smíchaný s pilinami,ale práce to byla hrozná a výsledek nic moc. Kolega mi poradil ať zkusím smíchat Herkules s pilinami,on s tím prý tmelil modely. Mě ještě napadlo zkusit smíchat akrylový tmel s pilinami. Neboje nějaká jiná možnost?
- Pátek 11. ledna 2013 v 18:22® regulus
-
lunimus> fólie jako taková voděodolná je, z toho nemusí mít nikdo strach, jde o to jak a na čem je to nalepený, pokud dobře, tak lepidlo na 100% vydrží, pokud blbě, tak se to může časem odchlipovat. Tohle samozřejmě platí pouze pokud fólie není přelakovaná, při přelakování se k ní žádná vod nedostane.
Viděl jsem i H&M wobler, kterej měl motiv vytištěnej na inkoustové tiskárně, přelakovanej a úplně v pohodě.
- Pátek 11. ledna 2013 v 18:17® regulus
-
pietros> myslím si že ano, teda u těch holografických fólií který si myslím, že myslíš, tedy zlatých nebo stříbrných s takovým tím duhovým efektem, něco takovýho http://www.benefitreklama.cz/…ive-holo.pdf . Pokud se týká toho na tom videu, tak tím si jistej nejsu. Možná by mohl být problém s tím, že to nebude stačit jen přelakovat bezbarvým lakem, ale bude to chtít trochu silnější vrstvu nějakýho epoxydu, lexanu nebo čím to kdo patláte.
- Pátek 11. ledna 2013 ve 14:31® lunimus
-
A este posledny tip … tento krat folia, ktora by aj mohla vydrzat
nasiel som „nerezove“ folie pre autotuning, ktore odolaju umyvacke aut
znovu je vsak cena trochu ustrelena pre pouzitie na woblery a domaca vyroba sa „jemne“ predrazi
- Pátek 11. ledna 2013 ve 14:01® pietros
-
Děkuji za rady. Zkusím se s tím nějak poprat. Je otázkou,jak by vypadal výsledný vzhled woblera po lakování. Jestli by tam zůstal stejný efekt.
Tento příspěvek byl editován 11.1.2013 13:03:47 uživatelem pietros. - Pátek 11. ledna 2013 ve 13:58® lunimus
-
nedalo mi a trochu som patral po vodeodolnych samolepiacich foliach.
Atribut „vodeodolna“ je priradeny k mnohym samolepiacim foliam urcenym pre dizajnovy tuning notebookov. Mnohe maju dokonca zaujimavy vzor pouzitelny na telicka woblerov … ale mnohe maju aj taku cenu, ze si tych wobov s tymto efektom radsej kupis originalnych
navyse vodeodolnost je nutne vyskusat v praxi …
- Pátek 11. ledna 2013 ve 12:43® regulus
-
pietros> najdi si v okolí firmu která prodává fólie, reklamky to většinou nemají, moc to nepoužívají, ale třeba ti poradí kde koupit. Je taky otázka, jestli ti ta firma prodá třeba jen metr nebo jenom celou rolu.
Druhá věc je ta, že tyhle holografické fólie bývají většinou z velice tuhého materiálu, tužšího než běžné barevné fólie, takže je to spíš na plochy kde se to nemusí natahovat, pokud rozumíš co tím myslím. Ta fólie z toho videa, alespoň podle toho jak mi to připadalo byla něco podobnýho jako fólie co se používají na laminování (průhledná fólie k mechanické ochraně a taky třeba UV, nemyslím tu do které se zatavují doklady, je to samolepka stejně jako ty barevný fólie). - Pátek 11. ledna 2013 ve 12:23® lunimus
-
pietros> Neviem odkial si, ale vo väcsich mestach zvyknu byvat specialne predajne s umeleckymi potrebami … tam by nieco mohli mat k dispozicii
… inak sa obavam, ze lepidlo, kotre je pouzite na bezne dostupnych foliach nie je vodeodolne, podobne ako na klasickej izolepe. Takze si myslim, ze v principe by mal byt pouzitelny aj obycajny holograficky papier na balenie darcekov a spravit z epoxidu povrchovu „nepremokavu“ upravu
Btw. skusal uz niekto na woblery pouzit elektrikarsku zmrstovaciu hadicku?
- Pátek 11. ledna 2013 ve 12:13® pietros
-
lunimus> Jinak díky za tip.
- Pátek 11. ledna 2013 ve 12:12® pietros
-
Samozřejmě jsem už navštívil mnoho papírnictví, dokonce i obchod pro výtvarné potřeby apod., ale nic. Ještě jsem dostal tip na jednu firmu, která vyrábí reklamy, ale tam nic takového nebylo. Vím, že google najde kde co, ale nerad bych kupoval zajíce v pytli. Mám radši, když si to můžu „omakat“.
- Pátek 11. ledna 2013 v 11:51® lunimus
-
zaujimava folia … nechcem robit reklamu konkretnej firme, takze https://www.google.sk/search?…
btw. hned 4-ty odkaz ponuka 4ks folie 23*33cm za 4,–€ … nie su sice priehladne, ale myslim, ze efekt je tiez zaujimavy
otazkou je tiez vodeodolnostNo a pri pocte vysledkov, ktory google vyplul som dospel k nazoru, ze by si takuto foliu mohol kupit vo väcsich papiernictvach/ kancelarskycho potrebach
- Pátek 11. ledna 2013 v 0:11® pietros
- Zdravím pánové, mám dotaz. Nevíte, kde by bylo možné sehnat takovou
holografickou folii, viz. video
- Čtvrtek 10. ledna 2013 v 19:43® Old Wolf
-
olda> Díky.Ano já to znám,je toho mraky.Já nebarvené objednával už cca před 2–3 roky,ale pak jsem od toho upustil.Pracné fixování kuličky – vrtat otvor a vt.lepidlem lepit kuličku,aby tak neklepala.Oni jsou taky zvyklí dávat malé háčky ,jak si tam dáš větší,tak už jdou pod vodu atp..
- Čtvrtek 10. ledna 2013 v 18:54® Martin Mošna
-
olda> tak to mam u class fat rapu .. to je na vyvážení nebo kůli zvuku ta kulička?
- Čtvrtek 10. ledna 2013 v 18:19® Old Wolf
-
olda> Pěkné korpusy ,také jsem s nimi začínal.Odkud je bereš?Netcraft či jiné.Když tak OS.
- Čtvrtek 10. ledna 2013 v 18:14® olda
-
lunimus> Zhruba asi takto,pokud je to vidět,ale třeba zkoušet.Velikost asi 9cm.Do hloubky asi 0,60–0,90cm