Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 30. května 2008 ve 22:49® Salmo
-
Pánové děkuji vám,právě jsme překročili bájnou hranici 1000 příspěvků
muf4> na začátek to není špatný ale myslím si že ti maličcí nebudou chodit…
- Pátek 30. května 2008 v 17:04® gomz
-
neco malo mam taky hotoveho,ale schne mi lak.fotky budou pozdeji.
- Pátek 30. května 2008 v 17:03® gomz
-
muf4:mas to pekne…ten spodni kus a spodni levy kousek jsou proste na drzo nalepene tela na hacku?dik za info.a nebo jak?
- Pátek 30. května 2008 ve 14:37® muf4
-
Dík,ta fotka není nic moc(mobil),v realu vypadaj maličko líp.
- Pátek 30. května 2008 ve 14:31® ART
-
muf: nevipadaj zle
- Pátek 30. května 2008 ve 13:58® muf4
-
Tak jsem si po prečtení příspěvků,zkusil pár woblerů vyrobit.Posuďte samy jak to dopadlo.
- Středa 28. května 2008 v 16:03® Salmo
-
Musím to tu oživit
)
- Úterý 27. května 2008 ve 20:57® Salmo
-
Pěkný,pěkný pořád slibuju fotky ale jsem línej to sem dávat
- Úterý 27. května 2008 v 19:41® Futureriver
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Úterý 27. května 2008 v 19:40® Futureriver
-
Sice to sem moc nepatří, ale toto je můj první domácí splávek zatím nenabarvený
P.S.Nějak to tu zkomírá tak to trochu oživuju
Tak se mějte hezky a chystejte výbavu – sezóna dravců za dveřma:D
- Úterý 27. května 2008 v 19:35® Futureriver
-
Hele,prosim vás ještě bych měl dotaz, máte někdo zkušenosti s výrobou více dílných woblerů,nevim jakou mám dát lopatku a kam zátěž,u tohoto rozpracovanýho wobleru,předem dík za rady
- Úterý 27. května 2008 v 19:31® Futureriver
-
ahoj tohle jsem našel v šuplíku,byl to můj první domácí wobler …
,snad ho taky vyzkouším
- Pondělí 26. května 2008 v 19:23® pablo
-
3stan: ahoj. dík za moju deravú pamäť. Ako to že Ti ostala pistol a kompresor? to si už prestal tvoriť, či si presiel na lepenie (alebo dúfam, že nemyslíš ten ručný kompresor)?
- Pátek 23. května 2008 ve 14:40® Futureriver
-
:( oprava: (zdravim,ještě,okouny) lepší nic nepsat
- Pátek 23. května 2008 ve 14:38® Futureriver
-
ahoj zdarvim,možná se pustim jště do výroby tak 5 malejch na okony atd.. nevim
pak hodim foto,tak zatim čau
- Pátek 23. května 2008 v 9:43® 3stan
-
pablo,gomz-vola sa to Letoxit. Je to dvojzlozkovy epoxid,da sa zohnat v modelarstve. Presny nazov vyrobku neviem. V modelarstvach sa to predava ako sada zivica+tuzidlo. Cez net by bolo treba asi objednavat zvlast tuzidlo a zivicu. Pablo-mam na byte niekolko druhov lakov,ktore vobec nepouzivam. Ta cesta najst to prave ma vysla poriadne draho. Rovnako mi ostala aj pistol,kompresor,lepidla…
- Čtvrtek 22. května 2008 v 18:45® gomz
-
vim,ze to sem zrovna nepatri,ale uz jste nekdy nekdo videli hlemyzde co vzdal F-1?
- Čtvrtek 22. května 2008 ve 14:26® pablo
-
gomz: dík 3stan: a čo spravím s tou kilovou plechovkou dvojzložkovej epoxidovej živice CHS epoxy 372? ešte som ju ani nepoužil. Len sa mi protivý mať stále zalepené prsty. zabudol som čo to používaš?
- Čtvrtek 22. května 2008 ve 13:03® gomz
-
3stan: a ty pouzivas jaky lak?nekde jsem to uz cetl,ale nemuzu to najit.diky.
- Čtvrtek 22. května 2008 ve 13:02® gomz
-
pablo:to je pravda s tim natiranim,ale radeji dam vic vrstev at se muzu spolehnout,ze neco vydrzi.z etikety laku:EPOXIDOVY LAK JEDNOSLOZKOVY,0,35l,vyrabi:HB-LAK s.r.o.,Tovarni 20,400 01,Ústi nad Labem.zrovna tento jsem koupil v drogerii za cca 90kč.
- Čtvrtek 22. května 2008 ve 13:01® 3stan
-
Pablo-nespekuluj s lakom. Kup to,co mam ja a uvidis,ake to ma vsestranne vyuzitie
- Čtvrtek 22. května 2008 ve 12:17® pablo
-
gomz: dík za vysvetlenie. to ale dávaš nejak veľa vrstiev. veď nerobíš nič iné ina natieraš a natieraš. Ten jednozložkový epoxidový lak- aká je to značka- kde sa dá kupiť, prípadne cena?
- Středa 21. května 2008 ve 21:08® Kuba
-
chyba: myslíš:D
- Středa 21. května 2008 ve 21:08® Kuba
-
gomz> jestli mislíš toho baculatýho okouna tak ten plave a chodí jako salmo hornet proste agresivní hodně.
- Středa 21. května 2008 v 17:40® gomz
-
pablo:diky za vysvetleni.na neco soudruzi z NDR asi nemysleli…kdyz mam hotove telo z balsy i s kostrou a olovem tak vytmelim nerovnosti(v podstate jen drazku ze spodni strany).natru jednoslozkovym epoxidovym lakem(ridkym).prebrousim a jdou dalsi dve vrstvy epoxidu.pak bud potisk nebo barvy.ve finale 2–3×lak.
- Středa 21. května 2008 v 17:24® pablo
-
gomz: poučenie z krízového vývoja v strane a spoločnosti. Aj ja som si ich nakúpil a napadlo na to dodatočne. Ale dá sa to riešiť. pri väčších vobleroch jednoducho navŕtaš dierky, očká zapustíš a vo dinelnej fáze ich povrchová úprava (lak, epoxid), prekryje. Ešte otázka- čím kopýtka vytvdzuješ- natieraš?
- Středa 21. května 2008 ve 14:53® gomz
-
kuba:ten treti wob z leva plave?jak moc chodi do stran? pablo:s tema ocima mas pravdu…nejak mi to nedoslo,ze se do nich mozna kousne.
- Středa 21. května 2008 v 11:15@ ???
-
dik pablo asi si objednám tie epoxid.očká a nejaké perie a vlasy
- Středa 21. května 2008 v 10:39® pablo
-
boriak: pred chvílou som napísal siahodlhý text, ale kua odhlásilo ma to zo systému a je preč. Ale v skratke. tie detské očká podľa mňa niesú dobré- mierny vztlak a keď to vezme zubatá, bude po nich. osobne sa prikláňam k 2d očiam, lebo kopírujú tvar. pre 3D musíš povrch upraviť do roviny alebo predvŕtať „dúlek“. Môžeš si ich objenať cez net, ak v blave nemajú napr. na www.flydk.sk alebo si ich môžeš vyrobiť aj sám- pozri v archíve mku-u o výrove voblerov, niekde to tam je
- Středa 21. května 2008 v 9:31@ ???
-
pablo-diky za odkaz, súhlas ta amer. stranka je fakt super, potreboval by som však zohnať oči v BA…, a nejako som tu nič nevidel..len také na detské hračky s pohyblivými zrenicami
..také aké ma micky mouse