Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 29. prosince 2012 v 19:13® Venca Zelenka
-
Old Wolf> Si mě tou fotkou motivoval, právě jsem se pustil do yzumi hardcore SH-75SF dělám to z lípy a jestli mi řeknež, že jsem si zebral velké sousto tak máš asi pravdu, ale mě se líbí jak chodí tak si ho udělám
- Sobota 29. prosince 2012 v 17:54® Venca Zelenka
-
Old Wolf> FUJ, to je nechutně dokonalé
Až vyrostu budu taky tak dobrý, já jsem včera uškružlal aspoň 2 tělíčka.
- Sobota 29. prosince 2012 v 17:13® cujo
-
Old Wolf> díky moc, jak dodělám, tak sem ty svoje výtvory hodím
Jinak ty tvoje vypadají jak kupovaný, moc pěkná práce!
- Sobota 29. prosince 2012 v 15:15® Old Wolf
-
Ať jenom nekecáme.
Tento příspěvek byl editován 29.12.2012 14:16:56 uživatelem Old Wolf. - Sobota 29. prosince 2012 v 15:15® Old Wolf
-
cujo> Záleží na tom ,jak to sám vidíš.Vázací je trochu měkký a bude náchylný na ohýbání (kameny) a reznutí.Běžně se používá nerez,buď na svařování Mig Mag či 1m tyčkách,popř.osteofix – zubařský drát,nebo nerez dráty ,které se nechají koupit v různých švadlenkách či korálkách na náramky.
- Sobota 29. prosince 2012 ve 13:32® cujo
-
Old Wolf> díky, a je to běžnej vázací drát? Tělíčka mám hotový tak řeším co dovnitř, ať jsou hezky připravený na sezónu
- Sobota 29. prosince 2012 v 0:18® Venca Zelenka
-
Old Wolf> No to máš asi bohužel pravdu, v těch regulačkách to ta štika asi odsrala nejvíc, já mám to štěstí, že se občas dostanu na neregulovanou řeku a to je úplně jiné kafe, rozmanitost druhů a velikostí je někde jinde, tam je ten samovýtěr opravdu hodně poznat a mají tam i víc přirozené potravy, tak ty přírůstky jsou větší.
- Pátek 28. prosince 2012 ve 22:04® Old Wolf
-
Venca Zelenka> No jo Vašku já nechytám jenom tam kde jsme se potkali.Já oni nezavadil na mnoha jiných místech.Štika bohužel krutě zaplatila za nezřízenou regulaci na Moravě.Zato sumci to dost vyhovuje.
- Pátek 28. prosince 2012 ve 22:01® Old Wolf
-
cujo> 0,6–1mm.Dle velikosti,případné zátěže.
- Pátek 28. prosince 2012 v 16:56® cujo
-
Chci se jenom zeptat, jaký drát se vám nejvíc osvědčil u wobíků do velikosti 10 cm?
- Pátek 28. prosince 2012 ve 12:46® Venca Zelenka
-
Old Wolf> Pepo nevzdávejto a vyraz, ještě jim dej šanci, pak můžeš v klidu marodit půl roku, ještě ti pisnu do osobky. Mimochodem, tam kde chytáš ty tak jen stěží trefíš na štiku, to se pak nediv, že se ti žádná nepodaří
- Pátek 28. prosince 2012 ve 12:12® BigMike
-
Koukám, rybky pořád kousají. Já jsem se rozhodl – v neděli, děj se co děj, mrknu k vodě s proutkem! Spodní a krátký švihový boční nához snad zvládnu a budu se modlit aby to nevzalo něco velkého:) To bych nezvládl – zdolávat chromou prackou, fotit a ještě obvolávat kamarády co mám na konci udice.)) Akorát, že jde voda zase nahoru, to bude spolu se zákalem asi největší problém:(
- Pátek 28. prosince 2012 v 11:46® Old Wolf
-
Venca Zelenka> No vy si stěžujte na cormorány.Štiku jsem nechytl na Moravě víc jak 2 roky.
Já už to vzdal.Když mě nebolí záda ,tak mě bolí žuby.Už aby bylo teplo.
- Pátek 28. prosince 2012 v 9:49® Venca Zelenka
-
Old Wolf> Včera jsem se na vlastní oči přesvědčil jak velký význam může mít vysunutí očka na wobleru o 1mm, a opět nerozhodovala barva, ale chod.
- Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 20:00® Venca Zelenka
-
kuna> bylo by dobré, kdy jsi uved kdo ti má odepsat, jestli to ovšem není tajný kod
)
- Čtvrtek 27. prosince 2012 v 19:46® Venca Zelenka
-
Tak pánové, sice drsnější počasí, ale rybyčka slušná, pár jelců, pár štiček, hojnost záběrů a pár rybek se vyplo a ta jedna spadlá mě mrzí obzvlášť sice jsem ji neviděl, ale podle toho jak házela hlavou tak to byl menší candát. Sic mi došla baterka ve foťáku, ale pár fotek jsem ještě stihl, sakum prdum kolem 10 rybek, na to že za pár dní končí sezona paráda.
- Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 12:56® Old Wolf
-
Venca Zelenka>
- Čtvrtek 27. prosince 2012 v 1:01® kuna
-
ahoj! Před 2roky jsem se zakous do výroby wobů a dotáh jsem to až do skoro finále oddlil jsem je zcela supr ale nedotách jsem chod a pak jsem čařgsově přestal a rád bych to dotách! Kdyžtak odepiš KUNA
- Čtvrtek 27. prosince 2012 v 0:21® Venca Zelenka
-
Old Wolf> 1000g tomu říkám odhozovka na kterou je spoleh, ale neboj výrazně jsem odlechčil na sumíky mám jeden vláčák do 400g a jeden ultra lait do 150g z 0,90 pletenky jsem přešel na 0,60 a na UL jsem šel na neuvěřitelných 0,20 a co se týče těch tvý candátů tak poslední poznatky z letošního lovu ti zdělím ústně, dneska jsem měl dva drcance na tom mojem candátovém místě, ale nebyl jsem schopen to seknout a zase na ten samý druh nástrahy, jo a už jsem bádal aj o tom plíšku na vylepšení nástrahy něco jsem doma našel snad by z toho šlo něco udělat.
- Středa 26. prosince 2012 ve 23:54® Old Wolf
-
Venca Zelenka> A věříš,že,se těším.Jenom musíš domá nechat ty bidla a prádelní šňůry.
- Středa 26. prosince 2012 ve 23:43® Venca Zelenka
-
Martin Mošna> ??? ty jsou skoro všude, ale moc jsem asi nepochopil tvou otázku.
- Středa 26. prosince 2012 ve 23:23® Martin Mošna
-
Venca Zelenka> A kaprovitý ryby sou kde?
- Středa 26. prosince 2012 ve 23:19® jepice-zruseno
-
Venca Zelenka> Tak to je pěkné!
- Středa 26. prosince 2012 ve 21:02® Venca Zelenka
-
Old Wolf> Já to mám rozdělené jasně, jaro bílá ryba ( velké plotky jelci podoustve ostroretky parmy a jiná šepleť) pak nastoupí sumíci a říjen listopad prosinec je vláčka, pak je konec sezony a do rostátí ledů je výroba splávků, wobleru a jiných nesmírně důležitých udělátek
, ale neboj zavláčíme spolu z loďky, ale musíš být do té doby fit a při síle. Už se na to těším však si to slibujem už 3 roky
- Středa 26. prosince 2012 ve 20:53® TOMMY CATFISH
-
Venca Zelenka> čo dodať krásna
- Středa 26. prosince 2012 ve 20:34® upbraider
-
Pár stránek zpět jsme tu probírali dřevo. nemohl sme si vzpomenout, jak se jmenuje holandský výrobce jerků z mahagonu. Je to Sybe baits. Tímto děkuji sousedům za připomenutí mnou pozapomenutého výrobce. Přidávám youtubovský kanál, wobblery mu evidentně fungují docela dobře
- Středa 26. prosince 2012 v 19:07® Old Wolf
-
Venca Zelenka> Blahopřeju Vašku.Pěkná.Vidím to jasně ,ty už se k sumcům nevrátíš,bo na vláčku máš talent od boha.
- Středa 26. prosince 2012 v 18:49® Martin Mošna
-
Venca Zelenka> Mě to už štve my tady na moravě mame snih a na sněhu led…je to nahouby..
- Středa 26. prosince 2012 v 18:21® Venca Zelenka
-
Martin Mošna> Kladeruby, sníh už roztál, jsou jen zbytky, ale stojáky jsou furt pod ledem.
- Středa 26. prosince 2012 v 17:41® Martin Mošna
-
Venca Zelenka> Kdy bydlíš? že tam neni sníh…