Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 16. prosince 2012 v 19:50® Old Wolf

Martin Mošna> A nad čím uvažuješ?Dělat z toho woby či lopatky?

Neděle 16. prosince 2012 v 19:49® Old Wolf

Venca Zelenka> Vašku z čeho to strouháš ,na lípu se mi to nezdá.Balsa?

Neděle 16. prosince 2012 v 18:49® Martin Mošna
Martin Mošna

Mám doma nějaké silonové desky…Nedalo by se z nich něco vyrobit?

Neděle 16. prosince 2012 v 15:32® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

poacher> tak úlovky veľmi nie minulú jeseň kamoš nachytal na ne pár malých šťúk tak chytajú ale ja som na ne ešte welmi ani nechytal cez leto to chcem zmeniť :-) trhať mam čo :-D

Neděle 16. prosince 2012 v 15:31® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

Venca Zelenka> tak ten tvar je dobrý a dobre to chodí :-)

Neděle 16. prosince 2012 ve 14:52® BigMike

Smutně koukám, nic nemohu, ale vy jste to tu zase pěkně rozjeli! Zima to začne, do zahájení se to doladí a pak už jen aby to rybky akceptovaly.)))

Neděle 16. prosince 2012 ve 12:39® poacher
poacher

TOMMY CATFISH> Mas na slidery nejake ulovky? Ja jsem si je udelal i chrastici a nic:-) A na origo salmo nez jsem ho utrhl taky nic! A to mam jerk i multik :-)

Neděle 16. prosince 2012 v 11:51® Venca Zelenka
Venca Zelenka

TOMMY CATFISH> Dívámse, že preferuješ tvary od Salma a máš tam i jiné výrobce, jak se to osvědčily a co na to nejvíc taháš.

Neděle 16. prosince 2012 v 11:28® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

tak niečo tu hodim jerkov mam kopec len už treba nejakú udičku a multík :-) a može sa jerkovať vo veľkom

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2012/th-img90639.jpgfoto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2012/th-img90640.jpg
Sobota 15. prosince 2012 ve 23:28® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

dnes som niečo narezal ešte len na hrubo aby bolo čo vyrábať cez tú dlhú zimu

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2012/th-img90633.jpgfoto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2012/th-img90634.jpg
Sobota 15. prosince 2012 v 19:10® Venca Zelenka
Venca Zelenka

Old Wolf> Na foto se vykašli, ono je stejnak nejduležitější jak se to hýbe ve vodě a letošek mi to plně potvrdil, když jsem našel woba stím chodem na který měly náladu tak už to šlo samo a když sem ktomu našel aj dokonalou barvu, tak jsem se vážně nenudil. Vlastně se mi letos stalo jen jednou, že preferovaly barvu před chodem nástrahy, ať jsem hodil do vody cokoliv, když to bylo modré tak do toho šly. Důležité je jak to šlape a vtomhle směru ti ještě nesahám ani po kotíky.

Sobota 15. prosince 2012 ve 14:21® Old Wolf

Venca Zelenka> Taky něco nového.Akorát foto moc nevyšlo.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2012/th-img90624.jpg
Sobota 15. prosince 2012 ve 13:48® Old Wolf

Venca Zelenka> No Vašku,teď ,ale vážně.Na to,že se tomu věnuješ chvilku,tak je to fakt dobré !!Já neříkal nadarmo,že to budu muset před tebou tajit.:-)

Sobota 15. prosince 2012 v 11:43® Venca Zelenka
Venca Zelenka

jepice> Od toho je zima a zamrzlá voda v tu dobu se můžeš činit, já je dělám taky až není kam nahodit a ty bezlopatkové nemusí být úlně od věci právě na něčem takovém dělám, ale nedaří se mi doladit chod, zítra se vrhnu na potápivou verzi, teda jetli nepujdu na ryby jaksik začalo tát a je kam nahodit tak nemám čas ořezávat jakésik dřeva :-)

Sobota 15. prosince 2012 v 10:58® jepice-zruseno

Venca Zelenka> Je to super už teď! Taky si někdy přeju bejt tak pilnej, abych se k něčemu takovýmu dopracoval, jenže pak to spáchám vždycky hnedka a hnusný, abych s tim mohl už odpoledne jít na ryby. Můj poslední „projekt“ je toho důkazem. Jsem už i línej dělat lopatky.

Sobota 15. prosince 2012 v 1:25® Venca Zelenka
Venca Zelenka

Old Wolf> No tak fčil jsi mě uklidnil, hned budu mít lepší spaní :-) šak sa snažím jak sviňa

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2012/th-img90620.jpg
Sobota 15. prosince 2012 v 0:09® Old Wolf

Venca Zelenka>Vašku ahoj.No nesmíš to chtít všechno hned,víš jak se to říká ,,hned se ani nevy.....,,Ale buňky na to máš,jsi zručný ,tak do 5,10 let to bude supr.:-))

Pátek 14. prosince 2012 v 19:14® Martin Mošna
Martin Mošna

To je k neuvěření co dokážete…

Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 20:37® Venca Zelenka
Venca Zelenka

Old Wolf> Špičková práce, až vyrostu budu taky tak dobrý, mám úplně strach se stěma svojima dřevama u tebe ukázat :-)

Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 20:30® Venca Zelenka
Venca Zelenka

Pjota> Plyskyřici můžeš míchat vpodstatě se vším, já to míchal i s dřevěným prachem, aby se to dalo líp brousi a to kilo není zas tak moc jak si stím začneš hrát, začnou tě napdat různé věci a vypipláš to jak nic.

Pondělí 10. prosince 2012 ve 22:24® Pjota
Pjota

Old Wolf> No abych pravdu řekl, tak sem ji teprve nedávno dokončil a ještě dolaďuji převody pro posuv frézky, protože dosavadní motorek ze stěračů, zpřevodovaný na cca 10 otáček za minutu je pořád ještě hodně a dělá mi to na wobleru závit. :-(( Posuv frézky je totiž přes trapézový šroub s (teď už to bohužel vím) velkým stoupáním. Nicméně i tak jsem to zkoušel na smrkovém a lipovém dřevě a tam to dělá povrch krásně hladký. Balzu sem ještě nezkoušel, tu si schovávám až na finále, až bude frézka zprávně vyladěná. :-)

Tento příspěvek byl editován 10.12.2012 21:27:37 uživatelem Pjota.
Pondělí 10. prosince 2012 ve 13:51® Old Wolf

Pjota> Není zač.Ono je to o velikém neustálém zkoušení.Jak ti ta kopírka jede,není tam moc velký otřep (u balsy)?

Sobota 8. prosince 2012 ve 21:17® Pjota
Pjota

Old Wolf> Tak to určitě vyzkouším. Děkuji za radu.

Sobota 8. prosince 2012 v 18:07® Old Wolf

Pjota> Jde (tak nějak jsem začínal).Myslím,že je sice lepší mletý kaolín,ale cement tu službu udělá také.

Pátek 7. prosince 2012 v 16:59® Pjota
Pjota

Old Wolf> Laminovací pryskyřice a cement? Máš s tím nějaké zkušenosti? Laminovací pryskyřici i cement doma mám, ale nikdy by mě nenapadlo tyhle dvě složky spolu míchat.

Tento příspěvek byl editován 7.12.2012 16:00:27 uživatelem Pjota.
Pátek 7. prosince 2012 ve 13:14® Old Wolf

BigMike> Ano myslím také,že Nils hraje s barvami trochu na nervičky rybářů.Kombinace barev ,tak propagované se budou chovat pokaždé jinak v různých čistotách vody a v různých hloubkách.Snad ve velmi čistých a plytších vodách na severu ,by to mohlo mít nějaký význam. Není to dřevo:-)

Pátek 7. prosince 2012 ve 13:09® Old Wolf

Pjota> Můžeš použít jakoukoli laminovací nískoviskozní pryskyřici a přidat tam třeba trochu přesátého cementu.Je jich tisíce.Myslím,ale ,že pod kilo množství se nedostaneš.

Pátek 7. prosince 2012 ve 12:41® BigMike

Pjota> jo, jo, už rozumím.

Old Wolf: bez komentáře, delší dobu sleduji, sleduji:))Z for­miček nebo dřevo? A Nils s jeho barvama ať se jde bodnout.)) Tyhle jedovky já mohu v jakémkoliv množství!!! Hlavně trhat.))

Pátek 7. prosince 2012 ve 12:31® Pjota
Pjota

BigMike> Přesně tak, jak píše Old Wolf.

Pátek 7. prosince 2012 ve 12:27® Old Wolf

Něco posledního.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2012/th-img90256.jpg