Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 28. dubna 2012 ve 14:17® bimbo
-
BigMike> Jj, jsou to balzáky ještě z minulého roku (až na toho v pravo úplně dole). Nelibíla se mi jejich barva a potřeboval jsem na něčem testnout pistolku. Barva jsou Modelcolor. Chodí všechny, nejvíc se mi líbí pohyb těch s lomenými lopatkami.
- Pátek 27. dubna 2012 ve 20:44® BigMike
-
bimbo> ahoj! Noooo, už jen oči, lak a prubnout jak chodí! To jsou balzáky? Jakejma barvama vyvedený? Vodovky?
- Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 20:06® Kazan
-
bimbo> to jestli za něco stojí zhodnotí ryby a tvoje umění jim to prodat. Jinak to vypadá docela pěkně, důležité je to jestli tě výroba baví a jestli ty jsi spokojen.
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 18:58® bimbo
-
BigMike> Zdar Michale, tady to máš. Ale za moc to nestojí. Jsou to ještě slepci se zaizolačkovanou lopatkou
Tento příspěvek byl editován 26.4.2012 19:00:33 uživatelem bimbo..
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 10:56® TOMMY CATFISH
-
Kazan> to je hybrid
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 7:35® olda
-
Kazan>
- Středa 25. dubna 2012 v 15:00® Kazan
-
TOMMY CATFISH> tak wobler který ve vodě rotuje není wobler ale rotačka
Tento příspěvek byl editován 25.4.2012 15:00:27 uživatelem Kazan. - Středa 25. dubna 2012 ve 13:27® TOMMY CATFISH
-
Kazan> samozrejme ale tak vobler ktorý vo vode rotuje alebo robí podobnú neplechu tak nieje dobrý
- Středa 25. dubna 2012 ve 13:26® TOMMY CATFISH
-
BigMike> dobre si to napísal s tým chodom. Ryby raz idu na vobler so slabým chodom a inokedy ho ignorujú
- Středa 25. dubna 2012 ve 13:23® TOMMY CATFISH
-
pietros>
wemm taká malá striekacia pištoľ
no to je v tom že ju musiš stále čistiť to je ta nevýhoda
dikks
vymišľam nowe
- Úterý 24. dubna 2012 ve 22:21® Pjota
-
Co se týče fluo barev, tak něco mají tady http://www.profipartner-cz.cz/…a8478ec.html, http://www.vltava2000.cz/…dsDetail.asp?…, http://www.e-safetyshop.eu/prodtype.asp?…
- Úterý 24. dubna 2012 ve 21:57® bimbo
-
BigMike> Díky
.
- Úterý 24. dubna 2012 ve 20:15® Kazan
-
BM> tak já používám co se dá rewely humbroly, ty mám ještě i fluo, minicolorky, spreje a vůbec co se v dané chvíli hodí a co dům dá
- Úterý 24. dubna 2012 ve 20:11® Kazan
-
TOMMY CATFISH> o to mi tak trochu šlo, dát řeč o tom co je to dobrý chod wobu. Nedá se to říct obecně, pro mě wob dobře chodí, když má vlasnosti které od něj očekávám. Mám dost wobu které by spousta lidí šlehla do křoví s tím že nechodí. Ale jak již tu bylo psáno, je to hlavně o vedení a o rukách. Na to by při výrobě wobu měl tvůrce pamatovat snažit se ho zhotovit tak, aby chodil podle jeho představ. Není to vždy jen o tom aby wob měl velké vibrace, na mnoha před takovým wobem rybky panicky utíkají
- Úterý 24. dubna 2012 v 15:09® BigMike
-
Nejtučnější je ta GFR Humbrolka a myslím, že mají jistě i tu samou v citrónu!
- Úterý 24. dubna 2012 ve 14:56® poacher
-
BigMike> Ja bych asi pouzil na fluo barvu nejakou chemku. Mam i barvy Createx pro airbrush a taky to neni ono!
- Úterý 24. dubna 2012 ve 14:51® poacher
-
BigMike> Boha tyhle jsem koupil taky! dobre tak na patlani po skle atd do skolky! Koupil jsem je na splavky a po doseti naterech jsem to vzdal
- Úterý 24. dubna 2012 ve 14:30® BigMike
-
Tyhle poslední jsem koupil někde v papírnictví, vypadaly OK, ale jsou hrozně řídké, špatně krejou, takže je nepoužívám. Ale zase potvory nevysychají, mají asi v sobě vody až moc.
Myslím si, že v nějakých výtvarných potřebách a nebo tak nějak by se daly ty fluo sehnat, zatím jsem po nich zuřivě nepátral. Tuhle jsem v ČB v prodejně KOH-I-NOOR HARDTMUTH viděl pěknou sadu akrylátových barev, ale bylo to velké balení, fluo tam nebyly a ani nevím kolik to stálo.
- Úterý 24. dubna 2012 ve 14:29® BigMike
-
Tyto kupuji normál v dregerce, mají tam větší peletu barev, ale fluo ne(((((((( Tu žlutou používám na okouny, na oči, na bříška s tou horní růžovoučkou a je z toho pěkná fluo třeba na břicha!.) Na hřbety radši tu GFR Humbrolku, ale jde to i takto nakombinovat.
- Úterý 24. dubna 2012 ve 14:29® BigMike
-
Tady jsou ty „jiné“ minikolorky. Vezil jí to na výdejnu nějaký prodejce, na splávky. Ale je to tak 8 let. Nikdy mi nezjistila odkud to bral, grrrr… Mají červené uzávěry, na rozdíl od minikolorek. Možná se poptat u výrobců – musí EXISTOVAT!!! Jak vidíš, už je to torzo, udržuji je při životě přidáváním pár kapek vody, ale ubývají, vysychají. Neudělal jsem těch w.tolik aby mi těch 8 let nevydržely.)))
- Úterý 24. dubna 2012 ve 14:28® BigMike
-
Omlouvám se, al enejde mi poslat příloha v me. jednomu výrobci w.tak to dávám sem. Třeba se to hodí i někomu z vás.))
Z těchto používám jen tu vpravo, jak jsem psal. Ještě mám pár jiných, ale mám radši ty vou ředitelné, jde s nimi víc pracovat a rychle schnou.
- Úterý 24. dubna 2012 ve 13:53® pietros
-
Souhlasím, na trhu je tisíce wobů a každý je specifický jiným chodem. Pro mě je hlavní, aby se nepřetáčel, pak už je to v rukách
- Úterý 24. dubna 2012 v 11:59® BigMike
-
Pod pojmem dobrý chod si představuji, že ten wob alespoň trochu ve vodě pracuje, nepřekrucuje se v proudu, natož ve stajáku… A nikdy asi nelze říct, jaký chod, vibrace a pod. má vliv na apetit ryb. Každý den, u každého druhu to může být jiné!
Tento příspěvek byl editován 24.4.2012 12:01:00 uživatelem BigMike. - Úterý 24. dubna 2012 v 11:10® pietros
-
TOMMY CATFISH> Je to stříkané pistolkou, ale teď mě nějak zlobí. Musím ji často hodně čistit. Ty tvojí hmyzáci vypadají taky moc hezky, co se týká povrchovky
- Úterý 24. dubna 2012 v 9:25® TOMMY CATFISH
-
pietros>
ale su fakt peckove
maš lepšie zvládnutú povrchovku čo sa týka maľovania ako ja
- Úterý 24. dubna 2012 v 9:24® TOMMY CATFISH
-
Kazan> vobler musí mať dobré vybrácie vo vode to je najdôležitejšie samozrejme ak je čistá voda tak aj farba ale tie vybrácie musia byť ale nie pri všetkých vobleroch musia byť veľmi silné
- Pondělí 23. dubna 2012 ve 14:11® pietros
-
TOMMY CATFISH> Díky, můžu tě ubezpečit, že makají, jinak bych se s něma tolik nepatlal
- Pondělí 23. dubna 2012 ve 13:33® Kazan
-
TOMMY CATFISH> co si představuješ pod pojmem dobrý chod?
- Pondělí 23. dubna 2012 v 8:59® TOMMY CATFISH
-
pietros> pekne su
a chod majú dobrý ? to je najdôležitejšie
- Neděle 22. dubna 2012 ve 21:25® BigMike
-
Kazan> tak to po mně nechtěj:)) Jednodíla klidně, ale 14 cm dvojdíla neeeee!!! Něco vymyslím, štiky za tím polezou z vody!:)