Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 13. dubna 2012 v 16:41® jajco
jajco

BigMike> Být štika,tak je to láska na první pohled.:->

Pátek 13. dubna 2012 v 15:45® gomz
gomz

BigMike> Hezke, alobal nebo samolepka?

Pátek 13. dubna 2012 ve 14:32® BigMike

strojnik> a je to tady! Až dám lak a trojháky, půjde pozvolna ke dnu.))

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2012/th-img48440.jpg
Středa 11. dubna 2012 v 9:38® olda
olda

strojnik> Když je kradou slépky, tak jsou realistické,tak to se ryby zblázní.:-D

Úterý 10. dubna 2012 v 18:20® strojnik
strojnik

BigMike> Tyhle nejlépe stříbrno černý potápivý. gomz> Minulej tejden mi woba při focení ukradla slepice, naštěstí bez háčku. Takže měla příležitost ho zase vyplivnout.

Úterý 10. dubna 2012 v 16:50® BigMike

strojnik> moc pěkné, jestli to tu a u konkurence půjde tímto tempem dál, za chvíli dovozci w. do ČR krachnou.))

Úterý 10. dubna 2012 v 16:48® BigMike

Tak jsem teď testnul tu obludku – parádní, rozvážný chod! Na podzim na štiku jak dělanej:)) A dilema – jakou barvu? Když je jich 5–6, je to klídek, ale vyberte tu správnou na jednoho w..)) Potápivého Slivera mám v GFR, tohodle možná v klasice běličky? Psycho a pak ho napoprvé urvu:))

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2012/th-img48408.jpg
Úterý 10. dubna 2012 v 10:54® gomz
gomz

strojnik> Dobre delas, ze nenechavas wobky bez dozoru:)))

Úterý 10. dubna 2012 v 10:36® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

strojnik> su šumne :-) už som ich widel niekde inde :-D

Úterý 10. dubna 2012 v 10:18® Pjota
Pjota

strojnik> mooc pěkná práce. i ten bígl je pěknej :-)

Pondělí 9. dubna 2012 ve 21:15® strojnik
strojnik

Něco málo z mojí dílny:-)

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2012/th-img48399.jpgfoto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2012/th-img48400.jpg
Pondělí 9. dubna 2012 v 16:19® gomz
gomz

BigMike> Nejaky pokus mam pro tebe hotovy, ale jeste pockam na reakce jinych.:)

Pondělí 9. dubna 2012 v 16:16® BigMike

gomz> já to dával do Všeobecné diskuse.)) Dnes tak lehce dělám woba 20 cm půleného:))

Pondělí 9. dubna 2012 v 16:09® gomz
gomz

BigMike> Kam se ztratil tvuj zapis s ulovkem? Nestihlo mi to ani nacist foto:)))

Sobota 7. dubna 2012 v 18:53® BigMike

Kazan> ale nejedu, ten velký je vyjimka a byl to několik let polotovar a toho půleného jsem měl také asi 10 let nenabarveného v záloze.))Kdo ví jestli dodělám lak. Učím se a učím a učím a už mi jebe.)))

Sobota 7. dubna 2012 v 18:45® Kazan

BigMike> ty jedeš, já jsem línej jak veš,nějak se k tomu v poslední době nemůžu dokopat :-)

Sobota 7. dubna 2012 v 17:51® BigMike

Tak jsem si vyrobil něco většího na sezónu.))

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2012/th-img48338.jpg
Pátek 6. dubna 2012 ve 12:36® BigMike

lunimus> zkus to a uvidíš! Takhle se tu bude teoretizovat co a jak a … Já to zkusil, viděl jsem a už je nikam nedávám:)))) Když už jsem s nabídkou w. v koncích, dám na zadní trojhák twistra a pod.

Tento příspěvek byl editován 6.4.2012 12:39:04 uživatelem BigMike.
Pátek 6. dubna 2012 v 8:00® poacher
poacher

lunimus> Ploutvicky nedavej ale dej jedno oko mrkajici! Pak ti budou skakat stiky primo do podberaku! ;-)

Čtvrtek 5. dubna 2012 ve 22:12® osprey
osprey

lunimus> Ploutve na wobbleru jsou podle mě zcela zbytečné. Moc práce, daleko větší riziko poškození a záběrů podle mě víc nebude.

U nástrahy daleko víc rozhoduje celkový dojem, ne detaily. Když si ryba bude prohlížet jaké to má ploutve, tak to už po tom možná ani nevyjede.

Čtvrtek 5. dubna 2012 v 7:45® 3stan

Je to vsetko o hydrodybamike. Ako nozicky ,tak kazda vec navyse ovplyvnuje chod. Najlahsie sa rozkmita hladke telicko,ked das hak,tak pohyb utlmis,pokial sa ti nan zavesi nejaka trava,tak to utlmis este viac. rybam to je jedno. Dolezita je prezentacia z tvojej strany.

Středa 4. dubna 2012 v 15:13® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

lunimus> môžeš to spraviť ale výsledok či to bude lepšie alebo nie z pohľadu toho či budeš chytať viac rýb tak to je ťažko povedať

Středa 4. dubna 2012 v 15:09® lunimus

Priatelia … mám otázočku ohľadom „zdokonaľovania“ woblerov. Je možné kvôli lepšiemu vzhľadu vyrobiť na woblera aj chvostovú, chrbtovú a iné plutvy? Aby bola potenciálna obeť lepšie oklamaná? alebo je to blbosť, ktorá kazí chod woblera?

Středa 4. dubna 2012 v 10:36® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

Segoves> tak na tie male ti stačí obal z CD a DVD ako niekedy praskne ale to len vtedy keď vobler tresneš kamene alebo niekde sa ti zakvačí ale ináč je to v pohode :-) olovo som už popísal :-) tak vo výrobe môžeš pokračovať

Středa 4. dubna 2012 v 10:34® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

lunimus> tak veľkú úlohu robí aj trojháčik ale tak ja používam lieskove drevo a to nieje také ľahké ako balza tak to zaťažujem dávam malé olovko pred zadné očko a keď sa dá tak rovno pod neho :-) tak všetky mám plávajúce a keď to človek preženie z váhou tak z toho bude potápavý. ale hmyz by mal byť plávajúci ebo ked spadne na hladinu tak je stále na nej. Včera som bol chyať na plavák a je kopu hmyzu a kopec jalcov mi útočilo len na plavák :-) teraz vláčiť ach jaj to by bola zábava :-)

Středa 4. dubna 2012 v 9:57® Segoves
Segoves

TOMMY CATFISH> sou parádní;) na tu zátěž sem se chtěl zeptat taky a ještě z čeho prosimtě vyrábíš lopatku? já sem se loni pokoušel o menší výrobu ale nedotáhl sem to do konce tak bych to letos rád dohnal:)

Středa 4. dubna 2012 v 9:48® lunimus

TOMMY CATFISH> robíš im aj nejakú záťaž, či tá je pri tomto drobizgu robená len háčikom? Ak pridávaš aj olovo, robíš hmyzáčikov ako potápavých, alebo plávajúcich a do ktorej časti dávaš závažie?

Středa 4. dubna 2012 v 9:43® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

Segoves> :-) su dobré keď ich narežeš lebo niesu ani veľmi mekke ani veľmi tuhe take akurát :-) drôt nie lebo potom by sa ryba nemusela dobre zasekávať. no tak tieto su z nožičkami bez nožičiek ich mám tiež dosť :-) stáále niečo vyrobím napr včera som si tiež 1 vyrezal zalepil drôt a dnes sa budu robiť dierky na nôžky :-) zajtra sa bude maľovať :-) a skočím aj do pivnice 1 či 2 nove vyrezať :-) nech sa cez sviatky nenudím

Středa 4. dubna 2012 v 8:45® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

BigMike> noo tak tak bužírka :-) ak potrebujem na sumce tak mi stačí ju ztiahnuť z drôtu a je to :-)

Středa 4. dubna 2012 v 8:03® Segoves
Segoves

TOMMY CATFISH> z bužírky tak to mě nenapadlo já myslel celou dobu že sou to kusy drátu:)…koukám že jich máš pořádnou sortu vláčíš na ně hodně?