Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 26. února 2012 v 0:21® BigMike
-
RH je moje numero uno:))) Pro to si někdy jdou i na souš.)) Ale pšššššššššššššššššššššššššš…
- Neděle 26. února 2012 v 0:11® Zby...
-
JO,něco se dá na ně ulapit.Kolem 90 čísel
Tento příspěvek byl editován 26.2.2012 00:13:13 uživatelem Zby.... - Neděle 26. února 2012 v 0:11® Zby...
-
JO
- Sobota 25. února 2012 ve 23:58® BigMike
-
Zby…> Parádní!!! Hlavně ta jedovka je k sežrání.)) A o co jde nejvíc – aby se to zamlouvalo rybkám (ne až tak zcela rybářům na obchodě:)!!! Myslím si, že tady není co řešit!
- Sobota 25. února 2012 ve 22:53® Zby...
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Sobota 25. února 2012 ve 22:51® Zby...
-
moje
- Sobota 25. února 2012 ve 20:22® BigMike
-
upbraider> Karma? Mno, tu mám narušenou, víc v osobce.)))
- Pátek 24. února 2012 v 18:22® upbraider
-
BigMike> vzduchovku postnout! Podvědomně tuším, že to nebude Slávka, ale nějakej Weihrauch nebo Air arms. I když…to bys zase nepředělával pažbu. Takže jsem zvědav. Sice se jedná o off topic, nicméně jako přispěvatel s karmou deset tisíc, si můžeš dovolit být rebel
Airsoftka pod taky nevypadá zle. Jen kdyby plnivo stálo stejně jako diabolky. Pokud dobře počítám, mělo by být na obrázku 60 včel a narozdíl od revolveru, mi připadne už od pohledu děsně hladová. Jako by s tím ani neměla do dvou minut problém.
- Pátek 24. února 2012 ve 14:31® miur11
-
už mam další tělíčka, tak až to vyvážim a udělam povrchovku, tak pošlu fota
Tento příspěvek byl editován 24.2.2012 14:32:52 uživatelem miur11. - Pátek 24. února 2012 v 11:13® BigMike
-
Jinak se omlouvám, ten lexan už budu rozesílat. Měl jsem teď hoňky s novou hračkou, předělávám pažbu na vzduchovku… Kdo jste mi ještě na osobku neposlal adresu pro zaslání polykarbonátu, pošlete mi jí tam. K již předeslané ceně za A4 připočtu 50,– na poštovné a jako bonus přidám do zásilky něco té alu pásky na šupiny k vyzkoušení. Tuhle mi přišla v šířce 75 mm a je super.
Tento příspěvek byl editován 24.2.2012 11:16:22 uživatelem BigMike. - Pátek 24. února 2012 v 11:10® BigMike
-
miur11> to jsou první pokusy? Tak to gratuluji, vypadají chytajícně:)!!! Zelená rybkám šmakuje!!! Také chci udělat nějaké klouzavé, ale nestíhám už ani lopatkové, pořád mám něco důležitějšího:)
- Čtvrtek 23. února 2012 ve 21:54® lunimus
-
Napadla mi jedna otázka ohľadom výroby woblerov zo smrekového dreva. Je možné miesto priebežného drôtu ukončeného na oboch koncoch očkom použiť očko so samorezným závitom? Resp. používa to takto niekto? Aké sú s tým skúsenosti? Prípadne ak by som chcel použiť takéto samorezné očko, odporúčate použiť radšej iné drevo? aké?
- Středa 22. února 2012 v 10:22® miur11
-
tady je pár mých prvních pokusů, konkrétně slidery cca 5 cm omlouvám se za nekvalitní foto
- Pondělí 20. února 2012 v 15:21® Kazan
-
BigMike> no pěkně si to chystáš na sezonu
- Neděle 19. února 2012 ve 20:52® lunimus
-
agrik007> hehe … tak to klobuk dole … ja som takto striekal len lodne modely … to sa sice striekalo trochu viac, ako pri leteckom modelarstve, ale cela motorka … tak to fakt RESPEKT
- Neděle 19. února 2012 v 16:03® agrik007
-
lunimus> dobre viem o čom hovoríš , ja som tak striekal celú motorku,až som mal s toho striekania doslova vylezené oči
- Neděle 19. února 2012 v 15:55® lunimus
-
agrik007> no v každom prípade ti ďakujem za info o nutnosti stáleho tlaku 1,5–2 bar … ako som už spomínal, za komunistov sme si robili také fúkačky, ako som kreslil obrázok
… a iné skúsenosti s airbrushom nemám
… ak sa tie naše začiatky dali vôbec nazvať airbrushom
- Neděle 19. února 2012 v 15:52® lunimus
-
agrik007> zásobník by nemusel byť vážny problém urobiť zo staršej pneumatiky
… zas nechystám sa s týmto kompresorčekom vymaľovať celý byt ale nastriekať pár woblarov
… výhodou tohto kompresoru je, že pracuje ako bezolejový
- Neděle 19. února 2012 ve 14:57® agrik007
-
lunimus> 1,5 –2 Bary stáleho tlaku a nato je vhodné mať zásobník vzduchu ,takže ten malý kompresor by som nedoporučoval
- Neděle 19. února 2012 ve 13:42® BigMike
-
poacher> jo, jo, já na ty jedovaté dám! Nejdřív jde do vody okoun nebo bělka a když se nic neděje, projede to pomeranč a když ani pak nic, tak jde pod vodu citrón:)) Někdy jde rovnou citrón, hlavně k večeru a nebo kde cítím candátka.)))
- Neděle 19. února 2012 ve 12:20® poacher
-
BigMike> hezké jedovky!
- Sobota 18. února 2012 ve 21:41® lunimus
-
Priatelia … mozem otazocku pre airbrushistov? … aky tlak a prietok vzduchu je idealny pre airbrush striekaciu pistol? … staci mi principialne taky maly kompresorcek, co sa predava pre fukanie autopneumatik? Jedan takyto totiz mam a po pravde povedane, velky kompresor sa mi kupoat nechce a vlastne by som ho ani nemal moc na co pouzit
- Sobota 18. února 2012 v 19:15® TOMMY CATFISH
-
BigMike> jej tie su pekne
- Sobota 18. února 2012 v 15:30® BigMike
-
Aby řeč nestála – něco je nového, něco jsem ještě „vylepšil“?:) barvičkama, po lehkém laku dostanou lopatky a konečnou vrstvu.
- Pátek 17. února 2012 v 10:35® BigMike
-
chyba…
Tento příspěvek byl editován 17.2.2012 10:35:56 uživatelem BigMike. - Čtvrtek 16. února 2012 ve 21:33® Ftmči
-
upbraider> Ohledně délky schnutí toho ještě nejsem schopen moc říct. Myslím, že to bude stejné jako u lexitu. První hodinu to pozvolna houstne a pak to už tuhne rychleji. Záviset bude určitě i na množství a pracovní teplotě.
- Čtvrtek 16. února 2012 ve 20:42® BigMike
-
Hoši, střelci z větrovek atd. používají staré hasičáky z kterých pak přes ventil přepouštějí stlačený vzduch do zbraní. To mě tak napadlo, když řešíte ty kompresory, tlaky atd. Já je mám jen z hrachu a čočky, na w. je nepotřebuji.))
- Čtvrtek 16. února 2012 ve 20:06® lunimus
-
Takze … slubil som napreslit, aku pistolku na striekanie sme pouzivali kedysi my
Zobrali sme fľašku od detskej výživy, klincom sme spravili do vrchnáka 2 dierky. Z tuhy od pera sme odstránili hrot a zvyšok atramentu sme vyfúkli. To je tá trubička vpredu, ktorá siaha takmer po spodok nádoby. Zobrali sme akvaristické T-čko na rozbočenie vzduchu. Predný koniec sa dotýka slamky, spodok T-čka je zaústený do nádoby s farbou a zozadu je pripojený kus hadičky do ktorej sme voľakedy fúkali ústami, alebo bola pripevnená na balón.
Popis funkčnosti: V T-čku sa tlak vzduchu rozdelí síce relatívne rovnomerne, ale keďže v nádobe pôsobí na rel. veľkú hladinu, farba je tenkou trubičkou vytláčaná pomaly hore. Na vrchu je prúdom vzduchu strhnutá a rozprášená na svoj cieľ. Rýchlosť nástreku závisí od tlaku vzduchu a hustoty farby. jemnosť rozprášenia sa reguluje výškou (na obrázku červenej) trubičky voči T-čku a tiež rýchlosťou vzduchu.
Je fakt, že z takéhoto striekania nás často boleli hlavy, ale kompresor bol v naších mladých rokoch prepych, ale raz sa mi podarilo ukecať brata, aby mi ťahal bicyklovú pumpu a ja som mohol striekať
Tento příspěvek byl editován 16.2.2012 20:07:46 uživatelem lunimus. - Čtvrtek 16. února 2012 v 19:41® Kazan
-
gomz> jo to vím, že musí mít odkalovačku, kdysi jsem to používali i na tlakování sudu, občas se do sání musí cáknout olej, bo když vyfláká všechen ten sajrajt, přestane se mazat a kousne se.
- Čtvrtek 16. února 2012 v 19:28® gomz
-
Kazan> Kompresor z lednice umi opravdu dost velky tlak, ale taky umi obcas vyplivnout ten sajrajt, ktery ma v sobe.Pokud na strikani barev, jedine s nejakym odkalovacem/filtrem.