Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 1. února 2012 ve 22:49® cormaxx
-
Kazan> To je délka skoro na tři trojháky ne? To je kopie něčeho?
- Středa 1. února 2012 v 18:09® Kazan
-
Už sem dlouho nikdo nic nedal, zalepil jsem kostřičky, lopatky, trochu přezkoušel chod. Teď už to bude o barvičkách a povrchovce
- Středa 1. února 2012 ve 13:38® Pjota
-
Neví prosím někdo, co je to za hmotu, z které to tihle chlapíci odlévají?
- Úterý 31. ledna 2012 v 11:35® lunimus
-
ono netusim ani, ci su tieto hracky z tvrdeho plastu, alebo z gumy, ale v kamennych obchodoch typu Dracik, Alltoys, Pompo atd. sa daju najst hracky materialovo i tvarovo vyhovujuce
ci uz sa jedna o rybky, zabky, chrobaky, slimaky, raky, mysi … cokolvek, co vie padnut do vody a co len trochu sa podoba na beznu rybiu potravu …
a cena aj s drobnymi upravami nastrahy mi pride podstatne vyhodnejsia, ako nieco podobneho komercne dostupneho
- Úterý 31. ledna 2012 v 11:35® jajco
-
lunimus> Já to chápu,sranda musí být ne!Určitě by se něco dalo použít,ale dneska je takový výběr woblerů papoušků,že je zbytečné brát dětem hračky.
- Úterý 31. ledna 2012 v 11:31® lunimus
-
jajco> nie nie … s tym chrobakom bojovnikom to bol skor for … ked som pridaval link, nevedel som, ze toto bol prave chrobak bojovnik … ale ide mi o principialnu pouzitelnost tychto hraciek vseobecne … tie, co som dal linky boli nahodne najdene na nete .. podobne ako napr teraz tieto linky: http://www.ryo.sk/hracky/?… alebo http://www.ryo.sk/hracky/?… alebo http://www.ryo.sk/hracky/?… a kopec inych
- Úterý 31. ledna 2012 v 11:23® jajco
-
lunimus> Nevím jak by ti to fungovalo ve vodě!Baterie zkratuje!A brouk bojovník je těžkej,tak by šel ke dnu.
- Úterý 31. ledna 2012 v 11:15® lunimus
-
ono … netvrdim, ze trba pouzit prave nieco z tych mojich odkazov, lebo tam neviem, aka je realny velkost, ale existuje nepreberne mnozstvo roznych inych plastovych figuriek zvierat, ryb a chrobakov, s ktorymi sme sa hravali uz my ako deti
… a to nie je problem kupit v kazdom väcsom hrackarskom obchode
- Úterý 31. ledna 2012 v 11:10® lunimus
-
jajco> heh … no o to lepsie, ked to vibruje
… bude sa to pre ryby tvarit ako ziva nastraha
… zas ta cena nie je tak velka, za by som musel taketo hracky kradnut svojim detom, ale si ich mozem nakupit sam :o) … jedna sa mi teraz len o to, ci niekto skusal pouzit podobne detske hracky – rybicky, chrobaky, pripadne nieco ine a s akym uspechom
- Úterý 31. ledna 2012 v 11:02® jajco
-
lunimus> Ten první odkaz to je „brouk bojovník“!To sem koupil dětem a je to na baterku a vibruje to!Že bych jim to čórnul a hodil do krabice s woby!
- Úterý 31. ledna 2012 v 10:58® lunimus
-
Ja len jednu otázku k návnadám … nie je to síce celkom HandMade, ale isté úpravy určite potrebuje
Tento příspěvek byl editován 31.1.2012 10:59:32 uživatelem lunimus.Už ste niekto skúšal použiť ako nástrahu hračkárske plastové/gumené rybky a chrobáky? napr niečo takéhoto: http://www.hrackovo.sk/…dukt/157/124 ,alebo http://www.hrackovo.sk/…ukt/4040/115 ,alebo http://www.hrackovo.sk/…ukt/3289/115
- Pondělí 30. ledna 2012 v 17:23® BigMike
-
gomz> přesně to jsem udělal, novou, ostrou rašplí, ale není to ono, je to pevné. Myslím, že i to hladké bude rybám fuk.))
- Pondělí 30. ledna 2012 v 15:15® gomz
-
BigMike> Nalep to na telo a udelej obtisk zubu od rasple:)
Tento příspěvek byl editován 30.1.2012 15:15:48 uživatelem gomz. - Pondělí 30. ledna 2012 v 15:09® TOMMY CATFISH
-
3stan> len sam za seba
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 14:46® Kazan
-
BigMike> Nebudeš se někdy teď plácat po Táboře? Věnoval bych ti metrový kousek na ozkoušení.
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 14:36® BigMike
-
Koupil jsem ve stavebninách „pokovenou samolepící pásku“, ale obávám se, že to s tou hliníkouvou, kaučukovou nebude mít nic společného, ani do toho nehtem nevyrýpnu rýhu:))))
- Pondělí 30. ledna 2012 v 10:49® BigMike
-
Co se týče letoxu, na 99,99% si stojím za tím, že nežloutne. To je nějaká fáma konkurence! A i kdyby po pár letech – u mě prostě nemají w. šanci zestárnout, pouze ty nepovedené nebo morálně zastaralé v nemnoha krabicích:)))
- Pondělí 30. ledna 2012 v 9:57® 3stan
-
TOMMY CATFISH> no pochval sa :0
- Pondělí 30. ledna 2012 v 9:28® TOMMY CATFISH
-
a mna sa nikto nič nespita že za koho chytam ?
- Pondělí 30. ledna 2012 v 9:20® 3stan
-
LuboO> Ahoj. Sledujem vas a len malo prispievam. Za ZV chytam,mozno bude aj vasa pstruhova povolenka,len samemu mi je na vase reviry cestovat daleko,tak uvidim.
- Pondělí 30. ledna 2012 v 9:00® TOMMY CATFISH
-
bre ranko
- Pondělí 30. ledna 2012 v 8:37® LuboO
-
3stan> cerus, davno som ta necital, co mas nove? Este pretekas za ZV?
- Pondělí 30. ledna 2012 v 8:32® 3stan
-
upbraider> Mas to pekne nastudovane. Lakovat sa da kde cim, zalezi co od toho cakas. Ja som stale nenasiel „idealny“ lak a tak skusam zaradom vsetko k comu sa dostanem. Jediny problem je,ze to postovne na chemiu je neskutocne drahe,tak sa to cele pekne predrazuje.
- Neděle 29. ledna 2012 ve 22:51® Ftmči
-
LuboO> OK, myslel jsem si, že to tak je, ale nechtěl jsem si naběhnout, když vím, že se v tom oboru pohybuješ.
- Neděle 29. ledna 2012 ve 21:17® TOMMY CATFISH
-
Kazan> jaaj
noo ten wob chytil už wela jalcov
páči sa im
ide tak do 30 cm
mam aj lienky hladinovky ale tých záberow je menej na hladine ale je to o to krajšie wydieť ako jalec skočí po nástrahe
- Neděle 29. ledna 2012 ve 21:11® TOMMY CATFISH
-
LuboO> jaaj
dawam ďalšie a sorry že toho jalca držím za silon už to nerobim som sa poučil
- Neděle 29. ledna 2012 ve 21:01® Kazan
-
TOMMY CATFISH> no jistě že to bylo myšleno pozitivně, na svůj wobík si chytil fišku a fiška chytila tvůj wobík. Takže chytali oba a o to ti určitě šlo.
- Neděle 29. ledna 2012 ve 20:47® TOMMY CATFISH
-
Kazan> to je pozitívne či negatívne ?
niekedy to je napísané dvojzmiselne
- Neděle 29. ledna 2012 ve 20:41® LuboO
-
TOMMY CATFISH> ani nemozes, videl som len napis, ze „tento chyta pekne“, ale foto tam nebolo, ale potom som to rozklikol a foto sa ukazalo.
- Neděle 29. ledna 2012 ve 20:37® Kazan
-
LuboO, TOMMY CATFISH> na obrázku, řekl bych že chytali skvěle oba aktéři