Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 18. prosince 2011 ve 20:19® BigMike
-
jepice> pěkný, pěkný – teď už je jen vyvětrat a pustit ze řetězu:)))
Také se asi po čase pokusím o nějakou delší, skloněnou lopatku:)
Dnes jsem si vyřízl 10 tělíček 9 cm wobů, ale už jsem se nedostal k pilníku a tak a sezóna se kvapem blíží! Snad to do června stihnu!:)))
- Neděle 18. prosince 2011 ve 12:20® Kazan
-
jepice> pěkná práce
- Sobota 17. prosince 2011 ve 22:24® jepice-zruseno
-
Dal sem tomu celý odpoledne a výsledkem je dodělání 3 kusů :-/
- Pátek 16. prosince 2011 v 9:10® 3stan
-
poacher> nemam skusenosti
- Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 21:00® poacher
-
BigMike> Diky za odkaz! Jak se chova ta EPOXY L285? >3stan,oldwolf? Diky
Tento příspěvek byl editován 15.12.2011 20:01:40 uživatelem poacher. - Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 20:23® BigMike
-
Dnes mi přešla upoutávka na nový modelobchod, tak jsem mrknul: stálo by za to prubnout: http://eshop.reichard.cz/…uzidlem.html
malé balení letoxu: http://eshop.reichard.cz/…200-80g.html
- Pondělí 12. prosince 2011 ve 12:06® 3stan
-
gomz> ahoj. sledujem to tu aj u susedov. len nejak nemam co k teme, tak som radsej ticho:)
- Pondělí 12. prosince 2011 v 8:47® BigMike
-
Kdepak, psal jsem to pod vlivem podmáslí, pravidelně to střídám!!!
Aááááááááááááá, sám velký Lerak se ukázal.)))Děláš něco? Tedy krom pitvání a využívání výsledného odpadu ze 7 kg candátů?:))))
No jo, to s vínem jsem tam radši nedával. Je fakt, že je třeba vypít aspoň 3 litry alkoholu týdně, od 11 % výše, nejlépe červeného vína. Z jaké oblasti, z jakého svahu a jaký ročník si nechám pro sebe:))To jde pak práce sama od sebe a hlavně ti hlubokopotápiví chodí jak po máslíčku!
- Neděle 11. prosince 2011 ve 22:35® Kazan
-
BigMike> tak to nemá chybu
, to snad budeme kopírovat do budoucna na dotaz typu jak vyrobit woba
- Neděle 11. prosince 2011 ve 22:31® Lerak
-
BigMike> Týýýý volééééé Michalééé…už ten Cabernet nechlastej !
- Neděle 11. prosince 2011 ve 14:20® bimbo
-
BigMike> Nejtěžší je na tom najít ty panny nad 18
.
- Sobota 10. prosince 2011 ve 23:50profil byl smazán
-
BigMike>
- Sobota 10. prosince 2011 ve 23:05® BigMike
-
Bez mikrometru, barometru a měřiče vlhkosti ani tělíčko!!! Člověk si předem musí ujasnit z jakého druhu balzy se budou dělat woblery na léto, jaký typ na podzim a jakmile přijde ochlazení pod +5°C, zase je to o jiné hustotě balzy. Nejlépe se vše povede, když se v té teplotě, co bude chytat, wobler i vyrábí! Spletete se v hustotě balzy, o setinku jiný rozměr tělíčka a už to chodí jinak nebo vůbec a nechytá to!!! O dalším, jako je vyvažování olověným drátkem také patřičné hustoty se mi zdává i ve snech!(Nejlepší bylo přetavené olovo, kterým se vyvažovaly disky kol u žigulíků v komunálním servisu automobilů v Bechyni – dodnes nevím proč:()O drátku, materiálu lopatky, tvrzení, barvení, lakování a pak testování v bazénu s vodou, která pochází výhradně z budoucích prochytávaných revírů ani nemluvě!!! A jak to neosadíte trojháčky které jsou samodoma překalené v moči pannen starších 18ti let – jste bez šance na úlovek!!! A to jsem ještě pár těch nejdůležitějších věcí radši zamlčel, abych případné adepty výroby woblerů neodradil hned na začátku!!!
Tento příspěvek byl editován 10.12.2011 22:07:38 uživatelem BigMike. - Sobota 10. prosince 2011 v 19:32® gomz
-
Doudleban> Diky za info.|:))))
- Sobota 10. prosince 2011 v 19:09® Ftmči
-
gomz> Bohužel jsem na tom letos s úlovky dost tragicky. Štiky bych spočítal na prstech jedné ruky a s candáty jsem na tom ještě hůř. Navzdory mé snaze se žádný krokodýl do lipového wobleru nezakousl. Takže po celá sezoně můžu s klidem konstatovat, že mé woblery jsou 100% odolné proti poškození štičími zuby
.
- Sobota 10. prosince 2011 v 16:19® gomz
-
regulus> Klidne prijed, jeden kousek pro tebe je u Toma nachystany, vic zatim nemam(ten, co jsem chtel poslat) a vzhledem k pocasi jdu do barvy az bude teplo. Je taky mozne, ze si cas na „posledni“ vybojuju a budu on-line.:))) Pockam na zpravy nebo telefouna.
- Sobota 10. prosince 2011 ve 14:57® regulus
-
upbraider> ADD logáro
Je zcela určitě pravda, že prakticky dnes používat logáro k výpočtům by byl totální úlet, „chytrá“ kalkulačka stojí pár peněz a je to určitě přesnější a rychlejší. Nicméně si myslím, že by o tom na školách zmínka s praktickou ukázkou asi měla být, když ne v technických předmětech nebo matematice, tak třeba v dějepisu. Ale to už bych se dostal na další příliš tenkej led a konec konců máme tu povolanějšího, kterej by nejspíš mohl popsat mnoho řádků o tom jak to v naší vzdělávací soustavě v dnešních dobách chodí.
Ale vraťme se těm homemade vláčecím „blbostem“, omluva za příspěvek trochu mimo téma.
gomz> Ondro hmmmm pěkný, příští tejden se snad už konečně urvu a možná vyrazím na jih, dal bych echo.
Tento příspěvek byl editován 10.12.2011 13:59:26 uživatelem regulus.
Důvod editace: Oprava textu (překlepů) - Sobota 10. prosince 2011 ve 14:34® jepice-zruseno
-
Prototyp – chodí pěkně. ještě oči a budu mít radost.
- Sobota 10. prosince 2011 ve 14:07® jepice-zruseno
-
osprey> Dvě hodiny hrabání … Kamarád řikal, žekdyby neměl dům, tak by mu na bydlení stačila garsonka. Ale potřeboval by k tomu 3+1 na krámy a dvě garáže
- Sobota 10. prosince 2011 ve 13:28® osprey
-
upbraider> Přečetl jsem tvůj příspěvek celkem s chutí.
Můžu říct, že jsem svoje syny vychoval v tom duchu, jak ty píšeš. Represe byly jednou a to když jsem už asi popáté navzdory všem domluvám našel to kvalitní a ostré náčiní válet orezlé v trávě na dvoře.
Dneska jsou chlapci technicky dál než já.
Log. pravítko má táta doma, dvě hodiny hrabání jsou prd – jsem z venkova
- Sobota 10. prosince 2011 ve 12:00® kerob
-
upbraider> Nejses o moc mladsi
A ze se jeste vracim k tem supleram… mel jsem v ruce dve digitalni a jedna merila vzdy o stejnou odchylku jinak a od te doby verim spis ty analogovy.
- Pátek 9. prosince 2011 ve 20:14® gomz
-
sus1> Dyt vim.:)
- Pátek 9. prosince 2011 v 17:51® sus1
-
gomz> No právě,myslel jsem to jako nadsázku,( a při ruční výrobě jako blbost ), když je tady o něm( mikrometr ) řeč.
- Pátek 9. prosince 2011 v 17:43® gomz
-
3stan> AHOJ!Ze se taky ukazes.
- Pátek 9. prosince 2011 v 17:21® gomz
-
sus1> V tom pripade bude rucni vyroba uplne na PRD! Urcite nejsem sam, ktery si vazi toho, ze i pri „seriovce“ jde kus od kusu malinko jinak.
- Pátek 9. prosince 2011 v 17:19® gomz
-
Kazan> Diky, mam sablonu na telicko a taky testovace opravdu na slovo vzateho, verim mu.Dovazim dle sveho oka a zbytek resim po konzultaci.Tech H mam rozdelanych vic, ale tento by dle meho odhadu mel stat za to.
- Pátek 9. prosince 2011 v 17:16® Kazan
-
sus1> proč myslíš že ho tam má BM mázlej, všechny jeho woby na tisíciny a počítá i tepelnou roztažností bazlzy, že jóóóó Majkůůů
- Pátek 9. prosince 2011 v 17:13® sus1
-
Až budou, gomz a jiní dělat woby podle mikrometru,to bude teprve paráda.
- Pátek 9. prosince 2011 v 17:07® Kazan
-
gomz> pěkná práce, zkoušel už jsi první kousek, nebo střelíš všechny jen tak od boku?
- Pátek 9. prosince 2011 v 17:05® gomz
-
…pro srovnani s 5cm origo