Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 6. prosince 2011 ve 20:46® Kazan
-
BigMike> no není to žádná extra délka, možná zkresluje ten úzký tvar, pouhých 14 cenťáčků ty delší. I když je pravda že v poslední době trpím mindrákem že mám malé woby.
Jinak rybky jsou v plánu až ve čtvrtek a ještě musím vyzvednout novou povolenku, mám tam poslední chlíveček na docházku.
- Úterý 6. prosince 2011 ve 20:39® BigMike
-
Kazan> Páááne jo, kolik mají na délku? Koukám, obliba big wobů roste!?:) Že nejsi radši na rybách, já se teď nějak nemohu urvat – buď mě berou záda, nebo jsem v práci a nebo mě něco pořád zdržuje. Snad zítra odpoledne!!!
- Úterý 6. prosince 2011 v 19:02® Kazan
-
Kdo si hraje, nezlobí, tak si dnes hraju a nezlobím
- Neděle 4. prosince 2011 ve 20:20® olda
-
fishman123>
- Neděle 4. prosince 2011 v 19:27® osprey
-
fishman123> Já bych se snažil umístit zátěž na spodku nástrahy, kousek pod jejím těžištěm, v podstatě co nejblíž k ose, podle níž nástraha kmitá. Když to bude na koncích, bude to zpomalovat kmitání nástrahy.
- Neděle 4. prosince 2011 v 17:38® Kazan
-
fishman123> když si sjedeš trochu níž jsou tam od Doudlebana vloženy odkazy na rentgeny wobů na polském je i rentgen slideru s umístěním zátěže.
- Neděle 4. prosince 2011 ve 14:14® fishman123
-
Ahoj potřebuju poradit jak vyvážit jerk. klasickou kopii salmo slider, tělo už mám udělané tet ještě potíž s vyvážením. kam mám tedy umístit zátěž, někde jsem tu kdysi čet že u jerka se má dát olovo ke spodnímu očku. tet jsem ale zase projížděl jeden zahraniční web a tam je zas nakresleno že se to má vyvážit jeden kus do předu a druhý dozadu pod obě vodicí očka. poradíte, díky moc T.
- Sobota 3. prosince 2011 v 11:29® upbraider
-
Nevím, jak v Budějovicích, ale co jsem se snažil v Praze, nepodařilo se mi zatím sehnat v rozumném rozměru polykarbonát v tloušťce 0,75 mm, 1 mm a 1,5 mm.
Pokud byste měli na výměnu a byli ochotní, rád vyměním za 0,5 mm, 2 mm, 3 mm nebo 5 mm. Vše od firmy Bayer. 0,5 je polyester Vivak, 2mm a výše polykarbonát Makrolon.
- Pátek 2. prosince 2011 ve 21:12® Ftmči
-
Kazan, BigMike: Není zač
.
- Pátek 2. prosince 2011 v 19:33® Kazan
-
Doudleban> mockrát díky
BM> pokud by jsi tam měl cestu tak na mě mysli, pokud bych jel do CB dal bych ti vědět. - Pátek 2. prosince 2011 v 19:16® BigMike
-
Doudleban> tak tos byl ty, Brute?:))) Tak to ti ještě jednou děkuji!
- Pátek 2. prosince 2011 v 17:08® Ftmči
-
BigMike> Jestli se nepletu, tak nějaký rok zpátky jsem právě tobě posílal popis cesty k téhle prodejně s výřezem z mapy.cz
- Pátek 2. prosince 2011 v 16:31® BigMike
-
Doudleban> jak tak koukám, máme stejný zdroj:)))) Já toho ale potřebuji málo, naposledy jsem tam byl tak 3 roky nazpět. Ale kdyby jste tam měl někdo cestu, klidně bych i něco odebral. Také se chystám do ČB, kdybych tam jel, něco vezmu, pokud bude a můžeme se (Kazan) podělit.
Tento příspěvek byl editován 2.12.2011 15:31:59 uživatelem BigMike. - Pátek 2. prosince 2011 ve 13:21® Ftmči
-
Kazan> Koupil jsem to tady http://www.firmy.cz/…ovice-7.html Materiál na lopatky tam beru vždycky. V tom Rožnově asi jen příjmají objednávky, kde mají dílnu nevím. Prostě tam přijdu, a řeknu, že bych potřeboval kousek polykarbonátu v X mm tlouštce libovolných rozměrů a oni mi zpravidla dají nějaký kousek, na kterém ukazují zákazníkům vlastnosti toho daného materiáu. Polykarbonát tentokrát neměli, tak jsem vzal to, co mi nabízeli místo toho. Lišit by se to mělo jen chováním při vyšších teplotách, což mě je úplně jedno. Cenu ani nevím, stojí mě to vždycky pár korun a oni k tomu navíc přistupují jako k odřezku, tak dávají ještě asi 25% slevu. Může se ti ale stát, že ti řeknou, že na prodejně zrovna nic nemají, že to mají jen v dílně, tak by asi bylo lepší tam napřed zavolat a domluvit se s nimi.
- Úterý 29. listopadu 2011 ve 20:20® Kazan
-
Doudleban> pěkná věc, kde jsi k tomu přišel, dá se to někde koupit?
- Úterý 29. listopadu 2011 ve 20:07® Ftmči
-
Kazan> Je to něco na styl Lexanu. Síla 2mm.
http://www.quinn-plastics.com/…g-10-071.pdf
Tento příspěvek byl editován 29.11.2011 19:10:53 uživatelem Ftmči. - Úterý 29. listopadu 2011 v 18:56® Kazan
-
Doudleban> ten matroš na lopatky, to je co zač?
- Úterý 29. listopadu 2011 v 18:51® Ftmči
-
Materiál na letošní sezonu + prvních pár kousků.
- Neděle 27. listopadu 2011 ve 22:11® jepice-zruseno
-
Doudleban> Jo koukám, ale vzhledem k tomu, že ta zátěž na obrázku je v místě, kde ten drátek je a ještě zahnutej kvůli dolnímu očku, nezbejvá mi stejně nic jinýho, než jí dávat do stran (pokud budu používat i nadále vlepené broky). olověný plech tam taky rozumě nedostanu. Je to prostě „jinak“ placatý.
- Pátek 25. listopadu 2011 ve 23:23® Ftmči
-
jepice> Umístění zátěže v originálu je vidět hned na tom prvním odkazu, co jsem sem posílal pro BigMika. Hlavně že ti chytají.
- Pátek 25. listopadu 2011 ve 22:36® jepice-zruseno
-
Doudleban> Já sem nilsmástra zkopíroval úspěšně už třikrát, na tu menší kopii sem ale dal nořítko moc svisle, tak chodí docela u hladiny, ale zato na něj dou skvěle boleni a okouni. (barva černý hřbet, stříbrné boky, oranžové břicho) Moje druhý a třetí pokusy jsou větší kousky, lopatku už maj hodně šikmo jako originál, ale na ty jsem zatím bez úlovku. Pravdou teda je, že jsem se s nima ještě nikam na pořádný štiky (na který jsou určený) nedostal. Nevím, kde je v originálu zátěž, ale já jí v tom plochém tělu nějak nemám kam doprostřed pod drátek dát, tak dávám broky buď do direk zespoda nebo po rozpůlení voblírka v podstatě do boků symetricky k ose (drátku). U tohodle tvaru při dobrém umístění je chod dycky zaručen.
Tento příspěvek byl editován 25.11.2011 21:36:59 uživatelem jepice-zruseno. - Pátek 25. listopadu 2011 v 9:05® All Armor
-
BigMike> Skutečně pěkné. Volil bych víc fluo-zelenou a fluo-žlutou. Štika to ráda. I větší, by „to“ mohlo být. O kousek. Já mám rád dvojdílné. Pěkně se vlní v bocích.Jako Nicole: http://www.omlazeni.cz/…44084-0.html
Tento příspěvek byl editován 25.11.2011 08:08:00 uživatelem All Armor. - Pátek 25. listopadu 2011 v 9:03® All Armor
-
BigMike> Já to dal jen jako info. Já od výrobce koupil pár voblerů za „trochu“ jinou cenu, jako je na webu, či v kamenných prodejnách (i v ČR). Je na nich vidět, že jsou „home made“, ale jdou dobře. Jen ty háky jsou na větší rybu slabší. Zvlášť pokud dojde k zavěšení jen za jeden hrot za okraj tlamy, tak dojde k ohnutí. Stalo se mi to se štikou.
- Pátek 25. listopadu 2011 v 8:07® Kazan
-
Prichy> pokud ti to pomůže jsou k sehnání na rybarska-specialka
- Pátek 25. listopadu 2011 v 0:18® Prichy
-
a byl by nekdo kdo by mi ho prodal?
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 14:54® Ftmči
-
BigMike: Tisíceré díky
Tento příspěvek byl editován 24.11.2011 13:55:49 uživatelem Ftmči.. Určitě pak dám vědět, jak úspěšný jsem byl kopírátor.
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 12:43® BigMike
-
12 cm
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 12:42® BigMike
-
8 cm
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 12:15® Ftmči
-
Byl by někdo z návštěvníků tak hodný a nafotil mi Nils Master Invicible DR ze zhora, ze spoda a detail lopatky? Ideálně velikosti 8cm a 12cm ve společnosti nějakého pravítka.
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 11:12® BigMike
-
All Armor> vypadají pěkně, ale ta cena je prostě někde jinde.
A proto si dělám vlastní, když nemám ruce úplně olšové:))