Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 25. dubna 2008 v 18:31® Salmo
-
regulus> no ale když už to má vytisklý tak s tím stejně nic neudělá…
- Pátek 25. dubna 2008 v 18:05® regulus
-
sidonius – většina grafických programů umožňují obrázek zrcadlově obrátit, obvykle se to jmenuje horizontální a vertikální překlopení. Např, Irfanwiev, Fast Stone Image apod.
- Pátek 25. dubna 2008 v 16:20® sidonius
-
a tady je druhá várka i s woblerem
- Pátek 25. dubna 2008 v 16:19® sidonius
-
tady posílám obrázky ryb které budu postupně nalepovat na woblery rypu Shad rap nebo jim podobný,jenomže jsem při tisknutí jsem zapomněl na to že jsou ty obrázky ve stejném směru ,takže bych to musel nalepit na jednu stranu dobře a na druhou stanu ploutvemi nahoru,nevíte někdo jak to mám udělat správně z takhle vytištěných obrázků(já tiskárnu nemám,je to dělaný ve fotoshopu ve městě a moc se mi tam znovu chodit nechce a když už to mám každý vytisknuty 20krát ,tak ani ne platit bylo to docela drahý ne moc , ale nějaká desetikačka to byla a za to byl už pomalu novej wobler) díky na rady
- Čtvrtek 24. dubna 2008 ve 21:34® Mysho 22
-
sidonius:Tak záleží na akú vodu to chceš a ako hlboko potápavý vobler by sa malo jednat.Malá úzka lopat=stoják a plitkopotápavý a široká velká lopatisko = vačší ponor vhod na rieku.Ale možem sa mýliť a niekto má iné skúsenosti čo je vhod.
- Čtvrtek 24. dubna 2008 ve 21:30® cormaxx
-
sidonius: koukni na originály,alespoň na foto na netu.Šírku ± stejnou jako je wobler…
- Čtvrtek 24. dubna 2008 ve 20:54® sidonius
-
je lepší na úzkém malém wobleru(šířka asi 1cm a delka asi 5,5cm) lopatka dlouhá a široká nebo krátká úzká nebo jiný kombinace já nevím , tak mi prosím poraďte díky
- Čtvrtek 24. dubna 2008 v 15:57® gomz
-
sidonius:lopatka na okounovi je z lexanu(nejaky kourovy).delal jsem je i z krabicek od filmu,plexiskla.nektere jsem musel i prihnout abych je rozplaval.jo tisk okouna je na normalnim papire,byl to pokus a zda se,ze vysel.v podstate muze byt lopatka podobne jako u toho okouna a ja davam olovo pred i za lopatku.pokud nemam woblika vyzbrojeneho tak se me osobne zda lepsi,kdyz ve vode"stoji" trochu na hlave.vse pak srovnaji hacky.zrovna tento ukazuje hrbet z vody(v klidu).
- Čtvrtek 24. dubna 2008 v 15:15® sidonius
-
gomz>a z čeho děláš ty ty lopatky(jak koukám na ty obrázky , tak asi z nějakýho plechu)a když s nima nařazíš o dno neponičej se ti?a prohýbáš je nějak?ten okoun je normálně vytištěnej z pc na normální papír nebo na nějakej zvláštní díky
a ještě když dělám nějakýho hladinovýho woba(ne poppera)tak kam mám dát zátěž a jak nastavit lopatku? díky
- Čtvrtek 24. dubna 2008 v 15:04® Futureriver
-
gomz> pěkná pomůcka..,ale taky si vystačím s tím, že je dělám na koleně
- Čtvrtek 24. dubna 2008 v 15:01® Futureriver
-
Sidonius> ahoj ty proužky jsou z holografické fólie, samotnou jsem nesehnal. V tesku jsem objevil jenom takový ty přáníčka na dárky,prodávali je po 4 ks – nechal jsem je odmočit abych pak lépe sedrolil ten papír a zbyla mi samotná hladká folie. Snad se rybkám bude líbit.
,čau
- Čtvrtek 24. dubna 2008 ve 14:53® Futureriver
-
Kazan> Já jsem toho přečetl celkem dost o tý výrobě woblerů… Ty nejdelší jsou dělaný podle toho návodu tady na Chytej.cz asi z roku 2005 myslím,někde tady je..,Tam píše dotyčný,že tam nedává skoro žádný závaží..,a nořítka mají stejný úhel a velikost..,no nic snad je rozchodim..
P.S Naděje umírá poslední
- Čtvrtek 24. dubna 2008 v 10:32@ ???
-
nemám foto ale hlavičku na popa – popátko vyrábam z plastovej flaše (od koly /minerálky..) na spodu stojí flaša na 5 vypuklých častiach a z tohto sato popátko dá pekne vyrezať…a nalepiť
- Čtvrtek 24. dubna 2008 v 9:40® Salmo
-
gomz> tak to je dobrá vychytávka
já to dělám na „koleni“ a taky jsem spokojenej
- Středa 23. dubna 2008 ve 23:23® gomz
-
no a tady nejaky muj vymysl kde to vse delam,mozna to nekomu pomuze.
- Středa 23. dubna 2008 ve 23:21® gomz
-
tohle musim dodelat
- Středa 23. dubna 2008 ve 23:20® gomz
-
ten ma blesk kryty ubrouskem
- Středa 23. dubna 2008 ve 23:20® gomz
-
ten je s bleskem
- Středa 23. dubna 2008 ve 23:18® gomz
-
sidonius:s ALobalem jsem jeste netvoril,ale vim,ze tam musi byt nejaka(silnejsi) vrstva lepidla.pak protlacis do alobalu treba kulatou rasplu na drevo a supiny mas jak z tuzexu.
- Středa 23. dubna 2008 ve 22:55® sidonius
-
futureriver , gomz>díky za odpovědí a ještě takovej dotaz ohledeně povrchu,teď dělám nějakou ploťku,a chtěl bych na ni nalepit alobal(tu folii na jídla)viděl jsem , že futureriver tam má takový proužky a celkem se mi líbí. Nevím čím a jestli to půjde nalepit a přelakovat , možná bych polepil i toho nedodělanýho poppera,aby vypadal trochu jak ti malí šmejdi na plážích díky
- Středa 23. dubna 2008 ve 21:19® Kazan
-
velikost a sklon lopatky, možná by nebylo od věci, si před výrobou wobů přečíst nějaký ten článeček o výrobě, co tu jsou. Ušetří to mnohá pozdější zklamání.
- Středa 23. dubna 2008 ve 21:16® Salmo
-
Když nekmitaj tak jim přihni úchytové očko dolů a když se nepotápí tak je logicky přitiž
jinak nevím
- Středa 23. dubna 2008 ve 21:12® Futureriver
-
Ahoj, hele nevěděli byste někdo jak u těch mých nejdelších wobů (1. várky) ,udělám aby víc ,,kmitali¨,některé se začnou potápět při přitahování,ale moc nekmitaj
,některé se moc ani nepotopí tak 20cm pod ,víc ne) máte nějakou radu ? Díky a ahoj
- Středa 23. dubna 2008 ve 20:54® Salmo
-
Hezky
vy teda jedete já taky dělám o 106 ale něco jako Original Floatig a má zruba 7 cm ale ještě nevím jak to natřu pak přihodím foto
- Středa 23. dubna 2008 v 19:07® Futureriver
-
sidonius > ten předek toho popa: já jsem to opatrně vydlalbal žiletkou asi tak do hloubky 5–7mm a šmirgl papírem vyhladil.Nezapomeň,že se ti zmenší (předek popa-ďůlek)barvou a lakem( já osobně jsem použil za povrchovou úpravu nátěr epoxydovým lepidlem, s odolností já osobně jsem spokojen). Tak ať se popy daří
P.S.- Jinak jsou z Balzy joky woby.
- Středa 23. dubna 2008 v 16:09® gomz
-
a tady jeste par telicek.
- Středa 23. dubna 2008 v 16:09® gomz
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Středa 23. dubna 2008 v 16:08® gomz
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Středa 23. dubna 2008 v 16:08® gomz
-
sidonius:zatim ve fazi vyvoje,ale zkousim predek poprika z plastove zatky.teda jeji casti.
- Středa 23. dubna 2008 v 15:38® sidonius
-
futureriver>prosímtě,můžeš mi vyfotit ty poppery ze předu?nebo alespoň napiš jak děláš ten předek a z jakého jsou dřeva (ti poppeři) dík