Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 25. července 2011 ve 12:46® fishman123
-
gomz> krásný woblery taky bych si chtěl něco takovýho vyrobit, přidáváš tam olovo nebo prostě nějakou zátěž? pls nesměj se mi za tenhle hloupej dotaz jsem uplnej začátečník ve výrobě Woblerů
- Pondělí 25. července 2011 v 10:04® gomz
-
Par dokoncenych kousku 6,5 a 7,5cm potapek.
- Pondělí 25. července 2011 v 10:03® gomz
-
Prichy> Preji hodne zdaru v dalsi cinnosti a ten palec drzim.
- Pátek 22. července 2011 v 17:56® Prichy
-
Diky chlapi, damozrejme jak co bude co se tyce nasazeni na trh (dale zde uz nebudeme zverejnovat informace o novych vyrobcich, coz se snad da pochopit
Tento příspěvek byl editován 22.7.2011 17:56:59 uživatelem Prichy.) nevim jak to bude. Registrovani na chytej.cz (jako na serveru ktery povazujeme za domovsky a spicku co se tyce nejen informaci o prilavci v cz) maji samozrejme u nas jista privilegia, napr na osobni zadost jsme schopni udelat kde co (viz poznamka cormaxxe). Jak moc dalece budeme schopni napr delat „barvy na miru“ apod. ukaze dalsi rozvoj. Dekuji samozrejme vsem kdo drzi palecky a kdo oceni nasi praci.
- Čtvrtek 21. července 2011 ve 13:41® gomz
-
Prichy> Klobouk dolu, super prace.
- Čtvrtek 21. července 2011 ve 12:29® cormaxx
-
Prichy> Ten bude jen s olovem unvitř? Jestli maká tak luxusně jak vypadá,tak by se mi líbil,ale gumy s olovem uvnitř moc nemusim.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 11:59profil byl smazán
-
Prichy> Profesionální práce
- Čtvrtek 21. července 2011 v 11:53® Prichy
-
Tak ryby jeste neochutnaly, na to nebyl cas
ale makali jsme jako certi a jsem zvedavej jak se to bude libit.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 10:22® gomz
-
mannice> Osteofix za dobrou cenu v dentalnich potrebach.Ja musel sice cekat az mi ho objednaji, ale moznosti vyberu v sile bez problemu. Jak pise Kazan ohledne lexanu, ma pravdu.Ja platil sice cca 18kc za jednu tu tabulku, ale mel jsem.:)
- Čtvrtek 21. července 2011 v 9:42profil byl smazán
-
Kazan> zajdu se dneska někam mrknout,jak po Ostefixu,tak po tomhle..děkuju za tip
- Čtvrtek 21. července 2011 v 9:30® Kazan
-
mannice> pokud ti stačí 1mm síla, zajdi si někam, kde u vás prodávají potřeby na sváření. Nechá se tam koupit tzv. folie na ochranu sklíčka svářecí kukly. Cena kolem deseti kaček.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 9:10® gomz
-
mannice> Ja mam nakoupeno do „foroty“ a bral jsem od jednoho zde registrovaneho.Az budu mit potrebu to resit, pujdu hledat tam kde s tim delaji.Maji i sklenari, ale u toho co jsem byl tak jen od 3mm a vys.
- Středa 20. července 2011 ve 21:44profil byl smazán
-
gomz> a mohl by si prozradit kde kupuješ ty?
- Středa 20. července 2011 ve 21:29® gomz
-
mannice> Jo, da se tvarovat.Ta lopatka na fotce je ohybana za studena.Nevim kde, ale je nejaka firma, ktera ti urizne pozadovany rozmer, samo ze za poplatek.Mam pocit, ze sila materialu u toho ssr je 1,5mm.
- Středa 20. července 2011 ve 21:00profil byl smazán
-
gomz> Jinak pěknej ten SSR
..To se dá až takhle pěkně tvarovat jo? Teď si prohlížim stránky a prodávají lexan a makrolon pouze velkoobjemově,ani průměr si nejsem jistý jaký. Asi 1mm?
- Středa 20. července 2011 ve 20:42® Ftmči
-
gomz: Jasně, chápu. Stejně si to každý vyzkouší sám a zůstane u toho, co mu vyhovuje.
- Středa 20. července 2011 ve 20:35® gomz
-
Doudleban> Pak jsi stastny vyrobce wobku.:) Tezko rict, zalezi asi i na tom jaky material na ty lopatky mas a jak s vterinakem reaguje.V kazdem pripade ten problem tam je a snad jsi mel stesti, nevim.Uz jsem psal, lepim letoxem a spokojenost, zatim jsem lopatku nevylomil. Urcite pro kazdeho kdo se teprve do vyroby pusti je to zkusenost, kterou si nemusi uz projit.
- Středa 20. července 2011 ve 20:15® Ftmči
-
gomz: Je zvláštní, že všude čtu, jak polykarbonátové lopatky při zalepování vteřiňákem praskají, já ale takovou zkušenost rozhodně nemám. Lopatka na wobleru mi praskla jen jednou (vázka + pletenka). Vteřinové lepidlo používám od firmy Loctite. PS: To samé s drátem. Používám obyčejný vázací a ani na tři roky starých woblerech nedochází k rezavění. Asi máme nějakou neagresivní vodu
- Úterý 19. července 2011 v 19:53® gomz
-
mannice> halt s fterinakem je problem…
- Úterý 19. července 2011 v 19:39profil byl smazán
-
Kazan>
gomz> tak v tom bude ten problém,lepil sem to vteřiňákem.. Mrknu po tom lexanu stejnak.Dneska první ostrej test,chodí to krásně,ale lopatka hold selhala u jednoho u menších používám něco jinýho a tam je to ok..
- Úterý 19. července 2011 v 19:24® gomz
-
Kazan> Pravda, proto je lepim letoxitem.
- Úterý 19. července 2011 v 19:24® gomz
-
mannice> lexan
- Úterý 19. července 2011 v 18:57® Kazan
-
mannice> ono taky nedělá dobře těm plastům z cd když je vlepuješ vteřinovkou, zkřehnou a pak se láme samo
- Úterý 19. července 2011 v 18:34® gomz
-
mannice> Ne, navic se da ohybat za studena pokud chces lopatky jako na SSR.
- Úterý 19. července 2011 v 18:26profil byl smazán
-
gomz> a nepraská ti to?
- Úterý 19. července 2011 v 18:23® gomz
-
mannice> Lexan, makrolon, v podstate to same, jen jine obchodni nazvy.
- Úterý 19. července 2011 v 17:36® olda
-
mannice> Ze staré lékarničky plastové.
- Úterý 19. července 2011 v 16:57profil byl smazán
-
Potřeboval bych poradit co používáte za materiál na lopatky.Já sem teď zkoušel něco velmi podobného obalům na cd a hodně to praská.
- Pondělí 18. července 2011 ve 20:41® billy717
-
Dnes som kupil novy Salmo a porovnaval s mojimi vytvormi. Bol som viac ako spokojny, rozdiely v kvalite prace velmi neboli a ryby brali na obidva, takze spokojnost
- Neděle 17. července 2011 v 11:29profil byl smazán
-
Prichy> Tyjo sem zvědavej na finální výsledek,určitě to bude stát za to