Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 17. července 2011 v 11:05® Prichy
-
upbraider: uz ma a prave je to v masine…pravdepodobne to bude vyrabeno jako kopyto a banjo.....byl to prvotni navrh
- Neděle 17. července 2011 ve 2:50® upbraider
-
Prichy> hrouzek vypadá vydařeně i v očích nás, co nemají strojařského ducha. nicméně proč nemá i ploutev ocasní?
- Sobota 16. července 2011 v 9:43® Prichy
-
gomz: jj, ted uz mam, puvodne jsme chteli koupit hotovou masinu, ale byla to darda, tak za cca 100litru jsem nakoupil komponenty a setrojil 3 osou CNC masinu. Diky za uznani
- Pátek 15. července 2011 v 19:39® gomz
-
BigMike: Tak jsem se konecne k necemu dokopal…Bez vrtule je testovaci kousek ohledne dovazeni a „S“ ceka na vodni koupel.Pokud to nevyjde s timto tvarem, jdu do „klasiky“
- Pátek 15. července 2011 v 19:36® gomz
-
Prichy> Vypada to hooodne dobre, klobouk dole.Mas masinku,ktera dela z 3D kresby formicky?Zkusenosti uz mas tak ti preji hodne uspechu.Ono v kazde novince pro ryby-pokud ji nema kazdy druhy je obrovske „fluidum“.Z toho vychazim pri tvorbe wobu i ja… Proste hezke a bude i urcite lakave, super!
- Pátek 15. července 2011 ve 13:32® Prichy
-
sice to neni wobler (a ja doufam, ze se k nim propracuji) ale takto vypada zacatek nastrahy u me. Bude to gumova nastraha „HROUZEK“
- Pátek 15. července 2011 ve 12:29profil byl smazán
-
Ještě dodělat lopatku a bude
začíná mě to čím dál tim víc bavit..
- Středa 13. července 2011 ve 20:12® olda
-
30mm-1g
- Středa 13. července 2011 ve 20:10® olda
-
Možná to někomu pomůže.Na pravo 40mm-2,4g na levo 35mm-1,6g
Tento příspěvek byl editován 13.7.2011 20:15:06 uživatelem olda. - Středa 13. července 2011 ve 20:06profil byl smazán
-
jepice> já sem zkoušel i bez barvení,jen lak a skáčou na to
- Středa 13. července 2011 v 19:59® jepice-zruseno
-
henry> možná to bude znít debilně, ale třeba pidiwoblírky na tlouštíky barvím klíďo fixkama přímo na balzu a pak natřu dvě vrstvy laku na nehty
- Středa 13. července 2011 v 19:25® gomz
-
henry> To uplne nejvic zalezi na tom, ktere ti sednou.Pouzivam jak vodovky tak syntetiku.
- Středa 13. července 2011 v 19:11® henry
-
Ahoj. jen takovej dotaz chlapi, jaký a kde scháníte barvy. Myslim tim druh a značku. Možná to tu někdy někdo napsal, ale nechce se mi to hledat na pomalu 300 stránkách
- Pátek 8. července 2011 ve 22:31® dedacek
-
mannice> Co jsem viděl tvoje voby , tak si myslím, že dáváš očko příliš vysoko. Očko do kterého dáváš karabinu. Umisťuji očko až na úroveň těžiště.
- Pátek 8. července 2011 ve 22:31® dedacek
-
mannice> Co jsem viděl tvoje voby , tak si myslím, že dáváš očko příliš vysoko. Očko do kterého dáváš karabinu. Umisťuji očko až na úroveň těžiště.
- Pátek 8. července 2011 ve 21:22profil byl smazán
-
gomz> napadlo mě dát ještě zátěž dál od lopatky a začalo to chodit.Trochu sem nad tim přemýšlel,protože když bude olovo a lopatka dál od sebe,než co nejblíže w osy,takto pak vytvoří protitlak..Nevim jak to přesně napsat,ale rozchodilo mi to zatim všechny woblery..Sem rád,že je nemusim znovu vyhazovat.
- Pátek 8. července 2011 ve 21:11® gomz
-
mannice> Kdyz das nejake foto mozna pujde poradit.Muze to byt i tim, ze je wob pretizeny.Obecne plati, cim vic trci chrbat nad hladinu, tim je agresivnejsi chod.Samo, ze s ohledem na uhel a velikost lopatky, vzdalenost ocka od lopatky atd.
- Pátek 8. července 2011 v 19:41profil byl smazán
-
Kluci ještě jednou bych se vás chtěl zeptat a potřeboval pomoc.Udělal sem si další kousky a znovu mi nechodí většina.Čim to je,že se mi potápí jde do ponoru,ale nekmitá?Trochu v tom tápu
..
- Pátek 8. července 2011 v 9:17® BigMike
-
Já přidám konkurenci. U Dragona měli slevy, tak jsem za 1.042,– nakoupil těhle 10 kousků. Ty bolenovky mi moc nejdou, tak je občas koupím.
- Čtvrtek 7. července 2011 ve 22:57® jepice-zruseno
-
Štička na čtyřdílek jako izumi.
- Pondělí 4. července 2011 v 17:14® gomz
-
BigMike> Tu fotku zavazi ve trech pruzich na brichu jsem videl, uz je to delsi dobu.Diky a jak neco budu mit hodim foto.
- Pondělí 4. července 2011 v 16:44® BigMike
-
olda> je to v pohodě! Spíš někdy spodní trojhák o pletenku při náhozu.
- Pondělí 4. července 2011 v 16:42® BigMike
-
Ještě přikládám dělaného, má zespoda zátěž ve 3 pruzích – okolo kostry a pak po stranách, je to možná trošku vidět. Dokonce bez korálku, pak je ta sťopka kratší a tužší. A funguje to také, dnes ho beru vyvětrat někam pod jez:)
Tento příspěvek byl editován 4.7.2011 16:43:59 uživatelem BigMike. - Pondělí 4. července 2011 v 16:22® olda
-
BigMike> nechytá ti vrtule o očko ?jestli by nepomohlo vložit korálek
- Pondělí 4. července 2011 v 15:07® gomz
-
BigMike> Diky moc za info.
- Pondělí 4. července 2011 ve 13:03® BigMike
-
Gomz: píší 8 g, 7 cm. Už ohnutá ( rovnat jí nebudu:)vrtulka má 3,5 cm, takže rovná tak 4 cm a šířku listu 7mm. Takže velikostí je to tak na ty moje vrtulky. A když to táhneš, stejně se to točí i okolo vlastní osy. Myslel jsem, že je udělám tak, že pojedou bez otáčení, ale prostě jsem to vzdal a radši místo dalšího vývoje na ně chytám:)) Rozhodně to nekroutí vlasec jak rotačky.
Tento příspěvek byl editován 4.7.2011 13:06:41 uživatelem BigMike. - Pondělí 4. července 2011 ve 12:31profil byl smazán
-
gomz> To nevim kde se jak váží balza.Ale co vim,tak nejdostupnější u nás je právě ta nejměkčí. Tvůj pocit chápu,mě by asi taky jeblo
- Neděle 3. července 2011 ve 23:34® gomz
-
mannice> uplne nejhorsi je moje predstava, kdy mam v nakupu JEN a vzdy nejlehci balsu a pak ve finale mam z potapivych jerku plovouci-by mi slak jebnul a po poli honil blesk:((((
Da se to nekde zvazit-balsa?Vypocet hustoty znam…
- Neděle 3. července 2011 ve 23:14profil byl smazán
-
gomz> Já mám taky balzu,a o různých hostotách vim taky.Strejda je modelář a pracuje s ní celkem často.
- Neděle 3. července 2011 ve 22:51® gomz
-
mannice> Je celkem jedno z ceho je original, ale je to zalezitost sveho pristupu k jednomu kazdemu originalnimu kousku z vlastni vyroby, neni to lehke po X vyrobcich zjistit, ze balsa- z toho materialu hodne tvorim, je v nekolika variantach, co se tyka lehkosti…