Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 21. června 2011 v 11:36® cormaxx
-
olda> Popa moc neřeš.Běž do proudu (třeba tam jak jsme se spolu bavili), hoď ho mírně proti proudu a rychlým přicukáváním ho přitahuj.Když budou ryby trochu kousat,tak tam záběr uděláš
- Úterý 21. června 2011 v 10:55® olda
-
BigMike> To já bych spíš potřeboval naučit popat,jsem na popa chyt jednoho bolena ,ale asi tři roky tomu nazad.Mně to fakt s popem nejde.A když to nejde tak mu zase dávám méně prostoru.
- Pondělí 20. června 2011 ve 22:57® BigMike
-
olda> já bych nebyl tak vyhraněný, vyměnil bych jim lopatku za jiný tvar či sklon a prubnul je!
- Pondělí 20. června 2011 ve 22:40® BigMike
-
paur17> tak to nevím, ale asi to není od věci, něčím to nastavit!!! Já občas dávám na w.do 10 cm na zadní trojháček menšího tw. ve fluo barvě. Občas to něco smlsne.
Jinak jsem dnes konečně zabodoval s „jedovkou“. Po 2 hod. bezvýsledného jointedování, popování atd. jsem po 5 x rovnání pletenky v proudu nasadil fluo a ono to zabralo. Nejdříve bolínek tak přes 50 cm a na dalších pár hodů štička odhadem přes 55 cm. Pak se rozlilo a zmizel jsem. Konečně má moje duše klid, konečně jsem „zavěsil“ a teď už to snad půjde.
Ale asi opravdu letos a další roky L. odrybněna kormoušema. Sice jsem se v zimě „snažil“, ale nemohu být všude a každý den:(((
- Pondělí 20. června 2011 ve 21:35® paur17
-
Co si myslíte: Jaký má význam a účel peří na X-rapách.
- Pondělí 20. června 2011 ve 20:24® olda
-
gomz> Stratili důvěru a jsou v koši.
- Pondělí 20. června 2011 ve 20:10® gomz
-
olda> Tak nekde do vazek snad pouzijes, ne?
- Pondělí 20. června 2011 ve 20:03® olda
-
gomz> já to dělal opačně,aspoň jsem poučen.Trhá mi srdce když je vyhazuji ale co,snad to příště bude lepší.
- Pondělí 20. června 2011 v 19:59® gomz
-
olda> Nejlip udelat jeden kousek a odzkouset, podle toho popripade upravovat.
- Pondělí 20. června 2011 v 19:30® olda
-
gomz> Tak jsem zjistil že se musím ještě hodně učit,zkouším všechny woby a většina těch malejch nechodí,ty velké šlapou zase všechny,i jsem udělal rattlin a jde též a tomu jsem věřil moc málo.
- Neděle 19. června 2011 v 17:10® bimbo
-
jepice> Jestli vypadají stejně, tak tě lituju
. Sice ověřený tvary chodí dobře, ale na příště už půjdu do něčeho jinýho, ryby to mají podlě mě hodně okoukaný. Na zahájenou to bralo na woby co se vrtěly jak blbý, tak dle toho musím zkusit něco vyrobit. Asi se poperu s nils master invincible a pár hloubkařema.
- Neděle 19. června 2011 v 17:04® cormaxx
-
inspo> Díky.Ještě je vyzkoušet v praxi,v akvárku chodí dobře. Nějaký větší tělíčka mám ještě připravený,ale tohle mi na chvilku stačí.Teď musim dodělat něco menšího na normální vláčáky.
- Neděle 19. června 2011 v 17:03® bimbo
-
BigMike> To příjde, jen to chce věřit a házet:).
- Neděle 19. června 2011 ve 12:05® jepice-zruseno
-
bimbo> některý ty voby vypadaj, jak dybys mi je vyčořil
Je ale vidět, že se nezdržuješ nějakejma „nejistejma“ tvarama. Takové typy jako máš ty chodí skoro dycky dobře.
- Neděle 19. června 2011 v 9:45® BigMike
-
bimbo> mně zatím rybu nepřinesly žádné:(( Letos je pro mě nejen Lužnice zakletá!
- Sobota 18. června 2011 ve 23:25® bimbo
-
BigMike> Začít barvit dva dny před zahájenou bylo psycho:). Většina maká, některý líp, některý hůř, bezkonkurční jsou ty dvojdíly se sliderema… Bohužel mi na zahájenou přinesly rybu kupovaný woby s smáčci. Mám se ještě co učit:-/.
- Sobota 18. června 2011 ve 23:12® gomz
-
inspo> NO, dyt a to je jen dobre!Kazdemu at se dari a pokud budou i chytat, neni co resit.Jen to chytani je asi spis o rukach.Kazdemu preju jen to nej, ktere muze mit.
- Sobota 18. června 2011 ve 22:25® inspo
-
cormaxx> Hezké kousky. Ondrovi roste konkurence.
- Sobota 18. června 2011 ve 22:21® cormaxx
-
gomz> Já to dělal štětcem,jenže na druhou vrstvu byl ztuhlej.Tak jsem ho obouchal,trochu očistil,ale stejně mi trochu nechal malinký drobečky v laku
Alespoň mám na příště co zlepšovat…
Stříkám to klasickýma sprejema,ale dochází,musim doplnit zásoby.
- Sobota 18. června 2011 ve 22:09® gomz
-
cormaxx> STETEC.:)))Uz mi par lidi davalo radu, hod to do pistole a mas po problemech s chlupy po stetci..... Jenze je pak problem jak dostat „zbytky“ ven.Nehlede na to, ze pokud se opravdu „dobre“ neodstrani, je po pistolce…
Jinak se divam, ze kazdy jdeme na to strikani „po svem“.To je moc dobre, aspon si rybky muzou vybrat.
- Sobota 18. června 2011 ve 22:08® BigMike
-
bimbo> Týýý vo.. – to je psycho:)) Ale v dobrém! Každý nějak začínal a hlavní je odezva ryb!!! Jestli chodí, není co řešit, hlavně je pravidelně denně aspoň 6 hodin koupat a ono to přijde.))) Oko rybářovo možná moc nepotěší, ale hlavně aby lapaly!!!
- Sobota 18. června 2011 v 11:54® bimbo
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Sobota 18. června 2011 v 11:53® bimbo
-
Sice to není potěcha pro oko, ale vrtí se dobře:).
- Sobota 18. června 2011 v 11:11® cormaxx
-
dvě cvaknutí to ještě dalo,takže pěkně na houno…
Tento příspěvek byl editován 18.6.2011 11:12:49 uživatelem cormaxx. - Sobota 18. června 2011 v 11:03® cormaxx
-
Čim prosim nanášíte letoxit na woby? děkuju
Až se nabijou baterky do foťáku,tak hodim foto mojich jerků
- Pátek 17. června 2011 v 10:37profil byl smazán
-
Zdravim vás, tak sem u vody po nespolupráci s rybama zkoušel homemady a z woblíků,které nešlapali sem udělal funkčňáky. Stačilo jen pořádně srovnat očko nad lopatkou a dát jí do správnýho směru a vše šlo jak hodinky.Moh sem podle toho i ovlivnit chod nástrahy.Takže,teď už se jenom dočkat první ryby na Houmíka
- Čtvrtek 16. června 2011 ve 22:56® paur17
-
BigMike> Tak to si mi dostal!!! Na vláčku jdu zítra.
- Čtvrtek 16. června 2011 v 11:54® BigMike
-
paur17> dělal jsem si srandu, návazce dělám ze Steelonu. Z jedné strany karabinka, z druhé jen očko.
Jinak dnes bodoval jen RH – 2 tlouštíci 40 a 53. Bohužel jsem si v tom ranním stresu nechal foťák na botníku, ten 53 byl móóóc pěknej a tlustej! Jinak bez záběru dravce, dokonce jsem v zoufalství nasadil gumy a nic.
- Středa 15. června 2011 ve 21:42® paur17
-
BigMike> Vybal ty návazce to mě zajímá (myslím že né jenom mě)
- Úterý 14. června 2011 ve 22:54® paur17
-
BigMike> Tak to ti teda ten výběr vůbec nezávidím, já bych pro jistotu vzal všechno. Hodně zdaru.