Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 22. prosince 2010 ve 22:58® LuboO
-
mannice> skor to myslim tak, ci za lopatku, do stredu, k chvostu, rovnomerne… Lahsie sa rozhybe wobler s tazsim predkom a lahsim zadkom, ked je na hladine, vypada, ako by ryl vo vode. U poppera opacne. Ale zalezi aj na velkosti a sklone lopatky, aj ked podla mna nie az tak velmi.
Btw, tu sa ti ukazalo, ake dolezite je skusat woblery a testovat v plnom osadeni, kostra, olovo, haky.
- Středa 22. prosince 2010 ve 22:30profil byl smazán
-
LuboO> ze spod na střed..
- Středa 22. prosince 2010 ve 21:51® LuboO
-
mannice> a kam si narval to olovo?
- Středa 22. prosince 2010 ve 21:41profil byl smazán
-
gomz> Asi jo,nevěšim hlavu.Z chyb se pokoušim učit,tak jedna z mnoha.těch ještě bude..Zkusime uvidíme
- Středa 22. prosince 2010 ve 21:29® gomz
-
mannice> jeste bych prubnul zvetsit lopatku a klidne bych se nastydel a dal ji 2× vetsi plochu(neni problem ji ostrihnout pokud nebude vyhovovat-i tak jsem zacinal).pak budes mit jasno, kolik olova, jak velkou lopatku atd.u dalsiho kousku budes spokojen, snad.
- Středa 22. prosince 2010 ve 21:25profil byl smazán
-
gomz> jde pod hladinu (odpor lopatky) jinak jde celkem rychle zpět.
- Středa 22. prosince 2010 ve 21:14® gomz
-
mannice> a zase zpet k tvemu ohodnoceni chodu:muj nazor je, ze jsi do nej nacpal moc olova.pokud pri potazeni jde pod hladinu a je to mrtvolka(pohyb).
- Středa 22. prosince 2010 ve 21:12® gomz
-
mannice> zkousel jsem okopirovat svetove vyrobce a PRD,nedarilo se mi to, ani tvar a o chodu se bavit nebudu.pak jsem zacal premyslet a prisel na to, ze chci nastrahu, ktera bude odpovidat mym pozadavkum.nejdrive o prutu, ktery mam, abych dokazal citit a taky mel moznost jeste i priseknout v pripade kontaktu.pak to bylo i o delce nahazovani, ale ne na ukor chodu.a tak jsem se dostal k tomu, co vlastne potrebuji vyrobit.proto jsem ve vyrobe porad jen zacatecnik.
- Středa 22. prosince 2010 ve 20:36profil byl smazán
-
gomz> Díky za rady..Docela sem byl zklamanej,protože ve vaně chodil fakt pěkně,až bych řek ukázkově.A pak sem do něj narval olovo a trojháček a je po všem..Když jsem ho táhnul,tak sem potopil ale vůbec se nehýbal,akorát byl potopenej a jak sem ho ved tak šel..Dost zvláštní.
- Středa 22. prosince 2010 v 19:04® gomz
-
mannice> jeste k lopatce:pokud jsi z nej neudelal potapivy tak vetsi lopatka by jej mohla rozchodit.
- Středa 22. prosince 2010 v 18:53® gomz
-
mannice> tak to je spatne.pokud ti chodil bez zateze a hacku tak bude mozna dobry na splavavani po proudu, ale na stojaku s nim asi ani nenahodis jak bude lehky.nejlepsi-dle meho, je udelat jeden kousek na hotovo a otestovat(vcetne hacku-ů, olova).pak teprve premyslim jestli mam olovo pridat/ubrat nebo zmenit uhel lopatky atd.v kazdem pripade vim jak se ten ktery muj pokus chova a jakou praci odvadi.nic si z toho nedelej, vis kolik jich mam pro oko super v krabce a stejne je to jen pokus?
- Středa 22. prosince 2010 v 18:37profil byl smazán
-
gomz> já ho zkoušel s lopatkou před tim než sem do něj napral olůvka
…pak přestal chodit + k tomu ten trojháček..chce to asi větší lopatku co ?
- Středa 22. prosince 2010 v 17:45® gomz
-
mannice> a zkousel jsi ho i hackem?
- Středa 22. prosince 2010 v 17:14® olda
-
mannice> já je raději nezkoušel,nechci si kazi tvánoce.
- Středa 22. prosince 2010 ve 14:48profil byl smazán
-
cormaxx> Pojedu,ale nevim přesně kdy. Včera sem byl nachvilku u vody a zkoušel sem toho zelenýho a vůbec nechodil..Přitom předtim než sem ho nalakoval tak chodil.Divný.
- Středa 22. prosince 2010 ve 14:03® cormaxx
-
mannice> Jedeš o Vánoce na dírky? U nás balzu mají,tak by nebyl problém nějakou dovést
- Pondělí 20. prosince 2010 ve 20:42® LuboO
-
gomz> maj sa
- Pondělí 20. prosince 2010 ve 20:42profil byl smazán
-
gomz> jj díky..
- Pondělí 20. prosince 2010 ve 20:41® gomz
-
zatim mizim, hezky vecer preji vsem.
- Pondělí 20. prosince 2010 ve 20:40® gomz
-
mannice> balsa se necha poslat i postou(bral jsem toho vic tak mi to privezli).nakresli si v ruce nejake sablony a podle nich obkresluj na desku.jinak se s tim dovazenim natrapis.jina varianta je udelat telo bez olova a to pridavat na spodni ocko at mas predstavu, kdy pujde ke dnu.toto mnozstvi pak pridat do noveho tela a melo by to byt O.K.
jen to musi byt i s hacky jak ti pise LuboO.
- Pondělí 20. prosince 2010 ve 20:38profil byl smazán
-
LuboO> Já to tak neberu,pochopil sem to
.
- Pondělí 20. prosince 2010 ve 20:37® LuboO
-
mannice> neber to tak, ze sa ta snazime presvedcit o svojej pravde, vsetko ma svoje vyhody a nevyhody. Balza sa rychlo spracuje, mas woblerik do pol hodiny hotovy, ale musis ho riadne vyvazit a vytvrdit. Tvrdsie drevo dlhsie spracuvas, ale je menej roboty potom. Inak, kompromis je lipa. Skus si najst suchu lipu a skus to s nou.
- Pondělí 20. prosince 2010 ve 20:35profil byl smazán
-
LuboO> Pravda,pravda budu se toho držet.Ale zatim si udělám nějaký popy ať to chytnu do ruky,zatim mi ani ty tvary moc nejsou pod ruku .
- Pondělí 20. prosince 2010 ve 20:34profil byl smazán
-
gomz> LuboO>
U nás neni moc na výběr a tak sem byl rád,že sem našel náký modelářství kde měli balzu.Až bude víc času zkusim břízu. Třeba časem změnim názor a dojdu k tomu že balza je vlastně to pravý a měli jste pravdu.
- Pondělí 20. prosince 2010 ve 20:32® LuboO
-
mannice> inak, ak chces robit wobleriky, ktore ti budu stat v stlpci, rtaj s tym, ze to bude velmi jemne dovazovanie, ako pise gomz, aj zmena velkosti hacika ti to zmeni. Alebo lov s lankom a bez lanka. Takze dovazovat musis kompletny wobler, s kostrickou, kruzkami, hakmi a minimalne obratlikom na nose.
- Pondělí 20. prosince 2010 ve 20:28® LuboO
-
gomz> Ahoj, ale kdeze, budem pridavat postupne, ako budem robit, teraz nerobim… Dnes posledny den v praci.
mannice> Zalezi, ake velke chces tie woblery robit, nie je to az take zufale, tiez zalezi od typu balzy. Su lahsie aj tazsie, ja robim z tej s najvacsou hustotou.
- Pondělí 20. prosince 2010 ve 20:27® gomz
-
mannice> tak to pak ano, ale nebude to prace na chvilku…mam par kousku, ktere zmenou trojhacku(velikost)stoji ve sloupci nebo pomalu klesaji.
jinak balsu pouzivam a olova cpu kolik je mi po chuti, problem s tim nemam, udelat neco potapive.
- Pondělí 20. prosince 2010 ve 20:20® gomz
-
mannice> stejny dotaz jako LuboO?
LuboO:ahoj,uz jdes s fotkama?
- Pondělí 20. prosince 2010 ve 20:20profil byl smazán
-
LuboO> příjde mi že tim jakou má hustotu bych do něj musel nacpat plno olova..Chtěl bych udělat nějaký woblírky,který budou ve sloupci skoro stát na místě ale nepatrně stoupat.Jestli se mi to někdy povede,tak budu rád .
- Pondělí 20. prosince 2010 ve 20:16® LuboO
-
mannice> preco?