Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 23:02® LuboO
-
gomz> cakam na moje zimne prazdniny, zacinaju mi 21.12. a koncia 10.1., tak vtedy urcite nieco zbuchnem a nieco dokoncim. Teraz nejak nemam chut, ked pridem z prace, len relaxujem a riesim deti.
- Čtvrtek 9. prosince 2010 v 11:31® gomz
-
LuboO> do vyroby techto kousku se mi moc nechce tak nabizim.
ty nemas nic noveho?
- Středa 8. prosince 2010 v 9:50® LuboO
-
gomz> vypredavas zasoby polotovarov?
- Pondělí 6. prosince 2010 ve 20:10® gomz
-
nabizim rozdelane tela wobku bez drazky pro kostru(jen tvar z 15mm balsy), telo o delce 5–5,5cm se slepou dirou pro ulozeni olova a naznacenim uhlu lopatky.drazku pro kostru nutno dodelat.BEZ povrchovych uprav.cca 15ks.tvar- nils master(podoba).
cena dohodou, pres Osobni Postu
Tento příspěvek byl editován 6.12.2010 19:10:53 uživatelem gomz. - Pondělí 6. prosince 2010 ve 20:03® gomz
-
nabizim rozdelane tela wobku s drazkou pro kostru i s lopatkou z tenkeho kouroveho lexanu, telo o delce 5cm i s jednou vytvrzovaci povrchovou vrstvou, prebrousenou- material- balsa.do drazky se da vlozit kostra z dratu 0,8mm bez problemu.cca 15ks.
cena dohodou, pres Osobni Postu
Tento příspěvek byl editován 6.12.2010 19:03:51 uživatelem gomz. - Pondělí 6. prosince 2010 v 19:56® gomz
-
plechy…
…a neco do nove sezony
- Úterý 30. listopadu 2010 ve 13:37® gomz
-
LuboO> je to alobalova folie z cigaret, jeste musi dostat trochu barvy a oci.ty nejmensi chodi, ale ne tak agresivne jako ty stredni, chce se to vyblnout pri vodeni na prutu.
- Pondělí 29. listopadu 2010 ve 21:34® LuboO
-
gomz> parada, to si obliepal striebornou foliou, alebo je to farba? A do tych prckov idem aj ja, len sa musim odhodlat.
Tie najmensie slajdre ti makaju pekne? Rozchodil si ich?
- Pondělí 29. listopadu 2010 ve 20:36® gomz
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pondělí 29. listopadu 2010 ve 20:34® gomz
-
nejak mi to blbne…
rozdelane a rozdelani prckove.
- Pondělí 29. listopadu 2010 ve 20:32® gomz
-
LuboO:tak nejaka ta slibena fotecka, ale nic noveho jsem letos nestihl.az na tech par rozdelanych prcku…
- Pondělí 29. listopadu 2010 v 16:17® pruhac
-
osprey> chápu,je to takový hraní pro velký kluky.Už jsem si jeden vyřezal tak jsem zvědavej jak mi to pujde dál.
- Neděle 28. listopadu 2010 ve 21:45® osprey
-
pruhac> Základní výroba není těžká. Nejtěžší je dosáhnout kvalitního chodu a dobře to nalakovat, aby to nesálo vodu a neměnilo vlastnosti.
Já nákup laku odložil na zítřek a od té doby už asi 200×…
- Pátek 26. listopadu 2010 ve 22:36® pruhac
-
osprey> Super hned zetra to zkusím,snad to pujde tak snadno jako to vypada v navodech.
- Pátek 26. listopadu 2010 ve 22:29® osprey
-
pruhac> Klidně. Dobře rostlý smrk je výborný matroš. Mám dvě těla hotová doma, pracuje se s tím krásně. Bohužel jsem se zasekl. Jeden by stačilo už jen nalakovat. Ale není čas.
- Pátek 26. listopadu 2010 ve 14:46® pruhac
-
Zdravím,chtěl bych si přes zimu udělat pár JERKU ale nevím jestli mohu použít smrková prkýnka nebo z čeho je vyrobit.Dík za rady.
- Středa 24. listopadu 2010 ve 23:17® LuboO
-
gomz> ok, maj sa.
- Středa 24. listopadu 2010 ve 23:17® LuboO
-
gomz> budem ta musiet prist niekedy pozriet, ked budem na ten smer vycestovany. Tie slidery mozes odfotit, rad uvidim, co mas nove. Nejake mam rozrobene aj ja, ale vies, moja slabina je farbenie, hlavne priestor, nemam to kde striekat. Ked to sfinalizujem, poslem foto aj ja. Skor som sa venoval popperom teraz, ale samozrejme nie v tvojich mnozstvach. Inak mam to tovje RH-cko zo zrazu na spatnom zrkadle auta ako talizmanik a Robur mi hovori teraz na zraze : Vole, co to neokovas a nehodis do vody, je fakt dobrej. Ale ja ho nemam na chytanie ryb, ale na odhananie blbcov. A problemov.
- Středa 24. listopadu 2010 ve 23:15® gomz
-
prcham z netu, snad priste, ale uz se tesim.
- Středa 24. listopadu 2010 ve 23:10® gomz
-
LuboO> Dekuji a Anicku tez pozdravuji i z ust me zenusky.u auticek uz nejsem-neprodlouzili mi smlouvu, ale mam neco malo a zatim to jde…neresim to zatim.na pracanty nejaka kacka je a ?nic…pokud chces jit do slideru_udelam ti aktualni foto barev a velikosti_a TY vis, ze se bavime na „jine“urovni(az o nej prijdes, tak mas dalsi za …)
- Středa 24. listopadu 2010 ve 23:04® LuboO
-
gomz> ospravedlnujem sa, nejak som nestihal a potom mi to trochu vypadlo z hlavy. Ani som v poslednej dobe nic nerobil, ale kupil som si vysokofrekvencnu brusku s vrtackou, takze som postupil do vyssieho levelu.:)
Rodinka sa ma dobre? A stale pracujes s tymi autami? Inak, Anicka ta pozdravuje.
- Středa 24. listopadu 2010 ve 23:01® LuboO
-
Mrakoš> aj ja pridam drobnost, lopatky zapustaj trochu hlbsie, lebo o ne rychlo prides, vypadnu ti. Neboj sa, ze by bol wobler oslabeny, lepidlom ho spevnis. A ten Letoxit zhanaj v modelarskych potrebach.
- Středa 24. listopadu 2010 ve 23:00® Mrakoš
-
gomz> Olovo schovám, žádný strach
Ostatně ten okoun už vypadá docela čistě, ne?
- Středa 24. listopadu 2010 ve 23:00® gomz
-
LuboO> bych si nedovolil_SA hnevat!ne ne, ale uz je chaloupka zakryta a oplechovana…a nastava mi pocit klidu-aspon chvilku.
ja byl presvedcen, ze jsi nejaky nahnevany ty… ani odpoved na nabidku slideru…
- Středa 24. listopadu 2010 ve 22:56® gomz
-
Mrakoš> jeste malickost-pro dalsi cinnost:nauc se, prosim nekam schovat to olovo, ktere „trci“nekde kolem tela wobka-pro „oko“,treba i pro pripadnou ztratu te zateze…
- Středa 24. listopadu 2010 ve 22:55® LuboO
-
gomz> nazdar, som myslel, ze sa hnevas na mna, skoda, ze si nebol na zraze, skola hotova, uz davno, teraz pracujem viacej, ale inak sa da. Ako doma? Uz prerobene?
- Středa 24. listopadu 2010 ve 22:54® gomz
-
LuboO> AHOJ kamarade!jsem VELMI rad, ze te tu vidim…Asi mas chvilku casu…Skola co?hotovo?
- Středa 24. listopadu 2010 ve 22:52® gomz
-
Mrakoš> jen si mysli…, ale preju ti to (jak Bata cvicky…)asi se ti vsichni zde pritomni vyrobci- domaci vysmeji, ale nebudu ti brat iluze. kazdy jeden z nas se ti snazi dat radu , dle svych zkusenosti a po nutne praxi.
jen ti pisnu, ze jeden druh balsy je „jiny“po vytvrzeni z vnitrni strany a „jen“ po vytvrzeni z venku.tezko dnes hodnotit, kterou cestou TY chces jit, ale je nejlepsi si „najit tu svou“, AMEN…
- Středa 24. listopadu 2010 ve 22:48® Mrakoš
-
Dobrý typy, paráda
Od zejtřka zas kašlu na práci a budu doma marodit takže se tomu trošku pověnuju.
Přidávám obrázek s mými dřevěnými rybičkami. Každá je dělaná jinak, zatím žádnej zázrak, ale třeba se rybám budou líbit.
- Středa 24. listopadu 2010 ve 22:41® LuboO
-
Mrakoš> to je v pohode, ze ti to bude padat na cumak, ale ak mas tazky zadok, tak sa ti vrtiet nebude. Musis to skusat a postupne prist na to, kde je to najlepsie. hrubka je v pohode.
Drot pouzivam zvaraci nerezovy 0,8 mm, dobre su aj tie zubarske, neviem, ako sa volaju. Tvrda robota s nimi. Ale nereznu.