Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 9. června 2010 v 16:51® LuboO
-
BigMike> vypada ako totem kmena Zuluov, Shaka by ta pochvalil
- Středa 9. června 2010 ve 12:00® BigMike
-
Jeden jerkový úchyla, víc už jich letos nestihnu.
- Úterý 8. června 2010 ve 21:14® BigMike
-
Jo,jo skoro bych se za ně styděl, ja to pár generací wobů nazpět, tak to není dle současných měřítek nic moc – utrhám si je sám:)) Na druhou stranu, chytaly všechny generace a i když jsou morálně zastaralé, rybám je to asi jedno.))
Dnes dodělal jednoho jerka, je po prvním laku.
- Úterý 8. června 2010 ve 13:42® LuboO
-
BigMike> tak posli par tuctov, rad ti s tym pomozem, ja nejak nestiham vyrabat…
- Úterý 8. června 2010 ve 13:34® majrou
-
Taky brzo přidám pár kousku v procesu výroby. Právě se opékají na slunci
Tento příspěvek byl editován 8.6.2010 13:36:44 uživatelem majrou. - Úterý 8. června 2010 ve 13:11® BigMike
-
LuboO>
) Neeeee, to je jen takový odkládací prostor ve sklepě u kotle na všelijaké haraburdí – něco i origoš, něco z historie. To lepší je doma v krabicích.
Kdy já to všechno utrhám!?!?
- Úterý 8. června 2010 ve 12:43® LuboO
-
BigMike> paradicka, tie rotacky si tiez robil z balzy?:DD
- Úterý 8. června 2010 ve 12:27® BigMike
-
Díky za komentáže, snad nezklamou:))
Teď jsem je sundal z háčků, ořezal na očkách zbytky laku, dosmažují se na slunci, po obědě je testnu v bazénu, ten má + 26°C.
Ostatní zatím novinky pro letošní rok tají, to bude překvápek na poslední chvíli:))))
- Úterý 8. června 2010 v 9:22® Libor
-
BigMike> paráda!
- Pondělí 7. června 2010 v 15:05® Fido
-
BigMike> Moc pěkný:) At ti chytají pořádný obludy
- Pondělí 7. června 2010 ve 12:29® BigMike
-
Už se to suší, mám hotovo!!!
- Neděle 6. června 2010 ve 21:30® BigMike
-
Dnes jsem konečně nalakoval asi 20 w., zítra možná přijde 2. vrstva a pak už jen „naostřit“ na zahájení.
- Pátek 28. května 2010 ve 23:07® osprey
-
LuboO> Výborně, gratulace.
- Čtvrtek 27. května 2010 v 19:08® LuboO
-
Fido> zaujimava „beruška“.
- Čtvrtek 27. května 2010 v 16:52® Fido
-
sidonius> zapomněl sem včera přiložit fotku. No s těma gumičkama mě to taky napadlo,vyzkouším to
- Čtvrtek 27. května 2010 v 16:51® Fido
-
LuboO> Tak to těžká gratulace:)
- Čtvrtek 27. května 2010 v 6:07® LuboO
-
Fido> chvalabohu, pondelok a utorok som to ukoncil, k spokojnosti 2× vyborny (vytečny). Takze teraz sa 2 dni spamätavam zo stresu a skola je v zabudnuta za obzorom minulosti…
- Středa 26. května 2010 ve 20:17® sidonius
-
Fido> k tomu hmyzáku-taky jsem je dělal a nožičky jsem dělal buď z obyčejné gumičky(třeba na zadělání pytlíků-prodávájí v jakýmkoliv marketu s potravinami nebo v drogérii) a nebo z té kulaté tenké (používá se třeba na náramky nebo řetízky) mají ji tam, kde prodávají látku. Je to měkké a ohebné. Do wobíků to instaluji tak, že celé tělíčko nalakuji(já dávám tak 3 vrstvy lodního laku. Dám nejprve 2 vrstvy a než dám třetí, tak udělám do míst, odkud budou nožičky vystupovat třeba jehlou nebo tenkým drátkem stejného průměru jako bude ta gumička dírky. Gumičku vložím do dírky, zakápnu sekundovým lepidlem, lepidlo nechám zaschnout, a pak nakonec dám poslední třetí vrstvu s tím, že bříško natírám velice opatrně, protože by se lak mohl dostat na gumičku, ta by pak ztvrdla a bylo by to to samé, jako ty píšeš s tím koštětem.
- Středa 26. května 2010 v 19:01® Fido
-
LuboO> Co ty…už to máš za sebou?:)
- Středa 26. května 2010 v 19:01® Fido
-
Učíme učíme,zkouškové v plném proudu:) Dneska jsem se ale dokopal do dílny a vytvořil jednoho jointeda (jen nahrubo, moc práce je na něm ještě) a jednoho hmyzáka. Toho sem zkoušel ve vodě a má neskutečně zajímavý chod, snad se to bude líbit i rybkám. Jen bych se vás skušených chtěl zeptat, z čeho bych mohl udělat nožičky, mám tam teď provizorní z koštěte,ale jsou moc tuhý a ostrý a mám strach že kdyz se toho ryba dotkne tak se lekne…
- Středa 26. května 2010 ve 12:17® Dredaty
-
To se jeste vsichni ucite nebo co? Nikdo nic netvori? Ja vcera uspesne odmaturoval, takze ted se na to vrhnu. Musim si jeste par drivek a plechu do zahajeni udelat.
- Čtvrtek 13. května 2010 ve 21:33® LuboO
-
Fido> hej, maturujem, stary kôn, sa mi vobec nechce ucit, ale je to specialna maturita, cisto odborna zalezitost
- Čtvrtek 13. května 2010 ve 20:24® Fido
-
LuboO> Maturuješ?:D To je dobře, člověk se má vzdělávat:)
- Čtvrtek 13. května 2010 v 17:42® LuboO
-
Fido> no vidis, ja o dva tyzdne maturujem:DDDDD chachaaa, ale uz druhy krat, sa sam sebe smejem…
- Čtvrtek 13. května 2010 ve 14:03® Fido
-
Ahoj bando,nějak nám to tu zamrzlo…Tak jak pokračujete s přípravou? Někdo s nějakým novým výtvorem? Já se do dílny dostanu až tak za 2 týdny…zkoušky v plným proudu a nevím kam dřív skočit…
- Úterý 4. května 2010 v 10:48® BigMike
-
Přesně tak! Osobně si myslím, že tvary a barvy renomovaných firem jsou už dost provařené a chce to něco jiného – nejlépe ty, co si maluji já:))
Asi namícham letox a dám „klukům“ první vrstvu i když to uplakané počasí mě asi zažene do sklepa.
- Pondělí 3. května 2010 ve 23:09® osprey
-
Black11> Pak je všechno v pořádku. Hodnotit to budou ryby.
- Pondělí 3. května 2010 ve 21:02® BigMike
-
Black11> ruku na srdce – pro oko rybářovo a po estetické stránce nic moc, ale myslím, že z těhle tvarů si ryby ukrůpnou! Chce to vždy něco neokoukaného – tady je cesta!
- Pondělí 3. května 2010 ve 20:31® Black11
-
osprey> chodí oba a divil jsem se , že i dobře…
- Pondělí 3. května 2010 ve 20:29® osprey
-
Black11> A chodí ti to?