Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 12. února 2010 v 17:16® gomz
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pátek 12. února 2010 ve 13:46® Fido
-
gomz> moc pěkná prácička:)
- Pátek 12. února 2010 ve 13:41® gomz
-
bude jich vic…
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 22:25® libryb
-
Našel jsem ještě jeden kousek starý cca 15 let, je odlitý ze silikonu, očka jsou v těle spojena šňůrou a lopatka vyztužena drátky.
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 13:48® Fido
-
Dnešní ranní bláznění v dílně:) Nějakej Shad rap, kompletní mikropotvora a nová sada 5 cm tělíček, akorát nevím,jestli je dělat s lopatkou tak jak na fotce,nebo dávat očko dopředu do lopatky..Takhle to má chod super,ale zkoušeno jen ve vaně, kdoví,jak se to bude chovat v proudu…Jinak barva je jen základ, potřebuje to vybrousit, takže nerovností si nevšímejte, ve finiši tam nebudou:D Jinak by to chtělo fixírku, ta jediná mi zatím chybí…A letos nevím nevím jestli budou peníze, už tak toho mám dost..
- Středa 10. února 2010 ve 23:00® BigMike
-
LuboO> A s těma očkama to teoreticky jde, ale kdyby byl ten nos z balzy, mohl by se při pořádném náporu ulomit, drátek by šel lomeně. A nebo… venku pod bradou?! Hmmm…
- Středa 10. února 2010 ve 22:57® BigMike
-
LuboO> měl by být plovoucí, ale ještě pořádná zkouška chodu neproběhla, až po jarním laku a ověšení trojhákama. Jinak jsem tam napral olovo dle uvážení, já se s tím nějak nemažu, fiknu to podél páteře a dolů do pupku a je to.)
- Středa 10. února 2010 ve 22:08® LuboO
-
BigMike> Majku, nevidim to az tak nerealne s tymi ockami, len to je hrajkanie na dlhsiu dobu. Prezrad mi, ako si ho vyvazoval a aky je? potapavy alebo plavajuci?
- Středa 10. února 2010 ve 21:44® BigMike
-
fishing USA> tak to asi nepůjde, přeci jen plast je plast a ta balza by to spodní očko asi neudržela! Ale uvidíme, nikdy neříkej nikdy.)
- Středa 10. února 2010 ve 21:10@ liskaboys
-
Něco nového z mé dílny
- Středa 10. února 2010 v 16:12® fishing USA
-
BigMike> pokud by jsi to umistil takhle,nebude to mit chybu
- Středa 10. února 2010 v 15:49® BigMike
-
fishing USA> díky za radu, jsou to zatím takové pokusy, až uvidím jak to chodí a jestli vůbec:), vrhnu se na další vyrianty. Oproti normál lopatkovému je to pracnější s těmi očky. Kor když ve skrytu duše doufám, že by se to hlavně sumečkům mohlo líbit:)
- Úterý 9. února 2010 v 10:44® 3stan
-
nic noveho. stale dokola tie iste tvary a vzory
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:26® gomz
-
Saně, malované v létě…HERNAJS… tak jak samodomo???
nejakou soutez jsme snad schopni vymyslet,NE???
- Pondělí 8. února 2010 ve 22:02® gomz
-
omluva BiGMikemu za spatny opis jeho nicku…
- Pondělí 8. února 2010 ve 21:19® Michal/
-
gomz< To vypadá zajímavě. Pokusim se nějaký takový malý potvůrky vyrobit. Pohraju si s fixem. Nejdřív ale dodělám tu vosu
- Pondělí 8. února 2010 ve 21:09® sethy
-
Libor>
nerikej zes koupil i ten batoh…believery jsou na me uz moc velke a u nás i drahe.
- Pondělí 8. února 2010 ve 21:07® Libor
-
sethy> neznám, ale už toho nech, už jsi mě zblbnul do pouzdra a do batohu
- Pondělí 8. února 2010 ve 21:01® gomz
-
PANOVE:3stan, DP, BikMike a jini vyrobci na skoroprofivyrobe…
co, kdybychom vyhlasili soutez?
Hodme kazdy jeden z nas foto krabky z wobky a pak je jen na otazce vyrobce.....(lehce odpoveditelne)cokoli. proste jen tak-je zimni obdobi...... za sebe odpovidam-jdu do toho.
- Pondělí 8. února 2010 ve 20:50® gomz
-
Michal/jsem zjistil, ze se mi klepou ruce nad normalni stav- foto minus…
- Pondělí 8. února 2010 ve 20:45® gomz
-
Michal/:DEKUJI hodim foto neceho, co predpokladam, ze by po tom mohli jit tlousti…
- Pondělí 8. února 2010 ve 20:08® Michal/
-
gomz< já sem tady občas. Vůbec sem neměl náladu na to abych něco tvořil, ale už budu muset
Naposledy sem dělal krmítka na feeder. Předevčírem sem vybrousil něco co má připomínat vosu ( velikostně spíš sršňa
). Pokud se zadaří tak budu mít možná i elektrického pomocníka v podobě malé ruční frézky. Ale jakmile dodělám toho sršně tak sem dám fotku
Příští týden sem doma, takže určitě něco vytvořím. Potřebuju nějaký malý wobky na pstruhy a tlouště. Nevíš jaký barvy, popřípadě tvary jsou tak ideální?
Jinak ty woblery od všech jsou výborné. Fakt budu muset asi něco udělat
- Pondělí 8. února 2010 ve 20:01® gomz
-
DEKUJI: libryb, i pablo. za kazdy jeden prispevek do teto „stale diskuse“.
DEKUJI:gomz
- Pondělí 8. února 2010 v 19:44® pablo
-
BigMike> takeho veľmi podobneho som kupil na burze, ale je z plastu a je trošičku väčší (rapalka má 6")
- Pondělí 8. února 2010 v 19:14® libryb
-
Tak jsem si dovolil pár švestiček z vlastní zahrádky. Ty na první fotce jsem dělal snad už před čtvrt stoletím jenom podle fotky NILS MASTERA a docela choděj. Měl jsem jich víc i menší, ale už jich maj pár štiky! Další jsou nový, takže nevím, kromě tý štiky, ta chytá dobře.
- Pondělí 8. února 2010 v 18:28® gomz
-
snad mi nezbude nez zacit delat foky.....a posilat…
- Pondělí 8. února 2010 v 18:04® gomz
-
Michal..... Salmo…atd.?
- Pondělí 8. února 2010 v 16:29® gomz
-
nejdriv pochvala wobkum na foteckach.
KDE jsou samodomovyrobci???ti starsi, zde co davali fotky?
jinak tem, kteri se prihlasili nove nebo po delsim case dekuji.
osobne toho mam rozdelano dost, ale zatim nic neni ve fazi k foceni
- Pondělí 8. února 2010 v 15:52® fishing USA
-
BigMike> ty ocka,pokud to pujde,dej priste dal od sebe,tim dosahnes podstatne vetsiho rozsahu mozneho zanoreni teto nastrahy.
- Pondělí 8. února 2010 v 10:40® sethy
-
Libor> Ty neznaš woblery Believer, ty zná přece každý
http://www.cabelas.com/…nks/link.jsp?…
Tento příspěvek byl editován 8.2.2010 09:41:28 uživatelem sethy.