Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 25. prosince 2009 ve 21:57® BigMike

Otec na tom dělá špachtle na keramiku,tak jsem mu to na pár měsíců znárodnil, možná to pamatuje Masaryka:))Zatím to nemám v ruce,ale lepší než to brát pilníkem.Horší jsou ty kostřičky, zalejvání žlábku, lopatka, barvení,lakování… Ach jo, proč to vlastně dělám?:))))

Pátek 25. prosince 2009 ve 21:05® LuboO
LuboO

BigMike> pekna masinka. Ja pouzivam vibracnu brusku na lopatky, pekne ich dotvaruje. Aj tvoj buducorocny zaklad je pekny, budes mat o rok pekne zarybnene reviry:DD

Pátek 25. prosince 2009 ve 20:29® BigMike

Vzhledem k tomu, že lokty zlobí čím dál víc jsem si letos nadělil pomocníka:)A trošku jsem započal s várkou na další sezónu, letos jsem krabičky pročistil více než důkladně:(

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img29786.jpgfoto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img29787.jpg
Pátek 25. prosince 2009 v 19:40® LuboO
LuboO

BigMike> ja sa budem trochu viac venovat popperom a mozno par sliderov, ale max. 10 ks. Vo velkosti 5–7 cm. A nejake klasiky, ale asi skor delene. Sak uvidime.

Čtvrtek 24. prosince 2009 v 17:22® HaD
HaD

Nejrozsáhlejší ATLAS RYB na československém internetu!

Po dlouhých přípravách jsme zavedli novou rubriku „Atlas ryb“ z pera M. Horáčka – Ospreye, který naleznete v záložce „Encyklopedie“. Mělo by se jednat o nejrozsáhlejší dílo na československém internetu a budeme jej nadále rozšiřovat. Současně s Atlasem ryb mírně „faceliftujeme“ design serveru s důrazem na vyniknutí obsahu a příjemnějšího pobytu u nás.

Hezké vánoce!

tým CHYTEJ.cz

Neděle 20. prosince 2009 ve 22:09® BigMike

Tak nám chlapi zamrzlo, na co se chystáte letos? Udělám pár těch větších sliderů okolo 10 cm nebo jak to pojmenovat? Prostě barevné plandavky ze dřeva.)))

Neděle 13. prosince 2009 v 8:56® LuboO
LuboO

BigMike> tak ja som to pre tento rok zabalil a zacinam po sklepe hladat tools a nedorobky, pripadne nejake inspiracie. Ale hlavny smer vyroby bude popper a slider, + nejake jointedy. Uvidime, ako to dopadne.

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 22:09® BigMike

leden by ani u nás nebyl marný, ale díky Boju, že ti dravčíci mají do 16.6. také klídek! Tedy na většině vod, na neuhlídatelných ÚN (Lipno atd.) se s nimi začíná po odchodu ledu:(((( A pokud nebude pár exemplárních utnutí rukou přímo na břehu se svoláním a asistencí mužské části nejbližší vesnice, nic se nezmění! Mám dnes bojovou:))

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 21:48® LuboO
LuboO

BigMike> ano, mame este leden, ale pokial mam vedomost, minimum rybarov to vyuziva. Vacsinou je vsetko pod ladom. Takze vlacime len plne brucha po sviatkoch…

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 21:25® BigMike

Pokud vím, máte na Slovensku na vláčku ještě leden, nebo se mýlím? Asi už to tady u nás zamrzne, příští týden až –15, přes den také pod 0:(( a to jsem si dnes chválil, pěkně zatím leje, Lužnice stoupá:)) Zítra mám poslední den volna, tak to musím pod vodou pořádně provětrat!!!:)

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 18:48® LuboO
LuboO

BigMike> to mas dobre, ja teraz prehanam auto a obcas prehana mna:)), tento rok uz asi ryby nestihnem. A neni vsem dnum konec, ako vy hovorite…

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 13:10® BigMike

Na mě by to bylo s tím drážkováním moc rychlé, radši dám přednost pilce:)) Pomalu dávám dohromady své potřeby w. na příští rok, ale kdy je začnu dělat nevím:) Teď dost proháním gumy a když w. tak ty velké.

Středa 9. prosince 2009 v 11:35® 3stan

BigMike> zarez na drot a lopatku,odstra­novanie laku z ociek. vrtanie otvorov pre olovo. brusenie hacikov alebo zbrusovanie protihrotov, diery do listkov rotaciek,vyroba zavesov na rotacky…

Úterý 8. prosince 2009 ve 22:02® BigMike

Klucí, co s tím na wobleru všechno děláte? Mám jí doma a nějak nevím jak ji využít!

Pondělí 7. prosince 2009 v 19:46® LuboO
LuboO

Beer.Beda> na ten Ferm som pozeral aj ja, mam nejaky vercajch od fermu doma a som spokojny, ale s tym Proxxonom mam skusenosti a pohoda…

Pondělí 7. prosince 2009 v 16:54® Beer.Beda
Beer.Beda

Já jsem pořídil toto a veliká spokojenost. http://www.domacitechnika.cz/…kno_vysk.php?…

Pondělí 7. prosince 2009 ve 12:32® Kazan

LuboO> Pořídil jsem tuhle Za 699Kč z Lidlu, ta sada nástrojů 120Kč, taky Lidl. Je to na dobíjecí baterii, takže se s tím nechá dělat kdekoli. Zatím maká dobře.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img29422.jpgfoto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img29423.jpg
Pondělí 7. prosince 2009 ve 12:05® regulus
regulus

LuboO> to je dobrá investice, taky ji mám už několik let, uplatnění široký

Pondělí 7. prosince 2009 v 7:54® LuboO
LuboO

Kazan> a toto je ten stojancek

http://www.profinaradie.sk/index.php?…

Tento příspěvek byl editován 7.12.2009 06:54:42 uživatelem LuboO.
foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img29417.jpg
Pondělí 7. prosince 2009 v 7:52® LuboO
LuboO

Kazan> tu je druha varianta na 12 V.

Tento příspěvek byl editován 7.12.2009 06:55:18 uživatelem LuboO.
foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img29418.jpg
Pondělí 7. prosince 2009 v 7:50® LuboO
LuboO

Kazan> ja uz mam v podstate vybrane, mam s nou skusenosti z prace, a sedi mi pekne v ruke, potom casom by som prikupil aj stojan.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img29416.jpg
Neděle 6. prosince 2009 ve 21:48® Kazan

LuboO> hoď sem pak obrázek toho co jsi koupil

Neděle 6. prosince 2009 ve 13:41® lacika3000
lacika3000

LuboO> na čo je vhodná tá vŕtačka? a koľko cca stojí?? dikš=))

Neděle 6. prosince 2009 v 9:46® 3stan

LuboO> jasne. ta vrtacka dost ulahsi robotu

Sobota 5. prosince 2009 ve 20:15® LuboO
LuboO

3stan> to hej, s tou robotou, tie popy su uz napilene a streknute lakom, aby som ich mohol vyvazit, len musim dorobit predne casti do oblucika. A tie slidery musim este dotvarovat a trochu stensit. Cakam na love, chcem kupit tu rucnu mikrovrtacku. S tym to bude trochu lahsia robota.

Sobota 5. prosince 2009 v 15:36® 3stan

LuboO> roboty na tom bude este dost,ale ved zima bude este dlha

Sobota 5. prosince 2009 ve 13:44® LuboO
LuboO

aby si nepovedal, nejake polotovary…

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img29346.jpgfoto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img29347.jpg
Sobota 5. prosince 2009 ve 13:43® LuboO
LuboO

3stan> nie, ja varim…:DDD

Sobota 5. prosince 2009 ve 13:24® 3stan

asi kazdy nahana vianocne zubace,ze je tu tak mrtvo :-)

Středa 2. prosince 2009 ve 22:13® BigMike

Gomz: pro svojí potřebu nepotřebuješ žádný živnostenský list!:)) Další bych neřešil, pokud nepodarováváš půl republiky:)) A špionáž? Osobně si myslím, že to asi nikdo nehrotí – spíš si osobně myslím, že nejde moc nového vymyslet a už pár let výrobci vymýšlejí píjoviny aby měli pořád něco nového a „neokoukaného“. Tvary, tvary lopatek, o barvách ani nemluvě atd. atd. Musí prodávat a hlavně „kořenům“, kteří se pídí po novinkách, lesklých pozlátkách atd. Starým pardálům už namají co nabídnout, spíš mi to přijde, že naopak – co bylo dobré a vyzkoušené, vypustili z repertoáru!!! Aby to jako BOMBU dali třeba za 10 let znovu do placu a za pěkně mastný peníz. Toť můj názor na špionáž. Osobně chytám z 99% svoje woby, barvy pořád stejné a ryby reagují. Záleží hodně na tom, jestli je po. nebo pá., tlak vzduchu, chtějí-li papat nebo ne a pak je vcelku jedno co jim nabízíš – jestli hologram od Rapaly nebo stříbřenkové šupiny ze Studentské pečeti:)))