Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 25. prosince 2009 ve 21:57® BigMike
-
Otec na tom dělá špachtle na keramiku,tak jsem mu to na pár měsíců znárodnil, možná to pamatuje Masaryka:))Zatím to nemám v ruce,ale lepší než to brát pilníkem.Horší jsou ty kostřičky, zalejvání žlábku, lopatka, barvení,lakování… Ach jo, proč to vlastně dělám?:))))
- Pátek 25. prosince 2009 ve 21:05® LuboO
-
BigMike> pekna masinka. Ja pouzivam vibracnu brusku na lopatky, pekne ich dotvaruje. Aj tvoj buducorocny zaklad je pekny, budes mat o rok pekne zarybnene reviry:DD
- Pátek 25. prosince 2009 ve 20:29® BigMike
-
Vzhledem k tomu, že lokty zlobí čím dál víc jsem si letos nadělil pomocníka:)A trošku jsem započal s várkou na další sezónu, letos jsem krabičky pročistil více než důkladně:(
- Pátek 25. prosince 2009 v 19:40® LuboO
-
BigMike> ja sa budem trochu viac venovat popperom a mozno par sliderov, ale max. 10 ks. Vo velkosti 5–7 cm. A nejake klasiky, ale asi skor delene. Sak uvidime.
- Čtvrtek 24. prosince 2009 v 17:22® HaD
-
Nejrozsáhlejší ATLAS RYB na československém internetu!
Po dlouhých přípravách jsme zavedli novou rubriku „Atlas ryb“ z pera M. Horáčka – Ospreye, který naleznete v záložce „Encyklopedie“. Mělo by se jednat o nejrozsáhlejší dílo na československém internetu a budeme jej nadále rozšiřovat. Současně s Atlasem ryb mírně „faceliftujeme“ design serveru s důrazem na vyniknutí obsahu a příjemnějšího pobytu u nás.
Hezké vánoce!
tým CHYTEJ.cz
- Neděle 20. prosince 2009 ve 22:09® BigMike
-
Tak nám chlapi zamrzlo, na co se chystáte letos? Udělám pár těch větších sliderů okolo 10 cm nebo jak to pojmenovat? Prostě barevné plandavky ze dřeva.)))
- Neděle 13. prosince 2009 v 8:56® LuboO
-
BigMike> tak ja som to pre tento rok zabalil a zacinam po sklepe hladat tools a nedorobky, pripadne nejake inspiracie. Ale hlavny smer vyroby bude popper a slider, + nejake jointedy. Uvidime, ako to dopadne.
- Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 22:09® BigMike
-
leden by ani u nás nebyl marný, ale díky Boju, že ti dravčíci mají do 16.6. také klídek! Tedy na většině vod, na neuhlídatelných ÚN (Lipno atd.) se s nimi začíná po odchodu ledu:(((( A pokud nebude pár exemplárních utnutí rukou přímo na břehu se svoláním a asistencí mužské části nejbližší vesnice, nic se nezmění! Mám dnes bojovou:))
- Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 21:48® LuboO
-
BigMike> ano, mame este leden, ale pokial mam vedomost, minimum rybarov to vyuziva. Vacsinou je vsetko pod ladom. Takze vlacime len plne brucha po sviatkoch…
- Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 21:25® BigMike
-
Pokud vím, máte na Slovensku na vláčku ještě leden, nebo se mýlím? Asi už to tady u nás zamrzne, příští týden až –15, přes den také pod 0:(( a to jsem si dnes chválil, pěkně zatím leje, Lužnice stoupá:)) Zítra mám poslední den volna, tak to musím pod vodou pořádně provětrat!!!:)
- Čtvrtek 10. prosince 2009 v 18:48® LuboO
-
BigMike> to mas dobre, ja teraz prehanam auto a obcas prehana mna:)), tento rok uz asi ryby nestihnem. A neni vsem dnum konec, ako vy hovorite…
- Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 13:10® BigMike
-
Na mě by to bylo s tím drážkováním moc rychlé, radši dám přednost pilce:)) Pomalu dávám dohromady své potřeby w. na příští rok, ale kdy je začnu dělat nevím:) Teď dost proháním gumy a když w. tak ty velké.
- Středa 9. prosince 2009 v 11:35® 3stan
-
BigMike> zarez na drot a lopatku,odstranovanie laku z ociek. vrtanie otvorov pre olovo. brusenie hacikov alebo zbrusovanie protihrotov, diery do listkov rotaciek,vyroba zavesov na rotacky…
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:02® BigMike
-
Klucí, co s tím na wobleru všechno děláte? Mám jí doma a nějak nevím jak ji využít!
- Pondělí 7. prosince 2009 v 19:46® LuboO
-
Beer.Beda> na ten Ferm som pozeral aj ja, mam nejaky vercajch od fermu doma a som spokojny, ale s tym Proxxonom mam skusenosti a pohoda…
- Pondělí 7. prosince 2009 v 16:54® Beer.Beda
-
Já jsem pořídil toto a veliká spokojenost. http://www.domacitechnika.cz/…kno_vysk.php?…
- Pondělí 7. prosince 2009 ve 12:32® Kazan
-
LuboO> Pořídil jsem tuhle Za 699Kč z Lidlu, ta sada nástrojů 120Kč, taky Lidl. Je to na dobíjecí baterii, takže se s tím nechá dělat kdekoli. Zatím maká dobře.
- Pondělí 7. prosince 2009 ve 12:05® regulus
-
LuboO> to je dobrá investice, taky ji mám už několik let, uplatnění široký
- Pondělí 7. prosince 2009 v 7:54® LuboO
-
Kazan> a toto je ten stojancek
http://www.profinaradie.sk/index.php?…
Tento příspěvek byl editován 7.12.2009 06:54:42 uživatelem LuboO. - Pondělí 7. prosince 2009 v 7:52® LuboO
-
Kazan> tu je druha varianta na 12 V.
Tento příspěvek byl editován 7.12.2009 06:55:18 uživatelem LuboO. - Pondělí 7. prosince 2009 v 7:50® LuboO
-
Kazan> ja uz mam v podstate vybrane, mam s nou skusenosti z prace, a sedi mi pekne v ruke, potom casom by som prikupil aj stojan.
- Neděle 6. prosince 2009 ve 21:48® Kazan
-
LuboO> hoď sem pak obrázek toho co jsi koupil
- Neděle 6. prosince 2009 ve 13:41® lacika3000
-
LuboO> na čo je vhodná tá vŕtačka? a koľko cca stojí?? dikš=))
- Neděle 6. prosince 2009 v 9:46® 3stan
-
LuboO> jasne. ta vrtacka dost ulahsi robotu
- Sobota 5. prosince 2009 ve 20:15® LuboO
-
3stan> to hej, s tou robotou, tie popy su uz napilene a streknute lakom, aby som ich mohol vyvazit, len musim dorobit predne casti do oblucika. A tie slidery musim este dotvarovat a trochu stensit. Cakam na love, chcem kupit tu rucnu mikrovrtacku. S tym to bude trochu lahsia robota.
- Sobota 5. prosince 2009 v 15:36® 3stan
-
LuboO> roboty na tom bude este dost,ale ved zima bude este dlha
- Sobota 5. prosince 2009 ve 13:44® LuboO
-
aby si nepovedal, nejake polotovary…
- Sobota 5. prosince 2009 ve 13:43® LuboO
-
3stan> nie, ja varim…:DDD
- Sobota 5. prosince 2009 ve 13:24® 3stan
-
asi kazdy nahana vianocne zubace,ze je tu tak mrtvo
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:13® BigMike
-
Gomz: pro svojí potřebu nepotřebuješ žádný živnostenský list!:)) Další bych neřešil, pokud nepodarováváš půl republiky:)) A špionáž? Osobně si myslím, že to asi nikdo nehrotí – spíš si osobně myslím, že nejde moc nového vymyslet a už pár let výrobci vymýšlejí píjoviny aby měli pořád něco nového a „neokoukaného“. Tvary, tvary lopatek, o barvách ani nemluvě atd. atd. Musí prodávat a hlavně „kořenům“, kteří se pídí po novinkách, lesklých pozlátkách atd. Starým pardálům už namají co nabídnout, spíš mi to přijde, že naopak – co bylo dobré a vyzkoušené, vypustili z repertoáru!!! Aby to jako BOMBU dali třeba za 10 let znovu do placu a za pěkně mastný peníz. Toť můj názor na špionáž. Osobně chytám z 99% svoje woby, barvy pořád stejné a ryby reagují. Záleží hodně na tom, jestli je po. nebo pá., tlak vzduchu, chtějí-li papat nebo ne a pak je vcelku jedno co jim nabízíš – jestli hologram od Rapaly nebo stříbřenkové šupiny ze Studentské pečeti:)))