Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 28. října 2009 v 9:03® LuboO
-
3stan> alebo, ako si mi radil, na popatko popera…
- Středa 28. října 2009 v 8:31® 3stan
-
Aj ja ta zdravim. Tak este raz. Ta hrubka 0,75mm je vhodna na mensie kusky do 4–5cm
- Úterý 27. října 2009 ve 21:12® gomz
-
3stan> mam pocit, ze sidonius dal foto jen orientacne a nejedna se mu o tento typ(velikostne), ale lopatku(v kazdem pripade ti urcite bude dekovat za spravny vyber sily materialu).je pravda, ze lexan pred svarecim sklem je jen jako ochrana skla samotneho a nema vyznam to prehanet s tloustkou.
jinak te zdravim a preji hezky den.
- Úterý 27. října 2009 v 8:00® 3stan
-
sidonius-je to ako pise gomz. ohnes to v pohode aj za studena. v zvaracskych potrebach som zohnallen hrubku 0,75mm. na ten wobler,co pises potrebujes aspon 1,5mm
- Pondělí 26. října 2009 ve 22:34® gomz
-
sidonius> vlastne ti mozna poradim.v potrebach pro svarovani se prodava ochranne plastove sklo(pry je to lexan)pred tmave sklo na svarecskou kuklu.zalezi pak jen na sile a rozmeru-dle toho je cena.
- Pondělí 26. října 2009 ve 22:23® sidonius
-
gomz: díky, teď hlavně někde sehnat, nevíš, zda ho nemají třeba v OBI, Baumaxu či Baumarktu nebo tak někde? v modelářských potřebách v Chrudimi jsem se koukal, ale nemají ho, ten chlap ani nevěděl co to je
- Pondělí 26. října 2009 ve 22:17® gomz
-
sidonius> kde poridis lexan ti neporadim, ale pokud ho budes mit tak urcite nenahrivej-akorat si popalis prsty.normalne ohnes za studena do pozadovaneho tvaru.par kousku si ohni a uvidis, ktery tvar ti bude vyhovovat.
- Pondělí 26. října 2009 ve 21:51® sidonius
-
ahoj, nevíte prosim někdo, kde bych mohl koupit lexan v okolí Chrudimi nebo v Pardubicích? jo a ještě jsem se chtěl zeptat, podle čeho nebo jak ohýbáte lopatku jako to má třeba RAPALA Shad Rap SSR lopatka je ohlá do tvaru připomínající písmenko „Z“ tady je k tomu obrázek, tak tu lopatku myslim díky
- Pátek 23. října 2009 v 9:56® 3stan
-
BigMike-woblery su este stale chytlave. posledne 2 tyzdne som ani na nic ine nechytal,hlavne v plytsinach chutili zubacom aj stukam
- Čtvrtek 22. října 2009 v 17:05® BigMike
-
O čem to mluvíte? To je tady ještě něco jiného o wobech? Zítra valím na Lipno, spíš než w., dostanou se k řeči gumy. I když w.chci dát také šanci. Pěkně u dna, s předzátěží… A v neposlední řadě vemu těžší prut na ty moje „drobečky“ – co kdyby…
- Čtvrtek 22. října 2009 v 8:16® Kazan
-
LuboO> já si myslím že jsme v pohodě
přihodil jsem ke gomzovi žádost o sloučení do diskuze s adminy. Jinak, už jsi pořídil tu přímou brusku?
- Středa 21. října 2009 ve 22:59® LuboO
-
gomz> sak mne je to v podstate jedno, ale nech admini trochu pridaju, lebo takto si skaceme do vlasov a tak, no…:DD
- Středa 21. října 2009 ve 22:34® gomz
-
Kazan> musim ti dat za pravdu…uz proto ze NOVE prichozi neznaji „forum“ a vidi „JEN“ stalou diskusi.az bude „po“ slouceni pak neni co resit.
LuboO:mas jiste pravdu „jako“staly prispevatel-podivej se na to i z druhe stranky(a dekuji za oporu i pochvalu)
BigMike:snad najdu uz konecne chvilku a uvedu vse na pravou miru(slidery).a zapomnel jsem pochvalit Tve kousky, omluva-stoji za to.
- Středa 21. října 2009 ve 22:32® LuboO
-
Kazan> ale pozri na frekvenciu prispevkov v stalej diskusii a tu na fore. Ja osobne by som stalu diskusiu skryl, kym sa to nezluci.
- Středa 21. října 2009 ve 22:10® Kazan
-
LuboO> protože to mají admini sloučit a pak jestli jsem to správně pochopil se z tohoto všeho stane stálá diskuze. Gomz kupříkladu píše jen do stálé diskuze. Jde mi o to, jen to sjednotit aby jeden nepsal do fóra druhý do diskuze.
- Středa 21. října 2009 ve 22:04® LuboO
-
Kazan> preco pisat do stalej diskusie, kde je cca 260 prispevkov, ked tu sa to stvorilo a vsetko je tu, ja by som bol za pokracovanie v tomto fore, nie v stalej diskusii…
- Středa 21. října 2009 ve 21:53® Kazan
-
Do doby než nám sloučí forum a diskuzi, by bylo dobré kdyby se zapisovalo jen do jednoho, proto navrhuji psát do diskuze. Diskuze, Stálé diskuze, Domácí výroba woblerů
- Středa 21. října 2009 ve 21:50® Kazan
-
jirka28> hlavně z balzy.
- Středa 21. října 2009 ve 21:19® jirka28
-
sceho to délate
- Středa 21. října 2009 v 19:14® Kazan
-
Dnes ráno jsem mu vlepil lopatku a dopoledne už úspěšně jezdil ve vodě.
- Středa 21. října 2009 v 18:37® výča
-
gomz> jo dík myslel jsem si to.
- Úterý 20. října 2009 ve 21:41® gomz
-
výča:jasne, ze jo.ty moje vypadaji nejak tak
- Úterý 20. října 2009 ve 20:57® výča
-
do toho woblera se dělá náká kostřička?
Tento příspěvek byl editován 20.10.2009 20:57:32 uživatelem výča. - Úterý 20. října 2009 v 17:49® Big štikoun
-
Díky,díky!A doufám že už brzo!!Kde si byl takovou dobu??Jinak jsi tu každý den?Sklátila tě nemoc nebo rybaření?Ale fakt děkuju že se ozveš!Milerád je vyzkouším!!
- Úterý 20. října 2009 ve 14:55® gomz
-
Sethy:diky a mam radost, ze se jim podobaji.Pujcil jsem si original Nilse na srazu a ukutil je doma.Ted je ma Prutos na test a sam jsem zvedav co mi povi.
výča:chce to hodne zkouset a vymyslet, ale pokud se ti jich par podari mas vyhrano.
Beer.Beda:diky a opravdu nemam zadnou masinku, ktera mi udela praci.
Big štikoun:neco vymyslim a ozvu se ti.
- Úterý 20. října 2009 ve 12:26® sethy
-
gomz> Ondro moc pěkny, trochu mi to připomína Nilse:)
- Pondělí 19. října 2009 ve 22:51® LuboO
-
BigMike> pre mna je top znacka Owner, ale nie je za rozumnu cenu:DD
- Pondělí 19. října 2009 ve 22:28® BigMike
-
To je paráda, když člověk vyzjistí „tutovku“! V obchodě něco takového nekoupíš:) No, také začnu přezbrojovat na lepší háčky, letos mi jich pár bolenů v proudu narovnalo, o sumících ani nemluvě. Poradí někdo značku za rozumnou cenu a hlavně – kde?
- Pondělí 19. října 2009 ve 22:25® LuboO
-
BigMike> Tak to ja som dnes mazal k vode a moj oblubenec nezavahal, dve ostre 41 a 42 cm a 6 tloustov medzi 30 a 40 a nieco big sa mi odkvacilo, resp. vyrovnalo haka, mam podozrenie na hlavatku.
- Pondělí 19. října 2009 ve 22:13® BigMike
-
Bloknul jsem si krk, tak dnes po ranní šichtě mazal do postele místo k vodě, ale odpoledne už jsem nevydržel a aspoň krabici na ně udělal – ty háky radši schovat než to válet v báglu naostro!