Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 9. července 2009 ve 22:33® regulus
regulus

Robur> zkus tohle http://www.haban.cz/ mají kšeft na Mlýnské (ta ulička od Tesca jak byl hotel Metropol), prodávají desky i je řežou, takže si myslím, že by neměl být problém koupit nějakej odřezek.

Čtvrtek 9. července 2009 ve 21:59® gomz
gomz

Robur: mam pocit, ze polykarbonat v malych rozmerech se da koupit jako ochrana pro svarovaci sklicka pro svarecku CO2.zalezi na sile a rozmeru-pak cena.

Čtvrtek 9. července 2009 ve 21:56® gomz
gomz

Wet:mysli si co uznas za vhodne TY sam, ale pokud TI jde o srovnani-nemas sanci.MUJ nazor, ktery nikomu nenutim ani nevnucuji.AZ prijdes na podstatu veci, vyhrajes SAM u SEBE.

VSEM se moc omlouvam za muj prispevek, ale mi to nedalo…

radeji bych se dival na novinky z domaci vyroby, ale nekdy to asi jinak nejde… sam taky nemam nic, cim se ukazat…

Čtvrtek 9. července 2009 v 19:38® Robur
Robur

tak díky, já myslím, že už vím dost

Čtvrtek 9. července 2009 v 19:12® Ftmči
Ftmči

Robur: Pokud se ti podaří sehnat polykarbonátovou destičku, tak bych se po jiném materiálu ani nedíval. Plexisklo údajně docela praská a pravítko praská určitě. Polykarbonát se dá i za studena ohnout do pravého úhlu aniž by praskul. V síle 1mm se stříhat i obyčejnými nůžkami na papír. Já ho kupuji v jedné firmě, kde z toho dělají na zakázku různé tabule a podobně. V Brně určitě nějaký takový obchod taky bude. Cena za nějaký ,,rozumný" kousek je naprosto zanedbatelná.

Čtvrtek 9. července 2009 v 19:05® inspo

lacika3000> Lepší je ta deska co ti navrhuje LuboO. Z toho hranolu, o kterém píšeš moc wobů neuděláš (při délce 10 cm jich uděláš 10).

Čtvrtek 9. července 2009 v 18:25® lacika3000
lacika3000

ja som rozmislal nad timto http://eshop.modelhobby.sk/…uct_info.php?… …ktore by bolo lepsie?

Čtvrtek 9. července 2009 ve 14:52® LuboO
LuboO

lacika3000> no ja osobne si kupujem tuto http://eshop.modelhobby.sk/…uct_info.php?…

urobis z toho cca 50 kuskov, podla dlzky. Dlhsie ako 10 cm nerobim. Odrezes si spalik, ktory je dlhy ako chces woby, potom ho nozom nastiepas na koliky podla pozadovanej hrubky. Radsej nieco pridat. Cize napr. ked odrezes 10 cm kus a nastiepas na 5 kuskov, budu hrube 2 cm a to staci. Niekedy staci aj doska 10×100×915 alebo 15×100×915. Zalezi, co chces robit. Niekto zliepa dva kusy, tam staci ta desinka

Čtvrtek 9. července 2009 ve 12:55® Libor
Libor

Robur> asi to tu bylo, kamoš je dělal z pravítek, pet lahví a nejvíc z různých umělých krabic koupených v Hornbachu, OBI atd., takové ty matné průhledné se vůbec nelámou.

Čtvrtek 9. července 2009 ve 12:16® cormaxx
cormaxx

Robur> Plexisklo z reklamních tabulí(ty co jsou např. na Albertu) nebo z jízdních řádů na zastávce. Zdarma,lehce sehnatelné…:-D

Čtvrtek 9. července 2009 v 10:49® lacika3000
lacika3000

LuboO> a ktore rozmery su najlepsie na woby?

Čtvrtek 9. července 2009 v 10:25® Robur
Robur

tak jsem sem po dlouhé době nakoukl a nemám čas dělit zrno od plev, zrno je pro mne teď to, že mám ulomených asi 5 lopatek na wobech. Je něco nového a dobrého, z čeho bych je mohl udělat. Díky. šlo o větší woby, tak raději nějaký tlustší matroš. Možná se dokopu k tomu, že změřím průměr lopatky.

Čtvrtek 9. července 2009 v 9:29® HaD
HaD

Wet> :-) OK, tak naopak. ale sranda bude :-)

Čtvrtek 9. července 2009 ve 3:10® Wet

Libor>

Čtvrtek 9. července 2009 ve 3:08® Wet

kubas> No jednu cesku fishcelebritu som na pretekoch prechytal a HaD ovu techniku som videl na videu… :-) Ale ked sa mi zlomi udica, ci pokazi navyjak mozno HaD vyhra. :-) :-) :-)

Středa 8. července 2009 ve 22:52® kubas
kubas

Wet> Nevím kdo si tady nějak věří :-)

Středa 8. července 2009 ve 22:45® sus1

Libor> To víš že jo??!! a ty s nima budeš někde machrovat,né???!!:-)) )

Středa 8. července 2009 ve 22:25® Libor
Libor

Wet> tohle je diskuze o výrobě woblerů. Prosím dej sem ty tvoje fotky nebo zkus diskutovat o tématu. Mám hrozně rád lidi co kritizujou funkci webu a jeho naprogramování a sami neumí ani zmenšit fotku. Neber to zle. Klidně mi je pošli mailem, já ti je zmenším. Libor

Středa 8. července 2009 ve 22:20® Wet

HaD> HOCH SI VERI :-)

Středa 8. července 2009 v 17:32® regulus
regulus

Juraj> 30%, proč???

Středa 8. července 2009 ve 14:25® Juraj

regulus> Wet má kousek pravdy. Psát o tom, že to jde u konkurence tady nikoho nezajímá, je nejlepší způsob jak konkurenci přihrát zákazníka. Ty máš u Maťáka % ?

Středa 8. července 2009 ve 12:01® BigMike

Salmo: včera to byli všechno tak na 90% boleni. Ale i tak to stálo za to:) Otočil jsem dnes fire 0,12 na cívce. Přeci jen už byla lehce otřepaná a pak to u karabinky v uzlu není na 100%.

Urval dnes ráno vrtulkáče. Až opadne voda!?!? tak si tam pro něho dojdu.Bude letos těch pochůzek po trhačkách nějak moc:)Ale je to tou vodou, jindy bych si tam v broďákach vlezl hned.

Středa 8. července 2009 v 10:04® HaD
HaD

Wet> tak na to zapomeň. Když mi to půjde, tak Tě sfouknu jak svíčku :-)) )

Středa 8. července 2009 v 1:28® Wet

HaD> Odpoved hodna bossa.Kouzelne slovicko prosim dela divy.Tvoja odpoved vo mne uhasila asertivnu ladenost a otupila moje pero(klavesni­cu)Dale Carnegie pravil: nejuspesnejsi spusob jak se uspesne hadat, je nehadat se. Ok tak kym ma neporazis na nejakych smacko pretekoch tak budem na cely chytej.cz dobry :o)

Středa 8. července 2009 v 0:52® HaD
HaD

wet: myslím, že to ženeš do zbytečných extrémů. Zamysli se nad tím prosím.

Středa 8. července 2009 v 0:29® Salmo
Salmo

BigMike> Člověče,já ti ty sumíky docela závidím…Ještě jsem neměl tu čest,ale ono to jednou přijít musí :-)

Úterý 7. července 2009 ve 23:37® BigMike

Dnes pod Táborem na woby ani drbanec, ale na gumy jsem měl jedno pěkné bolení bouchutí, pak se mi jeden pěkný v proudu vypnul a ten třetí mi to po vytočení skoro celé cívky (jasně že valil také proudem pod jezem)utrhnul:( Když dám fire 0,15 a 0,20 tak nevemou:))

Úterý 7. července 2009 ve 23:14® Salmo
Salmo

Tak já se po týdnu vrátím,čekám,že si tady počtu,kdo co chytil na svoje wobky,uvidím nějaké nové výtvory a místo toho čtu hádky…

Úterý 7. července 2009 ve 23:03® Wet

regulus> este posledny prispevok od Weta. Nebolo mojim cielom niekoho provokovat ci zhadzovat chytej, len ma nastvalo ked mi to na styrikrat nenatiahlo fotku a neupozornilo ma to na nespravnu velkost fotky.Nepoznam ani Mataka osobne, ale z jeho fungovania cobi adnina mrku musim povedat, ze je to profesional. Robil som tiez v styku s verejnostou a nikdy by som nepovedal zakaznikovi, ze jeho poznamka, ci navrh na zlepsenie nikoho nezaujima.Ale mame demokraciu(aj vy) a tak si to robte ako chcete. Este raz, neslo mi o to vas zhadzovat.Good luck

Úterý 7. července 2009 v 9:24® sus1

regulus> No, já myslim , že to ví každej,kdo sem chodí, že je to šéf od vedle.Ty už sem chodíš takovejch let a nevíš to, jo???!!:-)) Tet nás asi trochu lakuješ.