Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 7. července 2009 v 8:01® LuboO
LuboO

lacika3000> ja si kupujem tu, ale v kamennom, da sa aj po nete objednat… http://eshop.modelhobby.sk/index.php?…

Úterý 7. července 2009 ve 2:33® regulus
regulus

Wet> zkus trochu uvažovat. Vidím, 5 nepovedejch příspěvků, s komentářem hodným pubescenta, mrknu dotyčnýmu do karty a tam se dozvím NIC, vlastně jo, že ses sem zaregistroval před měsícem a byl jsi tu párkrát. Nezlob se na mě, ale působilo to dojmem nějakýho náctiletýho nerva, proto trochu familiérní oslovení synku. Mimochodem kolem 70 ti asi taky nebude, že.

Pokud se týká termínu „musíš si zmenšit fotky“, tak to není žádnej rozkazovací způsob, ale holej technickej fakt, protože je sem jinak nedostaneš a byla to jen dobrá rada, nic víc.

Pokud se toho sloučení příspěvků týká, tak mi zkus vysvětlit, proč by tu mělo trčet 5 příspěvků, který díky tomu, že se ti nepodařilo vložit fotky nic neříkaly, tvůj text sem tam nechal a to o smazání zase jen vyplynulo z toho co jsi napsal ty a jak jsi se prezentoval (viz první odstavec).

No a moje poslední věta co jsem ti tam napsal je opět jen a jen reakcí na to co jsi napsal ty a jak jsi se prezentoval. Občas se tu objeví nějakej provokatér, jehož jediným důvodem návštěvy na tomto serveru je tu prudit, takže je tu lehká alergie, to jsem si, máš pravdu, mohl odpustit.

Když to celý shrnu, tak se domnívám, že jsem nic tak strašnýho nenapsal a docela nechápu proč se tak čílíš. Vím, že tvoje reakce nebyla určena mě, ale musel jsem se ti k tomu vyjádřit, když jsi to tak pitval.

4ALL – moje omluva na mrvení diskuze o woblerech

Úterý 7. července 2009 ve 2:13® Wet

Jo Davide a bud tak dobry zrus mi ucet Wet.Dik

Úterý 7. července 2009 v 1:34® Wet

HaD> Davide, tak asi takhle.Bolo to mierene na regulusa pretoze:

SYNKU (Taketo oslovenie by som necakal od niekoho kto by mozno mohol byt mojim synom a rozhodne nie od cloveka, ktory tu zastupuje portal chytej.)MUSÍŠ SI(rozkazovaci sposob) ZMENŠIT FOTKY NA VELIKOST 800×NĚCO. V PRVNÍ FÁZI JSEM TI TO JEN SLOUČIL, PŘÍŠTĚ TO SMAŽU VŠECHNO(pretoze mi David dal tu moc), JE TO JEDNODUŠŠÍ. NÁZORY JESTLI TO U SOUSEDŮ JDE NEBO NE JSOU IRELEVANTNÍ(podla koho???) A NIKOHO NEZAJÍMAJÍ(nikoho teda admina?).

ADMIN

Vis Davide proc je McDonals jednickou na trhu? Lebo ma skolenych ludi na komunikaciu so zakaznikmi. Burger vie urobit kazdy, ale pristup k zakaznikom urcuje kto bude no.1

Tolko k tomu. Nevadi nech sa vam dari.

Pondělí 6. července 2009 ve 23:56® BigMike

Něco k vjeci:))) Dnes trošku více pod Táborem, další jedovka v háji!!! Bomba do prutu (15g. fireline 0,12), chvilkové kvílení brzdy a kopance do šňůry, po odmotání asi 80m jsem to přitáhl a konec:((( Přezbrojil hned na 40g, 0,20 fire a za 2 hodinky už ani záběr.Zítra další výroba jedovek:)))

Pondělí 6. července 2009 ve 23:28® regulus
regulus

sus1> proč, něco sem pos**l, já fakt nevím kdo je Maťák.

Pondělí 6. července 2009 ve 22:21® sus1

regulus> Za druhý, nevím kdo je Martin Maťák a je mi to jedno.

Tos měl napsat do Vtipů.:-)) ))

Pondělí 6. července 2009 ve 22:18® HaD
HaD

Wet> mohl bys napsat konkrétně, kdo je arogantnější než nějakej Maťák? Docela by mě to zajímalo kdo konkrétně a na koho byla ta nesmyslná zevšeobecňující věta „A celkovo ste o dost arogantnejsi ako Martin Matak…“ mířena. Díky za odpověď.

Pondělí 6. července 2009 ve 22:17® regulus
regulus

Wet> Tak za prvé, se sousedama jsi začal ty, mě by ani nenapadlo bez toho, že by to někdo vyprovokoval, JAKÝKOLIV servery přirovnávat, no a protože se toho držím, tak si odpustím tady ty rozdíly rozepisovat, ale jsou to fakt jen kosmetický drobnosti, vlastně to platí i o jiných vortálech i internet má svoje psaný i nepsaný pravidla.

Za druhý, nevím kdo je Martin Maťák a je mi to jedno

Za třetí, přestože jsi kapku chabrus na nervy, moje nabídka s návodem platí.

Za čtvrtý na MRK nechodím, ale to víš že jsem si to oMRKnul :-)) ) a osobně mi připadne vkládání, především více fotografií složitější než tady, MRKni na ten odkaz co jsem sem dal minule. Vložit 3 fotky zaráz současně s příspěvkem tam (alespoň dle toho návodu) nelze, nejdřív odešleš jednu a pak editací přidáváš další, ale třeba je za tím nějakej záměr …

Pondělí 6. července 2009 v 19:54® cormaxx
cormaxx

Wet> Beru že nejsi nějakej IT,ale rozčilovat se kvůli tomu,že neumíš zmenšit fotku,mi přijde ubohý.Navíc Regul se ti sám nabídl,že ti napíše návod,jak si s tim poradit.Tak prosim nepiš, jak je Maťák bůh a my jen zátěž na nervy…

Pondělí 6. července 2009 v 19:03® Wet

No na chytej chodim podstatne dlhsie ako uvadzas a rozhodne su aj tu zaujimave veci na prezeranie. Len mi skus vysvetlit, preco je na mrku davanie fotiek JEDNODUCHE a tu ZLOZITE????? A nepis mi, ze toto je chytej! a preto je to tak, lebo je to na h…o. A celkovo ste o dost arogantnejsi ako Martin Matak z mrku. Ten vklude vysvetli kazdemu.A ze su tie fotky vo vysokej kvalite 10mega je fakt.A este nieco. Rybarske stranky delim na tie na ktorych sa nasieram a tie na ktorych relaxujem. Na mrku vsetko funguje a tu ma akurat .....

Pondělí 6. července 2009 v 18:11® regulus
regulus

Wet> řeknu ti to asi takhle, seš tady měsíc aji s cestou, v kartě máš vyplněný howno a když už máš ty kecy o MRKu, tak mám dojem, že bys tam ve stejný situaci dostal sodu jako sviňa. Kdežto tady jsme pouze sloučili tvých 5 nic neříkajících příspěvků do jednoho, slušně tě upozornili na riziko smazání (protože to je pro mě fakt jednodušší) a že je fotografie třeba zmenšit včetně rozměru který už systém automaticky nezmenšuje. CHÁPEŠ TEN ROZDÍL PŘÍSTUPU???

Ty poznámky o pracování na sobě a dorůstání v první větě přejdu s úsměvem a nadhledem. :-)

Jinak abys neřekl, že jsme na tebe zlí, fotky ti neprošly protože byly velký, nebyl v tom ani kousek ironie, o žádný změně formátu nikdo nemluvil, takže název obrázku tak jako všude jinde „název.jpg“, tu velikost jsem ti už napsal a pokud nevíš jak ho zmenšit, tak mi pošli svůj mail a já ti klidně pošlu celkem jednoduchý a logický návod jak to udělat, bude se ti to hodit nejen tady. Nejedná se o žádný obstrukce, jsou to jen technický parametry serveru (běžné rozlišení používané na internetu), mimochodem na tom tebou zmiňovaným MRKu můžeš taky poslat fotku co má max. 2MB a systém ji automaticky zmenší na max. 600×600 a větší ti nejspíš taky neprojde http://www.mrk.cz/text.php3?… , totéž se děje tady, jen s tím rozdílem, že fotky se ukládají větší max. 800×600.

No a pokud se diskuzí o výrobě týká, tak si uvědom, že to nikde není stejný a tvoje příspěvky (nemyslím „ku.va na mrku to ide a tu.........“ :-)) ) ) určitě obohatí tohle fórum a ty si z té debaty taky něco odneseš.

Pondělí 6. července 2009 v 16:04® Wet

No ja si myslim, ze ako konkurencia by ste mali na sebe pracovat a dorast kvality mrku. Napriklad teraz som chcel ukazat borcom moje vytvori, ale kedze po mne ziadate zmenu formatu a pod co neviem urobit, tak kaslem na to.Sory chalani. Kto chce su na mrku v sekcii bratrstvo vobleru. Rad som sem chodil koli tomuto foru, ale asi prestanem. Obstrukcii mam dost v realnom zivote.

Pondělí 6. července 2009 ve 13:36® BigMike

Asi to sem moc nepatří, ale dávám sem stránky českého prodejce Nils mastrů:

http://www.woby.cz/index.php

Pondělí 6. července 2009 v 11:07® lacika3000
lacika3000

newiete my niekto poradit kde na sr objednat balzu?a tak cca za kolko..dik..:-D

Pondělí 6. července 2009 v 1:46® Wet

Nieco z mojej vyrobi

Nieco z mojej vyrobi

Neco od Weta

ku.va na mrku to ide a tu...........­........

SYNKU MUSÍŠ SI ZMENŠIT FOTKY NA VELIKOST 800×NĚCO. V PRVNÍ FÁZI JSEM TI TO JEN SLOUČIL, PŘÍŠTĚ TO SMAŽU VŠECHNO, JE TO JEDNODUŠŠÍ. NÁZORY JESTLI TO U SOUSEDŮ JDE NEBO NE JSOU IRELEVANTNÍ A NIKOHO NEZAJÍMAJÍ.

ADMIN

Neděle 5. července 2009 ve 13:33® BigMike

Tak nové vyvážení i tvar jsou na prd!! Ne že by se na to nedalo chytat, ale přetáčí se to ve vodě v té rychlosti pořád na stranu, občas i protočí kolem osy.

Neděle 5. července 2009 v 11:54® BigMike

O nové typy byly doplněny strategické rezervy!:) Prubuji nový tvar a vyvážení vrtulkáčů, s klesající vodou přijde pod jezy jejich čas + něco navíc.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28721.jpgfoto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28722.jpgfoto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28723.jpg
Čtvrtek 2. července 2009 ve 22:52® BigMike

Tak dnes na Lužnici na fire tiger alias jedovku sumík asi 80 cm a pak jeden větší mi s tím zamával, dal se po proudu dolů a jsem bez karabinky a jedovky:((( Pozitivum je, že jim jedovky chutnají – doděláme další:)))

Středa 1. července 2009 ve 23:16® tomini

Caute, pridavam svoju 2. seriu – tentokrat som spravil druzstvo malickych (2,5 – 3 cm)… som fakt zvedavy, ako budu chytat.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28719.jpgfoto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28720.jpg
Středa 1. července 2009 v 19:47® sethy
sethy

gomz: čau Ondro, tak jsem byl ty tve jerky vyzkouset…salmo se může jít zahrabat, fakt skvělej chod:) vic budeš mít v osobce

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28717.jpgfoto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28718.jpg
Středa 1. července 2009 ve 14:11® LuboO
LuboO

inspo> vdaka, trochu mi to pripomina pracu smacka

Středa 1. července 2009 ve 14:08® inspo
LuboO> Mrkni tu:
Středa 1. července 2009 ve 13:58® LuboO
LuboO

Doudleban> nevies, ci je niekde na nete ukazka toho, ako sa tie slidery spravaju vo vode?

Středa 1. července 2009 ve 13:15® LuboO
LuboO

Doudleban> ale ja nepochybujem o tom, ze chytaju, len kua tie moje nie:))) Ale dnes druhy pokus…

Středa 1. července 2009 v 11:27® Ftmči
Ftmči

Koukám, že výroba se zase rozjíždí s tím, jak postupně řídnou krabičky. Woby vypadají fakt dobře a je vidět, že dokonce i chytají :-) . Já dokončil těsně před zahájením tyhle 2 lipový Slidery 7cm. Na barvách se podepsalo, že nějakej ten měsíc jsem neměl štětec v ruce. Na zahájení mi jedna kudla takhle zrychtovala popíka. To aby LubO věděl, že domácí popíky chytají.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28715.jpgfoto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28716.jpg
Úterý 30. června 2009 ve 22:12® BigMike

Jo, pak to zakápnu vteřiňákem aby to drželo uvnitř břicha a když to zaschne, zaleju a zarovnám tím dutinu epoxydem.

Úterý 30. června 2009 ve 22:10® BigMike

Salmo: jak mají otevřené břicho, dám jim dopředu i dozadu za spodní očko olověný drátek. Koupím ty olověné pokrutiny, narovnám je a mám ho! A kolik ho dávám? Dle pocitu, že to w. i po laku a háčkách utáhne nad hladinou:) Na 8 cm „origoše“ to dělá asi 1 cm pře očko a 1 cm drátku za očko. Průměr drátku asi 2 mm.

Úterý 30. června 2009 v 18:10® LuboO
LuboO

Par poslednych kuskov do zbierky. Na toho ruzovobieleho s ciernym pasom mam regulerneho kapra 50 cm za papulu, na toho trikolor jointeda utok stuky, aj ho trochu zjazvila, na popika krasny utok bolena, ale zbadal ma a nedobral. Pod nohami, krasny pohlad. Tie popiky su zbuchane za jeden vecer, ale uz mam know how, nabuduce budu krajsie.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28712.jpgfoto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28713.jpgfoto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28714.jpg
Úterý 30. června 2009 v 8:00® mira.ll
mira.ll

Chtěl jsem si to taky zkusit, nenakupoval jsem žádné barvičky a laky ,vzal jsem co dům dal a tohle je výsledek. Myslím si že by to šlo určitě vychytat a vyrábět obstojné kousky,jen mít na to čas. :-)

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28710.jpgfoto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28711.jpg