Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 17. června 2009 ve 20:52® Futureriver
-
ahoj lidi dlouho jsem nějak neměl čas, ale nakonec jsem něco stvořil ( káčátko -jsem viděl někde na Youtube -sjem si ho zkusil vyrobit:) ) schválně jestli na něj něco pujde…
, jinak ať se všem daří a Petrův zdar
- Středa 17. června 2009 v 17:09® inspo
-
tomini> Vypadájí suprově. Vůbec bych neřekl, že jsou to tvé první kousky v životě. Smekám.
- Středa 17. června 2009 v 16:09® tomini
-
Zdravim vsetkych, vyroba vobov ma chytila, takze pridavam aj ja svoje prve vytvory – 1. seria. Uz som prisiel aj na par vychytavok aj par problemov, takze 2. seria by mala byt este lepsia. Priznam sa, ze najviac ma bavi to malovanie – kupil som par akrylovych sprejov a s nimi to roztocim. Oci a bodky napr. pstruha som robil s centrofixou, ale epoxid mi to rozmazal – zistil som to az pri 5 vobe, tak som tie ostatne striekol rychloschnucim lakom, takze ostatne uz drzali dobre…
Uz sa tesim, az ich coskoro pokrstim. S privlacou zacinam a nikdy som nemal v ruke origo voba z obchodu, tak sa mi zda, ze idu pekne…
hlavne, nech sa rybam pacia…
- Úterý 16. června 2009 ve 12:00® inspo
-
BigMike> Gratuluji. To musí být fajn pocit chytit ji na homemade woba.
- Úterý 16. června 2009 v 11:25® BigMike
-
Koukám, také máš rád divoké barvy, ten Nemo nemá chybu:) Jinak já dnes ráno na malou štičku chytil větší – 65 cm.
- Úterý 16. června 2009 v 10:12® inspo
-
LuboO> Nepodceňuj se, vypadají krásně.
- Úterý 16. června 2009 v 0:08® LuboO
-
z to su tie hotovky, len farby mi nejak nesedia, musim ich cvaknut na dennom svetle. Kvalita malieb ovplyvnena totalnym maliarskym antitalentom.
- Pondělí 15. června 2009 ve 20:37® Rybman
-
tak tohle jsou všechny výrobky za letošní zimu a jaro…
- Pondělí 15. června 2009 v 18:09® LuboO
-
ak sa zadari, poslem dnes foto nejakych hotoviek
- Pondělí 15. června 2009 ve 14:29® BigMike
-
Tak už poslední, ale opravdu poslední výrobky a zítra s nimi hurá do vody!:)
- Sobota 13. června 2009 ve 22:06® BigMike
-
„Tajné“ barvy po odpoledním laku:) Víc už toho do zahájení nepřibyde.
- Čtvrtek 11. června 2009 ve 20:47® HaDová
-
Všem co mají zájem o oblečení chytej. Zde jsou první kousky http://edice.chytej.cz/…i_chytej_cz/(prozatím v našem e-shopu), příští týden zprovozníme znovu sekci oblečení chytej.cz zde a v pondělí doplníme zbytek triček a 3 druhy nových čepic. Objednávat můžete mailem – edice@chytej.cz.
- Středa 10. června 2009 v 9:37® 3stan
-
BigMike> niekedy sa to stane aj mne. ja davam len 1 poslednu vrstvu. po nariedeni nechaj cca 30min tuhnut a potom nanasaj stetcom. pokial sa zacnu robit mapy,tak pockaj este chvilu,kym to este trochu vytuhne a pretieraj znovu. niekedy je treba kontrolovat
- Úterý 9. června 2009 ve 21:26® BigMike
-
tak ty moje rychleňáky dostaly kabát, ale přiznám se, že jsem ještě letoxitu nepřišel na kobylku! Druhá vrstva mi dělá na té první takové mapy, možná to už bylo na nanášení moc "zmedovatěléů, nevím. Každopádně rybám to snad bude fuk a bude poptávka:))
- Pátek 5. června 2009 ve 21:13® gomz
-
BigMike:zde foto meho lepitka
- Pátek 5. června 2009 v 10:41® BigMike
-
Kdo by se s tím kytoval?.))Ty doby, kdy jsem se snažil aby to trošku vypadalo jsou pryč, už nic nerozdávám, je to jen pro vlastní potřebu a tak se mi to takto narychlo mastí nejlépe. Na balzu robnou nanesu Minikolory, vodou to různě roz. a poladím, někde si vypomohu s perleťovým lakem na nehty (zejména na bílé to vynikne),po zaschnutí to trošku zahladím bříškem lžičky na kávu, natisknu hlavou nástřeláku žlutý podklad očka, pak špejlí černý bod a už jen čekám na lak. Je to 3 dny co Letoxit poslali a ještě ho Pošta nedodala, snad dnes!
- Čtvrtek 4. června 2009 ve 22:08® sears.13
-
BigMike>Doporučuji před prvním nátěrem (nástřikem) překytovat
- Čtvrtek 4. června 2009 ve 21:53® -zruseno
-
BigMike> Přidávám se k Liborovi, supr woblery.
- Čtvrtek 4. června 2009 ve 21:50® Vydrýsek říční
-
Jaké přípravky používáte na barvení+ povrchovou úpravu woblerů?
- Čtvrtek 4. června 2009 v 19:41® Libor
-
BigMike> fakt pěkný, dávám za 1
- Čtvrtek 4. června 2009 v 19:37® BigMike
-
Aby se neřeklo, že nic nedělám. Jedna větší krabka na ty „kopie“. Něco málo jo, čekají na příchod letoxu a lakování, pak už jen otestovat, osadit háčkama s protihroty a hurá na ně!!!
- Středa 3. června 2009 ve 22:57® Michal/
-
Salmo< Ale, když nejsem na rybách tak jsem na zahradě. Máma se nějak vybodla letos na kytky atd, tak sem toho hned využil a dělám další v pořadí již druhé jezírko, ale tohle má jen cca 2 kubíky. Mám ještě jedno a to má 10 kubíků. Pak se taky chystám na skalku a možná letos ještě prubnu i pergolu na způsob čínské pagody, ale asi jen tou střechou… Ale taky přišel dopis ze školy co všecko budu potřebovat na praxi atd, takže ete nwm. Pozdějc se kdyžtak ozvu
LuboO< sem zvědavý na finální produkt
- Středa 3. června 2009 ve 20:48® Dredaty
-
Lubo, taky jsem zkusil delat popy, sice zatim jsem udelal jednoho, ale „popatko“ jsem udelal nasledovne: Pouzil jsem nyt s pulkulatou hlavou (prumer dle potreby, ja mam myslim 12 mm), do dreva jsem si jim vytlacil dulek jako protikus (lepe trochu vetsi) a pak uz jen vzal kousek CD-cka, nahral ho nad svickou, polozil nad dulek, pritlacil nyt a je to. jen to oriznes a dobrousis.
Snad ti to pomuze.
- Středa 3. června 2009 v 18:20® Rybman
-
po dvou týdnech jsem dokončil pár kousků…už se nemůžu dočkat šestnáctého:D
- Neděle 31. května 2009 ve 14:17® sulda135
-
sears.13– Pjekný woblery to bych taky chtel umnet delat
- Čtvrtek 28. května 2009 v 19:38® Salmo
-
Zdravím…Po menší odmlce jsem zpět a koukám,že je tu vše při starém.
gomz> Jako vždy to máš vymáklý,prostě paráda
Michal> Gratuluji k rozchození
P.S. Co je s tebou ? Ani na ICQ se neobjevíš…
- Čtvrtek 28. května 2009 v 16:49® BigMike
-
Kdo hledá, ten najde:) Sice je to velké balení, ale prý to dlouho vydrží, tak přidávám adresu pro ty, kteří by sháněli LETOXIT : http://reichard.cz/…uct_info.php?…
- Čtvrtek 28. května 2009 v 7:38® 3stan
-
BigMike-http://www.5m.cz/ alebo skus sa opytat na nejakom modelarskom fore
- Čtvrtek 28. května 2009 v 7:33® 3stan
-
LuboO-prave preto ti pisem,ze pouzivam 0,75 lebo je tensi a lepsie sa tvaruje. ja ho nahrejem ,polozim na nejaku podlozku s kruhovym otvorom a protikusom pritlacim
- Středa 27. května 2009 v 15:31® BigMike
-
Tak jsem oběhal co v ČB šlo a když zmínil slovíčko LETOXIT, nikdo ani nezabral! Neskutečné, tady na jihu Čech buď nestaví modely a nebo ho nikdo nepoužívá! Ale oni kikde namají ani nic podobného, čirého, stálobarevného!!! Nekoupil by ste mi ho někdo někde a neposlal?