Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 13. dubna 2009 v 17:10® Ftmči
Ftmči

Tady teda chcípnul pes. Zaschnul mi epoxid na sérii, tak sem hodím pár fotek.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28635.jpgfoto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28636.jpgfoto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28637.jpg
Pondělí 13. dubna 2009 ve 13:18® Michal/
Michal/

Pánové tak aby se neřeklo… Veselé Velikonoce ;-) Mám zase hromadu vajec a nwm co s tim :-D 3 flašky sem odevzdal tatovi, tak mám ty vajca :-D Jinak já ani netvořím… Nějak není nálada…

Pondělí 13. dubna 2009 ve 12:33® 3stan

dedacek-raz som to sem daval aj s fotkami. Normalne prevrtas wobler. Vsunies do neho kovovu alebo plastovu trubicku a do nej ocelovu alebo olovenu gulicku. Na kraje tej trubicky prilepis pliesok a zakryjes balzou.

Neděle 12. dubna 2009 ve 23:11® ART
ART

gomz> a jéje už jsem na černé listině

Neděle 12. dubna 2009 ve 22:46® Beer.Beda
Beer.Beda

gomz> Jooo a já mám také výhradu!!!Chtěl bych tvořit alespoň z půlky takové kusy jako ty.Moc pěkné a inspirující.

Neděle 12. dubna 2009 ve 22:20® dedacek

myslel jsem jako udělat.

Neděle 12. dubna 2009 ve 22:18® dedacek

Zkoušeli jste chrastivé voblery?

Neděle 12. dubna 2009 ve 21:53® gomz
gomz

LuboO:uz se tesim na foto tvych vytvoru jako specialitky na pstruhy------------------------------------------mckvak8:ani nemam co.tvorim, ale uznej, ze 100× stejna fotka RH uz neni to prave.jinak vse z moji tvorby najdes na strankach me zeny, vuci kterym jsi mel nejake vyhrady.

Neděle 12. dubna 2009 ve 12:28® ART
ART

gomz: už si dlouho neukázal nějaký ty tvoje výtvory :-)

Neděle 12. dubna 2009 v 1:05® LuboO
LuboO

Vazeni, vdaka za rady, musim do zaciatku sezony urobit pre bratranca 8 kuskov na testovanie, preto sa pytam na farby. Uz ich mam hotove, teda tela, kostry, lopatky, uz len zalepit, namalovat, nalakovat. A nech skusa.

Sobota 11. dubna 2009 ve 23:29® dedacek

mě se nejvíce osvědčila ostrá žlutá s černým vzorkem , jak na štiky , tak na sumce, na candáty už méně.

Sobota 11. dubna 2009 v 15:10® 3stan

LuboO-potocak,cerebla,plos­ka, zlate boky a cierny chrbat, cierne telo a zlte bodky, je toho vela,co by mohlo fungovat

Sobota 11. dubna 2009 v 11:11® Dredaty
Dredaty

Lubo, pokud muzu mluvit za sebe, tak nejvic jsem asi nachytal na male woby cca 2,5–3 cm v barve potocak nebo duhak.

Ted taky nic nevyrabim, jsem furt na rybach kdyz je tak krasne a na vyrobu nemam drat.

Sobota 11. dubna 2009 v 9:49® LuboO
LuboO

Jezis, teraz som si vsimol, ze pstruhi makke i!!!!!!! Pardon, pstruhy.

Sobota 11. dubna 2009 v 0:51® LuboO
LuboO

Salmo, otazka na teba, ktora farba wobov sa ti najlepsie osvedcila na pstruhi? Potocaky? Vdaka.

Pátek 10. dubna 2009 ve 22:56® LuboO
LuboO

Michal, nemas nabite baterky, co?

Pátek 10. dubna 2009 ve 22:46® Michal/
Michal/

Pánové, ja na to teď nějak kašlu. Radši chodim na ryby. Viz z lovu.

Pátek 10. dubna 2009 v 9:43® Ftmči
Ftmči

LuboO: Možné jsou obě 2 varianty. Buď zachytíš těmi trojháky větev či jinou případnou vázku a vyáhneš jí i s woblerem, nebo se ti podaří trojháčky (ty na wobleru) zachytit do řetězu, ty pak tahem ohneš a wobler vytáhneš z vázky. Dost asi záleží na náhodě a zručnosti, který ze způsobů vyproštění se ti podaří (samozřejmě také záleží na typu vázky, celý strom z vody asi nevytáhnu:)). Osobně jsem to ještě nikdy nepoužil, tudíž ti předávám pouze informace získané na internetu. Sám jsem zvědav, v kolika případech to bude úspěšné.

Gomz: Doufám, že vyprošťovač bude pěkě odpočívat v batohu a do akce se vůbec nedostane:).

Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 22:31® LuboO
LuboO

gomz, neviem, ci som pochopil dobre princip toho vyprostovaka, nikdy som to nepouzival. ak mi nastraha uviazne napr na nejakom konari vo vode, spustim tu karabinu po vlasci dole, tie trojhaky mi zachytia konar a ja to taham cele von, nie? Aj s nastrahou. Alebo ide o to zachytit nastrahu a tu vytrhnut z konara?

Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 22:26® gomz
gomz

LuboO:ty retizky maji pomoci chytit trojhak at ti nezustane wob ve vode.jinak ten pejsek je na fotce u meho nicku.svycarsky ovcak.kotec nic moc-26m2, ale jeste tam chci slozit i nejake drevo na topeni.

Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 22:22® LuboO
LuboO

gomz, fuu, to bude riadny kotec… A akeho psa mas? Maxipes Fik? Alebo ten z awataru?

Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 22:21® LuboO
LuboO

Otazka na doudlebana alebo ineho, co bude vediet, na co sluzia tie retiazky na vyprostovaku? uz som vidle aj take chlpate gule na tom, chapem, ze tie trojhaky maju asi zakvacit vetvu alebo nieco, ale tie retaze su mi nejasne.Alebo len zataz? Mozno blba otazka, ale rad by som vedel odpoved…

Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 22:21® gomz
gomz

LuboO:jestli jeste ziju nevim, ale nejak nestiham.pred chvilkou jsem slezl ze strechy na kotec pro psa…

Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 22:19® LuboO
LuboO

gomz, no nazdar, zijes? Mam pocit, ze vsetci hendmejdaci wobov isli niekam na dovolenku…

Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 22:15® gomz
gomz

Doudleban:urcite to sem patri-porad je co zachranovat, ne?-----------------------------------------------------BigMike:hledej v modelarne.jinak primo vyrobce mi rikal, ze neni problem dobirkou, ale 250k vyjde letoxit a 250k doprava…vyrabi fa 5M(www.5M.eu)-----------------------------------3stan:skvele vyrobky, gratulace.--------------------------------------------------LuboO:armstron­g?dekuji, ale nevim, nevim.-----------------------Rybman:jen se zapoj, vsichni zde budeme urcite radi. a nic moc????vse bude casem lepsi, teda pokud te to chytlo!

Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 21:50® BigMike

nedělám vůbec nic, nějak mi jde teď rybařina skrz prsty – nastalo období zahrady, svážení kamenů odkudkoliv na velkou mohylu na zahradě, střelnice, trošku kolo…Až opadne Lužnice, začnu s plavačkou a snad do zahájení dodělám těch pár tělíček! Nikde tady nemohu sehnat ten Letoxit.

Čtvrtek 9. dubna 2009 v 15:07® Ftmči
Ftmči

Přiznávám, že s výrobou woblerů je to u mě teď dost slabý. Dobarvuji poslední sérii cca 20ks. Až je hodím do laku, tak pošlu fotku. Nicméně dneska dopoledne jsem se zabýval tímto. Není to sice wobler, ale domácí výroba to je, tak myslím, že to sem také patří. Snad tím prodloužím pobyt woblerů v krabičkách.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28634.jpg
Středa 8. dubna 2009 ve 23:00® Michal/
Michal/

Tak takhle nějak začínal Rapala a kde je dnes… http://www.rapala.com/…istory_3.jpg

Středa 8. dubna 2009 v 8:02® Michal/
Michal/

LuboO> Mám Samsung S750, stačí a na ty baterky se kouknu pozdějc. Teď valim na bus :-) Jinak já se už říznul, a ne jednou. A tak když je gomz armstrong, tak co sem pak já? :-D :D Taky něco mezi cyklobabkami? :-D :D