Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 7. dubna 2009 ve 22:06® filip111
-
test, jestli test kterým testoval test funguje
- Úterý 7. dubna 2009 ve 21:34® LuboO
-
Michal, co mas za fotak, ja mam jednorazovky z Tesca na 500 foto a nabijacie 2500mAh na cca 400 foto. blesk a zoom neobmedzujem. A tie Teskacke su lacne a predsa vydrzia. Ale musia byt alkalicke. Inak, si nejaky prosuktivny, nezda sa ti? Mal by si si zarezat nozom do prsta, aby si nas nejak brutalne nepredbehol, teda mimo gomza… Ten je ako Armstrong medzi cyklobabkami co idu na vinicu…:DDD
- Úterý 7. dubna 2009 ve 21:20® Michal/
-
LuboO< Hej máš pravdu. Mám s nima problémy. Když koupim v obchodě obyčejný, tak foťák akorát zapnu a ihned odchází!! A na nabíjecí jede i 4 dny. Uvažoval sem, že se kouknu jestli třeba Duracell dělá nabíjecí. Jinak co to je s tím písmem?--------
Já dneska udělal 2 wobky, udělal jim kostry a 6 wobků už schne v laku
Udělám dalších 6 a pudu barvit
- Úterý 7. dubna 2009 v 7:43® 3stan
-
LuboO- rado sa stalo. Ten hmyz mal byt uz davno hotovy. za tyzden pstruhovka otvorena
- Pondělí 6. dubna 2009 ve 22:59® LuboO
-
Michal, ty mas vecny problem s tymi baterkami, kup si alkalicke jednorazovky, ja na ne vyfotim vyse 500 fotiek a mas „vystarano“.
- Pondělí 6. dubna 2009 ve 22:50® Michal/
-
3stan> Super
Jsou fakt perfektní.
LuboO< Říkám, dočkáš se
U nás stejně berou jenom ty malý.
Jinak já dneska tvožil
Udělal sem 4 woby, právě schne lepidlo
S tou novou balsou to jde pomalu
Ale zítra hodlám udělat ještě 1 popa a nějaký kousky. Jakmile se nabijou baterky tak dám foto.
- Pondělí 6. dubna 2009 ve 20:14® LuboO
-
3stan, parada, hlavne ten hmyz, ten mam v plane robit onedlho, inak este raz velka vdaka za obalku…
- Pondělí 6. dubna 2009 v 15:35® 3stan
-
este raz
- Pondělí 6. dubna 2009 v 15:32® 3stan
-
pridam nejake posledne kusky
- Neděle 5. dubna 2009 ve 22:21® LuboO
-
Rybman, ako ti pracuju tie krpate z tretej fotky?
- Neděle 5. dubna 2009 v 19:48® Rybman
-
taky se zapojím…není to nic moc ale snažím se
- Neděle 5. dubna 2009 v 15:21® LuboO
-
Bol som dnes s rodinkou na prechadzke okolo rybnika nedaleko od nas a uz sa tie supinate prasiatka vytahuju na plytciny, bolo ich tam kvanta.
- Neděle 5. dubna 2009 v 1:04® Salmo
-
Michal,gomz> Díky
Jinak ta žába k obědu nebyla,takový labužník zase nejsem…
- Sobota 4. dubna 2009 ve 22:02® LuboO
-
Michal, viem, ale kedy…
- Sobota 4. dubna 2009 ve 20:29® Michal/
-
LuboO< Neboj, dočkáš se
- Sobota 4. dubna 2009 v 18:40® LuboO
-
Vazeni, pekne, vy bud tvorite alebo lapate a ja sa zasieram v praci alebo v skole:(((
- Sobota 4. dubna 2009 ve 13:53® Michal/
-
Salmo< Mno paráda, mě se zatím podařil nej kapřík 51cm. Ale pracuje se na větších
PS: Ten oběd byla ta žába? Žabí stehýnka?
- Sobota 4. dubna 2009 ve 13:46® Michal/
-
gomz< Já na to taky teď nějak dlabu. Využívám toho, že je hezký počasí, ale přes týden určitě něco vyřežu
- Sobota 4. dubna 2009 v 10:33® gomz
-
Salmo:hezke.taky bych radeji vypadl, ale nejak se nemuzu dostat ven, mam i jine starosti.proste skoda, ale tesim se a az vypadnu na ryby tak si to uziju, snad.
- Sobota 4. dubna 2009 v 0:25® Salmo
-
Ještě foto – ochutnávka
- Sobota 4. dubna 2009 v 0:07® Salmo
-
gomz> Ač to píšu nerad,na výrobu kašlu.Chodím raději do terénu.Dneska jsem byl na jednom místním stojáku s plavačkou a povodil jsem si 2 pstruhy(30 a 35 cm,oba zmaseni),dále 4 cejny,3 plotice a pár záběrů jsem nezužitkoval.Celkem podařená vycházka,dokonce jsem domů přinesl i zítřejší oběd
- Pátek 3. dubna 2009 ve 21:15® gomz
-
....... a co jako? nikdo NIC nedela????tak ja se priznam-dnes barva, ale jen do bile cca 45ks.pak mi barva dosla, teda odesla.no a aby toho bylo povic tak mi prdlo tesneni v pistolce a ja ne a ne se s ni domluvit.takze nasledoval start nove pistole na ostro a zmakla to na 1*.vycistil jsem pistolku a dal dalsi barvu, ktera se mi srazila „mrcha“ az v pistolce(mozna jsem na to uz nevidel).tak tvorim tesneni a snazim se rozchodit co je v mych silach.
- Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 21:08® Beer.Beda
-
Jo jo koukal jsem a asi jo.Ještě zítra zaběhnu do jednoho modelářství a jinak si to objednam.
- Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 20:32® gomz
-
Beer.Beda:ne.desky jsou 2.trida tak na ne je sleva.hranolky co jsem bral 25×25mm vypadaji dobre.
- Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 20:24® Beer.Beda
-
gomz> Jako že za hranoly je sleva 20%.
- Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 20:16® gomz
-
Beer.Beda:muzes si ji i objednat zde: HVP-modell.cz , ale maji 2.jakost a nejak moc hezka od pohledu neni(desky), hranolky jsou supr.za to je dolu z ceny 20% a pokud se zaregistrujes tak mas bonus –10%z ceny nakupu.maji nekoho na rozvoz a hodi ti to az domu, jen to musi nekdo prevzit.---------------------------jinak dnes prebrusuju jak o dusu, protoze bych rad zitra neco hodil do barvy.
- Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 20:08® Beer.Beda
-
Kura chlapi kde mám sehnat balzu v okolí Kralup nebo Mělníka byl jsem dnes ve 3 modelářstvích a mají tam jen tenké kousky to je mi na prd.
- Čtvrtek 2. dubna 2009 v 19:09® Michal/
-
Salmo< njn, já zase nemám kolo, takže pokud někam chcu, tak si tam musim dojít pěšky. Takže kolikráte sem už šel do dědinky, která je i 8nebo9 km daleko
A tak co, aspoň se projdu. — gomz< Takže tuš dneska nepude. Musim vyčistit sklenky od barev co sem dostal od kamaráda. Ty svině nejdou dolů ani odlakovačem
Bude to na dýl…---- Dneska sem řezal 2 woby a šly, ale kostry nejdou. Vůbec mi to dneska nejde.
- Čtvrtek 2. dubna 2009 v 17:19® Salmo
-
Michal> 1 km je hovno.Já každý den nachodím tak 5 cestou do a ze školy
A v látě při vláčce ujdu kolem řeky třeba 15 km,někdy i víc.Jen se mi prostě po městě nechce tahat prkno(sice nic nevážící,ale i tak
- Čtvrtek 2. dubna 2009 v 17:11® Salmo
-
gomz> Napsal jsem to blbě,ta deska mi přišla na krám(k těm modelářům) Objednával jsem jí přes ně,abych neplatil poštovný