Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 1. dubna 2009 ve 22:43® Michal/
Michal/

Salmo< Jen kilometr a jezdíš busem?! cca za 15–20 minut a to když se loudám to mám pěšky. Každou neděli sem chodil do kroužku k rybníku 1,5 km. Tam a zpátky takže celkem 3km :-D A ty jedeš busem :-D ------------------ gomz< jj zkušenosti přidám, ale až bude čas. Dneska zrovna nebyl. Zítra to zkusím, doufám, a podám hlášení ;-) ------------------ fishrman< já mám originály půčený od kámoše :-) Zatím jedu podle toho. Zítra hodlám řezat, až se ze mě bude prášit :o))------------ Jinak před chvílí proběhla zkouška toho woba. Ten drát tu funkci olova moc nezastal, tak sem tam přidal olovo a chodí velice krásně. Jakmile ho nabarvím, tak to bude podívaná…

Středa 1. dubna 2009 ve 21:32® gomz
gomz

Salmo:to pak jo, protoze jsi psal:Dneska mi přišla fošna balsy.tak jsem myslel, ze jsi objednal pres net.

Středa 1. dubna 2009 ve 21:23® Salmo
Salmo

gomz> Škoda to není,protože mám modelářství asi 1 km od baráku a to tam ještě jedu autobusem :-D Takže matroš můžu kdykoli přikoupit…

Středa 1. dubna 2009 ve 20:39® gomz
gomz

mig61:diky a uz se tesim na tvuj prvni vytvor.------------------------------------------jinak moje wobky muzete prohlizet na strankach GOMZove: sarie-decoupage.blog.cz jsou tam skoro vsechny v sekci neco pro chlapy.---------------------------------------Michal:tak po testu pridej tve zkusenosti s tusi.---------------------------------------------------------Salmo:jen se snaz at ti trisky litaji, ale neni to skoda?jen jedna deska?

Středa 1. dubna 2009 v 19:27® fishrman
fishrman

Michal: k ocásku každopádně , jen mě napadlo že vidět originál bi nebilo špatné . Popa už jsem skoušel a mám pocit že se mi to moc nepovedlo skusim večír poslat foto

Středa 1. dubna 2009 v 18:32® skwor
skwor

Doudleban: Včera jsem se dostal do jednoho místního obchodu a narazil tam na tohle. Není to sice přesně ta barva co jsem sháněl, ale asi si pro něj do zahájení zajdu.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28624.jpg
Středa 1. dubna 2009 v 16:09® Salmo
Salmo

Michal> Jo,něco proti ?? :-)

mig61> Už se těším na výrobky :-)

Středa 1. dubna 2009 v 11:47® mig61

gomz: ten tvůj problém vypadá spíš na hodně barvy z blízka. Aby jsi ale udělal malou tečku, je potřeba tu trysku mít také blízko (cca0,5–1cm). Pak je ale nutné seřídit (jestli to jde u tvé pistole) množství barvy na minimum, tím ale zase musí být ta barva řidší a u Humbrolek je problém v tom, že rychle zasychají v trysce, takže víc čistíš než barvíš (na tyhle malé detaily jsou dobré barvy Gunze -nezasychají tak brzo a mají velmi jemný pigment)…jo a tlak kolem 1bar. Nic ale nepomůže víc než praxe a zase praxe. Sem chodím spíš pro rady, mnoha výrazům ani nerozumím, protože chytám teprve druhým rokem, vláčet jsem zkusil loni na podzim poprvé, takže dělat si woblera jsem ještě nepotřeboval:-) . Ale zkusím to a dám sem fotku. někdy.

Úterý 31. března 2009 ve 22:45® Michal/
Michal/

Salmo< Až hotovek? :-)

Úterý 31. března 2009 v 18:08® Salmo
Salmo

Teda chlapci,vy jedete :-)

Dneska mi přišla fošna balsy 100×10×2 cm,tak to roztáčím(jak jsem sliboval).Už mám hrubě vyřízlý 4 brouky…Fotky hotovek budou

Pondělí 30. března 2009 ve 22:48® Michal/
Michal/

Jo a taky ten drát zastal práci olova. Už má 4 gramy, tak kdybych tam dal olovo, tak má i víc :-)) Konečně :-D

Pondělí 30. března 2009 ve 22:46® Michal/
Michal/

gomz< wob má 6 cm a drát je 1mm. Líbí se mi to tak, navíc, hodlám udělat jednu sadu woblerků kolem 6–8 cm, tak tam tenhle drát použiju. Jinak rozhodnul sem se, že zkusim tu tuš. 13.týho je výplata, tak pak dostanu nějaký peníze, tak koupim něco málo. :-) Pak dám vědět. Akorát se ta pistolka bude muset asi víc čistit.

Pondělí 30. března 2009 ve 22:06® gomz
gomz

Michal:neni ta kostra nejaka moc silna?nevim jak je wob dlouhy.jaka je sila dratu?balsa se deli dle gramaze. STANDARD nad 131g/dm3 pak je i lehci, ale drazsi.SPECIÁL do 90g/dm3

Pondělí 30. března 2009 ve 21:57® Michal/
Michal/

http://www.deutscherhechtangler-club.de/Wobbler.php Teď možná melu blbosti, tady je ten odkaz na ty woby… Pokud melu blbosti, tak si mě nevšímejte…

Pondělí 30. března 2009 ve 21:47® Michal/
Michal/

gomz< Lehká byla akorát, ale někdy se drolila. Tak možná kvůli tomu ty woby něměly víc jak 4 gramy :-D

Pondělí 30. března 2009 ve 21:46® Michal/
Michal/

fishrman< To nwm, ale určo ti někdo řekne kam ji dát, já osobně bych ji po zvážení dal na ocásek. Pod hlavičku asik ne :-) nwm

Pondělí 30. března 2009 ve 21:45® Michal/
Michal/

Tady to je, akorát se mi trochu nepovedla ta kostra, ale to ještě doladím… Co říkáte na ten drát?

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28623.jpg
Pondělí 30. března 2009 ve 21:32® fishrman
fishrman

Chlapi dredaty mel stránku www na ty RTG snímky ale není tam žádný POP nevíte , nemáte . Dík předem

Pondělí 30. března 2009 ve 21:28® fishrman
fishrman

Michal: mám a velkou jen mi nejde dát na forko ešte jednu otku

Pondělí 30. března 2009 ve 21:26® gomz
gomz

Michal:bral jsi „lehkou“?neni zbytecne draha a moc olova na dovazeni?nevim, ja beru standard

Pondělí 30. března 2009 ve 21:24® gomz
gomz

Hony:diky moc.on je shanel sidonius, ale neztrati se.-----------------------------------------------------------fishrman:vypa­da dobre

Pondělí 30. března 2009 ve 21:22® Michal/
Michal/

fishrman< Není zač :-) Sem rád, že máš radost :-))

Pondělí 30. března 2009 ve 21:21® Michal/
Michal/

gomz< Bral sem totok http://www.rcm.cz/index.php?… a předtím sem bral totok http://www.rcm.cz/index.php?… není to přesně ona, ale je to jen tenčí. Předtím sem nožem krásně zajel do balzy a těď mi po ní jen sjede…

Pondělí 30. března 2009 ve 21:19® fishrman
fishrman

Zdar lidi tady jsem vytvořil takovej paskvil wob:) . Je 5cm dlouhý telíčko je kovmaster ale uš nevim jakej tip jen to byla jedno dílka a já jsem ji rozpuli+lopatka je salmo .Vypadá to že i pošlape__________­________________Michal: dík za radu že mám přihnout vočko na vlasec vzal jsem woba na výlet k písáku a ani nevíš jakou mám radost:))))))))))­))))))))))))))))))))))))­)))))))

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28622.jpg
Pondělí 30. března 2009 ve 21:14® Hony

Gomz – http://xoomer.alice.it/…r/a_xray.htm http://www.deutscherhechtangler-club.de/Wobbler.php

nedovedu to udělat do modra,aby to fungovalo – rengenové snímky

Pondělí 30. března 2009 ve 20:25® gomz
gomz

Michal:6 a 7,5mm.ja delal objednavku u fy HVP modell, chtel jsem totiz i kulatinu a tu pelikan nema.nejdriv jsem jim volal a pry je nejaky vseobecny problem s balsou.jeji kvalita je spatna.co jsi bral a jaka byla cena?

Pondělí 30. března 2009 v 19:47® Michal/
Michal/

gomz< Kolik, že to má asi v průměru? Jinak já to objednával z www.rcm.cz

Pondělí 30. března 2009 v 19:40® gomz
gomz

Michal:to sem nepis ani ze srandy!ja udelal vcera objednavku za cca 650k+dobirka.no jsem zvedav co mi prijde.----------------------------------------------------foto formy a odlitku

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28621.jpg
Pondělí 30. března 2009 v 19:28® Michal/
Michal/

gomz< Už mi přišel materiál, ale sem nasr. Balza je skoro stejně tvrdá jak normální smrková deska. Vůbec nejde řezat nožem a s pilou je to drbanice jak… Udělal jsem z toho woba, šlo to, ale není to ono :-(( Jinak to, co jsi popisival, že ti barva steče, sem začil hodněkrát :-D Ale jak říkám, to se poddá. Jinak s tím olovem sem tě neviděl, ale měl si mě vidět jak sem do teho bušil :-D

LuboO< gratulace k úlovku :-) Jinak s tím olovem. Broky sem taky dával, ale není jich moc a navíc se musí kupovat. Takhle to mám zadarmo :-)