Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 27. března 2009 ve 21:01® gomz
gomz

Michal:proto jsem sel do toho co mam ted uz doma.ty prachy bych do toho nedal.a s tema barvama mas taky pravdu.jak zacnes tak jen dokupujes at si muzes vic hrat.------------------------dnes v 19:04:32 fishrman:neni zac a uzij si to tam.

Pátek 27. března 2009 ve 20:57® fishrman
fishrman

gomz: tak to je super :-(( ale uvidíme třeba si nějak poradim zatim dík jdu na pocker do hospy :-)

Pátek 27. března 2009 ve 20:48® Michal/
Michal/

gomz< Na woblery apod. by mi připadla pistolka za 6000 Kč docela jako blbost. Taková jako máš ty, kolem 1300, stačí. Já mám zatím základní barvy, ale budu muset dokoupit…

Pátek 27. března 2009 ve 20:44® gomz
gomz

Michal:ja musel koupit skoro vse a male baleni byl hrozny problem(drat), ono se to nezda, ale i ta pitoma barva po 45k je hruza.mam jich tam kolem 23 druhu.a to mi jeden borec co dela airbrush tvrdil, ze slusna pistolka bude tak kolem 6.000k.proste kaslu na to a nepocitam-UZ.-----------------------------fishrman:ta cena za pistolku neni az tak hrozna.ja mam za 1300 a 1400k, ale vydaje rostou s nakupem kompresoru, hadic, barev…

Pátek 27. března 2009 ve 20:27® fishrman
fishrman

gomz: pistolka by se hodila ale teď moc peněz nemám tak se musím spolehnout na obič spreje a na tečky :-) . A zas se mi nechce kupovat ňákou obyč za 500kč ale už ňákou pořádnou aspoň za 1200kč ať to za ňeco stojí

Pátek 27. března 2009 ve 20:17® fishrman
fishrman

jo a dík neznámemu za radu ohledně průměru drátu na dílku woba skusím sehnak nákej drátek tak doufám ze se mě to podaří

Pátek 27. března 2009 ve 20:15® Michal/
Michal/

gomz< Já sem tak cca na 2000 Kč. Naskočilo to hlavně kvůli nákupu pistolky, ale stojí to za to. Jinak já byl vysmaty, když mi nestíkala barva při stříkání :-D

Pátek 27. března 2009 ve 20:08® gomz
gomz

fishrman:s tema teckama mas pravdu, ale nektere prvni kousky vypadaji podstatne hur-opracovani atd…jinak pokud barvis stetcem tak ti neporadim, to se mi nikdy nedarilo a proto nakup pistolky.

Pátek 27. března 2009 ve 20:08® fishrman
fishrman

Michal: dík za radu stím že mám ohnout to očko v akváru to vypadá že jde rovně ale vezmuho k vodě a uvidíme

Pátek 27. března 2009 ve 20:05® gomz
gomz

Michal:ze ti neco nejde se nediv, ale az se ti to podari tak uvidis jak budes vysmaty a jakou budes mit radost.jinak je mi to jasne, ze penize pokud nejsou neni mozne delat nakup podle predstav a chuti.ja se v pocitani investic (wobky)dostal pres 10.000k a uz to pocitat nebudu, protoze by mi z toho mohlo taky hrabnout.

Pátek 27. března 2009 ve 20:04® fishrman
fishrman

gomz:dík jsem rád že se ti líbý wob je opravdu můj první ale udělat pár teček dokáže každý . Spíš jsem zvědav jak se mi podaří udělat nákou duhu a pěkně do stracena at to nevipadá jak německá vlajka :-)

Pátek 27. března 2009 ve 20:00® Michal/
Michal/

gomz< Ale pořád ne osobně :-D Já bral jen 2 balzové desky. Nemám právě moc peněz. K tomu pár blbostí a platim 390 kč. Ale přes prázdniny by mě měli vzít na brigádu k pokládání podlah, tak tam si něco vydělám a později to do teho vrazim, ale ještě to není jistý. Mno, spíš si teď hodlám hrát s drátem a těma kostřičkama :-) Musim navíc nějak vykoumat toho woblerka s lomenou lopatkou. Ale to půjde díky tomu, kolik rad ste mi tu všeci dali.

Pátek 27. března 2009 v 19:45® gomz
gomz

Michal:tech wobku bylo v krabicich 309(mam pocit)vyhru jsem posilal tento tyden.jeste neni vse hotove(z krabic), ale porad delam dalsi a dalsi.kolik jich je uz si netroufnu hadat ani ja.navic se to neda ani spocitat, bo uz je neco pryc.kolik budes te balsy kupovat?ja mam zalusk na par kousku za cca 700k.vzal bych jen za 350, ale maji tam +120 za dobirku tak toho vezmu vic.internetove znas?aspon jak vypadam mas na te fotce u desticky s logem chytej.a foto bude, ale az…

Pátek 27. března 2009 v 19:26® Michal/
Michal/

gomz< To jest pravda :-) Mno pamatuješ na tu soutěž jak jsi ji sem dal? Měli sme uhádnout kolik wobků jsi měl v těch krabicích. Bylo to kolem 200, pak jich tady bylo od tebe jak máku + teď dalších mám dojem cirka 37, tak kolem 500 woblerů to bude :-) — Potom sem hoď nějaký fotky výtvorů, kde si použil tu novou pistolku :-) Jak tě tak internetově znám, tak máš zase něco zalubem. :-)

Pátek 27. března 2009 v 18:49® gomz
gomz

Michal:600ks?to ani nahodou.mozna neco min jak 200 vic urcite nee.a s tim vlacenim to mam stejne-wobku na trhani mam, ale vlacit nic moc.jinak jsem zvedav na tu novou pistolku.myslim, ze co do serizovani je daleko lepsi, ta starsi ma nadobku z boku a to tesneni je tam nejake na howno at to dotahuju jak chcu proteka mi barva a pak je vse zasrate.a kdo si hraje nezlobi, ne?

Pátek 27. března 2009 v 18:37® Michal/
Michal/

gomz< gumorejpal tiše závidí a taky žasne. Kdybych to spočítal tak jsi asi za poslední 3 měsíce udělal přes 600 woblerů? Já si už teď jen tak říkám, vláčet moc nechodim, ale woblery dělám :-D Asi se to bude muset trochu změnit ;-) Jinak jakmile přijde materiál, což bude asi ve středu, tak ve čtvrtek začnu dělat :-(( ) Těšim se na to jak na Vánoce.--- Ta destička s logem Chytej.cz je dost dobrá :-) Líbí se mi, jak si s tím vyhraješ :-D nwm nwm co by na tebe řekla naše učitelka, která nám říká hračičky a to sme ji jen rozebraly stůl se židlí :-)

Pátek 27. března 2009 v 17:28® gomz
gomz

hmmmm tak popis u fotky nevidim.prirustek pistolky(ta spodni) a wobky co jsem lepil v noci.

Pátek 27. března 2009 v 17:27® gomz
gomz

tak jsem koupil zubarsky dratek 0,5mm tvrdy, jeste udelam objednavku balsy a prubnu par mikrokousku.---------------------------------Michal:prestaneme te provokovat hned jak zacnes neco delat a budou fotky.TADY foto pro gumotrenkoveho rejpala.-------------------------------------------Doudleban:osobka

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28608.jpgfoto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28609.jpg
Pátek 27. března 2009 v 15:47® Michal/
Michal/

Tak negungujou no. Jinak půjdu se podívat, jestli někde nemám malinkatej kousek balzy alespoň na něco malinkýho. Pokud jo, tak něco zkusim vyrobit:)

Pátek 27. března 2009 v 15:46® Michal/
Michal/

Jinak zdá se mito,

nebo odstavce už fungujou :-)

Pátek 27. března 2009 v 15:08® Michal/
Michal/

Doudleban< OK. Jakmile přijde materaál, tak udělám jeden kousek, který bude štíhlejší a pohraju si i se zítěží. Moc děkuju všem za rady.

Pokus o odstavec…

Pátek 27. března 2009 v 11:07® Ftmči
Ftmči

Ty fotky se musí rozbalit, pak jsou v pořádku. Něják se u nich nezobrazil popis, takže na té první je podle mě nevhodný způsob vyvážení. Na té druhé pak zhruba způsob jakým je vyvažuji já.

Pátek 27. března 2009 v 11:04® Ftmči
Ftmči

Michal: U toho SSR je třeba správně rozmístit zátěž, aby jsi docílil toho pohybu boků. Pokud jsi ještě nezalepil drážku, tak zkus zátěž různě popřemisťovat.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28606.jpgfoto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28607.jpg
Pátek 27. března 2009 v 8:03® Michal/
Michal/

Dredaty< SUPER, fakt moc díky :-) gomz< šak jen pomlouvejte všeci :-D

Pátek 27. března 2009 v 1:58® gomz
gomz

Michal:celkem trefa, tryska 0,2mm a ma to lepsi serizovani jak ta starsi.GOMZova je v praci tak delam v noci-je mi to sumak.------------------------------LuboO:s tvoji reakci na Michalovo muzu jen souhlasit.videl jsi foto ve foru Veletrh Brno 18.3 – 22.3.2009 SRAZ?p­rispevek HaDa 25.3.vecer?jdu natirat.

Čtvrtek 26. března 2009 ve 23:10® Dredaty
Dredaty

Michal, ten wob je prcek, ma 5,5cm, ale rozmery lopatky ti reknu presne, prikladam fotku s kotama a nacrtem loptaky. Snad se v tom vyznas.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28605.jpg
Čtvrtek 26. března 2009 ve 23:09® LuboO
LuboO

a prd makovy

Čtvrtek 26. března 2009 ve 23:09® LuboO
LuboO

skuska odstavcov

skuska odstavcov

skuska odstavcov

Čtvrtek 26. března 2009 ve 23:08® LuboO
LuboO

gomz, dostal som, vdaka. Michal, ty to uz rozjizdis asi piaty krat, uz nieco rob, cece.

Čtvrtek 26. března 2009 ve 22:47® Michal/
Michal/

gomz< Člověče ty trpíš nespavostí? Všecko to děláš přes noc :-D Budu hádat, koupil jsis novou pistolku s tryskou 0,2 nebo míň na detaily :-D Jinak já jen čekám, až mi přijde materiál :-(( Pak to rozjedu ve velkým :-)) Na ty fota sem zvědavej. Dycky když sem cosik dáváš, tak to napínáš jak gumu u kalhot, tak bacha ať nepraskne! :-) Sem totiž dost zvídavá osůbka :-)