Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 26. března 2009 ve 22:32® gomz
gomz

fishrman:pokud je to tve prvni dilo pak se ti podarilo…hezke.------------------------------------------LuboO:poslal jsem ti email--------------------------------------Michal:poridil jsem noveho kone do staje strikacich pistolek, foto pozdeji.-----------------------------vcerejsi noc ve znameni lepeni wobku, dnes brouseni.opet se chystam lepit pres noc a mozna prijde i na lakovani.

Čtvrtek 26. března 2009 ve 22:16® fishrman
fishrman

Dredaty: dik za stránku zítra si to najdu a stáhnu . Dík moc čus

Čtvrtek 26. března 2009 ve 22:13® fishrman
fishrman

LuboO: tak to máš velké plus . Teď jdu spát ráno brzo vstávám tak zaťal . jestli to píšu správně čus

Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:53® Michal/
Michal/

Dredaty< SUPER!! Díky moc!! Teď už to nějak rozchodím. Jak je asik ta lopatka celkem když je neohnutá asi dlouhá? Počítám tak 2–3cm ne? Jinak fakt ti děkuju. Tohle sem potřeboval.

Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:37® LuboO
LuboO

fishrman, mne to pracu neda, ja ich mam niekde ulozene, skor tebe, ak ich budes chciet najst:))) dredaty, boli to dve stranky, este jedna je.

Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:35® Dredaty
Dredaty

tadyjsou ty RTG snimky, mam to v oblibenych http://www.deutscherhechtangler-club.de/Wobbler.php

Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:27® fishrman
fishrman

LuboO: Já si myslím ze ty rentgenové snímky už někdo na todle forum dával akorát to je uz dost dlouho tak ti dá práci to najít ale skus to

Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:18® fishrman
fishrman

LuboO: Já ten drát mam taky zadarmo díky bohu . Tělíčko je balza a lopatka s obalu na DVD . Tělíčko jsem brousil ručně tak jsem se na tom docela natrápil než jsem ho dopiloval aby byl rovnoměrný

Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:11® LuboO
LuboO

fishrman,A co bol, zubny technik? Mohol som aj ja mat taky, ale bol nehorazne drahy, tento zvaracsky mam zadarmo… Toho pstruzika si robil z balzy? A lopatka je z akeho matrosa?

Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:09® LuboO
LuboO

fishrman, ked sa tu pohrabes, najdes linky na rentgenove snimky woblerov, tie ti pomozu s umiestnovanim zataze, ja som si ich niekde ulozil a za pana ich nemozem najst.

Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:08® fishrman
fishrman

LuboO: To já si sehnal drát 0,8mm s technického stříbra je taky tvrdý jako svině akorát ho moc nemám a ten kluk od koho jsem to dostal tak pišel o práci

Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:05® Dredaty
Dredaty

Nejak mi ty fotky nejdou vlozit, asi jsou moc velke, tak aspon ta jedna. Ta lopatka ma pokud by se narovnala klasicky tvar, v predu mirne zakulacena a zbytek se smerek v wobu zuzuje. Zakulaceni konci u dolniho zalomeni.

Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:04® fishrman
fishrman

LuboO: a mezi očima jsem myslel jako ve středu ale trochu níž než oči

Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:03® LuboO
LuboO

fishrman, z nerez zvaracieho drotu 0,8 mm, je tvrdy, ale odolny voci hrdzi.

Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:01® fishrman
fishrman

LuboO: dík za radu určitě to skusím a sčeho děláš drátěné kostřičky ?

Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:54® LuboO
LuboO

fishrman, ja by som dal olovo hned za lopatku, do spodnej casti. Medzi ocami znamena v strede, co sa tyka vysky? Ked dam olovko do spodnej casti, pekne mi ho vyvazuje, ze sedi na vode ako kacica, a vzdy sa tak otoci.

Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:54® Dredaty
Dredaty
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28604.jpg
Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:48® fishrman
fishrman

Lubo0: děkuju za poklonu a ten wob má 3cm . Dovažoval jsem ho olovem a má ho mazi očima . Jinak to je takovej hornet nebo spíš pokus a lopatka prototip

Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:43® Dredaty
Dredaty

nejak se nevlozily fotky, tak snad ted.

Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:41® Dredaty
Dredaty

Michal, blikl jsem ti original a nacrtl, jak asi vypada neohla lopatka. Snad ti to pomuze.

Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:28® LuboO
LuboO

fishrman, ake ma miery ten blchac? Vyzera malicky. aj si ho nejako dovazoval? Inak pekna praca.

Čtvrtek 26. března 2009 v 19:36® fishrman
fishrman

Michal: dík za poklonu taky jsem se snažil a určitě to skusim dík moc za pomoc :-)

Čtvrtek 26. března 2009 v 18:22® Michal/
Michal/

HaD< Fakt už to jede :-) jupííí. Teď už se bude vědět s kým maj všici tu čest :-D

Čtvrtek 26. března 2009 v 18:20® Michal/
Michal/

HaD< Včil sem to četl v všeobecné diskusi :-) Du to zkusit :-) Díky moc! Už mě nebavilo bejt pořád anonym :-D

Čtvrtek 26. března 2009 v 18:17® HaD
HaD

Michal: automat na přihlášení by už měl makat

Čtvrtek 26. března 2009 v 18:10® Michal/
Michal/

fishrman< Vypadá dost dobře na první práci :-) Leží rovně když ho jen položíš na vodu, nebo se už naklání? Popřípadě zkus ohnout očko do protivní ptrany, než jde wob.

Čtvrtek 26. března 2009 v 18:01® fishrman
fishrman

Hele kluci mám problem ve vyrábění wobu jsem začátečník a moc otom nevím muj první wobík vypadá takto akorát mam problem ten ze místo toho aby šel rovně tak jde do prava as se položí na leví bok . Co stím? :-(( poradte

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28603.jpg
Čtvrtek 26. března 2009 v 17:58® Michal/
Michal/

3stan< Jo už to vidim tu, jak má chodit: http://www.rapala.com/…esdetail.cfm?… Jinak chyba je jen ve tvaru lopatky, nevím jestli má tvar obdélníku, který se jen ohne, nebo je to klasická lopatky, která se jen ohne, v tom je kámen úrazu. cormaxx< To určitě zkusím. Ale moc tomu uzlu nevěřím :-)

Čtvrtek 26. března 2009 v 16:00® HaD
HaD

test