Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 22:32® gomz
-
fishrman:pokud je to tve prvni dilo pak se ti podarilo…hezke.------------------------------------------LuboO:poslal jsem ti email--------------------------------------Michal:poridil jsem noveho kone do staje strikacich pistolek, foto pozdeji.-----------------------------vcerejsi noc ve znameni lepeni wobku, dnes brouseni.opet se chystam lepit pres noc a mozna prijde i na lakovani.
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 22:16® fishrman
-
Dredaty: dik za stránku zítra si to najdu a stáhnu . Dík moc čus
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 22:13® fishrman
-
LuboO: tak to máš velké plus . Teď jdu spát ráno brzo vstávám tak zaťal . jestli to píšu správně čus
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:53® Michal/
-
Dredaty< SUPER!! Díky moc!! Teď už to nějak rozchodím. Jak je asik ta lopatka celkem když je neohnutá asi dlouhá? Počítám tak 2–3cm ne? Jinak fakt ti děkuju. Tohle sem potřeboval.
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:37® LuboO
-
fishrman, mne to pracu neda, ja ich mam niekde ulozene, skor tebe, ak ich budes chciet najst:))) dredaty, boli to dve stranky, este jedna je.
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:35® Dredaty
-
tadyjsou ty RTG snimky, mam to v oblibenych http://www.deutscherhechtangler-club.de/Wobbler.php
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:27® fishrman
-
LuboO: Já si myslím ze ty rentgenové snímky už někdo na todle forum dával akorát to je uz dost dlouho tak ti dá práci to najít ale skus to
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:18® fishrman
-
LuboO: Já ten drát mam taky zadarmo díky bohu . Tělíčko je balza a lopatka s obalu na DVD . Tělíčko jsem brousil ručně tak jsem se na tom docela natrápil než jsem ho dopiloval aby byl rovnoměrný
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:11® LuboO
-
fishrman,A co bol, zubny technik? Mohol som aj ja mat taky, ale bol nehorazne drahy, tento zvaracsky mam zadarmo… Toho pstruzika si robil z balzy? A lopatka je z akeho matrosa?
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:09® LuboO
-
fishrman, ked sa tu pohrabes, najdes linky na rentgenove snimky woblerov, tie ti pomozu s umiestnovanim zataze, ja som si ich niekde ulozil a za pana ich nemozem najst.
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:08® fishrman
-
LuboO: To já si sehnal drát 0,8mm s technického stříbra je taky tvrdý jako svině akorát ho moc nemám a ten kluk od koho jsem to dostal tak pišel o práci
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:05® Dredaty
-
Nejak mi ty fotky nejdou vlozit, asi jsou moc velke, tak aspon ta jedna. Ta lopatka ma pokud by se narovnala klasicky tvar, v predu mirne zakulacena a zbytek se smerek v wobu zuzuje. Zakulaceni konci u dolniho zalomeni.
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:04® fishrman
-
LuboO: a mezi očima jsem myslel jako ve středu ale trochu níž než oči
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:03® LuboO
-
fishrman, z nerez zvaracieho drotu 0,8 mm, je tvrdy, ale odolny voci hrdzi.
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:01® fishrman
-
LuboO: dík za radu určitě to skusím a sčeho děláš drátěné kostřičky ?
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:54® LuboO
-
fishrman, ja by som dal olovo hned za lopatku, do spodnej casti. Medzi ocami znamena v strede, co sa tyka vysky? Ked dam olovko do spodnej casti, pekne mi ho vyvazuje, ze sedi na vode ako kacica, a vzdy sa tak otoci.
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:54® Dredaty
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:48® fishrman
-
Lubo0: děkuju za poklonu a ten wob má 3cm . Dovažoval jsem ho olovem a má ho mazi očima . Jinak to je takovej hornet nebo spíš pokus a lopatka prototip
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:43® Dredaty
-
nejak se nevlozily fotky, tak snad ted.
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:41® Dredaty
-
Michal, blikl jsem ti original a nacrtl, jak asi vypada neohla lopatka. Snad ti to pomuze.
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:28® LuboO
-
fishrman, ake ma miery ten blchac? Vyzera malicky. aj si ho nejako dovazoval? Inak pekna praca.
- Čtvrtek 26. března 2009 v 19:36® fishrman
-
Michal: dík za poklonu taky jsem se snažil a určitě to skusim dík moc za pomoc
- Čtvrtek 26. března 2009 v 18:22® Michal/
-
HaD< Fakt už to jede
jupííí. Teď už se bude vědět s kým maj všici tu čest
- Čtvrtek 26. března 2009 v 18:20® Michal/
-
HaD< Včil sem to četl v všeobecné diskusi
Du to zkusit
Díky moc! Už mě nebavilo bejt pořád anonym
- Čtvrtek 26. března 2009 v 18:17® HaD
-
Michal: automat na přihlášení by už měl makat
- Čtvrtek 26. března 2009 v 18:10® Michal/
-
fishrman< Vypadá dost dobře na první práci
Leží rovně když ho jen položíš na vodu, nebo se už naklání? Popřípadě zkus ohnout očko do protivní ptrany, než jde wob.
- Čtvrtek 26. března 2009 v 18:01® fishrman
-
Hele kluci mám problem ve vyrábění wobu jsem začátečník a moc otom nevím muj první wobík vypadá takto akorát mam problem ten ze místo toho aby šel rovně tak jde do prava as se položí na leví bok . Co stím?
poradte
- Čtvrtek 26. března 2009 v 17:58® Michal/
-
3stan< Jo už to vidim tu, jak má chodit: http://www.rapala.com/…esdetail.cfm?… Jinak chyba je jen ve tvaru lopatky, nevím jestli má tvar obdélníku, který se jen ohne, nebo je to klasická lopatky, která se jen ohne, v tom je kámen úrazu. cormaxx< To určitě zkusím. Ale moc tomu uzlu nevěřím
- Čtvrtek 26. března 2009 v 16:00® HaD
-
test