Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 26. března 2009 v 10:24® cormaxx
cormaxx

Michal: Nebo ho zkus s „volnym“ uzlem,třeba něco jako rapala.Já doma na zkoušení dělám klasickej uzel kterej nedotáhnu.Občas to pomůže:-)

Čtvrtek 26. března 2009 v 8:12® 3stan

Michal-ako ti radili chalani,tak to ocko daj urcite nizsie. No v podstate si len pozri ako to ma rapala SSR. Ta funkcia tej zalomenej lopatky spociva v tom,aby ti wobler nechodil strojovo z boku na bok,ale aby sa aj kymacal okolo svojej osi.

Středa 25. března 2009 ve 22:16® Michal/
Michal/

LuboO< BÁSNIČKA DNE :-)

Objedna jsem právě balsu doma bude veselo, mama si už brousí kosu už mě to omrzelo.

V peněžence opět prázdno co sem to já za vola, ale už je mi to jedno

du nafotit woblera :-)

Moc mi to nejde, ale co :-) Sranda musí bejt ;-)

Středa 25. března 2009 ve 22:15® Michal/
Michal/

OMFG to přihlašování mě už fakt leze na nervy. Byl sem zvyklej být stále přihlášenej a včil nic. Asi si pořídim ty nalepovací lístečky a oblepim jima monitor s nápisem přihlaš se na chytej dřív, než cosik napíšeš…

Středa 25. března 2009 ve 21:00® Ftmči
Ftmči

Michal: Když na to ještě teď koukám, tak bych řekl, že tu lopatku můžeš dát klidně víc kolmo a ta vodorovná část může být menší. Mě chodili všichni s lomenou lopatkou úplně bez problému, tak nevím.

Středa 25. března 2009 ve 21:00® LuboO
LuboO

Michal, osobne si myslim, ze tu zvislu cast kludne zvislejsie a tu spodnu vodorovnu sikmo dolu. Aby sa zarezala do vody.

Středa 25. března 2009 ve 20:58® Ftmči
Ftmči

Michal: Když na to ještě teď koukám, tak bych řekl, že tu lopatku můžeš dát klidně víc kolmo a ta vodorovná část může být menší. Mě chodili všichni s lomenou lopatkou úplně bez problému, tak nevím.

Středa 25. března 2009 ve 20:46® Ftmči
Ftmči

Michal: To očko to chce dát aspoň do prostředka tý lopatky. A zátěž nedávej úplně za lopatku, ale tak něják doprostřed. Tělo woba můžeš udělat spíš užší než širší.

Středa 25. března 2009 ve 20:25® Michal/
Michal/

fishrman< To jsem měl na začátku a taky to nešlo, to očko jsem dal navrch jako poslední řešení.

Středa 25. března 2009 ve 20:07® gomz
gomz

Michal:Balsa/ STANDARD/ 15,0×100×1070mm 96,40k.za 1,5cm silnou desku je bezna cena kolem 100k.pelikan ti ji stejne neposle-dodava jen do obchodu. co se tyka toho wobka.jak je dovazeny?plovou­ci?ten muj bachratec je pretizeny(lomena lopatka)jde ke dnu, ale taky pri tahani jede jak pila.

Středa 25. března 2009 ve 20:04® fishrman
fishrman

No hele ja si myslím že máš to očko na vlasec příliš vysoko . Skusil bych ho zabudovat do lopatky a nebo ho posunout i s lopatkou dolu . ale to je jen navch

Středa 25. března 2009 v 19:21® Michal/
Michal/

Tady je ten wobler s tou jinou lopatkou, fotka je trochu upravená v PC. Jinak to očko tak vysoko být nemá, to je jen z posledního testu, zkoušel jsem si hrát i s tím. Prostě nechodí a nwm proč.

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28602.jpg
Středa 25. března 2009 v 18:31® Michal/
Michal/

Pánové mám dotaz, Tady totok http://www.rcm.cz/index.php?… Je balsa 1,5 cm hrubá? Jsem v tom jejich číslování zmaten…

Úterý 24. března 2009 ve 22:44® Michal/
Michal/

hmm už to nějak blbne, čas jit spat, zitra brzo vstavam :-) Tak zatim nazdar, zitra sem zkusim hodit zbytek basničky :-D

Úterý 24. března 2009 ve 22:40® Michal/
Michal/

LuboO< Včil sem si vzpomněl na ten tvuj song. Našel sem ja na zahradě kusek skla… OOOO plexisklo :-D

Úterý 24. března 2009 ve 22:39® Michal/
Michal/

LuboO< Včil sem si vzpomněl na ten tvuj song. Našol som ja na zahrade kusek skla… OOOO plexisklo :-D

Úterý 24. března 2009 ve 22:37® Michal/
Michal/

Jinak vím, že má tvorba je trošku ujetá a nepoužitelná, ale to sem celej já :o)

Úterý 24. března 2009 ve 22:37® LuboO
LuboO

Nedavno mi dosla balza, serem na to zvysoka, idem sulat kaprie boilis, caute tak o pol roka…

Úterý 24. března 2009 ve 22:36® Michal/
Michal/

LuboO< Fotku hodim zítra, teď bych musel máti vzít baterky z foťáku a zase by bublala. Ale jakmile přijdu ze škole tak sem cosik hodim.

Úterý 24. března 2009 ve 22:35® Michal/
Michal/

Nedávno mě došla balza, vůbec nic s tím nedělám. Hážu na to z výšky boba, ale co na to Salám?

Na zbytku se pokračuje :-) :-D

Úterý 24. března 2009 ve 22:34® LuboO
LuboO

No hod nejaku

Úterý 24. března 2009 ve 22:33® LuboO
LuboO

Michal, mam dva take, ale vo vode este neboli, najprv ich musim zalaminovat, potom ich utopim. Hod foto, ako to mas urobene.

Úterý 24. března 2009 ve 22:31® Michal/
Michal/

LuboO< Už skládám básničky na téma, Není materiál :-D

Úterý 24. března 2009 ve 22:30® Michal/
Michal/

Tak co? Ani sem se neptal na ty popy. LuboO je ještě nedělá, ale gomz už jich pár rozpracovanejch měl, nebo se pletu? Já sem vyřešil ty ústa tak, že jsem popa jednoduše "vykuchal brusným vrtákem :-) Taky jsem zkoušel dělat ústa přez formy, ale nějak to s tím plastem co mám nejde… Jinak můj pokus o tu ohnutou lopatku, jak je u toho horního woblerku od skwora, dopadl blbě. Wob nechodí, prostě vůbec nic nedělá. Nemáte někdo náčrtek, nebo prostě potřebuju vědět, jak ta lopatka vypadá, než se ohne. Nevíte to Někdo?

Úterý 24. března 2009 ve 22:28® LuboO
LuboO

Chlapi, aj nieco struhate?

Úterý 24. března 2009 ve 21:10® sethy
sethy

skwor: nemam, jen jsem projel všechny stary katalogy a vypsal co tu bylo u roachu uvedeny.

Úterý 24. března 2009 ve 21:01® skwor
skwor

sethy: Je mi to jasný :-) Teď jsem koukal na starý katalog, co jsem měl u jednoho přiložený a tam je kromě těch barev co mám už jenom CW. O těch ostatních jsem v životě neslyšel. Nemáš fotku?

Úterý 24. března 2009 v 19:32® sethy
sethy

skwor: ja si musel rypnout:-D

Úterý 24. března 2009 v 18:57® skwor
skwor

sethy: Mám jenom ty ještě sehnatelné barvy (GS, SMR, RG, RBL) a jenom shallow verzi, deep bych nevyužil.

Úterý 24. března 2009 v 18:49® sethy
sethy

skwor: opravdu máš včech 7 barev (RB,RG,GS,CW,­SMR,RBL,PB) a to v obou verzích (shallow i deep) :-D