Vyhledávání
Domácí výroba woblerů
V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 24. března 2009 v 18:20® skwor
-
aspius: Přehlédl jsem dotaz na velikost. Jsou jenom v 9cm a i to už jsou jenom zbytky zásob, pár let se nedělá (nechápu proč).
- Úterý 24. března 2009 v 18:19® skwor
-
aspius: Koupil jsem je až teď přes zimu, ale chci je na větší řeky typu Vltava, Berounka hlavně na štiky.
- Úterý 24. března 2009 v 18:13® aspius
-
skwor: Na aké vody a ryby tie Salmá-Roach používaš, v akej veľkosti a s akým úspechom? Vďaka.
- Úterý 24. března 2009 v 16:26® skwor
-
Tohle mi dneska přišlo na poštu. A mám kompletní sérii Salmo roach
- Úterý 24. března 2009 v 16:21® HaD
-
Gomz: doplním – nerezový přívěšek
- Úterý 24. března 2009 ve 13:06® cormaxx
-
LuboO: tady něco mají
http://www.rmp-teplice.cz/katalog.php?…
- Úterý 24. března 2009 v 11:40® inspo
-
skwor> To už špulka od nitě je lepší
. Dělám si samozřejmě legraci, ale prostě mě ten blue arc nějak nepadl do oka. Možná opravdu za ty peníze není nic lepšího, ale jak jsem psal, ja bych ho nechtěl.
- Úterý 24. března 2009 v 8:24® 3stan
-
odporucam stetec najprv fixovat kvapkami sekundoveho lepidla (pri koreni) a potom to trochu v prstoch pozmolit,aby prebytocne chlpy opadali. Nie je to 100% ,ale trochu to pomoze
- Pondělí 23. března 2009 ve 21:53® gomz
-
LuboO:rozmicham a necham stat asi 15 minut.je to podle teploty.az zacne houstnout tak natiram-da se udelat silnejsi vrstva.nebo natiram hned, ale jen drevo at neni tak mekke a zbytek necham zhoustnout a delam pozdeji.zalezi kolik ceho mam nachystaneho.chce si to ochytat a dodrzet teplotu a cas pak by to melo fungovat skoro stejne.ty chlupy dokazi hezky potrapit, to je pravda.
- Pondělí 23. března 2009 ve 21:47® LuboO
-
gomz, mna na stetcoch vytaca, ze ked natieram a mam to pekne hladke, ostane mi tam nejaky blby chlp, to ma ide porazit. Uvidim, skusim nejake lacnaky a potom sa zariadim. Ako dlho ti vydrzi letoxit pouzitelny na laminovanie? Myslim po rozmiesani.
- Pondělí 23. března 2009 ve 21:37® gomz
-
skwor:ja toho moc nenabrodim, ale urcite se pokusim neco lapnout…-------------------------------------------------------------LuboO:pouzivam stetce MILAN 101 a ty se daji vyprat(balkon).jinak mi zenuska vzala nejake jine stetce, ktere maji rezave chlupy a skoro jsem je rozslapal.natrel jsem jen co jsem musel a leteli.ne kazdy stetec se s letoxitem ma rad a prace vypada jak by mela.je mozne, ze je to i rukama.
- Pondělí 23. března 2009 ve 21:26® LuboO
-
gomz, ja som chcel ist dnes, vcera krasny den, ale rodinna nedela, dnes volnejsie a hnus, grc, fekal, takze nist z toho. S tym stetcom asi tak budem robit, kupim lacnak, natriem sadu a vyhodim. Myslim tym letoxitom.
- Pondělí 23. března 2009 ve 21:25® skwor
-
gomz: Je to hlavně na léto, když brodíš. A házet pod břehy.
- Pondělí 23. března 2009 ve 21:23® gomz
-
LuboO:normalni cena za barvu cca 40k, ale za tuhle 145k.jestli nebude pracovat tak obchodnikovi pekne vynadam.jinak zazitek z ryb:vsechny 4peany zustali doma(pouzivam je pri strikani barev)a kde myslis, ze fishky meli hacek?ruzne palicky na vyprosteni a tak jeste, ze nedosla kontrola!
- Pondělí 23. března 2009 ve 21:19® gomz
-
skwor:ja ho tahal jen ve vane, ale snad to pujde.jinak najde uplatneni na splaveni po mirnem proudu.pisou tam vahu 1g coz na nahazovani opravdu moc nebude.
- Pondělí 23. března 2009 ve 21:18® LuboO
-
gomz, ja nejako tymto chemiam neverim, klasika je klasika, a hrozne peniaze? Tie chcem teraz hodit za kapsu na privlac.
- Pondělí 23. března 2009 ve 21:18® skwor
-
LuboO: U nás jsou na rybarsky-katalog.cz, ale jenom potápivé. Tu plovoucí verzi jsem v téhle velikosti na netu neviděl.
- Pondělí 23. března 2009 ve 21:17® LuboO
-
skwor, mas nejaky link na tie skarede kacatka?
- Pondělí 23. března 2009 ve 21:15® gomz
-
LuboO:cerny, ale se zlatym chrbatem a carami na boku.jinak mam za hrozny peniz nejakou barvu, ktera se da nasvitit.ma to fungovat podobne jako chemicke svetlo vlozene do gumy.
- Pondělí 23. března 2009 ve 21:14® skwor
-
gomz: Radši mám 2,5cm plovoucí Ugly duckling. Magica mám jenom jednoho, splašil jsem ho na podzim v nějaké akci za 79,–, ale svoje ryby si už chytil. Počkám na léto, to bude asi jeho hlavní sezóna. Jo a děsně blbě se s ním nahazuje, neumím si představit plovoucí verzi.
- Pondělí 23. března 2009 ve 21:13® LuboO
-
gomz, ja som nakoniec kupil ten Tectan na UL. Inak, cisto cierneho woba si robil?
- Pondělí 23. března 2009 ve 21:11® gomz
-
LuboO:ja tu pletenku vzal taky na vlacku, ale i feeder(tu slabsi).chci prubnout nahazovani trochu dal a tam najde uplatneni.tu silnejsi chci na me vytvory co jsem udelal zamerne pretizene a na daleke hody.
z „udirny“ si nic nedelej, teda pokud nebudou vsechny wobky cerne
- Pondělí 23. března 2009 ve 21:06® gomz
-
skwor:celkem se mi zamlouva i ten chod, ale za 120k je to moc-bude nasledovat pokus o neco podobneho a doma vyrobeneho.uz mam neco vymyslene jak do toho tak at se s tim nemusim moc hrat a hlavne neprijit k urazu s nozikem.vsak az to bude pridam foto.DOTAZ:tva top nastraha je?muze byt i foto, diky
- Pondělí 23. března 2009 ve 21:03® LuboO
-
gomz, vdaka za pochvalu mojej „udiarne“ (ked to videla LuboO-ova, povedala, ze je to ako v udiarni), ten maly blsaci magicma inspiroval uz davnejsie na made in home. Vidis, mna v poslednej dobe vsetci odradzali od pletenky na UL, ale v tej 0,12 ju asi nahodim na strednu privlac. Pekne aktivity vyvijas, same prrekvapenia. Ta nalepka sa mi paci.
- Pondělí 23. března 2009 ve 21:01® skwor
-
gomz: Dorado magic je dobrá nástraha. Z wobů na UL podle můj druhý nejoblíbenější.
- Pondělí 23. března 2009 ve 20:55® gomz
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pondělí 23. března 2009 ve 20:53® gomz
-
pro ty, kteri se na BVV nedostali.samolepka,knoflik,plechove logo CHYTEJ a ten obrwob
- Pondělí 23. března 2009 ve 20:12® Michal/
-
gomz< Takže ty zase něco s těma wobkama chystáš spolu s HaDem
To je jedno, já na to přijdu
Jinak já nemám materiál takže nic nebude…
LuboO< A to sem myslel, že jich máš jen pár a ty už máš sadu
Co ten letoxid, nevadí to v bytě moc?