Chytej.cz

Domácí výroba woblerů

V diskuzi je 12.371 příspěvků, z toho 12371 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 24. března 2009 v 18:20® skwor
skwor

aspius: Přehlédl jsem dotaz na velikost. Jsou jenom v 9cm a i to už jsou jenom zbytky zásob, pár let se nedělá (nechápu proč).

Úterý 24. března 2009 v 18:19® skwor
skwor

aspius: Koupil jsem je až teď přes zimu, ale chci je na větší řeky typu Vltava, Berounka hlavně na štiky.

Úterý 24. března 2009 v 18:13® aspius
aspius

skwor: Na aké vody a ryby tie Salmá-Roach používaš, v akej veľkosti a s akým úspechom? Vďaka.

Úterý 24. března 2009 v 16:26® skwor
skwor

Tohle mi dneska přišlo na poštu. A mám kompletní sérii Salmo roach :-)

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28601.jpg
Úterý 24. března 2009 v 16:21® HaD
HaD

Gomz: doplním – nerezový přívěšek :-)

Úterý 24. března 2009 ve 13:06® cormaxx
cormaxx

LuboO: tady něco mají;-) http://www.rmp-teplice.cz/katalog.php?…

Úterý 24. března 2009 v 11:40® inspo

skwor> To už špulka od nitě je lepší :-) . Dělám si samozřejmě legraci, ale prostě mě ten blue arc nějak nepadl do oka. Možná opravdu za ty peníze není nic lepšího, ale jak jsem psal, ja bych ho nechtěl.

Úterý 24. března 2009 v 8:24® 3stan

odporucam stetec najprv fixovat kvapkami sekundoveho lepidla (pri koreni) a potom to trochu v prstoch pozmolit,aby prebytocne chlpy opadali. Nie je to 100% ,ale trochu to pomoze

Pondělí 23. března 2009 ve 21:53® gomz
gomz

LuboO:rozmicham a necham stat asi 15 minut.je to podle teploty.az zacne houstnout tak natiram-da se udelat silnejsi vrstva.nebo natiram hned, ale jen drevo at neni tak mekke a zbytek necham zhoustnout a delam pozdeji.zalezi kolik ceho mam nachystaneho.chce si to ochytat a dodrzet teplotu a cas pak by to melo fungovat skoro stejne.ty chlupy dokazi hezky potrapit, to je pravda.

Pondělí 23. března 2009 ve 21:47® LuboO
LuboO

gomz, mna na stetcoch vytaca, ze ked natieram a mam to pekne hladke, ostane mi tam nejaky blby chlp, to ma ide porazit. Uvidim, skusim nejake lacnaky a potom sa zariadim. Ako dlho ti vydrzi letoxit pouzitelny na laminovanie? Myslim po rozmiesani.

Pondělí 23. března 2009 ve 21:37® gomz
gomz

skwor:ja toho moc nenabrodim, ale urcite se pokusim neco lapnout…-------------------------------------------------------------LuboO:pouzivam stetce MILAN 101 a ty se daji vyprat(balkon)­.jinak mi zenuska vzala nejake jine stetce, ktere maji rezave chlupy a skoro jsem je rozslapal.natrel jsem jen co jsem musel a leteli.ne kazdy stetec se s letoxitem ma rad a prace vypada jak by mela.je mozne, ze je to i rukama.

Pondělí 23. března 2009 ve 21:26® LuboO
LuboO

gomz, ja som chcel ist dnes, vcera krasny den, ale rodinna nedela, dnes volnejsie a hnus, grc, fekal, takze nist z toho. S tym stetcom asi tak budem robit, kupim lacnak, natriem sadu a vyhodim. Myslim tym letoxitom.

Pondělí 23. března 2009 ve 21:25® skwor
skwor

gomz: Je to hlavně na léto, když brodíš. A házet pod břehy.

Pondělí 23. března 2009 ve 21:23® gomz
gomz

LuboO:normalni cena za barvu cca 40k, ale za tuhle 145k.jestli nebude pracovat tak obchodnikovi pekne vynadam.jinak zazitek z ryb:vsechny 4peany zustali doma(pouzivam je pri strikani barev)a kde myslis, ze fishky meli hacek?ruzne palicky na vyprosteni a tak jeste, ze nedosla kontrola!

Pondělí 23. března 2009 ve 21:19® gomz
gomz

skwor:ja ho tahal jen ve vane, ale snad to pujde.jinak najde uplatneni na splaveni po mirnem proudu.pisou tam vahu 1g coz na nahazovani opravdu moc nebude.

Pondělí 23. března 2009 ve 21:18® LuboO
LuboO

gomz, ja nejako tymto chemiam neverim, klasika je klasika, a hrozne peniaze? Tie chcem teraz hodit za kapsu na privlac.

Pondělí 23. března 2009 ve 21:18® skwor
skwor

LuboO: U nás jsou na rybarsky-katalog.cz, ale jenom potápivé. Tu plovoucí verzi jsem v téhle velikosti na netu neviděl.

Pondělí 23. března 2009 ve 21:17® LuboO
LuboO

skwor, mas nejaky link na tie skarede kacatka?

Pondělí 23. března 2009 ve 21:15® gomz
gomz

LuboO:cerny, ale se zlatym chrbatem a carami na boku.jinak mam za hrozny peniz nejakou barvu, ktera se da nasvitit.ma to fungovat podobne jako chemicke svetlo vlozene do gumy.

Pondělí 23. března 2009 ve 21:14® skwor
skwor

gomz: Radši mám 2,5cm plovoucí Ugly duckling. Magica mám jenom jednoho, splašil jsem ho na podzim v nějaké akci za 79,–, ale svoje ryby si už chytil. Počkám na léto, to bude asi jeho hlavní sezóna. Jo a děsně blbě se s ním nahazuje, neumím si představit plovoucí verzi.

Pondělí 23. března 2009 ve 21:13® LuboO
LuboO

gomz, ja som nakoniec kupil ten Tectan na UL. Inak, cisto cierneho woba si robil?

Pondělí 23. března 2009 ve 21:11® gomz
gomz

LuboO:ja tu pletenku vzal taky na vlacku, ale i feeder(tu slabsi).chci prubnout nahazovani trochu dal a tam najde uplatneni.tu silnejsi chci na me vytvory co jsem udelal zamerne pretizene a na daleke hody.

z „udirny“ si nic nedelej, teda pokud nebudou vsechny wobky cerne

Pondělí 23. března 2009 ve 21:06® gomz
gomz

skwor:celkem se mi zamlouva i ten chod, ale za 120k je to moc-bude nasledovat pokus o neco podobneho a doma vyrobeneho.uz mam neco vymyslene jak do toho tak at se s tim nemusim moc hrat a hlavne neprijit k urazu s nozikem.vsak az to bude pridam foto.DOTAZ:tva top nastraha je?muze byt i foto, diky

Pondělí 23. března 2009 ve 21:03® LuboO
LuboO

gomz, vdaka za pochvalu mojej „udiarne“ (ked to videla LuboO-ova, povedala, ze je to ako v udiarni), ten maly blsaci magicma inspiroval uz davnejsie na made in home. Vidis, mna v poslednej dobe vsetci odradzali od pletenky na UL, ale v tej 0,12 ju asi nahodim na strednu privlac. Pekne aktivity vyvijas, same prrekvapenia. Ta nalepka sa mi paci.

Pondělí 23. března 2009 ve 21:01® skwor
skwor

gomz: Dorado magic je dobrá nástraha. Z wobů na UL podle můj druhý nejoblíbenější.

Pondělí 23. března 2009 ve 20:55® gomz
gomz
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28599.jpgfoto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28600.jpg
Pondělí 23. března 2009 ve 20:53® gomz
gomz

pro ty, kteri se na BVV nedostali.samo­lepka,knoflik,plecho­ve logo CHYTEJ a ten obrwob

foto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28596.jpgfoto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28597.jpgfoto/diskuze/domaci_vyroba_wobleru/2009/th-img28598.jpg
Pondělí 23. března 2009 ve 20:12® Michal/
Michal/

gomz< Takže ty zase něco s těma wobkama chystáš spolu s HaDem :-) To je jedno, já na to přijdu :-) Jinak já nemám materiál takže nic nebude…

LuboO< A to sem myslel, že jich máš jen pár a ty už máš sadu :-D Co ten letoxid, nevadí to v bytě moc?